Na su Granto nužudymu kažkas keista... Manau dabar visi įtarimai bus keliami Čarlei ir Andželo, ypač jei kas girdėjo, kaip jam jie grasino nesiartinti prie Samerbėjaus
QUOTE(Zizija @ 2014 10 13, 14:58)
Na su Granto nužudymu kažkas keista... Manau dabar visi įtarimai bus keliami Čarlei ir Andželo, ypač jei kas girdėjo, kaip jam jie grasino nesiartinti prie Samerbėjaus
na jo,su jo nužudimu man vis didesnis noras kilo žiūrėt ir sužinot kas tai padarė.aš pati daug ką įtarinėjau
QUOTE(burnickiene @ 2014 10 13, 22:28)
na jo,su jo nužudimu man vis didesnis noras kilo žiūrėt ir sužinot kas tai padarė.aš pati daug ką įtarinėjau
Tai jau isaiskejo kas zudikas?
QUOTE(Neringiux @ 2014 10 14, 18:58)
Tai jau isaiskejo kas zudikas?
aš kadangi jau tolokai žiūriu tai jau išsiaiškino kas nužudė
Dabar jau ir aš noriu žiūrėt greičiau, kad sužinočiau žudiką. Kažkaip man atrodo, kad bus visai ne tas, ką visi įtaria.
Tiesa, burnickiene, kažkada rašei, jog nustebino, kaip personažas gali taip pasikeisti. Turėjai omeny Granto žudiką? Ar kažką, kas visai nesusiję su ta istorija?
Tiesa, burnickiene, kažkada rašei, jog nustebino, kaip personažas gali taip pasikeisti. Turėjai omeny Granto žudiką? Ar kažką, kas visai nesusiję su ta istorija?
QUOTE(mitnick @ 2014 10 15, 01:32)
Man rodos, turima omeny tą žmogų, kuris susijęs su žmonių prekyba.
Aaaa. Kadangi aš tą jau žinau (ir žiūrėdama dabartines serijas jau pastebiu įvairius požymius), tai man šoko tikrai nebus.
Aš dar nelabai supratau - ar policija išsiaiškino, kad kriaukleles rinko Gibsis?
aha mane nustebino tas asmuo kuris su žmonių prekyba susijęs.
o žudikas irgi toks netikėtas sakyčiau.tai va dėl to nužudimo aš taip ir įsiveržiau į priekį nes labai norėjau sužinoti kas jis,o paskui kiti įvikiai taip ir domina labai
o žudikas irgi toks netikėtas sakyčiau.tai va dėl to nužudimo aš taip ir įsiveržiau į priekį nes labai norėjau sužinoti kas jis,o paskui kiti įvikiai taip ir domina labai
QUOTE(Calaquendi @ 2014 10 15, 08:35)
Aš dar nelabai supratau - ar policija išsiaiškino, kad kriaukleles rinko Gibsis?
Šito nepamenu...
QUOTE(mitnick @ 2014 10 15, 19:03)
Šito nepamenu...
kad man atrodo taip ir nuplaukė ta istorija su kriauklelėm