5016
Mailsas stengiasi iš visų jėgų neužmigti. Ryte jis tikrai ne kaip atrodo, bet vis tiek išsiruošia į mokyklą. Joje Džina aptarinėja mokslo metų pradžią ir pastebi, kad Mailsas neišsimiegojęs, pasiūlo eiti pailsėti, kad rytojaus dieną neišgądintų mokinių. Jis nueina į klubą, keistą elgesį teisina kavos pertekliumi. Jis paprašo sulčių, o paskui nebepamena kad buvo jas užsisakęs ir Alfas primygtinai pasiūlo eiti namo ilsėtis. Namuose Mailsas pasiūlo Nikolei milijoną dolerių, kad ji bent vieną pamoką pravestų už jį, o ji sako, kad ji jam duotų du milijonus, jei jis pakartotų kursą vietoj jos. Bet jis kažkaip nuramina Nikolę, sakydamas kad ji tik baigs mokyklą, šie vieni metai gali įtakoti jos visą likusį gyvenimą. Ir iš viso, ji kartoja kursą, kokios dar diskusijos, geriau jau ji kavos padarytų
Vėlų vakarą, vietoj poilsio Mailsas imasi iš pagrindų tvarkyti priekabų aikštelę.
Nikolė grįžimą vėl į mokyklą suvokia kaip bausmę, sako, kad apie kartojančius kursą ji galvodavo kaip apie nevykėlius, o dabar ji pati tokia. Romeo ramina sakydamas, kad tai panašiai kaip ėjimas pas dantistą, nebūna taip blogai kaip galvoji, o Nikolė atšauna, kad ji nekenčia dantistų. Mink mano, kad jei Nikolė nenori eiti, tegu ir neina į mokyklą. Eidenas sako, kad dabar turėtų būti lengviau, nes visa tai Nikolė jau perėjo. Žodžiu vieni stengiasi ją palaikyti ir padrąsinti, o Mink priešingai, dar paerzina.
Romeo nervuojasi, kad jis neturi ką veikti, neturi darbo, jaučiasi kaip nevykėlis. Mink siūlo kartu keliauti su banglentėmis ir ja, gal net būti jos kaip vadybininku. Bet Romeo svarsto ir grįžimo į mokyklą galimybę. Nuėję pas Džiną, jie pasako (vis įsiterpiant Mink), kad jis nelankys mokyklos, bet Džiną dar laukia jo pagalvojimo dar sykį. Mink mato, kad Romeo dar susimąstęs ir vis pasakoja, kaip jie smagiai keliaus, uždirbs daug pinigų, žodžiu bus vien smagumai. Klube Džina pasako, kad Mink iš tiesų net nežino ko iš tikrųjų nori Romeo ir dar pasiūlo ir Mink grįžti į mokyklą, bet ši tik nusišaipo. Mink sako, buvę kaliniai negrįžta į mokyklą. Džina bando ramiai su ja pasikalbėti, kad jos praeitis dar ne viskas, ji yra daugiau nei praeitis. Bet Mink netiki, kad ji gali pakeisti kažką ir jokia uniforma pasaulyje jos nepakeis. Romeo abejoja ar tikrai jam vykti su Mink, jis bus kaip auklė, o Mink nors ir pyksta kai jis ją auklėja, bet jai to reikia. Romeo pasako, kad ji labai savanaudė, juk realiai jis rizikuoja, kad ateity, kaip jai jo nebereiks, jis liks be nieko, be darbo, be mokslo ir pan. Vėliau jis pasikalba su Nikole, pasako, kad didžiuojasi ja, kad ji grįžta į mokyklą. Ji pasako, kad jis neturėtų klausyti tik Mink nuomonės, kaip ir Nikolė jos neklauso, nes tiki, kad dar kartą pakartojusi kursą pasieks daugiau gyvenime. Ir Romeo apsisprendžia, jis grįš į mokyklą, viską nugirsta ir Mink...
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2015 04 08, 09:45)
Oi su ja visko bus
Pradžioj man buvo linksma žiūrėt, kaip ji su Mailsu bendrauja, kaip jis su ja ir pan. Bet ilgainiui ta istorija mane pradėjo nervinti ir galvojau, kada ji baigsis
Bet gal čia tik mano nuomonė
Man kažkaip nežinau šita siužeto linija nelabai. O tai ilgai čia ta istorija tęsis?
Ta mergaitė išsigalvota? Ar greit kiti pastebės?
QUOTE(Zizija @ 2015 04 08, 13:45)
Dėl
Elizad tikrai neramu
Tikiuosi viskas jai gerai
Gal tiesiog atostogauja ar šiaip mažai laiko beturi su lėliuku būnant, gi kai jie paauga ir dėmesio daugiau nori