Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(tuktuk @ 2014 10 17, 23:03)
Kaip keista matyt senuosius personažus smile.gif Ten dešinėj Heilė, ar ne? Kažkaip galvojau, kad ji atsirado, kai Merlina jau buvo išvykus.
O kaip to berniuko kairėje vardas? Užkrito, ir niekaip neatgaminu doh.gif
Man irgi biggrin.gif Nu vat jis iš tų personažų, kuriuos aš laikau įdomiais/šarmingais. Man jis iš charakterio truputį turi panašumo į agentą Kuperį iš Tvin Pykso biggrin.gif
Mano atmintis, matyt visai ne kažką, nes aš jau ir nebeatsimenu kaip ten viskas išsisprendė unsure.gif laugh.gif
Bet aš jau toli žiūriu šiaip (nors tiksliau, jau ir ilgai nežiūrėjau.. Pas mane bangom žiūrėjimas gaunasi).

o kelintą seriją žiūrit?aš dabar apleidau žiūrėjimą nes vaikas serga,bet šiandien jau tikiuos pasižiūrėsiu keletą serijų smile.gif
Atsakyti
burnickiene, sveikit 4u.gif

Man tai neišeina žiūrėt, kai vertimo nėra... Angliškai nemoku... blush2.gif Užtai labai dėkui aprašančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 10 18, 11:41)
o kelintą seriją žiūrit?aš dabar apleidau žiūrėjimą nes vaikas serga,bet šiandien jau tikiuos pasižiūrėsiu keletą serijų smile.gif

Sveikatos 4u.gif
Kiek pamenu, sustojau ties 5400. Bet kažkaip nuobodžiai rodo pastaruoju metu.. unsure.gif

--

Sakiau paklausiu klausimo - kuris namas, iš visų, esančių benamiuose, jums atrodo jaukiausias/gražiausias? blush2.gif
Man tikriausiai Airin namai labiausiai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 10 18, 16:16)
burnickiene, sveikit  4u.gif

Man tai neišeina žiūrėt, kai vertimo nėra... Angliškai nemoku...  blush2.gif  Užtai labai dėkui aprašančioms  4u.gif

stengiamės,nes aš baigiu emociškai palūšti.. doh.gif
gaila nesu tokia gera anglų žinovė tai nerašau čia vertimo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 10 18, 16:47)
Sveikatos 4u.gif
Kiek pamenu, sustojau ties 5400. Bet kažkaip nuobodžiai rodo pastaruoju metu.. unsure.gif

--

Sakiau paklausiu klausimo - kuris namas, iš visų, esančių benamiuose, jums atrodo jaukiausias/gražiausias? blush2.gif
Man tikriausiai Airin namai labiausiai patinka rolleyes.gif

dėkui..
aš kažkada irgi galvojau kurie namai, tai man Mailso smile.gif Airin namai irgi jaukūs atrodo smile.gif
Atsakyti
Man labiau patiko Amandos namas.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 10 18, 17:47)

Kažkas minėjo anksčiau, kad naujos serijos ne tokios įdomios kaip senosios. Jokių intrigų nebeliko, tik meilės reikalai...
Atsakyti
4944

Lėja sužino, kad Čarlė suspenduota, o Andželo ne, nors irgi yra įtariamasis, Lėja negali patikėti, kad kažkas galvoja, jog Čarlė galėtų nužudyti. Atvyksta Moraga ir ji pakalba su Čarle ir Andželo, apie alibi ir paklausia ar Andželo tikrai nenužudė Granto.
Kavinėje Robertas užsisako kavos ir Lėjai pasako, kad ji primena jam moterį iš paveikslo ir papasakoja kaip atrodo tas paveikslas. Na tik paveiksle akių nesimato, bet jis pamatė Lėjos akis ir mano kad jos tokios ir tos moters iš paveikslo. O Lėja supratusi, kad tai detektyvas tiriantis Granto bylą, papriekaištauja jam, kad jis galėjo pagalvoti, jog Čarlė žudikė.
Robertas pristato Andželo savo meškiuką Gasą doh.gif ir paskui lygindamas su knyga/filmu leidžia suprasti, kad Andželo duomenuose trūksta kažkokios failo/bylos (jei aš gerai ten supratau) ir Robertui įdomu kodėl. Vėliau jis ieškodamas Čarlės nueina pas Lėją ir nustemba ją pamatęs, susipažįsta su VJ.
Palmeris duoda interviu ir kalba apie Granto žmogžudystę, na kad to neturi būti ir jis darys viską, kad jo miestelis būtų saugus. Nugirsta Hugo su Marta ir papriekaištauja jam, kad jis naudojasi žmogžudyste darydamasis sau reklamą.
Romeo pasako Martai, kad dar nerado darbo, bet ieškosi. Liamas nueina pasikalbėti su Eidenu. Jis atsiprašo dėl savo elgesio per Belės laidotuves ir pasako, kad planuoja apsistoti Samerbėjuje, tik nori žinoti ar Eidenas nieko prieš, bet jam nerūpi ar šis išvyks ar pasiliks, tik tegu laikosi toliau nuo jo. Vėliau Liamas susitikęs su kažkokia moterimi (kiek suprantu jo agentė), pasako, kad gal ne tokia ir gera mintis likti Samerbėjuje. Bet kiek suprantu jis persigalvoja, nes domisi darbu, Romeo pasako, kad jis vis dar ieškosi darbo, bet jam Samerbėjuje patinka. Liamas įsigyja kažkokį griūvantį restoranėlį ir pasiūlo Romeo kartu dirbti.
Robertas, Čarlė ir Moraga nuvyksta pas Rosą į slaugos namus (ar kaip jie vadinasi). Rosas kai sužinojo apie Granto mirtį buvo tuose namuose. Paklaustas ar jis nužudė Grantą, Rosas pasako kad tikrai ne. Paskui pasikviečia Lėją apklausai. Ji patvirtina, kad Čarlė žmogžudystės laiku buvo savo kambarį ir miegojo, o kadangi ji miega tyliai, ji negirdėjo jokių garsų iš jos miegamojo. Paskui Lėja pradeda įrodinėti, kad Čarlė tikrai negalėtų žudyti ko nors.
O Reičel sunkiai sekasi su Hariu. Jis kažkaip kiek rodo, nuolat verkia... o Reičel ryškiai nusivariusi nuo kojų.
Atsakyti
4945 šita yra prieš tai buvusios serijos tęsinys

Brendonas pasikvietė savo merginą Rubę vakarienės. Hugo šiek tiek nerimauja, juk jis vos susitvarko pats su savim, tai kaip susitvarkys su santykiais. Haris vėl pradeda rėkti ir Marta pasisiūlo porai valandų jį prižiūrėti kad Reičel su Toniu turėtų laiko sau.
Palmeris dalina skrajutes ir užkalbina Alfą, giriasi kad va jis už aplinkosaugą, Alfas patraukia per dantį, kad kiek medžių reikėjo iškirsti dėl tų popieriukų biggrin.gif
Mailsas nueina padėti tvarkyti Romeo ir Liamui restoranėlio. Kai sužino kad Romeo dirbs Liamui nelabai apsidžiaugia Mailsas (reikia pamatyti jo mimiką tuo metu biggrin.gif ) Liamas pasako, kad nepasiilgo ano muzikinio pasaulio, o narkotikai jau praeitį ir į tai neįtrauks Romeo. Liamas netyčia papasakoja Mailsui kas nutiko su Nikole po Belės laidotuvių. Ir Mailsas pasako, kad dabar jis laikytųsi atokiai nuo Nikolės.
Džai nepalieka ramybėje Romeo prašydamas padėti jam su Ane. Romeo sako, kad reikia po truputį pasiruošti ir liepia jam paimti telefonų numerius iš merginų kavinėje.
O Palmeris toliau varo savo politiką ir aiškina, kaip paskandintas laivas užterštų gamtą. Viską girdi ir Hugo su broliais ir Marta. Jie jau kaip ir norėtų išeiti, bet Palmeris juos užmato ir pasako, va Hugo Ostin, kuris noris paskandinti Samerbėjų doh.gif Marta paaiškina, kad nuskandintas laivas neteršia, o kaip tik pritraukia turistų.
Tonis ir Reičel leidžia laiką kavinėje dviese ir kol mėgausis pietumis nekalbės apie kūdikius ir panašius dalykus smile.gif
Prie tų merginų kavinėje prieina pirmas Romeo, ryškiai persistengdamas ir paskui kaip koks išgelbėtojas prieina Džai biggrin.gif Ir vėliau pasirodo, kad jam pavyko gauti jų numerius.
Brendonas nervinasi dėl Palmerio kalbų ir jie visi nori išeiti, tik Palmeris vis spaudžia, va tipo bėgat, Brendonas neišlaiko ir bando pulti Palmerį, Hugo jį sulaiko.
Liamas pasako Romeo, kad kažkada vartojo narkotikus, bet dabar jis "švarus".
Marta pastebi, kaip gražiai šiandien Brendonas elgėsi, bet HUgo vis tiek prieš jo santykisu su Rube, be to ir mama tam nepritartų. Na ir vakare atvyksta Rubė (ji panašu turi Dauno sindromą). Ir tokia kiek vyresnė g.gif po pasisveikinimo Rubė iš karto paklausia kiek jie nerimauja dėl jų su Brendonu santykių.
Atsakyti
Kažkaip nepasitikiu aš Liamu... Neatrodo jis jau toks stabiliai "švarus", kad nebegalėtų paslysti ir kitus nusitempti... Galvoju apie Romeo ax.gif

Toji Brendono Rubė ryškiai gerokai vyresnė g.gif

Man tas Robertsonas gan įdomus, bet kartu ir kažkoks keistokas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zizija: 20 spalio 2014 - 20:12
Na, man Liamas neatrodo toks blogietis g.gif Abejoju, ar kažką negero galėtų padaryti Nikolei ar Romeo.

Galvoju ar nebus taip, kad tas Liamo įsigytas restoranėlis taps ateity garsia vietele (geraja prasme) g.gif Naujausiose serijose yra toks restoranas antram buriavimo klubo aukšte. Klubas arba naujas, arba labai rekonstruotas. O restoranas - labai prabangi vietelė, su staltiesėm, kokteilių baru ir pan. Aišku, galiu klyst - seniai mačiau tas "naujas" serijas.
Atsakyti
Berods šis:

user posted image

user posted image

Papildyta:
2010 metais Lėjos restorane buvo kilęs gaisras, dėl to teko jį atrenovuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 20 spalio 2014 - 21:32
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 20, 21:19)
Na, man Liamas neatrodo toks blogietis  g.gif Abejoju, ar kažką negero galėtų padaryti Nikolei ar Romeo.

Galvoju ar nebus taip, kad tas Liamo įsigytas restoranėlis taps ateity garsia vietele (geraja prasme) 

Tikėkimės geresnio biggrin.gif

QUOTE(mitnick @ 2014 10 20, 22:37)
Berods šis:

user posted image

Na ir kaip be Alfo bigsmile.gif Smagu jį matyt visam seriale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 10 20, 22:37)
Berods šis

Čia turėtų būti Lėjos/Airin kavinėj. Pagal pavadinimą meniu lentoj. O aš turėjau omeny restoraną virš buriavimo klubo. Tik būsiu suklydusi. Jį įkūrė ne Liamas, o Andželo. Deja, nepavyko rast nuotraukos :/ Graži vietelė.

Ai dar skaitinėjau Brendano aprašymą ir netyčia užmačiau info, kas bus 5000 serijoj doh.gif Geriau būčiau neskaičius... schmoll.gif
Atsakyti