Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(mitnick @ 2014 10 02, 22:41)
Hm, pirmai rodė, pabandysiu dar kartą:

Man tai cia kaip du skirtingi zmones. Kai abi nuotraukas lyginu tai tik is lupu tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 02, 08:27)
Kadangi esu X-Men ir Marvel fanė, tai nepraleidžiu informacijos apie naujus filmus ir pan. Tai užtikau straipsnį,  kuriame rašoma, kas vaidins jauną Ciklopą. Aktoriaus pavardė negirdėta, bet sudomino tai, kad jis australas. O tokiu atveju visad einu googlint - gal kartais su benamiais susijęs. Ir ką jūs galvojat? O gi naujam Marvel filme turėtų vaidinti "Trėjus" ohmy.gif bet mane nustebino ne pats faktas, kad jis ten vaidins, o komentaras straipsnio apačioj. Maždaug "jei nežinot, kas čia per aktorius, tai jis anksčiau vaidino tokiuose filmuose.." na ir sąrašiukas..
Benamiai net nepaminėti. Aišku, kai filmografijoj turi filmų su Piersu Brosnanu ir Keanu Reevesu, tai kam tie benamiai aktualūs biggrin.gif biggrin.gif mums nebent smile.gif

Na džiugu, kad dar vienas iš benamių aktorių karjerą daro smile.gif Nors ir nebuvo jis labai ilgalaikis seriale, gal dėl to ir nemini šito fakto biografijoje savo mirksiukas.gif Kai jau turi kuo daugiau pasididžiuoti.

QUOTE(mitnick @ 2014 10 02, 21:41)
Hm, pirmai rodė, pabandysiu dar kartą:

1) user posted image

2) user posted image

Man irgi pirmas, suvyriškėjęs, išgražėjęs. Nors ir kaip Trėjus jis neprastai atrodė, bet dar toks paaugliškas ten jis buvo smile.gif

4932

Sidas visur ieško Indės, Nikolė irgi jau susipratusi, ką pridirbo (apsiramino greitai dėl savo aistros smile.gif ). O Indigo nusivylusi tėvu ir drauge pirma bando Alfo bare gauti išgerti degtinės blink.gif Sako, man jau 18. Aišku, Alfas jai gėrimo neparduoda. Tada Indigo susieina su kažkokiu iš savo ale draugu, kuris ją nusiveda į nelabai padorią kompaniją, kur Indigo pasiūlo žolės. Ji nusitašo. Draugelis jau bando į lovą savo pasiguldyti, bet Indigo parkrenta ir susižaloja veidą. Ji prašo nevežti jos į ligoninę, nes ten aišku tėvas dirba, bet kai jau visai prastai pasidaro, vadinamieji draugai ją nuveža į ligoninę ir palieka. Indigo ligoninėje neleidžia prie savęs tėvo ir reikalauja, kad būtų iškviesta jos mama. O Sidas jaučiasi tikrai prastai, nes supranta, kad duktė jo taip nekenčia dabar, kad net delsė į ligoninę kreiptis dėl sužalojimo, kad tik tėvo nematytų.. Serijos gale ir Indigo mama pasirodo.

Rubė pameluoja Džefui, kad išvažiuoja viena į miestą pasimatyti su Rosu, bet iš tikro ji susiklastoja rekomendaciją savo draugės vardu, apsimeta aukle ir pasirodo prie savo tikrojo tėvo namų durų. Tėvas jau du kitus vaikus turi. Jo žmona labai jau patikliai įsileidžia Rubę į namus, net nepaskaičiusi rekomendacijų pasamdo Rubę aukle. Tuo tarpu grįžta Rubės tikrasis tėvas namo. Ir Rubė iš karto jį užsipuola, girdint žmonai. Sako, pasakyk, koks tu iš tikro esi. Kad esi prievartautojas, prieš 16 metų mano mamą išprievartavęs, o aš esu tavo duktė. Rubė išprašoma iš tėvo namų. Ją pasiima Čarlė, kuri tikėjosi papietauti su Rube, labai tuo džiaugėsi, nes mano, kad jų santykiai gerėja. Bet nuvykusi pas Džefą pasiimti Rubės suprato, ką Rubė sumasčiusi. Ir labai išsigando. Ji jokiu būdu nenori, kad Rubė pasimatytų su savo tėvu, nes jis pavojingas žmogus.. Serijos gale šis žmogus Grantas pasirodo prie Čarlės namų slenksčio.

Atsakyti
4933

Grantas atseka Rubę ir Čarlę į Samerbėjų. Ateina pas jas į namus, bet Čarlė jį išvaro. Vėliau jis nueina į kavinę, apsimeta buvusiu Čarlės kolega ir Roso pažįstamu, kad gautų iš Lėjos Čarlės numerį. Iš pradžių pasako "Norėčiau gauti numerį. Oi, nesuprask klaidingai - ne tavo numerį, o Čarlės". Pasako, kad norėtų aplankyt Čarlę, bet nenori tiesiog pasirodyt ant namų slenksčio - geriau paskambinti prieš ateinant. Na ir Lėja nieko neįtardama pasako jos numerį. Jis paskambina tuo metu, kai pas Čarlę jau yra atėjęs Andželo. Atsiliepia Rubė ir jis pasako, kad norėtų papasakoti savo istorijos versiją. Na ir jie išeina.

Grantas papasakoja, kad jis buvo 15 m. kai visa tai įvyko. Jam labai patiko Čarlė ir norėjo, kad viskas būtų tobula, tarsi iš knygos. Čarlei buvo 14 m. ir ji pati nelabai suprato, kas vyksta. Bet tipo jokios prievartos nebuvo, jis jos fiziškai nevertė nieko daryti. Granto nuomone, jeigu viskas būtų įvykę prieš Čarlės valią, negi tokiu atveju ji būtų tylėjusi 4 mėnesius? Būtų iš karto parlėkusi namo ir pasiskundusi griežtajam tėčiui, kad ją nuskriaudė berniukas.

Kai Lėja pareina namo ir paklausia, ar jos draugas su ja susisiekė, Čarlė paklausia, kaip tas žmogus prisistatė, kaip jis atrodo. Supranta, kad ten Grantas. Su Andželo pagalba išvažiuoja jos ieškoti ir randa abu ant suoliuko. Čarlė užpuola Grantą, Andželo juos išskiria ir liepia Grantui palikti miestelį ir nebesirodyti čia. Rubė pasako Čarlei, kad išgirdusi Granto versiją ji jo jau nebebijo ir liks Airin namuose dar kurį laiką.

Indigo galvoja, kad jos tėvas mergino Nikolę (o ne atvirkščiai), kaip ir būdavo anksčiau - su sesele ir pan. Tipo jis nepasikeitė ir yra blogietis šioj istorijoj. Dėl to ji nenori į tėvą net pažvelgti, leidžia pas ją būti tik mamai. Nikolė bando jai įrodyti, kad Sidas nekaltas, čia ji prie jo lindo. Bet Indi netiki ja. Tuo tarpu Džodė (Indės mama) kaltina Sidą dėl nelaimės, kad neprižiūrėjo jos tinkamai.

Chirurgas pasako Indei, kad jos žaizdas galima nesunkiai sutvarkyti, tad Džodė pareiškia, kad abu vaikus pasiima su savim į miestą. Dar prieš tai ji sakė Sidui, kad vaikų gyvenimas su juo buvo tarsi eksperimentas - ji tikėjosi, kad Sidas suaugs ir suprotingės. Bet dabar ji tuo nebetiki. Indė nori važiuoti su mama, bet Deksas ta mintimi nesidžiaugia - jis čia turi draugų (Anę) ir nori likti su tėvu. Bet kai Indi pasako jam, kas nutiko tarp Sido ir Nikolės (pasako taip, tarsi tėvas būtų kalčiausias, jis irgi persigalvoja - atsisveikina su Ane ir tikina, kad kasdien rašys, skambins (taip retai būna biggrin.gif ).

Anė nusiminusi dėl to, kad Deksas išvyksta. Sidas irgi blogai jaučiasi praradęs abu vaikus. Kai Indigo išvežama iš ligoninės, Nikolė bando atsiprašyti jos, bet Indi nieko nenori girdėti.
Atsakyti
radau straipsni apie Nikolę http://www.theglow.c...a-james-cancer/
Atsakyti
4934

Deksteriui išvykus į miestą, Džai bando grįžti prie senų santykių su Ane. Kirstė galvoja, kad geriau jam reikėtų kurį laiką atsitraukti ir leisti Anei susigaudyti savo jausmuose. Nors Anė iš pradžių sako Ksaverui, kad ji tikrai vengia Džai, po kurio laiko ji pasako pačiam Džai, kad jie gali likti draugais.

Brendanas užsimano eiti į mokyklą. Hugui nelieka nieko kito, kaip sutikti. Jis pats išsivalo dantis, susikrauna kuprinę be niekeno pagalbos. Hugas nustebęs.

Džai netyčia sulaužo Anės fotoaparatą, kurį jai paliko Belė. Jis nežino, ką daryti, tai nueina pas Ksaverą prašyti pagalbos. Kuriam laikui jie palieka aparatą ant stalo, o kai grįžta, jo neberanda. Paaiškėja, kad jį paėmė Brendanas ir sutaisė ohmy.gif Džai nuneša fotoaparatą Anei ir pasako, kad pasiskolino jį tam, kad galėtų sukelti nuotraukas į internetinę svetainę, kurią jai sukūrė (betgi taip negalima.. imt nuotraukas be savininko žinios ir dar paviešint doh.gif gerai dar, jei ta svetainė nepaleista į viešumą...) Anė tuo nėra patenkinta, o dar kai Džai pasako jai, kad jie yra sutverti vienas kitam (ji geriausiai jį pažįsta, ji pirma jo mergina..), Anė pašėlsta.

Moraga paprašo Martos pagalbos dėl Eideno. Tad kai Eidenas atneša indus (?) Martai ir pasako, kad maistas buvo skanus, Marta paprašo jo pagalbos fermoje. Jis supranta, kad šito jos prašė Moraga ir atsisako padėti. Vėliau Hugas jam pasako, kad jis neturėtų taip elgtis ir nereikėtų vengti kitų ar bandyti pabėgti nuo problemos. Jam tai padėjo... O ypač kad bet kokiu atveju Martai vis tiek reikia pagalbos. Galiausiai Eidenas atvažiuoja į fermą ir pasako, kad gali padėti. Galiausiai Marta jam pasako, kad jam reikia atsiverti ir įsileisti kitus, leisti kitiems jam padėti. Pasako, kad čia Belės nebėra, o ne jo. Jis vis dar gyvas ir jam reikia gyventi toliau. (Laukiau, kol Eidenas pasakys kažką panašaus į "Tu nieko nesupranti, kaip aš jaučiuosi" - būčiau vietoj jį nudėjus doh.gif

Reičel ir Tonio santykiai vis dar įtempti. Ji supyksta, kad jis negirdėjo, kaip naktį Haris verkė. Ji vakare kažką planavo, bet Toniui futbolo treniruotė, apie kurią jai sakė praeitą savaitę. Bet kadangi Reičel dėl to nepatenkinta, tai jis gali treniruotę atšaukti. Dar jis bando pasakyti, kad vis siūlo jai savo pagalbą, o ji vis atsisako. Galiausiai Reičel nueina savais keliais. Po kurio laiko susitinka su Endžiu pasiguosti jam dėl savo motinystės problemų. Sako, kaip Tonis gali galvoti, kad ji negirdi vaiko verksmo, kad ji nė akimirkos nenustoja klausytis jo ir pan... Tada atsiprašo jo, kad užkrovė jam savo problemas, kai jis pats jų turi su dviem vaikais. Ir paklausia, ar jis šį vakarą kažką planuoja. Kadangi ne, tai ji pasisiūlo ateiti pas juos ir palaikyti draugijos Sofijai. Endis sutinka.

Kadangi aš neturėjau tokios patirties kaip Reičel, tai papasakokit man, ar ji normaliai elgiasi, ar ne? biggrin.gif Bent jau man atrodo nenormalu, kad ji neleidžia Toniui nieko daryti, padėti, o po to pyksta, kad jis niekuo nesirūpina ar kažkur išeina be jos, kaip iki vaiko gimimo.
Atsakyti
4935

Pasirodo, 4934 ir 4935 yra viena ilga serija.

Kadangi Rubė ir Džefas daug laiko leidžia kartu, be to ji jam nieko daug nepasakoja, kaip ji jaučiasi, jis pagalvojo, kad jie jau nebe pora. Ir pradėjo kalbėt taip, tarsi lygintų save su Džai. Maždaug "Aš ne Džai, aš suprantu, ką reiškia išsiskyrimas - tikrai nebandysiu tavęs įkalbėt grįžt pas mane". Rubė sako "ką čia kalbi, mes neišsiskyrėm". Bet vėliau Rubė paklausia Džefo, ką jis mano apie ją ir Ksaverą - ar jiems verta būti kartu. Jis pasako, kad tik ji pati gali atsakyti į šį klausimą, ką ji iš tiesų jaučia.

Džefas niekaip negali pabaigti mokyklinės užduoties ir nusprendžia, kad reikia mesti mokyklą, nors, kaip Rubė sako, liko tik du mėnesiai iki 12 kl. baigimo. Bet kai Airin paklausia, ką jis veiks metęs mokyklą, jis sako, kad dar nieko nenusprendė. Tiesiog jam niekas nesiseka ir nebemato tikslo likti mokykloje. Vėliau Džefas nugirsta, kaip Airin sako Eidenui, jog ji nusprendė ir toliau užsiimti žvejybos laivo verslu ir jai reikia laivo kapitono. Kadangi Eidenas žino, kaip viskas vyksta, ji siūlo Eidenui šį vardą. Eidenui tokia mintis nepatinka, bet užtat Džefas visai norėtų dirbti laive. Airin tokia mintis nežavi, bet po kurio laiko ji pasako, kad galės dirbti laive, bet su sąlyga, kad jis įkalbės Eideną būti kapitonu. Nes jei nėra kapitono, nėra ir laivo.

Brendanas visiems komentuoja, kad Rubė yra jo mergina ir dėl to Ksaveras blogai jaučiasi - juk Rubė jo mergina, o ne Brendano. Jis nusprendžia, kad Brendanas įsižiūrėjo Rubę ir kai ji ateina pas juos vakarienės, visi nesmagiai jaučiasi. Iki tol, kol paskambina kažkokia mergina iš mokyklos, prisistato esanti Rubė ir paprašo pakviesti Brendaną.

Kai Airin paskambina Rubei ir pasako, kad Džefas nusprendė mesti mokyklą, ji pareina namo. Jis pasako, kaip iš tikrųjų jis blogai jaučiasi, nors apsimetinėjo, kad viskas jam gerai.

Rubė ateina pas Čarlę norėdama pasikalbėti apie Džefą. Kaip suprantu, ji pradėjo jausti Džefui kažką daugiau, nei kaip tik draugui. Bet Čarlė galvoja, kad ji atėjo pasikalbėti apie Grantą. Ji nori įrodyti, kad Grantas meluoja, o ji sakė tiesą. Bet Rubė nesiklauso jos ir išeina.

Nuovadoj Čarlė sužino, kad Grantas sukiojasi miestelyje. Ji paprašo Andželo peržiūrėti visas seksualinio priekabiavimo bylas, kurios buvo tose vietose, kur gyveno Grantas. Jis atsisako, nes negali naudoti policijos duomenų asmenei naudai pasiekti. Bet Čarlė sako, kad jis sumokės už tai, ką jai padarė.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 04, 13:42)
4934
Kadangi aš neturėjau tokios patirties kaip Reičel, tai papasakokit man, ar ji normaliai elgiasi, ar ne? biggrin.gif Bent jau man atrodo nenormalu, kad ji neleidžia Toniui nieko daryti, padėti, o po to pyksta, kad jis niekuo nesirūpina ar kažkur išeina be jos, kaip iki vaiko gimimo.

Man rodos, jai pogimdyvinė depresija, kažkiek užsimins apie tai, tik nepamenu, kurioje serijoje.

Papildyta:
QUOTE(burnickiene @ 2014 10 04, 11:15)

Svarbiausia, tai yra pozityvus straipsnis, Tessa neliūdi... Pagal statistiką, ši liga pagydoma. Tikiuosi, kad pasveiks labai jau greit 4u.gif .

beje, ji visai šauniai atrodo be makiažo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 10 05, 01:08)
Man rodos, jai pogimdyvinė depresija, kažkiek užsimins apie tai, tik nepamenu, kurioje serijoje.

Papildyta:
Svarbiausia, tai yra pozityvus straipsnis, Tessa neliūdi... Pagal statistiką, ši liga pagydoma. Tikiuosi, kad pasveiks labai jau greit  4u.gif .

beje, ji visai šauniai atrodo be makiažo  lotuliukas.gif

yra tokių žmonių kurie be makijažo daug geriua atrodo nei su juo smile.gif
Dėl Reičel tai man irgi atrodo kad taip yra kaip jūs sakot.
Atsakyti
Pirmiausia dėkui vertėjoms 4u.gif O tai be vertimo man niekaip...

QUOTE(burnickiene @ 2014 10 04, 11:15)

Kiek sugebėjau išsiversti, tai supratau, kad ji nusiteikus kovingai, nesiruošia nusileisti ligai. Šaunuolė! Tikiu, kad įveiks ligą, juk ir noras pasveikti labai daug reiškia.

QUOTE(mitnick @ 2014 10 05, 02:08)

Papildyta:
Svarbiausia, tai yra pozityvus straipsnis, Tessa neliūdi... Pagal statistiką, ši liga pagydoma. Tikiuosi, kad pasveiks labai jau greit  4u.gif .

beje, ji visai šauniai atrodo be makiažo  lotuliukas.gif

Dėl Reičel irgi taip pagalvojau...

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zizija: 05 spalio 2014 - 13:41
Gaila Eideno. Bet gal dabar jau prisileis pagalba. Siaip tai kai pagalvoju tai ji daug kas turetu suprast - ne vienas yra buves panasioj situacijoj verysad.gif Marta, Leja, Alfas, Airin ...

O kiti del Beles mirties kazkaip greit uzsimirso - bent jau taip atrodo g.gif

Dar vis stebiuosi, kad Airin po visu isgyvenimu greit atsigavo ax.gif

Ir Dzai gaila, ypac kai verke verysad.gif Gaila man verkianciu vyru biggrin.gif

Dabar man idomiausia kaip baigsis su Kirste g.gif Tik nerasykit, cia tik siaip garsiai pamasciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 10 08, 10:30)
Gaila Eideno. Bet gal dabar jau prisileis pagalba. Siaip tai kai pagalvoju tai ji daug kas turetu suprast - ne vienas yra buves panasioj situacijoj  verysad.gif Marta, Leja, Alfas, Airin ...

O kiti del Beles mirties kazkaip greit uzsimirso - bent jau taip atrodo  g.gif

Dar vis stebiuosi, kad Airin po visu isgyvenimu greit atsigavo  ax.gif

Ir Dzai gaila, ypac kai verke  verysad.gif Gaila man verkianciu vyru  biggrin.gif 

Dabar man idomiausia kaip baigsis su Kirste  g.gif Tik nerasykit, cia tik siaip garsiai pamasciau  lotuliukas.gif

Eidenas tikrai prisileis pagalbą ir viskas bus gerai smile.gif
dėl kitų užsimiršimo,tai manau kad jie neužmiršo,bet tiesiog susitaikė su tai kad jos nebėra ir nebebus...
Atsakyti
aš žinokit šoke esu.nestikėjau kad vienas iš personažų toks bus ateityje blink.gif mano žiūrimose serijose siaubai dedasi blink.gif doh.gif
Atsakyti