Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Ramce @ 2014 10 01, 13:05)
Mopsyte, dar nedarei total body? as siandien po speed, visai nieko, permirkau kiaurai. biggrin.gif

P.S. as irgi tiroksina geriu, pas mane puse skydliaukes pasalinta.

Vesela, T25 tai tikras judesys... biggrin.gif

Siandiena vakare darysiu, kai grysiu po darbu.
Pas mane visa pasalinta.
P.S. Pas mane organizmas l.sunkiai pasisavina viastus, galbut del to ir svoris nejuda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 01 spalio 2014 - 12:42
man iskilo toks klausimas, T25 kalendoriuje tarkim 1 week - monday ir du balti kvadraciukai, kodel 2? reikia du kartus daryti tą pačią programą?
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2014 10 01, 13:48)
man iskilo toks klausimas, T25 kalendoriuje tarkim 1 week - monday ir du balti kvadraciukai, kodel 2? reikia du kartus daryti tą pačią programą?

Pas mane irgi liko sis klausimas neatsakytas....nelabai supratau kodel du langiukai...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 01, 14:17)
Pas mane irgi liko sis klausimas neatsakytas....nelabai supratau kodel du langiukai...

jei neklystu ten berods yra naild it ir failed it? kad puikiai iveikiau ir buvo sunku ir reikia pazymeti pauskciuka, kaip tau sekesi? ne? neturiu db po ranka schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit pirmame puslapyje kur yra nurodytos sporto nuorodos, iejus i siuos puslapius reikia prisiregirtuoti, kad galetum sportuoti, ar reikia parsisiusti video. Aciu, uz patarima. SPALIO 1 D. KEICIU GYVENIMA, PRADEDU SPORTUOTI, SUPYKAU ANT SAVESS.. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 01, 14:55)
jei neklystu ten berods yra naild it ir failed it? kad puikiai iveikiau ir buvo sunku ir reikia pazymeti pauskciuka, kaip tau sekesi? ne? neturiu db po ranka schmoll.gif

aha, tik dabar pastebejau, viršuje parašytas paaiškinimas:
ALPHA CYCLE FOCUS: THE FOUNDATION
FOLLOW THIS CALENDAR FOR 25 DAYS OF WORK. WHEN YOU'RE DONE, FOLLOW THE BETA CALENDAR.
Check off the "Nailed It" or "Barely Made It" box so you know just how many days you got your butt kicked by these 25-minute workouts

Tai pirmą langelį pažymeti jei aš tai padariau, antrajį langelį jei vos tai padariau rolleyes.gif

gal ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2014 10 01, 15:08)
Sveiki, sakykit pirmame puslapyje kur yra nurodytos sporto nuorodos, iejus i siuos puslapius  reikia prisiregirtuoti, kad galetum sportuoti, ar reikia parsisiusti video. Aciu, uz patarima. SPALIO 1 D. KEICIU GYVENIMA, PRADEDU SPORTUOTI, SUPYKAU ANT SAVESS.. biggrin.gif  blush2.gif

Prisiregistruoti ir parsisiusti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2014 10 01, 13:20)
seip ne taip radau atsisiųsti T25 ir P90X, tai laukiu kol atsiųs, gal kažkas "prilips" ir man smile.gif
kadangi jūs patyrusios gal galėtumėte pakomentuoti kuo jos skiriasi, kuri lengvesne ir panašiai. Būsiu be galo dėkinga  4u.gif  nes dabar tai visiškai pasimetusi  verysad.gif

Jos visos lengvos kai tik ziuri smile.gif , bet kai darai- lengva neatrodo smile.gif .
P90X nesu bandziusi, todel nieko negaliu pasakyti.
As jau po Total body....na lengva tai nera....
Atsakyti
Vesela, o tu nenori nuo JM pradet? pvz koki Shreda ar ripped.

Mopsyte, as apie rytoju net nenoriu pagalvot. biggrin.gif Griusiu negyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2014 10 01, 18:55)

as galvojau pradeti nuo po 8 min abs visom kuno dalim g.gif bet pastudijavus JM shred gal visai ir nieko, jei truks prideciau abs bigsmile.gif
kiek peržiūrėjus visus workout'us pagrinde reikia svarelių, bet kokio svorio juos pirkti jeigu kai sportavau darydavau su 5 kg, bet dabar tiek nepakelciau, bet pirkti per lengvus irgi neapsimoka, dar jie pakankamai brangūs, ką jūs darot? gal su buteliukais sportuojat?

JM Shred man tik labai nepatinka tas, kad 10 dienu kasdien tuą patį reikia daryti, labai nuobodu bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 01 spalio 2014 - 21:04
QUOTE(Ramce @ 2014 10 01, 19:55)

Mopsyte, as apie rytoju net nenoriu pagalvot. biggrin.gif Griusiu negyva biggrin.gif

As bijau pagalvoti apie 5dieni, nes bus dvi treniruotes: cardio ir lower...
Atsakyti
Vakar dariau JM killer abs 3 leveli, sunku buvo doh.gif kai 2 lygis visai lengvai iseina, 3 dabar bus mano issukis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 02, 06:53)
As bijau pagalvoti apie 5dieni, nes bus dvi treniruotes: cardio ir lower...

as dar jaukinuosi T25 cardio 4u.gif bet jis tikrai efektyvus, nes dirbi intensyviai, kvepavimas daznas, kad ir trumpa, vos 25 minuciu, bet tikrai duoda rezultata ax.gif
Atsakyti