Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 08:33)

Jei juntamas sieros kvapas, tai ne pilnai suvirškintas baltymas.

nzn, atkreipsiu demesi blush2.gif

o is burnos acetonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 15, 08:46)
nzn, atkreipsiu demesi blush2.gif

o is burnos acetonas  biggrin.gif

Reiskia ketozej sedi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 15, 08:14)
nesuprantu, jus norit bezdet ir kad rozem kvepetu ar kaip?

Taip, tai yra siekiamybe biggrin.gif
Be obuoliu, jei ir pirsteli, tai be jokiu kvapu, tiesiog bekvapes dujos.

Ačiū.

Egliukas, Zomša, gal jau rašėt, kokią kosmetiką odos drėkinimui naudojat?
Ar yra prasmė pirkti atskirai dar ir paakių kremą?

As tai tingiu zaisti su paakiu kremais. Paskutiniu metu visai pamirstu kremus. Roziu arba hamameliu hidrolatu nuvalau veida ir psio.
O po duso kuna tai nepamenu kada esu betepusi kuom nors, nebeliko poreikio. Dar vienas pastebejimas. Iki paleo labai daznai tepdavau rankas kremu nes vis jausdavau dideli poreiki. Dabar - netepu visai niekuom, net pedu netepu. Obuolyje baltymas? Ar cia apskritai parasei?
Atsakyti
IZOLDA, as naudoju dermaceutic rugstiny prausikly,naktiny stimuliuojama krema,antioksidantiny krema su vit. C ryte veidui ir paakiams.kartais dar hialurono nusiperku pas kosmetologe.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 15, 08:18)
Taip, tai yra siekiamybe  biggrin.gif

Tai gal geriau rožes vietoj obuolių valgyk lotuliukas.gif

Aš su oda laiminga. Genai geri. Jei be streso gyvenu, ji visada gera. Naudoju VU vaistinėje gamintus kremus - labai riebų vitamininį ir drėkinantį. Riebiame lanolino yra. Kai kurie sako, kad ir jis blogai?
Susiraukšlėjusi ir patysusi buvau kai daaauuuuuug dauuuuuug rūkydavau ir dažnai liūdėdavau, bei vėlai guldavau ir vėlai keldavau.
Atsakyti
Egliukas, Zomša, gal jau rašėt, kokią kosmetiką odos drėkinimui naudojat?
Ar yra prasmė pirkti atskirai dar ir paakių kremą?

Pas mane kosmetika labai maišyta - būna ir vaistinėse parduodamos produkcijos, ir iš prekybos centrų, dalį (būtent rūgštinę) tenka siųstis. Šiuo metu krepšas išvis labai ekonomiškas, bet čia tik per laiką pavyko atrinkti. Visiškai nebekreipiu dėmesio į „prabangias“ (Shiseido, EA ir pan.) veido priežiūros priemones - nepasiteisina.
Tavo atveju arba kreipčiausi į kosmetologę (lyg ir kažką jau pasiūlė?), kad parinktų pagal dabartinę odos būklę, arba keliaučiau į vaistinę ir tirčiau biodermos, vichy ir pan. asortimentą.smile.gif
O paakių kremas, imho, nereikalingas. Iš esmės tai yra tas pats produktas mažesniame indelyje. Bet marketingas veikia puikiai.biggrin.gif Išimtys galbūt būtų tie atvejai, kai veido oda labai riebi, o paakių - išsausėjusi, tada verta pamaišyti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 15, 09:18)
Taip, tai yra siekiamybe  biggrin.gif
Be obuoliu, jei ir pirsteli, tai be jokiu kvapu, tiesiog bekvapes dujos.
As tai tingiu zaisti su paakiu kremais. Paskutiniu metu visai pamirstu kremus. Roziu arba hamameliu hidrolatu nuvalau veida ir psio.
O po duso kuna tai nepamenu kada esu betepusi kuom nors, nebeliko poreikio. Dar vienas pastebejimas. Iki paleo labai daznai tepdavau rankas kremu nes vis jausdavau dideli poreiki.  Dabar - netepu visai niekuom, net pedu netepu. Obuolyje baltymas? Ar cia apskritai parasei?

Apskritai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 15, 09:18)
IZOLDA, as naudoju dermaceutic rugstiny prausikly,naktiny stimuliuojama krema,antioksidantiny krema su vit. C ryte veidui ir paakiams.kartais dar hialurono nusiperku pas kosmetologe.

O čia kokių firmų?

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 15, 09:31)
Tai gal geriau rožes vietoj obuolių valgyk  lotuliukas.gif

Aš su oda laiminga. Genai geri. Jei be streso gyvenu, ji visada gera. Naudoju VU vaistinėje gamintus kremus - labai riebų vitamininį ir drėkinantį. Riebiame lanolino yra. Kai kurie sako, kad ir jis blogai?
Susiraukšlėjusi ir patysusi buvau kai daaauuuuuug dauuuuuug rūkydavau ir dažnai liūdėdavau, bei vėlai guldavau ir vėlai keldavau.

O ką, tas patysimas atsistatė? Įkelsiu gal vėliau foto albumą, nors kosmetologė plika akim davė 25, pakišusi po lempa apsigalvojo biggrin.gif bet pati žiūrėdama į tą foto matau 40-metę unsure.gif

QUOTE(zomša @ 2014 09 15, 09:40)
Tavo atveju arba kreipčiausi į kosmetologę (lyg ir kažką jau pasiūlė?), kad parinktų pagal dabartinę odos būklę, arba keliaučiau į vaistinę ir tirčiau biodermos, vichy ir pan. asortimentą.smile.gif
O paakių kremas, imho, nereikalingas. Iš esmės tai yra tas pats produktas mažesniame indelyje. Bet marketingas veikia puikiai.biggrin.gif Išimtys galbūt būtų tie atvejai, kai veido oda labai riebi, o paakių - išsausėjusi, tada verta pamaišyti.

Tai ji man parinko, Artristy priemonių už 900 Lt biggrin.gif
Buvau prieš tai pas kitą, siūlė deimatinė\ę dermabraziją, ši ta gi sako, kad šiuo metu ta procedūra net žalinga būtų.
Suprask, kad nori g.gif Kuri su kuo dirba, tą ir siūlo, o kaip iš tiesų..
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 07:33)
Ačiū.

o ne - kad candida bujuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 10:04)
Tai ji man parinko, Artristy priemonių už 900 Lt biggrin.gif

Ou. Čia amway? biggrin.gif Tada bėgčiau toli ir neatsisukdama.
Kad visos jos siūlo tai, su kuo dirba - tiesa. Bet pas kitas kažkaip viskas būna sveiko proto (ir kainų) ribose. Pradžiai gal bent gerą drėkinantį kremą nusipirk. Tik neįsivaizduoju, ką reikėtų naudoti dehidratuotai odai.smile.gif Vis tiek į vaistinės asortimentą žiūrėčiau.
Atsakyti
beje merginos (Jolkitas ax.gif ) jei vaziuosit sestadieni is VLN i KNS - prigriebkit ir mane
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 15, 10:13)
Ou. Čia amway? biggrin.gif Tada bėgčiau toli ir neatsisukdama.
Kad visos jos siūlo tai, su kuo dirba - tiesa. Bet pas kitas kažkaip viskas būna sveiko proto (ir kainų) ribose. Pradžiai gal bent gerą drėkinantį kremą nusipirk. Tik neįsivaizduoju, ką reikėtų naudoti dehidratuotai odai.smile.gif Vis tiek į vaistinės asortimentą žiūrėčiau.

Aha, o kodėl bėgtum?

Šiaip atliko ji ir procedūrą, tai efektas patiko.
Aišku, prausiklių tonikų, makiažo valiklių, bei akių kremo jau tikrai neimčiau. Tai sumažtų suma iki 500 biggrin.gif
bet ten visa odos ir porų valymo serija kai po probleminei odai..

Ai jau nebežinau,nei į ka kreiptis, į ką žiūrėt, nei į tą veidrodį nesinori veizėti.. Kitos girdėjau argininą geria ir padeda
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 09:04)
O ką, tas patysimas atsistatė?

Nu taip. Man dabar duoda apie 30, nors esu arčiau 40. Aišku, gal ir komplimentais kas per daug pasišvaisto. blush2.gif Bet tikrai, palyginus foto prieš šešis metus ir dabar, kaip du skirtingi žmonės esu
Man labai daug kas priklauso nuo gyvenimo būdo ir dvasinės būsenos, ne tik nuo kremų. Jei išgyvenčiau kokius stiprius sunkumus, daug rūkyčiauk, daug saldžios kavos ir vyno dažnai vartočiau, be jokios disciplinos būčiau, manau oda vėl tokia surukus pasidarytų.
Atsakyti