Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos merginos, noriu vėl prisijungti prie sportuojančių namuose, tikiuosi priimsite blush2.gif 4u.gif Startavau su JM programa " Ripped in 30" 1 lygis 5 dienos, tik man kilo klausimas dėl laisvadienių. Programoje JM kalba, kad reikalinga mažiausiai 1 diena poilsiui. Ar tai reiškia, kad 7 sportuoji + 1 laisvadienis, ar reikia sutilpti į 7 dienas ir su laisvadieniu. Būsiu dėkinga jeigu kas pokomentuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2014 09 28, 19:56)
Sveikos merginos, noriu vėl prisijungti prie sportuojančių namuose, tikiuosi priimsite blush2.gif  4u.gif Startavau su JM programa " Ripped in 30" 1 lygis 5 dienos, tik man kilo klausimas dėl laisvadienių. Programoje JM kalba, kad reikalinga mažiausiai 1 diena poilsiui. Ar tai reiškia, kad 7 sportuoji + 1 laisvadienis, ar reikia sutilpti į 7 dienas ir su laisvadieniu. Būsiu dėkinga jeigu kas pokomentuos 4u.gif

Bent jau T25 tai iš 7 dienų viena laisvadienis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 09 28, 20:47)
o čia yra ir albumėlis?  blink.gif

yra... 4u.gif kaikurios senbuves ten yra, ten dedame foto pries ir po 4u.gif domina? ar dar yra senbuviu cia? kaip su albumo prieigos davimo? ar galima duoti visoms norincioms?
Atsakyti
Laukinė prerija, domina 4u.gif Čia buvo keletas temų panašių, aš būdavau "Pratimai namų sąlygomis" ir "8min ABS" ( ar kažkas tokio), bet temos dubliavosi su šia g.gif o kiek reikia, kad priskirtumėt prie senbūvių? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 09 28, 20:58)
Bent jau T25 tai iš 7 dienų viena laisvadienis  4u.gif

ačiū 4u.gif , trumpas lygis tuomet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2014 09 28, 20:55)
ačiū 4u.gif , trumpas lygis tuomet ax.gif

ta prasme trumpas lygis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 09 28, 21:58)
ta prasme trumpas lygis? g.gif

prieš tai sportavau pagal "30 days shred" - 3 lygiai po 10 dienų, be pertraukos; " Ripped" 4 lygiai po 7 dienas + įskaičiuotas laisvadienis - po shredo atrodo trumpučiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2014 09 28, 21:16)
prieš tai sportavau pagal "30 days shred" - 3 lygiai po 10 dienų, be pertraukos; " Ripped" 4 lygiai po 7 dienas + įskaičiuotas laisvadienis - po shredo atrodo trumpučiai smile.gif

čia jau matyt priklauso nuo apkrovos raumenų grupėms, jei skirtingos dienos skirtingoms grupėms, tai galima ir ilgiau "varyt" nonstopu, nes tarp tų dienų pailsi raumenys g.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

As irgi JM uzsikretus. biggrin.gif tik vis neatsirenku ka daryt, savaite laiko vis keitineju, tai shredas, tai body revolution, tai six pack, vakar shredo 2 leveli ir 3 puse dariau, zodziu kazkoks balaganas, nu bet svarbu judet. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Sportininkės 4u.gif Ar priimsite? 4u.gif Bandžiau sportuoti sporto klube,bet tai ne man. Juolab daug keliauju..Savo aplinkoje man bus geriau. 4u.gif Svorio numest man nelabai realu,nes su maistu tvarkytis irgi be šansų..Per daug mėgstu gaminti ir valgyti.. Bet sustiprinti kūną bent kažkiek pats laikas.. Ar čia kažkam reikia atsiųsti savo nuotraukytes ar skaičiukus? 4u.gif Pas mane problematinė apatinė kūno dalis..
Atsakyti
Labas visoms. Sveikos prisijungusios... 4u.gif

As cia pora savaiciu dirbau su JM, vakar galvojau pajudesiu cardio, tai bandziau daryti TB - fire 30 class, tai galvojau sirdis sustos, nzn kodel, bet man per sirdi duoda, gal del to, kad ten labai greitai tie boksai....nu vienu zodziu...
Siandiena bandysiu pamilti T25, ziuresiu kuom cia ta meile baigsis.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 29, 13:51)
Labas visoms. Sveikos prisijungusios...  4u.gif

As cia pora savaiciu dirbau su JM, vakar galvojau pajudesiu cardio, tai bandziau daryti  TB - fire 30 class, tai galvojau sirdis sustos, nzn kodel, bet man per sirdi duoda, gal del to, kad ten labai greitai tie  boksai....nu vienu zodziu...
Siandiena bandysiu pamilti T25, ziuresiu kuom cia ta meile baigsis....  lotuliukas.gif

as stengiuosi pamilti T25 alpha cardio, super pramankstina biggrin.gif
Atsakyti