Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(mitnick @ 2014 09 27, 16:48)
Tai buvo Čarlės pirmas vaidmuo gyvenime tokiame dideliame projekte, neskaitant trumpų dokumentinių filmukų.... prieš tai ji dirbo modeliu Azijos šalyse, tad neteiskime jos smile.gif.

Įdomu g.gif Tada nekeista, kad tokia silpnoka jos vaidyba. Ale kas ją prastūmė iš karto į ilgalaikį vaidmenį seriale tada lotuliukas.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 01, 10:29)
Lynne McGranger (Airin) australų "Šok su žvaigžde" (pirmas pasirodymas): http://youtu.be/cXpOb2tJITU smile.gif

Faina smile.gif Aš tik žinojau/esu mačius įrašus iš "Kimo" dalyvavimo šitame projekte.

4930

Mailso nuotaika labai bloga, jis jau nebežino, kur jo santykiai su Kirste eina. Bet tiesa apie nėštumą greitai paaiškėja. Džai randa nėštumo testą išmestą šiukšliadėžėje ir ten pat randa ir kvitą pirkimo, iš kurio matyti, kad testas pirktas universiteto, kuriame studijuoja Kirstė, vaistinėje, todėl nekyla abejonių, kad testas jos (o ne Nikolės, kaip dar Anė pagalvoja, kai Džai ateina pas ją patarimo, pasiklausti, ar jis viską teisingai suprato, nes visgi čia moteriški reikalai nėštumo testas). Kirstė, paaiškėjus tiesai, prisipažįsta Mailsui, kad nežino, kaip elgtis, nes ji dabar tiek planų turėjo gyvenime, pagrinde studijas, o be to, jos ginčas su Mailsu, kai šis pagalvojo, kad Kirstė jam neištikima, rodo, kad jų santykiai nesiklosto taip, kaip turėtų. Šis neplanuotas nėštumas tik sudrumstė viską dar labiau..

Anė ir Deksas pora, bet niekas apie tai nežino. Nes Anė norėtų viską laikyti paslaptyje. Ji nenori liūdinti Džai, kuriam visai neseniai pasakė, kad tikrai nepasirengusi jokioms draugystėms su berniukais, o štai iš tikro pati jau susiporavusi su Deksteriu. Deksas siūlo bent jau Airin, Džefui ir Rubei pasakyti, ir paprašyti, kad laikytų jų santykius paslaptyje. Bet Anė nesutinka, ji nenori, kad galvotų apie ją artimieji taip, kad tiek nedaug laiko po Belės mirties praėjo, o ji jau džiaugiasi gyvenime ir dar paslaptis kažkokias kitiems ant galvos užkrauna. Tuo tarpu vargšelis Džai tikisi vis dar susieiti vėl su Ane, net kažkokį interneto puslapį kuria jai, bet serijos gale visgi tiesa apie Anės naują draugystę paaiškėja..

Reičelei vis dar sunkiai sekasi prižiūrėti vaikutį (kaip tai artima man, kartu laukėmės su Reičel, kartu ir pirmus mėnesius vargstame biggrin.gif ). Jos santykiai su Toniu pradeda braškėti. Tonis stengiasi paremti Reičel, bet ji įsitempusi. Tonis pasiūlo padaryti masažą, o Reičel tai supranta, kaip Tonio bandymą suartėti su ja, kam ji dar visai nepasirengusi.. Po to dar Reičel supyksta, sužinojusi, kad Tonis sutiko su Alfo pasiūlymu grįžti treniruoti futbolo komandos. Tonis pažada, kad daug laiko iš jo tai neatims, bet Reičel netiki, jai ir taip trūksta laiko vaiko priežiūrai, reikia daugiau Tonio pagalbos, o jis va ruošiasi kažkuo kitu užsiimti. Tuo pačiu Reičel susiranda naują draugą. Ji pradeda lankyti pirmakarčių mamyčių grupę, kur mamos dalinasi savo vargais ir džiaugsmais auginant vaikučius. Visos šioje grupėje kone idealios mamos, tik Reičel tokia nesusitvarkanti. Na ir pasirodo grupėje vyrukas su antru jau vaiku. Jo nenori priimti į grupę, nes ji pirmakartėms, bet vyras pasako, kad jo šis antras vaikiukas kaip ir pirmas, kurį pats augina, nes jo žmona mirusi, pirmąjį vaiką jį prižiūrėjo, o dabar jis visai pasimetęs. Abu su Reičel greitai randa bendrą kalbą.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 01, 11:29)
Lynne McGranger (Airin) australų "Šok su žvaigžde" (pirmas pasirodymas): http://youtu.be/cXpOb2tJITU smile.gif

Kaip šauniai ji čia atrodo ir šoka gražiai bigsmile.gif

QUOTE(Elizad @ 2014 10 01, 14:59)

Reičelei vis dar sunkiai sekasi prižiūrėti vaikutį (kaip tai artima man, kartu laukėmės su Reičel, kartu ir pirmus mėnesius vargstame biggrin.gif ).

Elizad, dėkui, kad dar randi laiko karts nuo karto ir serijas aprašyt 4u.gif Užjaučiu, kad sunkoka su vaikeliu console.gif Suprantu, kaip tau artimos Reičel problemos...
Įdomu, kaip bus su tuo Kirstės nėštumu? Juk ji visai nenori gimdyti dabar... Ar tik ne dėl to barsis su Mailsu, kiek mačiau anonsuose.

Gaila Džai. Anė jį atstūmė dėl artimų santykių, o pati su Deksu bučiuojasi doh.gif

Ir matyt Rubė rado savo tėvą(irgi iš anonso įžiūrėjau)... Nieko gero tikriausiai iš to neišeis...

Beje, o tas vyrukas iš pirmamečių mamyčių grupės ar nepradės suktis prie Reičel?..
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 10 01, 19:55)

Įdomu, kaip bus su tuo Kirstės nėštumu? Juk ji visai nenori gimdyti dabar... Ar tik ne dėl to barsis su Mailsu, kiek mačiau anonsuose.

Gaila Džai. Anė jį atstūmė dėl artimų santykių, o pati su Deksu bučiuojasi  doh.gif

Ir matyt Rubė rado savo tėvą(irgi iš anonso įžiūrėjau)... Nieko gero tikriausiai iš to neišeis...

Beje, o tas vyrukas iš pirmamečių mamyčių grupės ar nepradės suktis prie Reičel?..

tikrai dėlto barsis..
nuojauta jūsų gerai neapgauna,nes iš rubės tėvo tikrai nieko gero nebus.nekaip baigsis ta istorija.
reičel padės suprast tam vyrui kas jo dukrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 01, 11:29)

Labai miela, linksma moteris. Šokis taip pat buvo gražus. Tikėkimės, kad daug kas balsuos už ją, ypač benamių fanai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Elizad @ 2014 10 01, 14:59)
Įdomu g.gif Tada nekeista, kad tokia silpnoka jos vaidyba. Ale kas ją prastūmė iš karto į ilgalaikį vaidmenį seriale tada lotuliukas.gif

Gal koks azijietis parašė rekomendacinį laišką lotuliukas.gif

Atsakyti
Kadangi esu X-Men ir Marvel fanė, tai nepraleidžiu informacijos apie naujus filmus ir pan. Tai užtikau straipsnį, kuriame rašoma, kas vaidins jauną Ciklopą. Aktoriaus pavardė negirdėta, bet sudomino tai, kad jis australas. O tokiu atveju visad einu googlint - gal kartais su benamiais susijęs. Ir ką jūs galvojat? O gi naujam Marvel filme turėtų vaidinti "Trėjus" ohmy.gif bet mane nustebino ne pats faktas, kad jis ten vaidins, o komentaras straipsnio apačioj. Maždaug "jei nežinot, kas čia per aktorius, tai jis anksčiau vaidino tokiuose filmuose.." na ir sąrašiukas..

Luke Bracey played Cobra Commander in G.I. Joe Retaliation and most recently had a role alongside Pierce Brosnan in The November Man. His big break is still in the works, however, as he was the one selected to filled Keanu Reeves' shoes for the upcoming Point Break remake (which is still filming). It's rather convenient that he is Marsden's co-star in The Best of Me.

Benamiai net nepaminėti. Aišku, kai filmografijoj turi filmų su Piersu Brosnanu ir Keanu Reevesu, tai kam tie benamiai aktualūs biggrin.gif biggrin.gif mums nebent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 10 01, 22:02)

Dėkui už atsakymą 4u.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 02, 09:27)
Kadangi esu X-Men ir Marvel fanė, tai nepraleidžiu informacijos apie naujus filmus ir pan. Tai užtikau straipsnį,  kuriame rašoma, kas vaidins jauną Ciklopą. Aktoriaus pavardė negirdėta, bet sudomino tai, kad jis australas. O tokiu atveju visad einu googlint - gal kartais su benamiais susijęs. Ir ką jūs galvojat? O gi naujam Marvel filme turėtų vaidinti "Trėjus" ohmy.gif bet mane nustebino ne pats faktas, kad jis ten vaidins, o komentaras straipsnio apačioj. Maždaug "jei nežinot, kas čia per aktorius, tai jis anksčiau vaidino tokiuose filmuose.." na ir sąrašiukas..
Benamiai net nepaminėti. Aišku, kai filmografijoj turi filmų su Piersu Brosnanu ir Keanu Reevesu, tai kam tie benamiai aktualūs biggrin.gif biggrin.gif mums nebent smile.gif

Gaila, kad nepaminėti "Benamiai". Man tai toks reikšmingas serialas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 10 02, 08:48)
Dėkui už atsakymą  4u.gif
Gaila, kad nepaminėti "Benamiai". Man tai toks reikšmingas serialas  thumbup.gif

aš jais gyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Trėjaus vaidmuo benamiuose irgi buvo pirmas. Šaunu, kad taip prasimušė.

Beje, kaip jam labiau tinka?

1) user posted image

2) user posted image

Man b
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 02 spalio 2014 - 15:20
QUOTE(mitnick @ 2014 10 02, 16:12)
Trėjaus vaidmuo benamiuose irgi buvo pirmas. Šaunu, kad taip prasimušė.

Beje, kaip jam labiau tinka?

1) user posted image

2) user posted image
Man b

Man nerodo g.gif
Atsakyti
4931

Džai užpyksta, kad Anė melavo, o dar paaiškėja kad ji su Deksteriu jau kelias savaites. Anė vėliau pasiguodžia Airin dėl tos situacijos. Ji pergyvena, kad Džai dabar nekenčia jos, o ji nenori jo skaudinti. Vėliau Deksteris bando pasikalbėti su Džai, paaiškinti jam, kad jie norėjo Džai pasakyti, bet laukė tinkamo meto. o Anė nusipelnė būti laiminga. Deksteris papasakoja Anei apie pokalbį su Džai, nori apkabinti Anę, bet ji nesileidžia ir siūlo šiek tiek pristabdyti jų santykius, nes nenori skaudinti Džai. Žodžiu kaip Indigo rezumuoja, Anė metė dabartinį vaikiną dėl to kad neskaudintų buvusio. o Indigo vis pyksta ant tėvo, kad tas elgiasi kaip paršas. Nikolė pasiūlo viską pamiršti ir vakare keliauti į kiną. O Anė pasikalba su Džai, ji atsiprašo, o jis pasako, kad ne Deksteris, o jis gali padaryti ją laiminga. Bet Anei dabar patinka Deksteris.

Mailsas bando pasikalbėti su Kirste, kad tai jų vaikutis, bet Kirstė sako, kad jų santykiai nėra geri, jis nepasitiki ja. Paskui ir Džai paprašo kol kas tos naujienos niekam nesakyti, o Mailsas dėl to supyksta, kad negalima viso to užkrauti Džai. Paskui pasako, kad tai bus visą gyvenimą nulemsiantis sprendimas, o kadangi kūdikis ir jo, sprendimas taip pat turi būti ir jo. Prieš vakarienę Mailsas vėl bando pasikalbėti su Kirste, o ji tai priima kaip spaudimą, ji nepasiruošusi kalbėtis (na bet logiška, kad jei ji vaiko nebenori, tai sprendimą reikia priimti greičiau, nebent ten abortus daro ir didesnio nėštumo).

Nikolė (nu vis dėlto kokia ji bjauri doh.gif ) nepalieka Sido ramybėje. Nors jis ją atstūmė, ji tai interpretavo kaip jo baimė pripažinti jai romantiškus jausmus doh.gif durna visai, O Sidas sako, kad negalima naudotis jo dukra tam, kad prieitų prie jo.

Deksteris guodžiasi sesei dėl to, kad juos su Ane užklupo Džai, o Indigo negali patikėti, kad brolis turi merginą, o ji vis dar viena. Užeina Nikolė ir neilgai trukus su maistu grįžta Sidas ir su Nikole bendrauja gana grubiai ir šaltai (na kad maisto nepaėmė tiek, kad užtektų ir dar vienam žmogui). Vėliau kavinėje Indigo nusistebi kad jis taip bendravo, Nikolė bando teisinti, kad gal bloga diena tiesiog jam buvo. O Indigo užsimena apie kažkokią seselę, kad vis patikrina jo mobilų ir rado kelias žinutes, nepatinka tai Nikolei. Ir Nikolė padaro kvailystę, susiduria su Indigo ir apsipliko koją kava, aišku pareikalauja nuvežti į ligoninę, nors realiai ten nieko tokio rimto doh.gif o ten dar akivaizdžiai paflirtuoja, Sidas pagalvoja, kad gal ji tyčia susižalojo, žodžiu jis piktas ant Nikolės. Bet ji vis tiek nepalieka jo ramybėje, vakare kai Indigo ir Deksterio nėra ji vėl nueina pas Sidą, tas nebeslepia, kad apie ją mano kaip apie kvailą mokinukę, o jam patinka brandesnės, inteligentiškesnės moterys. Ir ji jam niekada nepatiktų. Nikolė užtildo jį, apsiverkia, pasiguodžia, kad ji viską sumovė, tas ją guosdamas pakabina ir Nikolė pasinaudodama situaciją, jį pabučiuoja ir nors Sidas ją atstumia, jau per vėlu, viską pamato Indi.
Atsakyti
Hm, pirmai rodė, pabandysiu dar kartą:

1) user posted image

2) user posted image
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 10 02, 22:41)
Hm, pirmai rodė, pabandysiu dar kartą:

1)

2)

Man tai pirmas wub.gif
Atsakyti