Vilma4, labai dėkui už aprašymus Atsilikau šiek tiek, bet manau per išeigines prisivysiu
QUOTE(burnickiene @ 2015 09 24, 19:22)
labukas merginos pražuvelė grįžo buvau labai apleidus visus žiūrėjimus, bet matau nelabaidaug atsilieku manau po truputėlį vėl jus pasivysiu
Kaip smagu, kad pasirodei Bus daugiau mūsų serialo gerbėjų, o tai vasaros metu išsibarstėm kažkaip...
QUOTE(Sivė @ 2015 10 01, 15:36)
Labas, baigiu pasivyti, bandysiu nuo kitos savaitės nors kiek prisidėti prie serijų aprašymo Gal ne kasdien pavyks, bet tikiuosi Vilmai bus lengviau, ačiū jai
Eideno skyrybos su Nikole kažkokios be ryšio buvo. Net nežinau, ji taip rūpinosi kai jis policijoj buvo sulaikytas, o paskui tipo viskas baigta, o tas brolis irgi gerulis, mato kad Eidenui širdį skauda, bet vistiek nieko nepasakė....
Dabar žiūriu jau kur pasirodo Hugo, įdomu kaip čia viskas susisuks su juo, tikiuosi gražiai ir laimingai jie su Marta išvyks be kažkokių šaudo-gaudo su banditais
Ai ir dar Rabbit, kaip suprantu su ja istorija irgi jau baigėsi, graudokas atsisveikinimas buvo. Įdomu kaip toliau Mailsas, nu negi taip ėmė oba ir pasveiko
Eideno skyrybos su Nikole kažkokios be ryšio buvo. Net nežinau, ji taip rūpinosi kai jis policijoj buvo sulaikytas, o paskui tipo viskas baigta, o tas brolis irgi gerulis, mato kad Eidenui širdį skauda, bet vistiek nieko nepasakė....
Dabar žiūriu jau kur pasirodo Hugo, įdomu kaip čia viskas susisuks su juo, tikiuosi gražiai ir laimingai jie su Marta išvyks be kažkokių šaudo-gaudo su banditais
Ai ir dar Rabbit, kaip suprantu su ja istorija irgi jau baigėsi, graudokas atsisveikinimas buvo. Įdomu kaip toliau Mailsas, nu negi taip ėmė oba ir pasveiko
Sive, tavęs jau irgi pasiilgom Dėkui ir tau už pagalbą verčiant
Man irgi Eidano ir Nikolės skyrybos keistokos... Viskas labai jau greitai įvyko Brolio primygtini įtikinėjimai man irgi nepatiko.
Dėl Hugo tai džiugu! Na nors čia turėtų baigtis viskas gerai.
Mailso atsisveikinimas su Rabit nuliūdino... nors iš tikro tai jau per ilgai jie čia su ja rodė. Jau seniau galėjo šią istoriją pabaigti...