Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(tuktuk @ 2015 08 22, 22:27)
Dabar tiksliai nepamenu, bet gal jau ir neužilgo tos serijos, kai atvyks trys nauji veikėjai "River boys" (ties ta vieta man benamiai labai stipriai suprastėjo...)

Aš sustojau žiūrėt ties ta vieta, kai pasirodė nauja mergaitė miestelyje (kuria susidomėjo Ksaveras). Neprisimenu jos vardo blush2.gif River Boys dar nėra. (Kaip reikės šitą terminą išversti? biggrin.gif ) Aš kurį laiką žiūrėjau tuo metu buvusias naujausias serijas. Man visai patiko, bet nusprendžiau toliau nežiūrėt, nes personažų nepažįstu, ir vienu metu kelis serialus (arba kelias to paties serialo dalis) žiūrėt nesugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2015 08 23, 09:13)
Aš sustojau žiūrėt ties ta vieta, kai pasirodė nauja mergaitė miestelyje (kuria susidomėjo Ksaveras). Neprisimenu jos vardo  blush2.gif
--
River Boys dar nėra. (Kaip reikės šitą terminą išversti? biggrin.gif )
--
Aš kurį laiką žiūrėjau tuo metu buvusias naujausias serijas. Man visai patiko, bet nusprendžiau toliau nežiūrėt, nes personažų nepažįstu, ir vienu metu kelis serialus (arba kelias to paties serialo dalis) žiūrėt nesugebu  blush2.gif

Niekaip neprisimenu kas ten per mergaitė g.gif Blondinė ar brunetė? Gal neilgai ten buvo, jei nebepamenu g.gif
----
Aha, kažkaip nesiverčia biggrin.gif Žodžiu, upiniai lotuliukas.gif
---
Įdomu ties kuria vieta tada žiūrėjai. Parašyk geltonai kokį nors įsimintinesnį įvykį, jei tokių buvo biggrin.gif Šiaip labai gali būt, kad kitiems įdomios serijos ir su tais River boisais bus. Bet man visas veiksmas, kuris vyko su jais, per daug nuspėjamas buvo. Man daug labiau patiko, kai ankstesnėse serijose būdavo įpainiojami visokie "persekiotojai", arba infiltruojami personažai, apie kuriuos net nesusimąstydavai, kad bus nusikaltėliai ir pan. Ir bylos kažkaip įdomiai būdavo tiriamos. Morag visada viską išsiaiškindavo savo metodais. Ech, nostalgija seniems serialo laikams... smile.gif Kažkaip nebeatsimenu kada buvo paskutinis epizodas, kai Morag ką nors tyrė. Kažkada neseniai Alfas ją paminėjo, tai dar buvo užgimus viltis, kad vėl pasirodys Morag, bet deja ne. Gal jau aktorė į pensiją išėjo g.gif

--
Beje, dar sakiau paklausiu apie didįjį namą. Aš nesuprantu kaip čia yra, bet dabartinėse serijose toks vaizdas, kad tas namas visai nebe toje vietoje kaip kad anksčiau g.gif Kaip suprantu, perkelta filmavimo vieta. Bet kažin kodėl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 rugpjūčio 2015 - 15:46
QUOTE(tuktuk @ 2015 08 23, 15:44)
Įdomu ties kuria vieta tada žiūrėjai. Parašyk geltonai kokį nors įsimintinesnį įvykį, jei tokių buvo biggrin.gif

Įsimintiniausias įvykis - atvažiavę Elaidžo tėvai. Lėja pareiškė, kad "mano namai - mano taisyklės". Pagal tai, kad naujausiose serijose Lėja viena arba su kažkuo kitu sprendžiu, kad nelabai jiems klostysis santykiai :/ Paskaičiau paskutinės matytos serijos aprašymą. Ta mergaitė - April. Kiek žinau, ji ilgai užsibuvo seriale.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2015 08 24, 11:56)
Įsimintiniausias įvykis - atvažiavę Elaidžo tėvai. Lėja pareiškė, kad "mano namai - mano taisyklės". Pagal tai, kad naujausiose serijose Lėja viena arba su kažkuo kitu sprendžiu, kad nelabai jiems klostysis santykiai :/
--
Paskaičiau paskutinės matytos serijos aprašymą. Ta mergaitė - April. Kiek žinau, ji ilgai užsibuvo seriale.

Man atrodo, neišsiskirs taip greit mastau.gif Bet bijau sumeluot, nes tiksliai ir nebepamenu jau.
---
Ai, tikrai - kaip aš čia April buvau pamiršus doh.gif Šiaip man ji visai fainas personažas (bent jau už kokią Anę, tai šimtą kartų įdomesnė biggrin.gif )
Atsakyti
5050

Lėja vejasi VJ bandydama paaiškinti, kodėl ji laikė paslaptį. Visą šį laiką VJ manė, kad jo tėtis miręs, o dabar sužino, kad buvo gyvas. VJ labai nusiminęs. Lėja bando jam paaiškinti, kad neturėjo kito pasirinkimo. Ji ir Vinis turėjo laikyti paslaptį dėl savo saugumo. Tačiau VJ sako, kad jei jie tikrai būtų mylėję jį, jie nebūtų jam melavę. Vėliau tą vakarą Čarlė siūlosi paaiškinti jam apie liudytojų apsaugą, bet Lėja pasako, kad ji pati turi jam viską paaiškinti. VJ netrukus pradeda priimti tai ką ji sako ir pasako, kad jis nori pasikalbėti su Elaidžu apie jo tėčio paskutines akimirkas. Per pokalbį su Elaidžu, jis paaiškina VJ, kad jo tėtis visada apie jį galvojo ir apgailestavo, kad negali praleisti savo gyvenimo kartu su juo. Elaidžas pasako, kad Vinis visada bus danguje, žiūrės į jį ir VJ visada galės su juo pasikalbėti. Tai duoda nedidelį palengvėjimą susigraudinusiam VJ.

Nepaisant to, kad Elaidžas ir Lėja stiprūs kaip niekad, Elaidžas jaučiasi prastai, kad taip ilgai slėpė paslaptį. Elaidžas nusprendžia pabūti šiek tiek atokiau nuo Lėjos. Lėja nusiminusi. Nuošalyje jis pabūna neilgai, nes kai ateina į valgyklą pavakarieniauti, atsiduria vienas priešais kitą.

Ksaveras mąsto kaip atgauti pinigus iš Martos namų. Paprašo Rubės pagalbos. Rubė irgi derina detales su Kolina apie gerą vietą slėpti pinigus. Kai jie ateina pas Martą pietų, Rubė bando nukreipti Martos dėmesį. Tuo tarpu Ksaveras lipa į pastogę paimti pinigų. Ksaveras grįžta į kambarį išbalusiu veidu – pinigai dingo.
Rubė ir Ksaveras desperatiškai bando išsiaiškinti ar Marta ką nors žino apie pinigus. Ir tai aišku, kad žino, nes kai Ksaveras ateina pas ją jis pamato dėžutę, o Marta klausia ar tai yra tai ko jis ieško? Marta žino kas dėžutės viduje. Ksaveras paaiškina, kad pinigus jam paliko Hugo ir paprašė su jais padaryti kažką gero. Dabar, kai Marta žino, kad pinigai priklausė Hugo, pažada nieko nesakyti Džinai.

Kolina duoda Rubei knygą apie Samerbėjaus istoriją. Ten yra žemėlapis į slaptą seną bunkerį. Ksaveras pasako, kad matė tokią knygą anksčiau ir randa ją knygų lentynoje. Kolina buvo davusi ją Hugo. Jie ateina į bunkerį ir Ksaveras yra šokiruotas kai pamato, kad slaptoje vietoje yra jo ir Hugo nuotrauka, kartu su nauju duonos kepalu. Ksaveras bando suvesti viską, suprasdamas, kad kažkas čia nesenai buvo, kažkas kas gali turėti šią nuotrauką.

Man nebeaišku, dėl Lėjos ir Vinio istorijos g.gif Tai Lėja žinojo, kad Vinis nesudegė kalėjime ar ne?

Niekaip nesuprantu, kodėl tas google į rusų kalbą išverčia daugiau mažiau aiškiai, o į lietuvių tai nei į tvorą, nei į mietą doh.gif

Tuk tuk Smagu, kad pasisakai laiks nuo laiko. Tik kažkaip pesimistiškai nuteiki (kad neįdomios serijos bus). Ir taip musu cia mažai likę, tai visai issibegios biggrin.gif

Kazin kaip Elizad? Negi nebeziuri benamiu? Kitos irgi prasom pasirodyt 4u.gif
Atsakyti
Jei gerai supratau, tai Lėjai buvo pasakyta, kad Vinis mirė per gaisrą kalėjime, o apie liudininkų apsaugos programą nieko nežinojo. Aišku, galiu ir klysti smile.gif

Google vertėjas vertimus tobulina pagal tai, kaip naudotojai pataiso rezultatą. Tikriausiai lygina įvairias frazes ir jas dėlioja į sakinius. Rusiškai rašančių ir skaitančių žmonių pasaulyje yra daug daugiau, nei lietuvių. Todėl nenuostabu, kad vertimas į rusų kalbą yra tvarkingesnis, negu į lietuvių.
Atsakyti
5051

Nuo tada kai Ksaveras randa savo ir Hugo nuotrauką, kurią jis pats jam davė per savo gimtadienį, Ksaverui kyla įtarimas, kad Hugo nėra miręs. Jis nusprendžia likti bunkeryje per naktį, bet nieko nepeša. Jis pradeda gyventi viltimi, kad Hugo yra gyvas. Rubė pasako, kad ji nugirdo, kad Lėjos vyras Vinis buvo policijos informatorius ir, kad policininkai suvaidino jo mirtį ir davė naują tapatybę.

Ksaveras sužadintas įtarimų eina pas Andželo, kuris buvo kai tariamai Hugo mirė. Andželo patvirtina tragišką istoriją. Jis ten buvo, jis matė Hugo mirtį – istorijos galą. Ksaveras atrodo patikėjo, bet Andželo neramu, kad berniukas visai netoli tiesos. Andželo eina pas Alfą norėdamas įsitikinti ar šis nieko Ksaverui nesakė. Alfas tvirtina, kad nieko nesakė, nes tai sukeltų Martai dar daugiau skausmo, o šito jis nenori. Andželo tiki, jis šiek tiek nusiramina dėl Ksavero įtarimų. Ksaveras vėliau klausia Alfo apie Vinį ir išreiškia mintis, kad Hugo taip pat gali būti liudytojų apsaugoje. Alfas sugeba įtikinti, kad taip nėra ir prašo nieko niekam apie šią teoriją nesakyti, ypač Martai, nes tai gali atnešti klaidingą viltį.

Džina turi problemų dėl Ksavero. Ji su Džonu nori tęsti fizinius santykius, bet Džina suvaržyta susitarimo su Ksaveru, kad Džonas neateis pas juos. Džonas pažymi, kad tai netrukdo jiems praleisti šiek tiek laiko kartu pas jį namuose ir Džina eina su juo. Ji grįžta namo vėlai ir iš ryto pastebi, kad Ksaveras visai negrįžo namo. Džina susinervinusi. Bet jis paaiškina, kad paprasčiausiai užmigo pas Rubę ir liko ten nakvoti. Džina apsiramina kai Rubė patvirtina tai.

Dabar, kai kai kurie žmonės žino apie Rabit, Mailsas negali išsisukti nuo pagalbos. Reičel suorganizuoja susitikimą su psichiatru Maiklu. Merlina su Alfu labai nerimauja dėl Mailso, kuris paskutiniu laiku vis su Rabit, tikėdamiesi, kad Maiklas jam padės. Mailsas irgi tarsi plėšomas. Jis jaučiasi lyg praradęs save. Jei jis sutiks su gydymu, jis praras Rabit, jei nesutiks gydytis – praras savo gyvenimo kontrolę. Rabit taip pat susirūpinusi, žinodama, kad būsimas gydymas gali atimti iš jos Mailsą. Tai Mailso apsisprendimo laikas ir matosi, kad jam labai sunku tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2015 08 24, 13:49)
Tuk tuk Smagu, kad pasisakai laiks nuo laiko. Tik kažkaip pesimistiškai nuteiki (kad neįdomios serijos bus). Ir taip musu cia mažai likę, tai visai issibegios  biggrin.gif

Na gal tikrai be reikalo aš čia taip pesimistiškai blush2.gif Bet galbūt kitoms kaip tik bus įdomiau tokio tipo serijos, kur daugiau meilės istorijų smile.gif
Šiaip galiu ir pradžiugint - serijoms bėgant į priekį, daugiau gražių aktorių atsirado biggrin.gif Ir tarp tų mano minėtų "River boys" vienas netgi labai vertas grieko buvo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
Džiugu,kad vėl aprašinėjamos serijos. Skaitau ir laukiu kol dasivysit mane. smile.gif Į priekį pažiūrėjau nemažai,bet ne viską supratau...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 08 24, 20:06)
Šiaip galiu ir pradžiugint - serijoms bėgant į priekį, daugiau gražių aktorių atsirado biggrin.gif Ir tarp tų mano minėtų "River boys" vienas netgi labai vertas grieko buvo blush2.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Neringiux @ 2015 08 24, 21:31)
Sveikos
Džiugu,kad vėl aprašinėjamos serijos. Skaitau ir laukiu kol dasivysit mane. smile.gif Į priekį pažiūrėjau nemažai,bet ne viską supratau...

kad tu labai atsiplesus nuo musu doh.gif Kazin kiek man cia bus laiko ir jegu aprasinet ax.gif
Atsakyti
5052

Reičel pasako Mailsui, kad jis fiziškai yra sveikas, bet dėl jo matymo Rabit reikia gydytis. Ir Rabit, ir Mailsas susirūpinę dėl jo būsimo vizito pas Maiklą, nes greičiausiai, kad jis skirs medikamentinį gydymą, kas reiškia, kad tai prives prie to, kad Rabit išnyks. Elaidžas ateina pas Mailsą, bet namuose randa Merliną. Pasinaudodama proga Merlina papasakoja Elaidžui apie Mailsą ir Rabit, tikėdamasi, kad gal jis turėjo kažkokios patirties su tokiais dalykais ir galės padėti. Įveikęs savo baimę ir ignoruodamas Rabit protestus, Mailsas susitinka su Maiklu. Jis žino, kad turi eiti, nes jei Rabit realus vaiduoklis, tai jis vis dar ją matys, bet jei ji tik vaizduotės vaisius, tai reikia gydytis.

Liamas atvyksta į fermą, kad papusryčiautų su Marta, bet randa ją liūdną. Jis jaudinasi dėl jos, bet ji nieko jam nesako, be to paskambina į darbą, pasakyti, kad serga. Liamas apie savo susirūpinimą pasako Alfui. Jis pasako, kad nemano, kad ji fiziškai serga, daugiau labai nusiminusi. Alfas aplanko Martą ir randa ją nusiminusią, bei su chalatu, nors jau popietė. Iš pradžių Marta bando slėpti ašaras, bet paskui pratrūksta. Pasako, kad paskutiniu metu ji vieniša ir jai labai trūksta Hugo. Atrodė, kad ji sugebėjo palaidoti savo sielvartą, bet dabar vėl viskas išlindo į paviršių. Alfas ją guodžia, bet jaučiasi labai nekaip, žinodamas, kad Hugo gyvas. Alfas pasiūlo jai pasikalbėti su Džina. Marta taip ir padaro. Ji klausia kaip ji taip gerai su viskuo susitvarko. Džina atrodo abejinga, pasako, kad susitvarko ir pataria Martai labiau susiimti.

Lėja davė VJ kasetę, kurią Vinis jam padarė pirmo gimtadienio proga. Dabar VJ vis žaidžia ir žaidžia. Lėja blogai jaučiasi, kad ji tiek ilgai laukė, kad pasakytų jam tiesą apie tėtį. Ir Elaidžas jaučiasi taip pat po to kai pasakė, kad jis mirė. Jis pamano, kad reikia kažko daugiau apie Vinį ir pasiūlo nuvažiuoti prie jo kapo. Lėja abejoja, bet kai VJ entuziastingas, pasako, kad jam to reikia, ji sutinka.

Ksaverui ir Džinai sunkus laikotarpis dėl Džinos ir Džono santykių, bet šiuo metu Ksaveras turi ir savo problemų. Jį neramina mintis, kad Hugo gal nemirė.

Maiklas pasako Mailsui verdiktą, kad bus reikalingas medikamentinis gydymas. Mailsas kovoja su šiuo verdiktu. Jis ignoruoja Rabit ir nusiperka vaistus. Vakare sėdi priešais tabletes, o Rabit jo prašo neimti jų. Ji pažada netrukdyti jam gyventi, bet Mailsas turi tai padaryti. Jis supranta, kad jei Rabit tik jo vaizduotės vaisius, jis turi rimtų problemų. Mailsas išsiima tabletes, Rabit pribėgusi jį apkabina ir pasako: „Prašau, nedaryk to, tėti.“ Mailsas išgeria tabletes.

Liudnoka ta vieta kai Rabit prase negert tableciu sad.gif

Del Lejos ir Vinio istorijos man keista, kai VJ kaltino Leja, kad nepasake jog jis nesenai mire. Tai ji gi ir pati ka tik suzinojo g.gif Ir is viso, jis zinojo, kad jis mires ar tik dabar ir suzinojo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2015 08 25, 12:53)

Del Lejos ir Vinio istorijos man keista, kai VJ kaltino Leja, kad nepasake jog jis nesenai mire. Tai ji gi ir pati ka tik suzinojo  g.gif Ir is viso, jis zinojo, kad jis mires ar tik dabar ir suzinojo?  g.gif

Hmmm... Dabar kai paklausei, suabejojau... Pažiūrėjau Vinio aprašymą ir panašu, kad Lėja žinojo g.gif Paskutinės trys pastraipos.

Lėjai iš pradžių buvo pasakyta, kad Vinis žuvo per kalėjime kilusį gaisrą. Bet vėliau kažkam pradėjo kilti įtarimai ir Piteris patvirtino, kad Vinis dalyvauja liudytojų apsaugos programoj. Iš pradžių viskas turėjo būti tik laikina, bet galiausiai paaiškėjo, kad būtų per daug pavojinga. Vinis prašė Lėjos ir VJ prisijungti su juo ir visiem trim dalyvauti toj programoj. Bet Lėja tuo metu jau susitikinėjo su Denu ir dėl to atsisakė. Dar vėliau Vinis aplankė VJ per 3 gimtadienį ir Lėja apie tai sužinojo iš jo palikto laiško, kuriame rašė gyventi jai toliau.

Kažkas tokio smile.gif
Atsakyti