Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Vilma4 @ 2014 09 25, 14:08)
O is personazu tai man Carle nelabai. Ale verkia, bet niekad asaros neisspaudzia  biggrin.gif

Čarlė ir man nelabai, kažkaip lyg ir neįtikinamai vaidina. Gal kad policininkės personažas, tai ji tokia kaip be emocijų.

QUOTE(Zizija @ 2014 09 25, 16:28)
Beje, man labai patinka Lėja ir norėčiau ją suporuot su Mailsu  biggrin.gif Kirstė dar perdaug vaikiško mąstymo, man ji nelabai...

Man Lėja irgi labai patinka, o Kirstė toks strakalas makalas. Iš dalies gal jie su Mailsu ir tinka biggrin.gif

QUOTE(Sivė @ 2014 09 25, 22:17)
Dėl personažo įdomumo/neįdomumo, tai labai daug priklauso ir nuo to kiek jam prigalvota veiksmo ir pan. Tarkim Deksteris dabar tikrai joks, nelabai kas ten vyksta, na vaikiškas gana bendravimas su Ane ir tiek.
-----
Įdomūs tie senieji personažai Alfas, Kolina, jie tokie charakteringi, kad net ir kai su jais nevyksta konkrečiai kažkas vis tiek jie dalyvauja įdomiai seriale.
----
Dar man įsimintinas buvo Heilės personažas.

Irgi teisybė drinks_cheers.gif Bet va koks Mailsas tai jis pats iš savęs įdomus biggrin.gif Dar Nikolė labai charakteringas personažas(nors pirmose serijose gal ryškesnė būdavo). Tikiuosi, kad aktorei viskas bus gerai.
Naujasis Deksteris bus irgi labai charakteringas. Toks juokingas moksliukas. Anksčiau panašus buvo Robis, bet Deksteris gerokai įdomesnis(bent man biggrin.gif )
---
Aha, kažkaip net sunku įsivaizduot Benamius be Alfo, Kolinos, Airin, Morag. Tokie savi tapę. Ir tikrai, atrodo, Alfas nieko ten ypatingo neveikia - tai žvejoja ar meškeres vynioja, tai namuose sukinėjasi, bet visada įdomu kai jį rodo biggrin.gif
-----

Aha, iki kol nepakeitė aktorės doh.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 09 25, 23:13)
Dar Nikolė labai charakteringas personažas(nors pirmose serijose gal ryškesnė būdavo). Tikiuosi, kad aktorei viskas bus gerai.

O man Nikole schmoll.gif Taip ir neprilipo ax.gif Ir pati aktore nelabai grazi ir siaip jos tas issipustymas ne laiku ir ne vietoje schmoll.gif Nesakau, ji visada graziai pasipuosusi, bet kasdienai, kai visi apsirenge paprastai, o ji kaip i baliu tai schmoll.gif
Bet aktores labai gaila, tikiuosi viskas baigsis gerai ax.gif 4u.gif

Sive Smagu, kad vel aprasai thumbup.gif Aciu 4u.gif Ir Elizad'ai aisku aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 09 25, 23:13)
Aha, iki kol nepakeitė aktorės doh.gif

Bent jau mano akimis - nebuvo jau tokia bloga ta nauja aktore ax.gif Gan simpatiska ax.gif Aisku, kad kitas aktorius niekada nepakeis seno, iprasto, mylimo ax.gif Butu vaidinusi kita, nauja personaza ziurek gal butu ir patikusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 26 rugsėjo 2014 - 07:27
QUOTE(Sivė @ 2014 09 25, 21:17)

Papildyta:

Dėl personažo įdomumo/neįdomumo, tai labai daug priklauso ir nuo to kiek jam prigalvota veiksmo ir pan. Tarkim Deksteris dabar tikrai joks, nelabai kas ten vyksta, na vaikiškas gana bendravimas su Ane ir tiek. Anė buvo įdomi pradžioj su jos tuo naivumu, nelabai orientavosi net visame kame, kai ji iš to senelio namų išėjo, o dabar irgi nublanko, neberodo kažko įdomaus.
Įdomūs tie senieji personažai Alfas, Kolina, jie tokie charakteringi, kad net ir kai su jais nevyksta konkrečiai kažkas vis tiek jie dalyvauja įdomiai seriale. Mailsas irgi iš tokių personažų ir Romanas buvo.
Dar man įsimintinas buvo Heilės personažas.
Priprasti prie Čarlės man reikėjo laiko, kažkaip nelipo jos personažas iš pradžių, bet dabar, visai nieko, Sidas patinka.

aha Kolina tai tokia pagerinta bet patinka biggrin.gif Heilė ir Kimas iš senesnių man dar visai patiko.Romanas irgi...žodžiu dauguma patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
4928

Kavinėje ateina Sidas su vaikais ir pamatęs Nikolę pasako, kad geriau jie užsako laukan išsinešimui. O Indigo parūpsta kur vakar vėlai buvo Deksteris. Nikolė atsiprašo Mailso, ji nealkana, o iš tikro nulekia pas Sidą ir atsiprašo už vakar vakarą, kad kvailai pasielgė, bet ji jau nebe vaikas, jai jau 18 biggrin.gif o Sidas dar sykį pakartoja, kad tarp jų nei dabar nei kada nieko nebus. o Deksteris elgiasi keistai ir Indigo sako, kad jis klysta jei mano, kad išlaikys paslaptį nuo jos.
Rubė klube leidžia laiką su Ksaveru, jie suplanuoja prabūti ir su Marta bei Hugu (atvyksta Brendonas ir mama), bet ateina Džefas, Rubė iš karto kalbina jį dėl Airin ir jau atsisako vykti kartu su jais, ji prisijungs vėliau.
Brendono gimtadienis, Marta su Hugu jį pasveikina, o Brendonas vėl kartoja, kad Hugo myli Martą, jie patvirtina, kad jie ypatingi draugai biggrin.gif Ateina ir Tonis pasveikinti, bet Brendonui nepatinka jo dovana biggrin.gif
Klube Džefas, Rubė ir Anė puošia Brendono gimtadieniui. Ir Anė elgiasi kažkaip keistokai (ryškiai jie su Deksteriu slaptai susitikinėja).
Andželo bando ištardyti Gipsį kam šis dirba. Bet šis sako, jei pražios burną, tai jį pribaigs, o ir Andželo pasiūlyta apsauga jo nepriverčia kalbėti.
Brendonas pats pasisiūlo pasidaryti sumuštinį, pasirodo jis jau savarankiškesnis, o bekalbant apie Martos ir Hugo santykius, Brendonas prasitaria apie Tedą, Džina pasako kad tai tik Brendono vaizduotė (matyt susitikinėja su kažkuo g.gif )
Vos įėję į namus Deksteris ir Sidas išgirta kaip moteris palieka žinutę autoatsakiklyje ir Deksteris ima priekaištauti tėvui dėl merginų. Paskui piktas nueina į klubą ir ten užkalbintas Anės piktai atkerta, o paskui prieina atsiprašyti, o Rubė pastebi, kad tarp Anės ir Deksterio kažkas vyksta. Indigo nelabai nustemba dėl to skambučio ir sako, kad tėvo vis tiek nebepakeis.
Kavinėje Sidas išsipasakoja Mailsui, o šis papasakoja, kad nerimauja dėl Nikolės. O Sidas prasitaria, kad Nikolės šiandien gimtadienis, ko pasirodo Mailsas nežinojo.
Andželo susitinka su kažkokiu vyru (matyt kažkokio aukšto lygio viršininku), tas jam priekaištauja, kad neišsiaiškino dar nieko, Andželo prašo dar laiko, jis jau nebetoli, bet vyras jam atsako, kad nepakankamai arti tiesos ir arba jis išsiaiškina, arba tas vyras ras kas išaiškins.
Džina bando padrąsinti Ksaverą, kad Rubei dabar reikia jo paramos, nes jis tikrai matosi, kad nusiminęs, jog Rubė žadėjo prie jo šeimos prisijungti vėliau, bet taip ir neatėjo. Jis nueina pas ją į namus ir randa kaip Džefas jai užseginėja suknelę, aišku įsiunta ir Rubė pasako, kad jai jau atsibodo jo perdėta reakcija. Ir ji nebenori niekur eiti, prašo išeiti, nors Ksaveras ir atsiprašo ir sako, jog jis tik nori jai padėti (šiaip tai tikrai Ksaveras paskutiniu metu Rubės nuolat atstumiamas, ar čia tik man taip pasirodė)
Deksteris pasako Anei, kad jis dar tikėjosi, jog jo tėvai susieis, bet dabar jau tikrai aišku, kad viskas baigta. O vakarėlio metu Brendonas vis klausinėja kur Rubė, Ksaverui per skaudu ir jis išeina.
Sidas prisipažįsta Nikolei, kad netyčia prasitarė apie jos gimtadienį Mailsui. Paskui bando pasikalbėti su vaikais, kad jis labai stengiasi ir nebus su kita moterim, kol neišsiskirs su mama. Ir Indigo su Deksteriu yra jo prioritetas, niekas daugiau nesvarbu. Jie susitaiko. O Nikolė pasijunta neva pavargusi.
Džefas nenueina į vakarėlį, vietoj to išnuomuoja filmą, priperka skanėstų ir praleis vakarą su Rube. O Ksaveras skundžiasi Indigo, ši atkerta kad jis iš viso turi būti laimingas kad turi merginą biggrin.gif Brendonas ir vėl pamini kad mama myli Tedą.
Ateina Mailsas ieškodamas Nikolės, o ši nueina pas Sidą doh.gif Ir gana įžūliai sako, kad jos gimtadienis ir ji gaus ko nori, o nori ji jo blink.gif Sidas praktiškai prieš nosį jai uždaro duris.
O Andželo nori iš Gipsio išsiaiškinti viską apie Hugo.
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 09 24, 18:56)
neramus vaikiukas?aš tai kažkaip neturėjau vargo.gal dėlto kad mano dukra labai rami būdavo.svarbiausia, kad sveiki augtumėt smile.gif ir kad gali pasižiūrėt serijalą smile.gif

Kaip pavydu ax.gif Mano vaikiukas turbūt per vidurį kažkur. Kai pasiskaitau kaip būna kitiems vargelių, tai dar nėra taip baisu. Pas mus būna visko, ir sunkių dienelių, naktelių, ir ramių. Bet visgi man kaip naujai iškeptai pirmakartei mamai tai labai viskas gyvenime pasikeitė, toks nemažas šokas, todėl ir sakau, kad sunku. Va Reičel savijauta seriale labai panaši į mano ax.gif Pradžioje iš viso pasimetimas buvo, bet pratinamės pamažu. Ir aišku augame, stiprėjame smile.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2014 09 25, 08:48)

Kaip miela wub.gif
QUOTE(Vilma4 @ 2014 09 25, 13:08)

Elizad Kaip su pirmu vaikuciu sakyciau dar daug turi laiko, jei speji paziuret seriala ir aprasyt  thumbup.gif As prisimenu pusryciaudavau vakare  doh.gif Bet nieko, kai atsiranda antras - laiko kazkaip padaugeja  lotuliukas.gif

Paguodei smile.gif Reiškias viskas praeina ir užsimiršta smile.gif

Sive didelis dėkui už aprašymus 4u.gif Iš pastarųju serijų man keisčiausias Rubės elgesys su Ksaveru. Tokia jau ten meilė buvo, o tik truputėlį vaikinukas užpavydėjo ir taip atšalo Rubė smile.gif Tikri paaugliai smile.gif

Iš personažų man Belė su Eidenu buvo nuostabūs ir kartu kaip pora, ir kiekvienas atskirai. Dar visai Nikolė nieko, nors ir pamaiva su charakteriu, bet tokia šarminga. Ko nepasakysi apie Anę, kažkaip ji man yra nėra seriale. Vis tokia pati vienoda. Anksčiau ir Džefas nelabai buvo, bet pastaruoju metu išgražėjo tiek išore, tiek kaip asmenybė įvairesnis patapo smile.gif Na ir senieji personažai tai kas be ko (Alfas, Kolina, Lėja). Beje, Lėja jau pasidariusi ta tokia epizodine amžinąja veikėja, kur daugiau tik kitiems patarinėja, o apie pačią mažai istorijų sukuriama. Čia gal tokia sąlyga tų senųjų aktorių, kur dešimtmečius seriale vaidina, kad jie mažiau filmuojasi, bet užtai amžinai seriale yra smile.gif O Čarlė man irgi visai ne prie širdies, prastoka vaidyba aktorės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 09 26, 08:32)
O man Nikole  schmoll.gif Taip ir neprilipo  ax.gif Ir pati aktore nelabai grazi ir siaip jos tas issipustymas ne laiku ir ne vietoje  schmoll.gif Nesakau, ji visada graziai pasipuosusi, bet kasdienai, kai visi apsirenge paprastai, o ji kaip i baliu tai  schmoll.gif
---
Bent jau mano akimis - nebuvo jau tokia bloga ta nauja aktore  ax.gif Gan simpatiska  ax.gif Aisku, kad kitas aktorius niekada nepakeis seno, iprasto, mylimo  ax.gif Butu vaidinusi kita, nauja personaza ziurek gal butu ir patikusi  g.gif

Aha, kad išsipusčius lyginant su kitais, tai tikrai biggrin.gif Bet vistiek man ji kaip personažas labai stiprus ir išskirtinis smile.gif
---
Tai va tame ir esme, kad šiaip tai gal visai ji ir faina būtų buvus kaip naujas personažas, bet kai ja pakeitė senąją Heilę, tai buvo sunku priprast (taip ir nepripratau).

QUOTE(Elizad @ 2014 09 26, 14:42)
Iš personažų man Belė su Eidenu buvo nuostabūs ir kartu kaip pora, ir kiekvienas atskirai.
----
Dar visai Nikolė nieko, nors ir pamaiva su charakteriu, bet tokia šarminga.

Belės ir man trūksta.
O Eidenas nors ir nėra tarp mano mėgstamiausių, bet, kad charakteringas personažas, tai tikrai. Nenuobodu į jį žiūrėt. O tas (bent man) yra svarbiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 09 26, 13:42)

Sive didelis dėkui už aprašymus 4u.gif Iš pastarųju serijų man keisčiausias Rubės elgesys su Ksaveru. Tokia jau ten meilė buvo, o tik truputėlį vaikinukas užpavydėjo ir taip atšalo Rubė smile.gif Tikri paaugliai smile.gif

Iš personažų man Belė su Eidenu buvo nuostabūs ir kartu kaip pora, ir kiekvienas atskirai. Dar visai Nikolė nieko, nors ir pamaiva su charakteriu, bet tokia šarminga. Ko nepasakysi apie Anę, kažkaip ji man yra nėra seriale. Vis tokia pati vienoda. Anksčiau ir Džefas nelabai buvo, bet pastaruoju metu išgražėjo tiek išore, tiek kaip asmenybė įvairesnis patapo smile.gif Na ir senieji personažai tai kas be ko (Alfas, Kolina, Lėja). Beje, Lėja jau pasidariusi ta tokia epizodine amžinąja veikėja, kur daugiau tik kitiems patarinėja, o apie pačią mažai istorijų sukuriama. Čia gal tokia sąlyga tų senųjų aktorių, kur dešimtmečius seriale vaidina, kad jie mažiau filmuojasi, bet užtai amžinai seriale yra smile.gif O Čarlė man irgi visai ne prie širdies, prastoka vaidyba aktorės blush2.gif

Na Rube tikrai greit atšalė,matyt dėl naujos simatijos g.gif
Belė ir Eidenas tikrai abu faini.gaila,kad tai scenarsitai padarė kad belė turėjo mirti..
o dėl Čarlės sutinku,ji dažnai man pasirodo kad nelabai moka vaidinti,ypač tose scenose kur ale verkia,nors labiau panašu kad ji juoktis nori doh.gif
Atsakyti
Tai buvo Čarlės pirmas vaidmuo gyvenime tokiame dideliame projekte, neskaitant trumpų dokumentinių filmukų.... prieš tai ji dirbo modeliu Azijos šalyse, tad neteiskime jos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 09 27, 17:48)
Tai buvo Čarlės pirmas vaidmuo gyvenime tokiame dideliame projekte, neskaitant trumpų dokumentinių filmukų.... prieš tai ji dirbo modeliu Azijos šalyse, tad neteiskime jos smile.gif.

Toks ispudis, kad Carles lupos dirbtinai paputlintos ax.gif Man ji tokia nenaturali ax.gif
Atsakyti
4929

Gipsį apkarsto laidais, bandys pagauti Hugo. Bet visa tai nepasiseka. Hugo susitinka su Gipsiu ir prašo, kad tas išgabentų jį iš šalies. Bet Hugo neužkimba ant šio kabliuko. O dar ir Gipsis pabėga doh.gif Aiškiai telefonu Andželo gauna velnių nuo valdžios, paskui nueina pas Čarlę pasakyt apie tai ir pamato, kad pas ją Ksavero daiktų (?) užsukęs Hugo ir jis papasakoja Andželo apie susitikimą su Gipsiu. Vėliau jis baisiai pyksta, kad Hugo toks gudrus, kad sugalvojo kaip alibi užsukti pas Čarlę, kad jis juos vedžioja už nosies, žodžiu jis tvirtai įsitikinęs, kad Hugo kaltas. Staiga pasirodo Gipsis, pasirodo jis nepabėgo, tik kad negalėjo atsisakyti pavežamas iki būriavimo klubo biggrin.gif

Ksaveras vis dar guodžiasi dėl Rubės. Ir štai pasirodo Tedas. Hugo susipažįsta su juo, o Džina papasakoja kaip susipažino su juo Martai (ji pradėjo lankyti mokytojavimo atnaujinimo kursus ir ten su juo susipažino). Pas Martą bebūnant mažasis Haris labai užsiverkia, o Brendonui tas nepatinka, Reičel išsineša pasivaikščioti. Tonis pasako Džinai, kad dabar Reičel praktiškai nepaleidžia kūdikio ir net jam jo beveik nepatiki. Paskui išsikalba apie Tedį, tas ją kviečia kartu mėnesiui pakeliauti, bet ji nelabai gali dėl Brendono. Hugo su Marta paims mėnesiui Brendoną, kad Džina su Tedu galėtų paatostogauti, pakeliauti.

Kavinėje sėdi Mailsas su Kriste ir Oliu, ji tokia keistoka, net Mailsas pasidomi ar ir jos gimtadienį kaip Nikolės jis pamiršo? Bet ji pasako kad nėra alkana ir išeina. Jos keistą elgiasi pastebi ir Lėja. Mailsas guodžiasi Alfui, kad nepaisant universiteto Kirstė vis tiek nelaiminga atrodo. Alfas mąsto, kad ji dabar tiek užsiėmusi, gal turėtų atsipalaiduoti. Berods tuo metu Alfas mesteli gerą frazę, kad nepriimk mano patarimo pernelyg rimtai, nebent jis apie žvejybą biggrin.gif O Kristė guodžiasi kažkokiam vyrukui, kad nežino kaip pasakyti Mailsui, tas vyrukas pataria padaryti tai greičiau, nes toliau bus tik sunkiau. Ir ji pamato ateinantį Mailsą, pasilenkia sėdynėje ir paprašo važiuoti, visa tai pastebi Lėja. Kuri apie visą situaciją papasakoja Reičel. Jas nutraukia Mailsas ir susipranta kad kažką Lėja slepia.
Kirstė pareina namo lyg ir pasiryžusi pasakyti ką slepia, bet Mailsas prasitaria ką pasakė Lėja jam ir Kirstė tai priima kaip Lėjos kišimąsi į jų santykius.
Serijos gale parodoma kas kankina Kirste, pasirodo ji laukiasi...
Papildyta:
QUOTE(Elizad @ 2014 09 26, 14:42)

Nėra už ką, tai tau ačiū, šitiek aprašei, aš tai kažkaip pastaruoju metu ir šiaip mažokai žiūriu ir aprašau tik po seriją, gal vėliau ir po dvi gausis biggrin.gif

Tikrai Rubės elgiasys mažų mažiausiai keistas, gal tiesiog pagal scenarijų juos reikia išskirti ir nesugalvota jokios kitos priežasties g.gif

Žiūriu daug kam nepatinka Čarlė, bet ji nuo pat pradžių buvo toks šaltas ir kietas personažas, net ir netiktų jai per daug jausmų rodyt g.gif Vaidyba gal ir nėra pati geriausia, bet jos jausmingos ir neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2014 09 28, 13:26)

Žiūriu daug kam nepatinka Čarlė, bet ji nuo pat pradžių buvo toks šaltas ir kietas personažas, net ir netiktų jai per daug jausmų rodyt g.gif  Vaidyba gal ir nėra pati geriausia, bet jos jausmingos ir neįsivaizduoju biggrin.gif

mano žiūrimose serijose kai Čarlė verkė tai turbūt pirmas kartas kai su ašaromis jos verksmas buvo,bent aš nepoamenu kada ji verkė su ašaromis doh.gif
Atsakyti
Lynne McGranger (Airin) australų "Šok su žvaigžde" (pirmas pasirodymas): http://youtu.be/cXpOb2tJITU smile.gif
Atsakyti