Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Mopsyte,AČIŪ !!!! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 07 30, 15:35)
Mopsyte,AČIŪ !!!!  smile.gif

Prasom smile.gif . Svarbu, kad padetu..
Atsakyti
Gal kas jau matė CIZE internetuose parsisiųst?
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 08 15, 16:45)
Gal kas jau matė CIZE internetuose parsisiųst?

Siandiena bandziau ieskoti-niekur neradau.
Atsakyti
Sveikos sportininkes, patarkit kokia butu geresne cardio programele? man svarbiausiai kad nebutu labai staigiu judesiu.pagal jillian michles programas esu sportavusi patiko bet jau pabodo noretusi kazko kitko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2015 08 19, 21:26)
Sveikos sportininkes, patarkit kokia butu geresne cardio programele? man svarbiausiai kad nebutu labai staigiu judesiu.pagal jillian michles programas esu sportavusi patiko bet jau pabodo noretusi kazko kitko  smile.gif

Yra programa "stronger". Kiekviena diena daroma skirtinga treniruote. Trunka tik pusvalandi.
Kitas variantas -Bob Harper. Yra kelios treniruotes you tube. Trunka apie valanda, naudojami hanteliukai.
Atsakyti
sveikos, kaip gyvuojat? as per vasara visai nesportavau doh.gif nu neradau laiko blush2.gif kvailas pasiteisinimas, bet.... biggrin.gif
parsisiunciau 21fixday erxtream, bandysiu nuo rugsejo - prasides vaikams darzelis, tai biski lengviau bus ax.gif nes vasara net su vaikais i darba tenka vaziuot doh.gif

kas dar naujo is programu atsirado? pagal ka sportuojat? g.gif

dar sakaiu, gal pabandyt begiot g.gif kazkaip zinau, kad nemegstu begiojimo, bet gal tik man taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2015 08 24, 09:48)
sveikos, kaip gyvuojat? as per vasara visai nesportavau  doh.gif nu neradau laiko  blush2.gif kvailas pasiteisinimas, bet....  biggrin.gif
parsisiunciau 21fixday  erxtream, bandysiu nuo rugsejo - prasides vaikams darzelis, tai biski lengviau bus  ax.gif nes vasara net su vaikais i darba tenka vaziuot  doh.gif

kas dar naujo is programu atsirado? pagal ka sportuojat?  g.gif

dar sakaiu, gal pabandyt begiot  g.gif kazkaip zinau, kad nemegstu begiojimo, bet gal tik man taip atrodo  biggrin.gif

sveiki, o iš kur atsisiuntėt 21 fixday extream ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes.

Na ka - vasara jau i pabaiga...Kiek imanoma - buvau joje aktyvi: dalyvavau grupinese lauko treniruotese, namie sportavau pagal nuotaika ir pajegumus, dar net ir rieducius nusiprikau - paivairinimui.
Sia vasara bandziau judeti pagal ivairias programas: Michelle Dozois, JM, 21F Extreme, Bob Harper.
Paskutine savaite tai leidau sau tingeti - totaliai tingeti, tai vakar suemiau save i rankas ir pajudejau pagal Bob Herper.
Reziume...
Michelle Dozois patiko, bet joje daug suoliuku, todel judu kai nusiteikusi pastrikineti biggrin.gif . Treniruotes trunka po valanda.....
21DF/21DFX - gal ir nieko, bet man susidare ispudis, kad jose daugiau kalbama negu daroma, todel reiketu treniruote kartoti du kartus smile.gif
Bob Harper...patiko. Treniruotes trunka po valanda, mazai suoliuku, dirbama su hanteliais.

Galutiniame variante, kad ir kiek judejau - rezultatu = 0. doh.gif , tai dar smarkiau suemiau mityba....

Vilma.bri - as 21DFX radau rutacker, bet prastos kokybes. nzn gal dabar kas pasidalino geresne kokybe smile.gif

Matrisha - atsiarado Shaun T - CIZE, bet kol kas platybese nesimato biggrin.gif
Atsakyti

Vilma.bri - as 21DFX radau rutacker, bet prastos kokybes.

Aciu 4u.gif pasiziuresiu, bet jei ten tik snekes daug, tai ar verta siustis ax.gif mane domintu programele, kur mazesnes apkrovos keliams, nes problemos su meniskais....Vienas operuotas, bet jauciu su kitu irgi nelabai gerai.
Esu bandzius t25, insanity, Jm 30 day,dabar darau ta paprasta 21fix, bet vis ieskau kazko lotuliukas.gif Gal galit ka parekomenduot g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.bri @ 2015 08 25, 09:47)
Vilma.bri - as 21DFX radau rutacker, bet  prastos kokybes.

Aciu  4u.gif pasiziuresiu, bet jei ten tik snekes daug, tai ar verta siustis ax.gif  mane domintu programele, kur mazesnes apkrovos keliams, nes problemos su meniskais....Vienas operuotas, bet jauciu su kitu irgi nelabai gerai.
Esu bandzius t25, insanity, Jm 30 day,dabar darau ta paprasta 21fix, bet vis ieskau kazko  lotuliukas.gif  Gal galit ka parekomenduot  g.gif  4u.gif

Jeigu jau bandei 21DF, tai zinai kaip viskas. Tas pats stilius X smile.gif , tik kad visos trenkes su hanteliukais.

Pabandyk Bob Harper, suoliuku praktiskai nera, dirbama su hanteliais, bet va....daug pritupimu. Ar ne bus blogai?

Atsakyti

Pabandyk Bob Harper, suoliuku praktiskai nera, dirbama su hanteliais, bet va....daug pritupimu. Ar ne bus blogai?
[/quote]

Aciu gal tada bandysiu Bob Harper, nes ta 21 fix man kazkokia nerimta mankstele lotuliukas.gif ax.gif

Papildyta:
O cia sita programele Bob Harper - The Skinny Rules?
Ar kitaip vadinasi? smile.gif
Atsakyti