QUOTE(Nidulia @ 2014 09 15, 09:18)
Taip, tai yra siekiamybe
Be obuoliu, jei ir pirsteli, tai be jokiu kvapu, tiesiog bekvapes dujos.
As tai tingiu zaisti su paakiu kremais. Paskutiniu metu visai pamirstu kremus. Roziu arba hamameliu hidrolatu nuvalau veida ir psio.
O po duso kuna tai nepamenu kada esu betepusi kuom nors, nebeliko poreikio. Dar vienas pastebejimas. Iki paleo labai daznai tepdavau rankas kremu nes vis jausdavau dideli poreiki. Dabar - netepu visai niekuom, net pedu netepu. Obuolyje baltymas? Ar cia apskritai parasei?
Apskritai
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 15, 09:18)
IZOLDA, as naudoju dermaceutic rugstiny prausikly,naktiny stimuliuojama krema,antioksidantiny krema su vit. C ryte veidui ir paakiams.kartais dar hialurono nusiperku pas kosmetologe.
O čia kokių firmų?
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 15, 09:31)
Tai gal geriau rožes vietoj obuolių valgyk
Aš su oda laiminga. Genai geri. Jei be streso gyvenu, ji visada gera. Naudoju VU vaistinėje gamintus kremus - labai riebų vitamininį ir drėkinantį. Riebiame lanolino yra. Kai kurie sako, kad ir jis blogai?
Susiraukšlėjusi ir patysusi buvau kai daaauuuuuug dauuuuuug rūkydavau ir dažnai liūdėdavau, bei vėlai guldavau ir vėlai keldavau.
O ką, tas patysimas atsistatė? Įkelsiu gal vėliau foto albumą, nors kosmetologė plika akim davė 25, pakišusi po lempa apsigalvojo
bet pati žiūrėdama į tą foto matau 40-metę
QUOTE(zomša @ 2014 09 15, 09:40)
Tavo atveju arba kreipčiausi į kosmetologę (lyg ir kažką jau pasiūlė?), kad parinktų pagal dabartinę odos būklę, arba keliaučiau į vaistinę ir tirčiau biodermos, vichy ir pan. asortimentą.
O paakių kremas, imho, nereikalingas. Iš esmės tai yra tas pats produktas mažesniame indelyje. Bet marketingas veikia puikiai.
Išimtys galbūt būtų tie atvejai, kai veido oda labai riebi, o paakių - išsausėjusi, tada verta pamaišyti.
Tai ji man parinko, Artristy priemonių už 900 Lt
Buvau prieš tai pas kitą, siūlė deimatinė\ę dermabraziją, ši ta gi sako, kad šiuo metu ta procedūra net žalinga būtų.
Suprask, kad nori
Kuri su kuo dirba, tą ir siūlo, o kaip iš tiesų..