Sveikos, pirma karta siandien pabandziau T25
QUOTE(Ramce @ 2014 09 30, 19:07)
Sveikos, pirma karta siandien pabandziau T25
Nu ir kaip ?
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 30, 18:30)
Nu ir kaip ?
Jei atvirai, nemaniau, kad patempsiu, galvojau viska teks su Tania daryt, bet dauguma variau su visais. Dabar galvoju pradziai turbut cardio reiktu kelias dienas padaryt, bijau, kad kitu tikrai nepadarysiu.
QUOTE(Ramce @ 2014 09 30, 20:30)
Jei atvirai, nemaniau, kad patempsiu, galvojau viska teks su Tania daryt, bet dauguma variau su visais. Dabar galvoju pradziai turbut cardio reiktu kelias dienas padaryt, bijau, kad kitu tikrai nepadarysiu.
As vakar dariau cardio, siandiena speed 1.0. Tai man cardio sunkiau, nes ten nera " palauk" , o speed'e yra tempimo intervalai, kai gali atsipusti... Pabandyk ryt speed padaryti, gal lengviau bus
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 29, 21:30)
Na metra tai galima rasti bet kurioje pardeje . As ju turiu me viena, bet nematuoju..
Aš irgi nei sveriuosi, nei matuojuosi šį kartą ir tol kol nepabaigsiu programos (tikiuosi ištvert)..
Ar dar liko sportuojančių pagal JM ar visos T25 užsizarazino?
QUOTE(sunray @ 2014 09 30, 21:33)
Aš irgi nei sveriuosi, nei matuojuosi šį kartą ir tol kol nepabaigsiu programos (tikiuosi ištvert)..
Speju, kad dauguma persimete ant T25. As tai po siai dienai blaskausi, tai JM, tai PYIO, tai siap iss youtube, dabar T25... Bet faktas, kad judu, tik svoris nejuda..
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 30, 22:00)
Speju, kad dauguma persimete ant T25. As tai po siai dienai blaskausi, tai JM, tai PYIO, tai siap iss youtube, dabar T25... Bet faktas, kad judu, tik svoris nejuda..
O kiek laiko sportuojate? Ar mitybą koregavote?
Labas. Aciu Mopsyte uz patarimus, reiks turbut ismegint.
As nuo vakar baltymines dietos laikausi, tai faktas, kad svoris turetu pakristi.
As nuo vakar baltymines dietos laikausi, tai faktas, kad svoris turetu pakristi.
QUOTE(sunray @ 2014 09 30, 22:22)
O kiek laiko sportuojate? Ar mitybą koregavote?
Siaip tai judu nuo praejusios vasaros. Judu ir namie , ejau ir i aerobika, aisku sportas buvo su intevalais, bet esme, kad judejau......
Kas liecia mityba, tai net nzn, buna, kad savaitgali issikepu pyraga ir leidziu paskanauti, bet darbo dienomis tai tikrai taip nebuna, valgymas pakankamai normalus, bet......
Galbut nekrenta svoris, nes esu be skydliaukes ir gyvenu ant hormonu...
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2014 10 01, 08:47)
Labas. Aciu Mopsyte uz patarimus, reiks turbut ismegint.
Prasom . As vakar dariau Speed 1.0, siandiena laukia - total body....
sveikos mergaites
Nusprendžiau ir aš savo raumenukus išjudinti, jau du menesiai kai neinu į sporto salę, tad nusprendžiau pradžią padaryti sportuodama namie - ir pinigų ir laiko sutaupysiu
išsirinkau sportuoti pagal P90X programą, bet niekaip jos negaliu atsisiusti
dar čia labai giriama T25, bet kaip suprantu čia programa kai pastoviai judama, šokama? man tokios nelabai patinka
jauciu reikes imti visom kuno dalim atskirai po 8 min
Nusprendžiau ir aš savo raumenukus išjudinti, jau du menesiai kai neinu į sporto salę, tad nusprendžiau pradžią padaryti sportuodama namie - ir pinigų ir laiko sutaupysiu
išsirinkau sportuoti pagal P90X programą, bet niekaip jos negaliu atsisiusti
dar čia labai giriama T25, bet kaip suprantu čia programa kai pastoviai judama, šokama? man tokios nelabai patinka
jauciu reikes imti visom kuno dalim atskirai po 8 min
Mopsyte, dar nedarei total body? as siandien po speed, visai nieko, permirkau kiaurai.
P.S. as irgi tiroksina geriu, pas mane puse skydliaukes pasalinta.
Vesela, T25 tai tikras judesys...
P.S. as irgi tiroksina geriu, pas mane puse skydliaukes pasalinta.
Vesela, T25 tai tikras judesys...
QUOTE(Ramce @ 2014 10 01, 12:05)
seip ne taip radau atsisiųsti T25 ir P90X, tai laukiu kol atsiųs, gal kažkas "prilips" ir man
kadangi jūs patyrusios gal galėtumėte pakomentuoti kuo jos skiriasi, kuri lengvesne ir panašiai. Būsiu be galo dėkinga nes dabar tai visiškai pasimetusi