Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 15, 07:35)
Aaaa. Kadangi aš tą jau žinau (ir žiūrėdama dabartines serijas jau pastebiu įvairius požymius), tai man šoko tikrai nebus.

Aš dar nelabai supratau - ar policija išsiaiškino, kad kriaukleles rinko Gibsis?

Na apie šitą žmogų ir aš geltonai pasiskaičiau, kai kažkada čia rašyta buvo, bet tikiuosi, kad jis iš gerų paskatų tuo užsiiminėja g.gif O visgi ne taip viskas, kad šokiravo?

O apie kriaukleles tai taip, išsiaiškino, gi prigavo Gibsį su Hugo pagalba Andželo, bet dar bandė išspausti iš šios istorijos daugiau, patį Hugą prigaudamas, bet nepavyko.. Todėl ir Airin verslas buvo kurį laiką sustabdytas, gal laivui areštas buvo uždėtas. Tik nesupratau, kokią bausmę pats Gibsis už visa tai gavo.
Atsakyti
4943

Andželo ir kiti pareigūnai apžiūrinėja įvykio vietą. Atvykta Čarlė ir pamato, kad Grantas nužudytas. Čarlė negali patikėti, ji norėjo jam atkeršyti, bet ne taip. Jie vienas kito paklausia ar jie patys neprisidėjo prie tos žmogžudystės, jie paneigia, abu buvo vieni, vadinasi neturi jokio rimto alibi.
O Rubė tuo tarpu lovoje verkia, Džefui pasako, kad susapnavo kvailą sapną, o jis papasakoja savo kažkada sapnuotą sapną ir prajuokina ją. Vėliau Čarlė ateina ir praneša apie Granto mirtį. Ji pasako, kad gali būti įtariamoji, Džefas išsiduoda, kad žino apie pagrobimą ir Čarlė nepatenkinta, kad Rubė išplepėjo. Paskui kalbėdamasis su Čarle, Andželo pataria geriau pačiai papasakoti apie tai kas nutiko toje trobelėje, nes tokie dalykai visada išaiškėja, jis ir pats sako, kad pirmas papasakos apie tą popietės įvykį (kai grasino Grantui).
Į miestelį atvyksta Robertas Robertsonas, išsinuomoja porai savaičių priekabą ir pasako, kad domisi apylinkių istorija ir paklausia, kas daugiausia galėtų papasakoti biggrin.gif Kavinėje Kolina aptarinėja su Airin Granto mirtį, kad va Čarlė grasino jį nužudyti, negerai tai atrodo ir pasirodo Robertas, ieškodamas Kolinos. Vėliau jis nueina į nusikaltimo vietą ir pasako, kad tai jo tyrimas.
Marta užjaučia Rubę dėl tėvo mirties, Rubė kaltina save, kad ieškojo kontakto su juo ir taip viskas gavosi, ji kalta kad jo du vaikai liko be tėvo. O baisiausia, kad ji jaučiasi blogai dėl jo vaikų ir žmonos, bet jai neskauda dėl jo, jis nusipelnė mirties ir ji džiaugiasi.
Ir labai juokinga scena buvo kaip Eidenas mokino Džefą plaukti su laivu, Airin svetainėje. Nelabai kaip jiems sekasi, vėliau prie jų prisijungia Alfas ir padeda mokytis.
Nuovadoje Robertas sako, kad gali pradėti kalbėtis su įtariamaisiais, o sąrašas gana trumpas. Policininkė paduoda tyrimo rezultatus, kad mirties laikas apie 10val vakaro. ir iš karto paklausia Čarlės kur ji buvo tuo metu. Paskui paklausinėja (nu bet ir plepys tas Robertas) žodžiu pavarto taip, kad galėjo tai būti nusikaltimas iš įsikarščiavimo, na bet ji pareigūnė ir supranta, kad bus įtariama pirmiausia, bet gal vis tiek ji prisidėjo, Čarlė aiškiai pasako, kad ji to nepadarė. Jis paklausia, gal jos duktė tai padarė, Čarlė nebenori atsakinėti į klausimus. Paskui apklausia Andželo ir pirmas klausimas (maždaug suprask kaip bajarį), koks jausmas kai nužudai žmogų, na kai jis ne policininkas doh.gif Vėliau pakviečiama ir Rubė, Čarlė dar sykį paprašo nepasakoti to įvykio su pagrobimu. Dar paaiškėja kad Andželo kartu tirs bylą, net jei pasak Roberto, jis yra žudikas. Telefonu Robertas sako, kad jis labai apgailestauja, bet jis padarys viską ką gali, jis duoda žodį. Paskui nueina prie Čarlės ir Andželo ir pasako, kad ji suspenduota nuo pareigų, juk ji pagrindinė įtariamoji.
Papildyta:
Na panašu, kad įdomus laukia žmogžudystės tyrimas. Kol kas pirma mintis po šios serijos, kad Rubė gali būti prisidėjusi. Jos tas verkimas g.gif Na kadangi labiausiai įtarinėja Čarlę su Andželo, tai manau kad ne jie kalti, bet tikrai įdomu kas ir kokia bausmė laukia, negi dar vienas žmogus iš serialo išeis g.gif Arba žudikas bus ne iš nuolatinių personažų.
Beje, kaip jums tas Robertas. Man tai kažkoks juokingas. Nors kai kur tai persistengė, bet jau toks plepys biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad tą Rubės verkimą specialiai scenaristai įdėjo, kad kiltų įtarimas ant jos, bet žudikas bus visai kas kitas. Tik va įdomu kas, gal visgi ne iš nuolatinių personažų kas nors.. O tas Robertas Robertsonas tai man nepatinka schmoll.gif Kažkoks pasikėlęs (kaip jis ten tai policininkei, kur kavą atnešė pareiškė, kad čia blogai padaryta kava, arba Rubei liepė rankas visaip pakilnoti šiaip ant juoko). Netgi sakyčiau jis man įtartinas kažkoks, labai jau familiariai su kaip supratau Granto žmona telefonu kalbėjo. Tiesiog nepatiko iš pirmos serijos jis man, nors ir apsimeta tokiu juokelius laidančiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2014 10 17, 14:02)

Papildyta:
Na panašu, kad įdomus laukia žmogžudystės tyrimas. Kol kas pirma mintis po šios serijos, kad Rubė gali būti prisidėjusi. Jos tas verkimas g.gif Na kadangi labiausiai įtarinėja Čarlę su Andželo, tai manau kad ne jie kalti, bet tikrai įdomu kas ir kokia bausmė laukia, negi dar vienas žmogus iš serialo išeis g.gif Arba žudikas bus ne iš nuolatinių personažų.
Beje, kaip jums tas Robertas. Man tai kažkoks juokingas. Nors kai kur tai persistengė, bet jau toks plepys biggrin.gif

turit omeny tą detektyvą? lotuliukas.gif liuks jisai.man patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elizad @ 2014 10 17, 15:01)
Aš galvoju, kad tą Rubės verkimą specialiai scenaristai įdėjo, kad kiltų įtarimas ant jos, bet žudikas bus visai kas kitas. Tik va įdomu kas, gal visgi ne iš nuolatinių personažų kas nors.. O tas Robertas Robertsonas tai man nepatinka schmoll.gif Kažkoks pasikėlęs (kaip jis ten tai policininkei, kur kavą atnešė pareiškė, kad čia blogai padaryta kava, arba Rubei liepė rankas visaip pakilnoti šiaip ant juoko). Netgi sakyčiau jis man įtartinas kažkoks, labai jau familiariai su kaip supratau Granto žmona telefonu kalbėjo. Tiesiog nepatiko iš pirmos serijos jis man, nors ir apsimeta tokiu juokelius laidančiu schmoll.gif

žinokit ir man pirmoj serijoj ji snepatiko bet kuo toliau tuo labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai dėl to, kad neatkreipiau dėmesio į Rubės verkimą naktį, kažkaip net negalvojau, jog ji galėtų būti kalta šioj istorijoj.

Robertsonas man gal ir nieko būtų, jeigu netirtų šios žmogžudystės biggrin.gif Turi jis šarmo. Tik nusistebėjau, iš kur jis viską žino apie miestelio gyventojus. Nes vos tik pamato kokį naują žmogų, iškart pasako jo vardą, praeitį ir pan. Gal net visai norėčiau, kad po šitos istorijos paaiškėtų, kad jis visai geras yra ir pasiliktų seriale blush2.gif Tarkim juk ir Rosas visus iš eilės kaltino dėl Sem "žmogžudystės", o paaiškėjo, kad visai be reikalo wink.gif

Eideno ir Džefo valties pamoka prajuokino lotuliukas.gif Ypač kai Airin paėmė kažkokią daržovę pasakiusi jos pavadinimą, o tie du sušuko "čia <valties įrenginio pavadinimas>!" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2014 10 17, 15:02)

Papildyta:

Man rodos, kad Rubės verkimą pridėjo tik tam, kad daugiau intrigos būtų. Šiaip tai Rubę, Čarlę ir Andželo iškart atmetu iš itariamųjų, nes ant jų daugiausiai įtarimų krenta. Bet kas Grantą nužudė, tai tikrai įdomu g.gif Dar man kirba tokia mintis, gal čia žmona prisiuntė kokį žudiką?.. Motyvas galėtų būti pastovi Granto neištikimybė... ar maža kas kartais šauna žmogui galvon doh.gif
Robertas gan įdomus, bet kažką tokio turi, kad kol kas jis man nelabai...
Prisijuokiau iš Eidano ir Džefo lotuliukas.gif

Atsakyti
Ai man dabar dar viena minti atėjo, kad gali būti ir viena iš jo išprievartautų merginų g.gif
Na galvoju, gal tas Robertas vėliau dar atsiskleis, bet kol kas pasirodė bent jau tikrai įdomus personažas, ne kažkoks nykuolis, o paskui bus matyt į kurią pusę labiau palinks, bet tikiuosi, kad bus simpatiškas ir pasiliks seriale šis personažas ax.gif
Atsakyti
Aha, tikrai gera mintis g.gif Aš apie tas kitas jo prievartautas merginas net ir pamiršus buvau. Gal tikrai kuri nors iš jų pasidarbavo. Žmona gal nelabai.. Pirmiau įtikinėjo Rubę, kad Grantas vos ne šventuolis, o po to persigalvojo? Plius vaikai liko be tėvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 17, 20:28)
Aha, tikrai gera mintis  g.gif Aš apie tas kitas jo prievartautas merginas net ir pamiršus buvau. Gal tikrai kuri nors iš jų pasidarbavo. Žmona gal nelabai.. Pirmiau įtikinėjo Rubę, kad Grantas vos ne šventuolis, o po to persigalvojo? Plius vaikai liko be tėvo...  g.gif

Va apie išprievartautas merginas nepagalvojau iškart. Tikrai vykusi mintis. Dėl žmonos tai manau kuo ji įtikinėjo Rubę, tai yra viena, o ką pati galvojo, tai kita... Bet tikriausiai dėl vaikų taip nedarytų...
Atsakyti
Dar pagalvojau, ar nebūtų per daug banalu, jeigu du kartus iš eilės žudikė būtų žmona? Kai Lu žmogžudyste buvo kaltinama Airin, paaiškėjo, kad jo žmona jį nužudė. Tai negi ir dabar taip pat?... Vis tik linkstu prie tų kitų mergaičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 17, 18:16)
Tikriausiai dėl to, kad neatkreipiau dėmesio į Rubės verkimą naktį, kažkaip net negalvojau, jog ji galėtų būti kalta šioj istorijoj.

Robertsonas man gal ir nieko būtų, jeigu netirtų šios žmogžudystės biggrin.gif Turi jis šarmo. Tik nusistebėjau, iš kur jis viską žino apie miestelio gyventojus. Nes vos tik pamato kokį naują žmogų, iškart pasako jo vardą, praeitį ir pan. Gal net visai norėčiau, kad po šitos istorijos paaiškėtų, kad jis visai geras yra ir pasiliktų seriale  blush2.gif Tarkim juk ir Rosas visus iš eilės kaltino dėl Sem "žmogžudystės", o paaiškėjo, kad visai be reikalo wink.gif

Eideno ir Džefo valties pamoka prajuokino  lotuliukas.gif Ypač kai Airin paėmė kažkokią daržovę pasakiusi jos pavadinimą, o tie du sušuko "čia <valties įrenginio pavadinimas>!"  lotuliukas.gif

pamenu kai aš tą seriją žiūrėjau su ta valtim buvo jau kokia 22val gal net vėliau,užsidėjus ausines žiūrėjau nes dukra jau miegojo,tai kai pradėjau juoktis tai vyras pasižiūrėjo į mane kaip į nesveiką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(burnickiene @ 2014 10 17, 20:42)
pamenu kai aš tą seriją žiūrėjau su ta valtim buvo jau kokia 22val gal net vėliau,užsidėjus ausines žiūrėjau nes dukra jau miegojo,tai kai pradėjau juoktis tai vyras pasižiūrėjo į mane kaip į nesveiką lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip man smagu skaitinėti jūsų speliones kas žudikas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 17, 09:47)

Kaip keista matyt senuosius personažus smile.gif Ten dešinėj Heilė, ar ne? Kažkaip galvojau, kad ji atsirado, kai Merlina jau buvo išvykus.
O kaip to berniuko kairėje vardas? Užkrito, ir niekaip neatgaminu doh.gif

QUOTE(burnickiene @ 2014 10 17, 19:07)
žinokit ir man pirmoj serijoj ji snepatiko bet kuo toliau tuo labiau patiko smile.gif

Man irgi biggrin.gif Nu vat jis iš tų personažų, kuriuos aš laikau įdomiais/šarmingais. Man jis iš charakterio truputį turi panašumo į agentą Kuperį iš Tvin Pykso biggrin.gif

QUOTE(burnickiene @ 2014 10 17, 21:44)
kaip man smagu skaitinėti jūsų speliones kas žudikas  blush2.gif  lotuliukas.gif

Mano atmintis, matyt visai ne kažką, nes aš jau ir nebeatsimenu kaip ten viskas išsisprendė unsure.gif laugh.gif
Bet aš jau toli žiūriu šiaip (nors tiksliau, jau ir ilgai nežiūrėjau.. Pas mane bangom žiūrėjimas gaunasi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 spalio 2014 - 23:06