Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 29, 16:02)
as stengiuosi pamilti T25 alpha cardio, super pramankstina biggrin.gif

Na as jau PO smile.gif . T25 Alfa Cardio. Esu bordine kaip burokas, bandau atsigauti...
Atsakyti
Jungiuos ir aš su T25 biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2014 09 28, 21:16)
prieš tai sportavau pagal "30 days shred" - 3 lygiai po 10 dienų, be pertraukos; " Ripped" 4 lygiai po 7 dienas + įskaičiuotas laisvadienis - po shredo atrodo trumpučiai smile.gif

Laba diena 4u.gif
Tai T25 yra fazės vadinamos smile.gif Jų yra trys (arba galima dar daryti hibridą, tai išeitų 4). Kiekviena trunka po 4 - 5 savaites maždaug. Per savaitę po vieną laisvadienį smile.gif Tai kažin ar būtų galima tas fazes pavadinti trumpomis biggrin.gif

Galvoju taip pat sugrįžti prie T25, juk reikia pasiruošti naująjai Insanity programai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 29 rugsėjo 2014 - 19:12
QUOTE(Ixora @ 2014 09 29, 19:11)
Laba diena  4u.gif
Tai T25 yra fazės vadinamos smile.gif Jų yra trys (arba galima dar daryti hibridą, tai išeitų 4). Kiekviena trunka po 4 - 5 savaites maždaug. Per savaitę po vieną laisvadienį smile.gif Tai kažin ar būtų galima tas fazes pavadinti trumpomis biggrin.gif

Galvoju taip pat sugrįžti prie T25, juk reikia pasiruošti naująjai Insanity programai  biggrin.gif

jei netingi - pradėk nuo šiandien biggrin.gif kartu galėsim viena kitą pamotyvuot bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Aš jau po cardio, uchhh visa šlapia fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 09 29, 20:31)
jei netingi - pradėk nuo šiandien biggrin.gif kartu galėsim viena kitą pamotyvuot bigsmile.gif  drinks_cheers.gif 
Aš jau po cardio, uchhh visa šlapia fitness4.gif

Ziuriu, kad siandiena dauguma startavo su T25 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 29, 19:41)
Ziuriu, kad siandiena dauguma startavo su T25 smile.gif

smagu kai ne viena group.gif

aš tai dramblys buvau, tos grindys nervina, ryt reiks anksčiau daryt, nesivėlint, o tai kaimynai pradės su šluota daužyt per radiatorius biggrin.gif aš tikrai nesveriu daug, bet jau toks garsas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elsker: 29 rugsėjo 2014 - 19:46
QUOTE(Elsker @ 2014 09 29, 20:43)

aš tai dramblys buvau, tos grindys nervina, ryt reiks anksčiau daryt, nesivėlint, o tai kaimynai pradės su šluota daužyt per radiatorius biggrin.gif aš tikrai nesveriu daug, bet jau toks garsas....

Uzjauciu, kas butuose gyvena. Mano apatiniai kaimynai, tai kurmiai, peles ir visokie kirminai, bet jie pretenziju nekelia smile.gif.
As bandau sportuoti is karto gryzusi po darbo. Vaikis buna pasiilges zaislu, tai ta pusvallandi turi reikalu, tik va, kai dariau JM su hanteliais, baisiai jam jie idomus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 29, 20:20)
Uzjauciu, kas butuose gyvena. Mano apatiniai kaimynai, tai kurmiai, peles ir visokie kirminai, bet jie pretenziju nekelia smile.gif.
As bandau sportuoti is karto gryzusi po darbo. Vaikis buna pasiilges zaislu, tai ta pusvallandi turi reikalu, tik va, kai dariau JM su hanteliais, baisiai jam jie idomus buvo.

super dėl to thumbup.gif o aš sportuoju ir tuo pačiu galvoju kaip čia tyliau, negaliu "įsijaust" ar kaip čia išsireiškus g.gif mėginsiu irgi po visų darbų, svarbu nepraleist tų dienų. net neturiu metro kad išsimatuot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 09 29, 21:25)
super dėl to thumbup.gif  o aš sportuoju ir tuo pačiu galvoju kaip čia tyliau, negaliu "įsijaust" ar kaip čia išsireiškus g.gif  mėginsiu irgi po visų darbų, svarbu nepraleist tų dienų. net neturiu metro kad išsimatuot doh.gif  biggrin.gif

Na metra tai galima rasti bet kurioje pardeje smile.gif . As ju turiu me viena, bet nematuoju..
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 29, 20:30)
Na metra tai galima rasti bet kurioje pardeje smile.gif . As ju turiu me viena, bet nematuoju..

man tai įdomu kiek čia pasikeist gali formos po mėnesio g.gif norėčiau pilvuką susitvarkyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 09 29, 19:43)

Mano situacija biggrin.gif
Sveikos 4u.gif

As vis dar begioju ax.gif Tikriausiai laukiu kol vyras isvaziuos, tada pradesiu trepset namie, ir jauciu rinkiuos JM kokia programa g.gif Vat pas mane irgi pagrindine beda lieka kaimynai doh.gif Jei ne jie tai deciau kaip reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as jau PO smile.gif .
Atsakyti