5014
Hazemas labai laimingas dėl Lėjos apsilankymo, bet jo dar laukia ilgas gydymosi procesas. Dėl patirtų sužalojimų pusė jo kūno suparalyžuota ir prireiks ilgos reabilitacijos, ir tai dar negarantuoja, kad jis pilnai pasveiks. Kitą dieną Lėja susipažįsta su Hazemo mama ir ši pasiūlo Lėjai apsistoti jų šeimos namuose, nes Lėja neturi daugiau kur gyventi mieste, o juk ji greičiausiai bus šalia Hazemo per visą jo gydymosi laikotarpį. Pati Lėja dar apie tai negalvojo, ji savo bėdų krūva turi, o dar ir santykiai jos su Hazemu buvo tik beužsimezgantys, bet atsakyti "ne" Hazemo mamai irgi neišdrįsta. Pasvarsčiusi, kaip elgtis, Lėja jau kaip ir pasirengusi priimti pasiūlymą, bet pats Hazemas pasako Lėjai, kad žino, kokia jo mama. Jis puikiai supranta, kad jie su Lėja tik neseniai susipažino ir nenori, kad Lėja mestų visą savo gyvenimą Samerbėjuje dėl jo, juk jie dar net nesuprato, ką jaučia vienas kitam. Pažada Lėjai, kad kai tik pilnai pasveiks, iš karto atvažiuos prie jos durų. Lėja grįžta su Mailsu į Samerbėjų su mintimi, kad galbūt jau ir niekada nebepamatys Hazemo.
Tonis nesupranta, kodėl vis daugiau sporto klubo klientų atsisako narystės klube. Išsiaiškina, kad žmonės išstoja iš klubo dėl Palmerio, nes laiko jį rasistu ir kaltu dėl riaušių. Reikia, kad Palmeris ką nors padarytų, pasikalbėtų su Lėja ar pan, kad atstatytų savo reputaciją. Palmeris nuvažiuoja aplankyti Hazemo. Lėja jį užsipuola, bet Hazemas elgiasi labai draugiškai. Jis paaiškina Lėjai, kad čia Palmeriui turi būti dėkingas už išgelbėtą gyvybę, nes kai Lėją atitraukė nuo jo, tai Palmeris puolė tempti Hazemą spardančius girtuoklius nuo jo ir tai išgelbėjo Hazemui gyvybę. Jis pasirengęs apie tai papasakoti visiems, kad atstatyti gerą Palmerio vardą. Lėja irgi dėkinga Palmeriui, bet jis vis dar jaučia kaltę dėl to, kas atsitiko, todėl ateina pas Lėją ir pasako, kad apsiėmė apmokėti visas Hazemo gydymosi išlaidas.
Nikolė kabinasi Eidenui ant kaklo, o jis vis šaltas, neva anksti į darbą reikės keltis ir pan. Nikolė atsikelia blogos nuotaikos, tą pastebi Alfas ir pasako apie tai Eidenui. Kai Nikolė ateina pas Eideną sutartų pietų, šis jos paklausia, kodėl ji buvo blogos nuotaikos. Nikolė atsako, kad viskas tvarkoje, tada Eidenas sako, tai gerai, tada Nikolė supyksta, kaip tai gerai, jei tau sakė, kad aš blogos nuotaikos, tai kodėl tau tai nerūpi. Na kažkaip viską sumala, kad Eidenas lieka taip ir nesupratęs, kame reikalas, ir išeina pikta. Tiesa, vėliau jie susitaiko, o Nikolė pasako Alfui, kad dabar ji nesikabins prie Eideno, o pati lauks pirmo žingsnio iš jo pusės. Na ir pralaukia visą vakarą prie televizoriaus. Kai Eidenas nueina į vonią, Nikolė pasiskundžia Mailsui, kad jis greičiausiai bando pabėgti pro vonios langą, kad tik nebūtų su ja..
5015
Nikolė kreipiasi pagalbos į Rubę, nes nebežino, kaip elgtis su Eidenu. Rubės pirminis patarimas yra nekreipti dėmesio į viską, bet kitą rytą Rubė ateina pas Nikolę ir pasako, kad ji blogai patarė, nes dabar Nikolė elgiasi taip, kaip elgiasi paprastai ji, Rubė, t.y. vengia savo problemos, todėl jai, Rubei, reikia patarti ne kaip Rubė, bet kaip pati Nikolė patartų, jei jos apsikeistų vietomis, o Nikolė patartų veikti. Ji, Nikolė, yra tokia karšta panelė ir jei Eidenas nenori bučiuotis su tokia panele (na taip bent jau Nikolei atrodo, kad nenori), tai kažkas yra rimtai negerai ir reikia išsiaiškinti. Nikolė nueina pas Eideną ir jie pasikalba. Eidenas paaiškina, kad jis atsitraukė nuo Nikolės, nes nenori nerimtų santykių, po Belės jis jei bus su kuo nors santykiuose, tai tik rimtuose, bet dėl santykių su Nikole jis dar nesupranta, ar tarp jų viskas rimta ar ne, nes jis jaučia Nikolei stiprius jausmus, bet dar nepasirengęs prisipažinti meilėje. Na viską taip ir sumala, kad net po to kai Nikolė viską Rubei atpasakoja, tai irgi sunku suprasti visą logiką. Bet ateina Eidenas ir pasako, kad net jei jis dar nepasirengęs pasakyti tinkamus žodžius Nikolei (greičiausiai, aš tave myliu), bet jis pasirengęs visoms toms dvejonėms dėl Nikolės, nes ji to verta, taigi jis tikrai jai labai daug ką jaučia. Abu lyg ir susitaiko.
Keistoji Rebit toliau stebina Mailsą savo pranašystėmis. Ji žino kiekvieną Mailso ėjimą šachmatuose, o naktį pasirodo tranzo būsenos ir kai Mailsas ją pažadina, pasako, kad Mailsas negali miegoti, nes mirs Vėliau pati Rebit ramina Mailsą, kad gal jos vizija nepasitvirtins, bet ji šiaip dar nė karto nesuklydo. Tai Mailsas ir geria viena puodelį kavos po kito ir bando nemiegoti. Nors kaip Lėja pasako jam, jei tik gers kavą ir nemiegos, tai tikrai mirs nuo širdies smūgio ar pan.
Martos ir Liamo santykiai įkaitę iki maksimumo. Juos aptinka Kolina. Kaip po to pasako Marta Liamui, Kolina pažadėjo dažniau užsukti stebėti, kas čia pas juos vyksta. O vyksta tai, kad Marta negali atsitraukti nuo Liamo
Nikolė kreipiasi pagalbos į Rubę, nes nebežino, kaip elgtis su Eidenu. Rubės pirminis patarimas yra nekreipti dėmesio į viską, bet kitą rytą Rubė ateina pas Nikolę ir pasako, kad ji blogai patarė, nes dabar Nikolė elgiasi taip, kaip elgiasi paprastai ji, Rubė, t.y. vengia savo problemos, todėl jai, Rubei, reikia patarti ne kaip Rubė, bet kaip pati Nikolė patartų, jei jos apsikeistų vietomis, o Nikolė patartų veikti. Ji, Nikolė, yra tokia karšta panelė ir jei Eidenas nenori bučiuotis su tokia panele (na taip bent jau Nikolei atrodo, kad nenori), tai kažkas yra rimtai negerai ir reikia išsiaiškinti. Nikolė nueina pas Eideną ir jie pasikalba. Eidenas paaiškina, kad jis atsitraukė nuo Nikolės, nes nenori nerimtų santykių, po Belės jis jei bus su kuo nors santykiuose, tai tik rimtuose, bet dėl santykių su Nikole jis dar nesupranta, ar tarp jų viskas rimta ar ne, nes jis jaučia Nikolei stiprius jausmus, bet dar nepasirengęs prisipažinti meilėje. Na viską taip ir sumala, kad net po to kai Nikolė viską Rubei atpasakoja, tai irgi sunku suprasti visą logiką. Bet ateina Eidenas ir pasako, kad net jei jis dar nepasirengęs pasakyti tinkamus žodžius Nikolei (greičiausiai, aš tave myliu), bet jis pasirengęs visoms toms dvejonėms dėl Nikolės, nes ji to verta, taigi jis tikrai jai labai daug ką jaučia. Abu lyg ir susitaiko.
Keistoji Rebit toliau stebina Mailsą savo pranašystėmis. Ji žino kiekvieną Mailso ėjimą šachmatuose, o naktį pasirodo tranzo būsenos ir kai Mailsas ją pažadina, pasako, kad Mailsas negali miegoti, nes mirs Vėliau pati Rebit ramina Mailsą, kad gal jos vizija nepasitvirtins, bet ji šiaip dar nė karto nesuklydo. Tai Mailsas ir geria viena puodelį kavos po kito ir bando nemiegoti. Nors kaip Lėja pasako jam, jei tik gers kavą ir nemiegos, tai tikrai mirs nuo širdies smūgio ar pan.
Martos ir Liamo santykiai įkaitę iki maksimumo. Juos aptinka Kolina. Kaip po to pasako Marta Liamui, Kolina pažadėjo dažniau užsukti stebėti, kas čia pas juos vyksta. O vyksta tai, kad Marta negali atsitraukti nuo Liamo
Sveiki, seniai berašiau čia nors kurį laiką buvau apleidusi serialo žiūrėjimą dėl pasikeitusių šeimyninių aplinkybių (susilaukiau sūnelio), bet vėl grįžau į žiūrėtojų būrelį. Vijaus vijaus ir galiausiai pasivijau jus su žiūrėjimu kasdien laiko mažokai lieka, rūpinuos mažyliu, kuriam dabar jau virš 3 mėn., tai serialo pažiūrėjimas (1-2 serijos) - mano poilsio akimirkos. Tikiuosi liko žiūrinčių, nes žiūriu, kad nuo kovo 20 d. niekas nieko nerašė beje, labai ačiū už aprašymus, nes kartais taip nusivažiuoju, įsivaizduodama ką kas pasakė, jei žiūriu be aprašymų
Aš jau senokai nežiūrėjau naujų serijų, bet kada nors grįšiu prie žiūrėjimo
Laba
As kol kas neziuriu serialo,laukiu kol kitos pasivys.
As kol kas neziuriu serialo,laukiu kol kitos pasivys.
Sabalyte Didziausi sveikinimai susilaukus sunelio
As neapleidau tik man be aprasymu is viso neiseina ziuret Tikrinu SM kasdien
QUOTE(Vilma4 @ 2015 03 31, 08:45)
Sabalyte Didziausi sveikinimai susilaukus sunelio
Ačiū už sveikinimus. Mes su Elizad ir Reičel šiame seriale panašiais rūpesčiais užsiėmusios Tai ir man situacija panaši Bet taip norisi sužinoti, kas toliau bus, kad žiūriu ir be aprašymų. Paskui pasitikrinu, kai jau būna aprašymai, ar teisingai interpretavau. Ką sako, kai tokie įdomesni, ilgesni pasikalbėjimai, beveik nesuprantu. Taip norėčiau, kad lietuviškai rodytų
Man Romeo sesuo Mink kažko nepatinka, tokia intrigantė. Bet ji turbūt irgi persivers, kaip daugeliui buvo, taps gera?
Marta nuvylė. Ji atrodo taip myli, puoselėja jausmus, bet praranda ir vėl stačia galva puola į kitus santykius. Ašku, Džekas ir Hugo žuvo (Hugo nežuvo, bet ji to nežino), tarsi neliko tų vyrų jos gyvenime, bet po Hugo mirties gedulo kaip ir nebuvo visai. Jau su tuo rokeriu susidėjo
QUOTE(Sabalyte @ 2015 03 31, 13:10)
Ačiū už sveikinimus. Mes su Elizad ir Reičel šiame seriale panašiais rūpesčiais užsiėmusios Tai ir man situacija panaši Bet taip norisi sužinoti, kas toliau bus, kad žiūriu ir be aprašymų. Paskui pasitikrinu, kai jau būna aprašymai, ar teisingai interpretavau. Ką sako, kai tokie įdomesni, ilgesni pasikalbėjimai, beveik nesuprantu. Taip norėčiau, kad lietuviškai rodytų
Man Romeo sesuo Mink kažko nepatinka, tokia intrigantė. Bet ji turbūt irgi persivers, kaip daugeliui buvo, taps gera?
Marta nuvylė. Ji atrodo taip myli, puoselėja jausmus, bet praranda ir vėl stačia galva puola į kitus santykius. Ašku, Džekas ir Hugo žuvo (Hugo nežuvo, bet ji to nežino), tarsi neliko tų vyrų jos gyvenime, bet po Hugo mirties gedulo kaip ir nebuvo visai. Jau su tuo rokeriu susidėjo
Sabalyte, prisidedu prie sveikinimų susilaukus sūnelio!!!!
Dėl žiūrėjimo tai sustojau, nes be aprašymų viskas labai neaišku... Puikiai suprantu, kad visi turim savo reikalų ir problemų, todėl nuoširdžiai tikiuos, kad joms pasibaigus ir mus palepins aprašymais
Būtų nuostabu, jei rodytų lietuviškai, man tiktų kur nors ir rusiškai, bet deja...
Mink man nepatiko nuo pradžių, bet gal ir pasikeis... Juk dar prisimenu laikus, kai negalėjau pakęsti Eidano
Ir dėl Martos tau pritariu Jau rodos susitupėjo, subrendo, o paskui vėl kaip nutrūkus nuo kur
Su praejusiom sventem visas ir visus
Kur Elizad dingusi? Jau net neramu
Kur Elizad dingusi? Jau net neramu
Labas, pasivijau jau aprašytas serijas, bandysiu ir pati bent kiek aprašyt.
Visas su praėjusiomis šventėmis, Sabalyte sveikinu su sūnelio gimimu
Tarp kitko, o nebus ta rabit išgalvota, na labai keista ir keistom aplinkybėm atsirado ir šiaip ji tik su Mailsu bendrauja?
Visas su praėjusiomis šventėmis, Sabalyte sveikinu su sūnelio gimimu
Tarp kitko, o nebus ta rabit išgalvota, na labai keista ir keistom aplinkybėm atsirado ir šiaip ji tik su Mailsu bendrauja?
QUOTE(Sivė @ 2015 04 08, 09:11)
Labas, pasivijau jau aprašytas serijas, bandysiu ir pati bent kiek aprašyt.