Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ivetacom @ 2014 09 14, 11:14)
As menesiniu irgi beveik nejauciau, tyliai ateidavo atsisakus grudu:) , o pavalgius daugiau uogu ir obuoliu per vasara jau ir galva pradejo skaudeti vel. Viskas uzrisu su vaisiais.

Man su paleo ar be paleo, mėnesinės nelabai ir skiriasi. Pamaudžia pirmą ir paskutinę dienas. Žiauriai gausios, jau galvojau šį mėnesį pakrisiu kur nors nukraujavusi.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 14, 21:09)
Panasu, kad man netinka obuoliai. Atrodo, toks primityvus vaisiukas o netinka, tokios duju atakos, kad siaubas. Ar yra, kuriai dar sitokius nemalonumus keltu paprastas obuolys?

Obuoliai ir man pučia pilvą. Vasarą dar palesiojau, nes labai norėjosi, o dabar jau rišau su jais, kažkaip labai nesmagus jausmas pavalgius.
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 14, 20:42)
Per padidinamąjį stiklą ir gražiausia oda, manau, nekaip atrodytų  ax.gif
Manau, tiek probleminei, tiek neprobleminei - svarbiausia, kas tavo viduje, o ne kokią chemiją užtepsi (aš tai iš vis prieš tokius "stebuklus") schmoll.gif

Ne tik per padidininama, dar ten ir po melyna lempa, neonu, tai taip graziai sviete visi inkstirai.. Kur pasviesijimai, sake oda issausejus, kur patamsejimai - pigmentines demes, galeciau zmones gasdint biggrin.gif
QUOTE(zomša @ 2014 09 14, 20:45)
O. Čia galiu bandyti papasakoti.biggrin.gif
Išsiplėtusios poros gali būti nulemtos genetiškai - jei jos didelės - tai nesutrauksi, kad ir kaip norėtum.
Porų su metais nedaugėja. Bet jos gali išsiplėsti. Išsiplėtimas ir kimšimasis iš esmės susijęs. Kemšasi dėl to, kad a) padidėja odos riebalavimasis (čia priežasčių daug - ir pasikeitusi mityba, ir amžius, ir hormoniniai pokyčiai - pvz. paauglystė, tada - antra paauglystė biggrin.gif ) b ) tie riebalai, išeinantys per poras, su kažkuo susimaišo, daugiausiai - su negyvomis paviršiuje esančiomis odos ląstelėmis, bet gali būti ir kosmetika, ir taip užkemša porą. Užsikimšusi pora automatiškai išsiplečia.

Dekui uz info, tai va ir klausimas, kodel su metais daugeja issipletusiu poru? Seniau buvo tik ant nosies ir smakro, dabar gi pilni ir skruostai.. Sake oda riebi, riebala isskiria, poros kemsasi, bet pa pavirsutinis odos sluoksnis sausas kazkodel, issausejes, isplonejes, kartais net pleiskanoja.

O ka galit apie tonikus pasakyti? Ar reikalingi tokie dalykai? Ar tikrai tonizuoja?
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 09 14, 21:20)

Obuoliai ir man pučia pilvą. Vasarą dar palesiojau, nes labai norėjosi, o dabar jau rišau su jais, kažkaip labai nesmagus jausmas pavalgius.

Kad pucia pilva tai cia viena, bet kai dujos su kvapeliu, tai jau sako, kad puvimo bakterijos puotauja? Gerai, kad jau baigiasi tie obuoliai, nes tik nuo vienos obels man jie skanus, kiti I savartyna, kad juos kur galas, kaip man jie siais metais nusibodo - nespeji surinkti, vel pilnas kiemas ju doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 14, 21:26)
Kad pucia pilva tai cia viena, bet kai dujos su kvapeliu, tai jau sako, kad puvimo bakterijos puotauja? Gerai, kad jau baigiasi tie obuoliai, nes tik nuo vienos obels man jie skanus, kiti I savartyna, kad juos kur galas, kaip man jie siais metais nusibodo - nespeji surinkti, vel pilnas kiemas ju  doh.gif .

Mano tėvų sodyboje šiemet nėra obuolių, tai aš kažkaip ir nepergyvenu smile.gif Pas mane irgi dujos su kvapeliu nuo obuolių. Matyt kažkas netinka. Puvimo bakterijos turėtų atsirasti prasidėjus puvimo procesui, bet man dujos pradeda žymiai greičiau eiti - po pusvalandžio.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 14, 12:35)

O aš nė per tris metus dar nė slogai nesukaupiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 09 14, 21:31)
Mano tėvų sodyboje šiemet nėra obuolių, tai aš kažkaip ir nepergyvenu smile.gif Pas mane irgi dujos su kvapeliu nuo obuolių. Matyt kažkas netinka. Puvimo bakterijos turėtų atsirasti prasidėjus puvimo procesui, bet man dujos pradeda žymiai greičiau eiti - po pusvalandžio.

O pas mane vien obuoliai aplinkui. O dujos su kvapeliu ar nereiskia, kad vyksta puvimas zarnyne?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 14, 21:24)
Sake oda riebi, riebala isskiria, poros kemsasi, bet pa pavirsutinis odos sluoksnis sausas kazkodel, issausejes, isplonejes, kartais net pleiskanoja.

O ka galit apie tonikus pasakyti? Ar reikalingi tokie dalykai? Ar tikrai tonizuoja?

Neperspėjau. Į mano nuomonę reikėtų žiūrėti kaip į fyfos-diletantės.biggrin.gif Savu laiku kai kurie odos priežiūros ir kosmetikos klausimai buvo aktualūs, teko pasiknisti ir po šaltinius ir tyrimus, kurie kiek „arčiau mokslo“. Teoriją bandžiau praktikoje - veikia, todėl tikiu.

O nėra taip, kad realiai oda būtų normali ar prie riebesnių, bet iš išorės ji šiuo metu tiesiog dehidratavusi? Drėkinimo reikia visiems odos tipams. Gaunasi negeras efektas - oda sausinama išorėje, todėl iš vidaus ji pati ima gaminti/išskirti daugiau riebalų, kimšimasis iš čia. Nežinau, čia šiaip teorinės prielaidos.smile.gif Kosmetologė turėtų matyti, kas darosi. Dar, jeigu yra įprotis tepti odą aliejais, reikėtų apsvarstyti tai, kad aliejai odą tik maitina, bet ne drėkina. Todėl papildomo drėkinimo iš kremo vis tiek labai reikia.
Dėl odos sausumo kosmetologės rekomenduotos priemonės su vaisių rūgštimis (plius geras drėkiklis ant viršaus) tikrai gali padėti.

Va dėl tonikų nieko nežinau. Švelnus tonikas ar koks hidrolatas nepakenks, svarbu, kad nebūtų sausinančių medžiagų. Pati naudoju micelinį vandenį tarpe tarp prausiklio ir kremo, man taip maloniau, ir padrėkina odą papildomai.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 14, 22:04)
Neperspėjau. Į mano nuomonę reikėtų žiūrėti kaip į fyfos-diletantės.biggrin.gif Savu laiku kai kurie odos priežiūros ir kosmetikos klausimai buvo aktualūs, teko pasiknisti ir po šaltinius ir tyrimus, kurie kiek „arčiau mokslo“. Teoriją bandžiau praktikoje - veikia, todėl tikiu.

O nėra taip, kad realiai oda būtų normali ar prie riebesnių, bet iš išorės ji šiuo metu tiesiog dehidratavusi? Drėkinimo reikia visiems odos tipams. Gaunasi negeras efektas - oda sausinama išorėje, todėl iš vidaus ji pati ima gaminti/išskirti daugiau riebalų, kimšimasis iš čia. Nežinau, čia šiaip teorinės prielaidos.smile.gif Kosmetologė turėtų matyti, kas darosi. Dar, jeigu yra įprotis tepti odą aliejais, reikėtų apsvarstyti tai, kad aliejai odą tik maitina, bet ne drėkina. Todėl papildomo drėkinimo iš kremo vis tiek labai reikia.
Dėl odos sausumo kosmetologės rekomenduotos priemonės su vaisių rūgštimis (plius geras drėkiklis ant viršaus) tikrai gali padėti.

Va dėl tonikų nieko nežinau. Švelnus tonikas ar koks hidrolatas nepakenks, svarbu, kad nebūtų sausinančių medžiagų. Pati naudoju micelinį vandenį tarpe tarp prausiklio ir kremo, man taip maloniau, ir padrėkina odą papildomai.smile.gif

Siaip seniau ta oda super riebi budavo, po gimdymo lyg ir tapo "normali", kremu nereikejo, bet jau riebalu su servetele nereikdavo nuspaust.. o dabar kazkokiu butu issausejo, sausa, net pleiskanoja vandeniu nusiprausus, bet va sako riebi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 14, 22:18)
Siaip seniau ta oda super riebi budavo, po gimdymo lyg ir tapo "normali", kremu nereikejo, bet jau riebalu su servetele nereikdavo nuspaust.. o dabar kazkokiu butu issausejo, sausa, net pleiskanoja vandeniu nusiprausus, bet va sako riebi  g.gif

As buvau savo riebia oda issisausinus su aliejais.beda tame,kad jie giliai neysiskverbia,veikia tik pavirsiu.po keliu metu gali pasijaust gilesniu sluoksniu issausejimas,tai bando oda kompensuot isskirdama daugiau riebalo.gaunas uzburtas ratas.as uz rugstine kosmetika-naudodama 3 priemones namie plius 2 ar 3 vizitai pas kosmetologe per metus man super padejo. Bet aisku po gimdymo veikia hormonai plius stresas,oro uzterstumas,miego kokybe ir t.t
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 09 14, 21:20)
Man su paleo ar be paleo, mėnesinės nelabai ir skiriasi. Pamaudžia pirmą ir paskutinę dienas. Žiauriai gausios, jau galvojau šį mėnesį pakrisiu kur nors nukraujavusi.. unsure.gif
Papildyta:

ir man pucia pilva...dujos su kvapu.

man vel krutine padidejo, kaip ir praejusiais metais su paleo thumbup.gif
Atsakyti
nesuprantu, jus norit bezdet ir kad rozem kvepetu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 14, 23:11)
As buvau savo riebia oda issisausinus su aliejais.beda tame,kad jie giliai neysiskverbia,veikia tik pavirsiu.po keliu metu gali pasijaust gilesniu sluoksniu issausejimas,tai bando oda kompensuot isskirdama daugiau riebalo.gaunas uzburtas ratas.as uz rugstine kosmetika-naudodama 3 priemones namie plius 2 ar 3 vizitai pas kosmetologe per metus man super padejo. Bet aisku po gimdymo veikia hormonai plius stresas,oro uzterstumas,miego kokybe ir t.t

Ačiū.

Egliukas, Zomša, gal jau rašėt, kokią kosmetiką odos drėkinimui naudojat?
Ar yra prasmė pirkti atskirai dar ir paakių kremą?

Pas mane tai kažkas baisaus, kaip per pusmetį pasikeitė veido oda.. Lyg poodinis riebalas būtų kur išjęs per tas poras...
Statūs žandukai seniau buvę prisiplojo, pakrito ir suformavo raukšles apie burną, paakiai įdubo..
Nesinori tikėti, kad dėl numestų 3 kg.
Daug ir stresų patyriau. Gal dar stuburo problemos gali kaip įtakoti.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 15, 06:53)
ir man pucia pilva...dujos su kvapu.

man vel krutine padidejo, kaip ir praejusiais metais su paleo  thumbup.gif

Jei juntamas sieros kvapas, tai ne pilnai suvirškintas baltymas.
Atsakyti