Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 02, 07:07)
Vakar dariau JM killer abs 3 leveli, sunku buvo doh.gif kai 2 lygis visai lengvai iseina, 3 dabar bus mano issukis biggrin.gif
Papildyta:
as dar jaukinuosi T25 cardio  4u.gif bet jis tikrai efektyvus, nes dirbi intensyviai, kvepavimas daznas, kad ir trumpa, vos 25 minuciu, bet tikrai duoda rezultata ax.gif

Na bandysiu as atlaikyti ta pirma savaite, antra gal bus lengvesne. Ziuresiu kiek as cia temsiu su T25, lengva nera.....
Anksciau istempdavau po keliu valandu trenkes vos ne kasdiena, o dabar jau po pusvalandzio dustu, senatve... blush2.gif

JM killer abs nesu dariusi..,..
Atsakyti
ateinu gėdingai prisiduot, kad vakar praleidau savo dieną doh.gif po paskaitų iškart savo gimtadienį švenčiau blush2.gif Šeštadienis bus ne status day, o sport day pioneer.gif biggrin.gif o dėl tų langelių tai taip, vienam žymėt varną, o kitam žymėt liūdną veidelį bigsmile.gif
Atsakyti
Labas. smile.gif visgi kolkas pasuoju su T25, paziurejau total body, tai tikrai ne man, dar nesu tiek pasirengus. schmoll.gif cardio, speed galiu, bet toliau tai neeee.

Padariau siandien shreda, 8 min abs ir 15min buttocks.
Atsakyti
Na sutinku, kad nera lengva, sutinku, net ir man su vos ne 20 metu sokiu/sporto/sokiu stazu sunkoka po gimdymo....bet gal kada perzengsiu ta riba ir bus lengviau....

Jau antra diena pastebiu, kad dzinsiukai ko tai leisvesni per liemeni, o ir per uzpakali....Dabar galvoju kieno cia nuopelnas: T25 ( kaip ir ankstoka .... biggrin.gif ) ar tai, kad vakare nevalgiau, o tik isgeriau pasuku po sportu ( nors ir anksciau ne per daugiausiai valgydavau).
Atsakyti
As dabar galvoju, o kiek +/- galima kaloriju sudeginti per viena T25 trenke? Kokie 200 gal sudega? g.gif
Atsakyti
As su ta baltymine dieta per 2 dienas -800gr. bigsmile.gif aisku sportas irgi padejo labai. smile.gif

Pagal kruvi tai tikrai T25 turetu 200 kaloriju sudegint. g.gif
Atsakyti
Laba ryta. na ka - vakar atidirbau T25 AB intervals, siandiena laukia cargio + lower f. ...Nzn kaip cia atlaikysiu dvi treniruotes..... doh.gif
Atsakyti
Mopsyte, saunuole thumbup.gif

As kazka is JM imsiu siandien. g.gif gal six packa.
Atsakyti
Uzsidesiu riebu pliusa, jeigu siandiena atlaikysiu tas dvi trenkes, nes tas cardio man sunkokas....
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2014 10 01, 21:57)

JM Shred man tik labai nepatinka tas, kad 10 dienu kasdien tuą patį reikia daryti, labai nuobodu bus  g.gif

as savo visus sportus pradejau butent nuo JM shred 1 lygio, buvo sunku atsimenu, labai sunku 4u.gif dabar i ji su sypsena ziuriu smile.gif

Dabar T25 kankinu kai reikia stipriai pajudeti ir issijudinti biggrin.gif
Atsakyti
Man kazkaip JM shred labai sunkiai nepasirode, o ir ripped taip pat. Jeigu daryti dvi trenkes is karto - tada taip, sunkoka. As cia pora savaiciu judejau pagal JM slimdown -2 programa, tai budavo dienu kai darai shred lvl3, o tik po to lvl1....tai sunkoka, arba kai visa valanda darai " no more tr. zones"..... smile.gif
Atsakyti
Jo, Shredas ir man jau lengvokas. smile.gif kazkuria diena padariau 2 leveli ir ejau prie 3, nes pritruko veiksmo.
Atsakyti