Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Sivė @ 2015 04 08, 08:11)
Tarp kitko, o nebus ta rabit išgalvota, na labai keista ir keistom aplinkybėm atsirado ir šiaip ji tik su Mailsu bendrauja?

Oi su ja visko bus smile.gif Pradžioj man buvo linksma žiūrėt, kaip ji su Mailsu bendrauja, kaip jis su ja ir pan. Bet ilgainiui ta istorija mane pradėjo nervinti ir galvojau, kada ji baigsis doh.gif Bet gal čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2015 04 08, 08:11)
Labas, pasivijau jau aprašytas serijas, bandysiu ir pati bent kiek aprašyt.

Oi, kaip šaunu! yahoo.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2015 04 08, 08:45)
Oi su ja visko bus smile.gif Pradžioj man buvo linksma žiūrėt, kaip ji su Mailsu bendrauja, kaip jis su ja ir pan. Bet ilgainiui ta istorija mane pradėjo nervinti ir galvojau, kada ji baigsis  doh.gif Bet gal čia tik mano nuomonė smile.gif

Ne tik tave nervina... Mane irgi doh.gif

Dėl Elizad tikrai neramu g.gif Tikiuosi viskas jai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
5016

Mailsas stengiasi iš visų jėgų neužmigti. Ryte jis tikrai ne kaip atrodo, bet vis tiek išsiruošia į mokyklą. Joje Džina aptarinėja mokslo metų pradžią ir pastebi, kad Mailsas neišsimiegojęs, pasiūlo eiti pailsėti, kad rytojaus dieną neišgądintų mokinių. Jis nueina į klubą, keistą elgesį teisina kavos pertekliumi. Jis paprašo sulčių, o paskui nebepamena kad buvo jas užsisakęs ir Alfas primygtinai pasiūlo eiti namo ilsėtis. Namuose Mailsas pasiūlo Nikolei milijoną dolerių, kad ji bent vieną pamoką pravestų už jį, o ji sako, kad ji jam duotų du milijonus, jei jis pakartotų kursą vietoj jos. Bet jis kažkaip nuramina Nikolę, sakydamas kad ji tik baigs mokyklą, šie vieni metai gali įtakoti jos visą likusį gyvenimą. Ir iš viso, ji kartoja kursą, kokios dar diskusijos, geriau jau ji kavos padarytų biggrin.gif Vėlų vakarą, vietoj poilsio Mailsas imasi iš pagrindų tvarkyti priekabų aikštelę.
Nikolė grįžimą vėl į mokyklą suvokia kaip bausmę, sako, kad apie kartojančius kursą ji galvodavo kaip apie nevykėlius, o dabar ji pati tokia. Romeo ramina sakydamas, kad tai panašiai kaip ėjimas pas dantistą, nebūna taip blogai kaip galvoji, o Nikolė atšauna, kad ji nekenčia dantistų. Mink mano, kad jei Nikolė nenori eiti, tegu ir neina į mokyklą. Eidenas sako, kad dabar turėtų būti lengviau, nes visa tai Nikolė jau perėjo. Žodžiu vieni stengiasi ją palaikyti ir padrąsinti, o Mink priešingai, dar paerzina.
Romeo nervuojasi, kad jis neturi ką veikti, neturi darbo, jaučiasi kaip nevykėlis. Mink siūlo kartu keliauti su banglentėmis ir ja, gal net būti jos kaip vadybininku. Bet Romeo svarsto ir grįžimo į mokyklą galimybę. Nuėję pas Džiną, jie pasako (vis įsiterpiant Mink), kad jis nelankys mokyklos, bet Džiną dar laukia jo pagalvojimo dar sykį. Mink mato, kad Romeo dar susimąstęs ir vis pasakoja, kaip jie smagiai keliaus, uždirbs daug pinigų, žodžiu bus vien smagumai. Klube Džina pasako, kad Mink iš tiesų net nežino ko iš tikrųjų nori Romeo ir dar pasiūlo ir Mink grįžti į mokyklą, bet ši tik nusišaipo. Mink sako, buvę kaliniai negrįžta į mokyklą. Džina bando ramiai su ja pasikalbėti, kad jos praeitis dar ne viskas, ji yra daugiau nei praeitis. Bet Mink netiki, kad ji gali pakeisti kažką ir jokia uniforma pasaulyje jos nepakeis. Romeo abejoja ar tikrai jam vykti su Mink, jis bus kaip auklė, o Mink nors ir pyksta kai jis ją auklėja, bet jai to reikia. Romeo pasako, kad ji labai savanaudė, juk realiai jis rizikuoja, kad ateity, kaip jai jo nebereiks, jis liks be nieko, be darbo, be mokslo ir pan. Vėliau jis pasikalba su Nikole, pasako, kad didžiuojasi ja, kad ji grįžta į mokyklą. Ji pasako, kad jis neturėtų klausyti tik Mink nuomonės, kaip ir Nikolė jos neklauso, nes tiki, kad dar kartą pakartojusi kursą pasieks daugiau gyvenime. Ir Romeo apsisprendžia, jis grįš į mokyklą, viską nugirsta ir Mink...

Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2015 04 08, 09:45)
Oi su ja visko bus smile.gif Pradžioj man buvo linksma žiūrėt, kaip ji su Mailsu bendrauja, kaip jis su ja ir pan. Bet ilgainiui ta istorija mane pradėjo nervinti ir galvojau, kada ji baigsis  doh.gif Bet gal čia tik mano nuomonė smile.gif

Man kažkaip nežinau šita siužeto linija nelabai. O tai ilgai čia ta istorija tęsis? Ta mergaitė išsigalvota? Ar greit kiti pastebės?

QUOTE(Zizija @ 2015 04 08, 13:45)
Dėl Elizad tikrai neramu  g.gif Tikiuosi viskas jai gerai  rolleyes.gif

Gal tiesiog atostogauja ar šiaip mažai laiko beturi su lėliuku būnant, gi kai jie paauga ir dėmesio daugiau nori wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sivė: 08 balandžio 2015 - 13:28
Aciu uz sveikinimus. Esu labai laiminga mamyte :-)
Dabar apie seriala :-)labai aciu Sive uz aprasyma,jau galvojau,kad pasivijau aprasytas serijas ir dingo serialo ziuretojai :-)
Mink man tokia vulgari,bjauraus budo,visiems nori ikasti doh.gif
O ta Rabbit tikrai keista,cia kaip Seles nematomas draugas buvo Mailsas. Bet ar ji nematoma?lyg ne tik Mailsas su ja kalba,o gal ir ne g.gif
O Hugo gris dar i seriala?nesiziuri man Marta su tuo rokeriu biggrin.gif
Atsakyti
5017

Mailsas vis dar pervargęs, bet stengiasi nemiegoti, nors Romeo pataria išgerti kokių migdomųjų ar pan. Paskui jis visą naktį tvarkosi priekabose, ryte susitinka Rabbit, ji sako kad ir ji nemiega, bet susitvarko su tuo geriau nei jis g.gif Ir gan keista situacija. Pro šalį eina Romeo su Mink paplaukioti, kaip mink sako, tai paskutinis rytas kai jis laisvas žmogus, bet jie pasikalba tik su Mailsu, o Rabbit nepasako nei žodžio, nu nei labas, kaip diena, ar pan g.gif Mailsas palūžta mokykloje ir užmiega. Žadintuvas jį pažadina ir vos jis pasitraukia nuo stalo, ant jo nukrinta ventiliatorus. Ir kadangi jis nenumirė, grįžta namo miegoti.
Klube Airin nusprendė šiek tiek padaryti tvarką pagal save, Alfui tai mažai patinka. Apskritai jiems sunkoka suktis kartu, Alfas net paprašo kad Airin pasidarytų pertrauką anksčiau nei jai priklauso. Vėliau jis atsiprašo, sunku dviems vadovams mažoje vietoje. O Airin praneša, kad kavinė jau paruošti atidarymui, todėl ji išeina iš klubo.
Marta elgiasi šaltokai su Liamu, šis ateina pas Martą į klubą su skaniausiu pyragu mieste, o ji pasako, kad vakarieniaus su seneliu. Ir vėliau, jai grįžus namo, akivaizdžiai Marta laikosi šaltai. Ryte kalba apie Liamo planus, jis norėtų mokyti vaikus pas Martą fermoje, bet ji nemano kad tai gera mintis, kad niekas nenorės čia atvažiuoti. Gal geriau būtų mokykloje, bet Liamas abejoja ar Džina sutiks. Bet Džina sutinka tik paprašo jos nenuvilti. Kai jau rodos Marta atsileidžia ir atsiprašo dėl savo elgiasi, tai Liamas elgiasi abejingai.
Džonas ateina pas Džiną į mokyklą, kuri ruošiasi mokslo metų pradžiai, todėl dirba iki vėlumos ir atneša jai vakarienės. Jai tai pasirodo romantiška, o jis pasako, kad norėjo pasirūpinti, jog ji nenualptų, dėl to paties rūpesčio jis ir namo ją palydės. Pakeliuj jie susėda paplūdimy pasikalbėti. Džonas sako, kad jis norėjo duoti jai erdvės po Hugo mirties, pabūti su šeima ir jis supranta, kad jų santykiai nuo pat pradžių nebuvo sklandūs. Bet Džina primena kad jis padarė ir kelis ją nustebinusius dalykus, kaip kad aplankė Hazemą ir pamokėjo jo gydymosi išlaidas.
Ksaveras ir Rubė bežaisdami kortomis apkalba praėjusius metus ir pasižada, kad ir kas benutiktų ateinančiais, jie liks draugais. Romeo atneša sako dokumentus Džinai, dėl priėmimo į mokyklą. Ji pasidomi kaip Mink sureagavo į jo tokį apsisprendimą, Romeo pasako kad ne kaip.
Rytą prieš mokyklą Rubė pasako Nikolei, kad ji jaučia, kad tarp jos ir Ksavero kažkas daugiau yra, nors nieko tarp jų neįvyko. O Ksaveras apie tai kalba su Romeo, panašu, kad visai norėtų jis vėl susieiti su Rube. Romeo pasako, kad bijo, jog Mink pagalvos, jog jis pasirinko mokyklą vietoj jos. Ir juos stebi Mink, kuriai labai skaudu, kad Romeo grįžo į mokyklą. Po pamokų ji paklausia kaip pirma diena. Romeo tiki, kad mokykla padarys jį geresniu, bet norėtų ir jos paramos. O Mink pasirodo visu gražumu, kai Romeo paprašyta nuneša sultis Ksaverui ir Rubei, ir pasako, kad ji prieš kelias dienas bučiavosi su Ksaveru.
Atsakyti
5018

Ksaveras aiškinasi Rubei dėl to bučinio, kad tai Mink jį pabučiavo, jis visai to nenorėjo. Paskui jis nueina pasiaiškinti su Mink, kodėl ši taip pasielgė, ji tiesiog pasako kad ji blogas žmogus, jie susiginčyja ir Ksaveras pasako, kad ji laikytųsi atokiai nuo jo. Kitą dieną ji nueina atsiprašyti, bet panašu, kad Ksaveras nelabai tiki jos nuoširdumu. Nors mokykloje kalbėdamas apie tai su Rube, pasako, kad gal vis tik ji buvo nuoširdi? Rubė pamačiusi paplūdimy Mink pasako, kad atstotų ji nuo Ksavero ir tegu kitą kartą gerai pagalvoja prieš sujaukdama kito gyvenimą, nes ji pati savajame tokia nelaiminga. Alfas pasako, kad ji turi save kontroliuoti, jei nori normaliai bendrauti su kitais žmonėmis. Per kavinės atidarymą, ji dar sykį atsiprašo jų abiejų ir pasako, kad nuo šiol paliks juos abu ramybėje. Paskui Rubė pasijunta nelabai jaukiai kavinėje, jai iškilo prisiminimai ano vakaro kavinėje ir jie išeina.
Lėja su Airin aptarinėja kavinės atidarymą rytojaus dieną ir nors Lėja neplanavo jokių švenčių ta proga, tiesiog atidaryti ir dirbti, Airin tam nepritaria. Vis dėlto Lėja Airin įkalbinėjimams nepasiduoda. Džonas labai nustemba sužinojęs, kad nebus kavinės atidarymo šventės. O Lėja su Kolina apžiūrinėja kavinę, kuri labai jauki ir kaip Kolina sako, net nepagalvotum, kad čia kažkas baisaus įvyko. Joms pradėjus kalbėti apie atidarymą, Lėja pabėga. Pas ją ateina Džonas pasikalbėti apie kavinės atidarymą. Ji turinti galvoti ne jausmais, bet apie verslą. Be to tai ne atšventimas, o parodymas, kad jos visi tie įvykiai nesužlugdė. Ir Lėja nusprendžia padaryti vakarėlį, nedidelį. Bet Lėjai panašu kad per sunku. Vakarėliui įsibėgėjus ją ištinka priepuolis ir ji pasislepia sandėliuke.
Liamas nusiteikęs labai entuziastingai dėl mokinių mokymo. O jų keistus santykius pastebi ir Alfas. Marta besiruošdama kavinės vakarėliui pasirodo Liamui taip mažokai apsirengusi, jis ryškiai šiek tiek sutrinka, bet pakviestas eiti kartu, pasako kad pavargęs.
Atsakyti
yahoo.gif Nauji aprasai thumbup.gif
Snd. jau norejau rasyt - negi baigesi ziurejimas - 1 serija per menesi verysad.gif Zinau, kad amzinai taip nebus, anksciau ar veliau baigsis sitas geris, bet dar taip to nesinori ax.gif

Aciu Sive oro_buckis.gif Turesiu rytoj ka veikt - vis linksmesnis biuletenis bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 20 balandžio 2015 - 18:47
5019

Lėja užsidariusi sandėliuke, ją pastebi Airin ir nesupratusi kas vyksta, pakviečia Martą. Jos nusprendžia kad reikia gražiai visus išprašyti. Airin pasiūlo pratęsimą pas Alfą klube. Lėja galvoja kad sugadino vakarėlį, o ir ką apie ją kalbės, nors Airin, Kolina ir Marta ramina, kad apie ją niekas nežino ir vakarėlio ji tikrai nesugadino. Kolina dar prisimena kaip panikos priepuolis buvo ištikęs jos draugę Mardžę ir kaip jai padėjo butelis alkoholio biggrin.gif Marta įsiprašo pas Lėją. Ji papasakoja kaip ji pati praktiškai užsidarė fermoje kai grįžo Andželo ir ji jo labai bijojusi. Ir tai ką dabar išgyvena Lėja yra normalu ir laikina. Į pagalbą ateina ir Čarlė. Jos pasiima riešutų sviesto ir gaunasi beveik mini merginų vakarėlis. Ir joms pavyksta tiek paguosti Lėją ir įtikinti, kad viskas normalu po tokio įvykio, o ji tikrai stipri ir kai praeis kiek laiko ji atsigaus. Marta apie Lėjos bėdą pakalba su Toniu ir jis sako, kad Lėja daugiau veiksmo žmogus nei žodžio. Ryte jis nueina pas Lėją, jis turi geresnę mintį nei paprašyti Reičel vaistų. Jis pasiūlo jai lankyti brazilų džin su (ar kažkaip) ir Lėja sutinka pabandyt.

Čarlė aiškinasi santykius su Andželo. Jis nesupranta, kad ji nori tęsti santykius, bet nesikraustyti gyventi kartu. O ji ilgisi to, ką jie turėjo, kas buvo tarp jų. Andželo kreipiasi patarimo pas Alfą, paklausia, ar kada turėjo tokių santykių, kad nori būti kartu, bet gyventi atskirai, Alfas pajuokauja, kad kaip tik dėl to jis vis dar vienišas. Alfas mano, kad jie išspręs šią problemą, nors Andželo atrodo, kad šiuo metu jai Lėjos bėda svarbiau nei jų. Andželo sako Alfui, kad kai išgers alų nebegalvos apie santykius, bet kol kas liko keli gurkšniai jam tos mintys neišeina iš galvos. Alfas jam sako, kad svarbiausia šiandiena, o ne rytojus. Vis dėlto Andželo pasako, kad Čarlė turi bėdų dėl suartėjimo su kitu žmogumi, nors jis jai tikrai tinka. Ji tiesiog renkasi tuos partnerius, kurie ji pati žino, kad bus laikini, juk ir jis Andželo turėjo Samerbėjuje neužsibūti.

Atsakyti
Sive, labai dėkui 4u.gif

Taip apsidžiaugiau radus aprašymus thumbup.gif Šiandien negaliu, bet užtai rytoj pasilepinsiu net 4 serijom mirksiukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
5020

Po ginčo apie tai, kad Čarlė išsigando kad jų su Andželo santykiai nebus laikini, Čarlė nieko nepaaiškinusi nueina, nes mano jog nėra prasmės neigti to. Darbe vėl jie pradeda aiškintis santykius, Čarlė apkaltina jį naudojant pasyvią agresiją, tam kad gautų ko nori. Jis sako, kad tik nori išsiaiškinti kas vyksta tarp jų. Čarlė mano, kad jis tiesiog ją baudžia už tai, jog ji nenori kraustytis kartu gyventi. Vėliau Čarlė nuvyksta į Alfo parduotuvėlę, nes ten ant sienos kažkas pripaišė ir paklausia Eideno nuomonės dėl jų su Andželo. Ji nori vyriško pažiūrio. Ji galvoja skirtis su Andželo. Ir nors ji nėra tikra, bet gal iš tiesų Andželo teisus ir ji sugriauna visus savo santykius? Eidenas tepataria pasikalbėti apie jausmus ir būti nuoširdžiai. Bet darbe jie irgi nepasikalba, Čarlė pasako tiesiog, kad jai viskas susipainioję. Kiek vėliau Čarlė pasiūlo ateiti pas jas su Rube pavakarieniauti ir tada galėtų pasikalbėti. Ir ji kaip ir suteikia vilties Anždelo, kad ji norėtų viską pakeisti, išgyventi ir nekartoti to kas buvo. Namuose Čarlė pasako, kad jiems reikia skirtis, nes ji sutinka, kad ji sugriauna savo visus santykius ir ji nori padirbėti su savimi, kad tai pasikeistų.
Keistas pokalbis įvyksta tarp Eideno ir Alfo, jis klausinėja ar ne nuobodu Eidenui po žvejybos laivuose darbo, jis turbūt žadantis judėti pirmyn, čia turbūt tik laikinai jis, Eidenas pagalvoja, kad Alfas nori grįžti į parduotuvę, bet jis tai kaip ir paneigia. O atėjus į kavinę Lėja jam iš karto pasiūlo darbą, nes trūksta darbo jėgos, o jis prieš tai puikiai dirbo. Ir jis net nepasitaręs su Alfu (nes galvoja, kad jį jau taip ar taip atleist ruošiasi), jis sutinka. Alfas sužinojęs iš Elaidžio, kad parduotuvė užrakinta nuskuba ten. Eidenas jau dirba, bet Alfas vis tiek piktas, tipo va tau nuobodu dirbti, tai ir nedirbi. Eidenas pasako, kad jau priėmė Lėjos pasiūlymą, jei jau Alfas taip jo nenori. Pasirodo, Eidenas ne taip suprato Alfą. Jis nori kad Eidenas toliau dirbtų. Jis nusprendžia pabandyti suderinti abu darbus.
Priekabų aikštelė pasirodo pastorius (jei gerai supratau, ar šiaip kažkokios religijos atstovas) ir prisistato Mailsui kaip Elaidžas. Jis ieško apgyvendinimo savo kolegoms iš miesto. Lėja nueina į kavinę. Ten ateina ir Mailsas su Elaidžu. Ir jį Mailsas pristato kaip tėvą Elaidžią, bet jis pataiso, kad jis ne kunigas, o kažkokių Riverend Džonsonų atstovas. Ir Lėja pastebi, kad kunigai negali tuoktis, o tie riverendai gali kartą. Elaidžas dar pajuokauja, kad viskas susiveda į moteris. Vėliau Lėja pasako kad popietę eis į Džiudži su užsiėmimą, todėl iki tol nori būti kuo labiau užimta, kad negalvotų apie tai. Mailsas palydi Lėją į tą užsiėmimą, paaiškėja kad jį veda Elaidžas bigsmile.gif Jis ilgokai pasakoja apie šį sportą, galiausiai nutaria parodyti kaip kas vyksta, pakviečia Lėją būti jo partnere, nes tik joss vardą jis ir žino, bet nestovint vidury rato, jai vėl prasideda priepuolis ir ji pabėga. Vėliau jie pasikalba ir Elaidžas pasiūlo dviese pasportuoti, kol jai praeis kitų žmonių baimė arba kol atsibos. Bet Lėja negali sau leisti mokėti už visą pamoką, Elaidžas paklausia ar galėtų ji jam ir jo atvykstantiems draugams suteikti 10proc. nuolaidą kavinėje mainais. Lėja sutinka.
Papildyta:
Džiaugiuosi kad dar yra skaitančių ir žiūrinčių. Tik va laiko aprašymams sunku rasti. Na bet po truputį po truputį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2015 04 22, 09:14)
Ir jį Mailsas pristato kaip tėvą Elaidžią, bet jis pataiso, kad jis ne kunigas, o kažkokių Riverend Džonsonų atstovas.

Jo pavardė yra Džonsonas biggrin.gif O tas "Reverend" - kažkoks priešdėlis, kuriuo vadinami krikščionių bažnyčios dvasininkai ar pastoriai (kaip supratau, Džefas tokiu nori būti). Iš anglų kalbos "reverend" verstųsi kaip "didžiai gerbiamas". O jei kas skaitot rusiškai, galit pabandyt wikipediją paskaityt. Aš bandžiau išsiaiškint, kaip lietuviškai skambėtų tas titulas, bet niekur neradau lietuviško atitikmens :/
Patinka man šitas personažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2015 04 22, 10:57)
Jo pavardė yra Džonsonas biggrin.gif O tas "Reverend" - kažkoks priešdėlis, kuriuo vadinami krikščionių bažnyčios dvasininkai ar pastoriai (kaip supratau, Džefas tokiu nori būti). Iš anglų kalbos "reverend" verstųsi kaip "didžiai gerbiamas". O jei kas skaitot rusiškai, galit pabandyt wikipediją paskaityt. Aš bandžiau išsiaiškint, kaip lietuviškai skambėtų tas titulas, bet niekur neradau lietuviško atitikmens :/
Patinka man šitas personažas smile.gif

nu va blush2.gif O aš jau galvojau, kad čia kažkokia tipo kaip religijos atšaka, net ir nesigilinau...
Man irgi pirmas įspūdis apie jį patiko. Ir su Lėja kažkaip gražiai jie žiūrisi rolleyes.gif tikiuosi ilgiau seriale liks ax.gif
Atsakyti