Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Na sveikos sportininkes smile.gif , kaip sekasi judeti smile.gif ?
As tai karta savaiteje judu grupinese lauko treniruotese, namie-pagal programas po 3-4 kartus savaiteje.
Neseniai atradau Peak Fit programa ( Michelle Dozois) , tai judu pagal jas, bet ir sunkumas ju, cia ne kokia 21DF smile.gif . Treniruote trunka visa valanda, net kelnes buna slapios po 15 minuciu smile.gif . Kol kas patinka....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 06 24, 18:20)
Na sveikos sportininkes smile.gif , kaip sekasi judeti smile.gif ?
As tai karta savaiteje judu grupinese lauko treniruotese, namie-pagal programas po 3-4 kartus savaiteje.
Neseniai atradau Peak Fit programa ( Michelle Dozois) , tai judu pagal jas, bet ir sunkumas ju, cia ne kokia 21DF smile.gif . Treniruote trunka visa valanda, net kelnes buna slapios po 15 minuciu smile.gif . Kol kas patinka....

laba diena, dekui kad pasidalinot 4u.gif vakar labai sauniai ir nenuobodziai pasportavau pagal si video, tikrai kelnes moment pasidare slapios, o jau prakaitas zliauge visa treniruote biggrin.gif na liuks, dar kart dekui kad uzrodet sia trenere, reiks isbandyt ir kitas jos treniruotes, labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adamada @ 2015 07 03, 10:57)
laba diena,  dekui kad pasidalinot  4u.gif vakar labai sauniai ir nenuobodziai pasportavau pagal si video, tikrai kelnes moment pasidare slapios, o jau prakaitas zliauge visa treniruote biggrin.gif na liuks, dar kart dekui kad uzrodet sia trenere, reiks isbandyt ir kitas jos treniruotes, labai patiko  bigsmile.gif

Prasau. Negaila gi smile.gif . Svarbu, kad patiko....
Atsakyti
Na ka, siandiena oficialiai pasirode Shaun T-CIZE .
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 07 20, 17:51)
Na ka, siandiena oficialiai pasirode Shaun T-CIZE .

Ačiū už žinias :} Lauksim pamatyt kur internetuose ;}
Atsakyti
sveikos damos? kaip reikaliukai su sportu namuose? kurį laiką buvau apleidusi šią temą. šiltas oras mane privertė treniruoklį nutįsti į rusį, nes stovėjo į pietų pusę, kambaryje su didžiuliais langais. dabar tik aš ir seno namo vaiduokliai rusyje biggrin.gif
tebeminu elipsę, buvau mėnesiui apleidus, dėl komandiruotės užsienyje dabar grįžau prie iprastos dienotvarkės. masčiau gal vasarai pereisiu į lauką ir tikrą dviratį .. bet deja
Atsakyti
Sveikos, as pradejau sportuoti namuose nuo birzelio 1. Rezultatai dziugina, sazine grauzia, jei praleidziu bent viena diena.
Atsakyti
Laba,
padėkit neišmanėlei parsisiųsti T25 smile.gif Paspaudus nuorodą nukreipia į kitą puslapį (registracijai). Be registracijos neįmanoma parsisiųsti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliele @ 2015 07 27, 16:42)
sveikos damos? kaip reikaliukai su sportu namuose? kurį laiką buvau apleidusi šią temą.  šiltas oras mane privertė treniruoklį nutįsti į rusį, nes stovėjo į pietų pusę, kambaryje su didžiuliais langais. dabar tik aš ir seno namo vaiduokliai rusyje biggrin.gif
tebeminu elipsę, buvau mėnesiui apleidus, dėl komandiruotės užsienyje dabar grįžau prie iprastos dienotvarkės. masčiau gal vasarai pereisiu į lauką ir tikrą dviratį .. bet deja

Manau, kad teks tempti elipse is rusio, nes vasara jau baiginejasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2015 07 27, 18:31)
Sveikos, as pradejau sportuoti namuose nuo birzelio 1. Rezultatai dziugina, sazine grauzia, jei praleidziu bent viena diena.

Prasome issiduoti pagal ka sportuojama, kokie pasiekimai, kaip mityba? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zappy @ 2015 07 28, 17:26)
Laba,
padėkit neišmanėlei parsisiųsti T25 smile.gif Paspaudus nuorodą nukreipia į kitą puslapį (registracijai). Be registracijos neįmanoma parsisiųsti?  4u.gif

Hm.... Pabandyk parsisiusti is piratebay....gal ten lengviau bus.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 07 28, 17:03)
Hm.... Pabandyk parsisiusti is piratebay....gal ten lengviau bus.

Užsiregistravau, o tada jau viskas sklandžiai-iškart atsirado "skačiat" mygtukas smile.gif
Patarkite ar praleisti pirmadienio, antradienio užsiėmimus ir daryti iškart trečiadienį, ar pradėti nuo pirmadieninės treniruotės trečiadienį? biggrin.gif Žinoma, galima laukti ateinančio pirmadienio ir sportuoti pagal tvarkaraštį smile.gif

Bėgioju kas antra diena ir bandysiu įkomponuoti T25 + dar kažką, kad truputį sutvirtint visus raumenukus.

P.S. Ar galėčiau gauti nuorodą į albumėlį (taip, jau perskaičiau, kad turit puikų rezultatų ten smile.gif) ? 4u.gif Kitų žmonių nuotraukos visada motyvuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 29 liepos 2015 - 10:18
QUOTE(Mopsyte @ 2015 07 28, 18:03)
Manau, kad teks tempti elipse is rusio, nes vasara jau baiginejasi smile.gif
Papildyta:

Prasome issiduoti pagal ka sportuojama, kokie pasiekimai, kaip mityba? smile.gif
Papildyta:

Mano elipse stovi balkone nenaudojama kuri laika jau. Sazine grauzia... Bet man siuo metu mielesnes Cardio treniruotes. Pradejau nuo paprastu treniruociu su Jessica Smith, dabar issitraukiau aerobikos pakyla, tik dar neradau treniruotes, kuri liptu man ir butu ne ilgesne nei 35 min, nes tiesiog ilgiau neleidzia mazasis sportuoti.

Per beveik du menesius numeciau 4 kg ir sumazejau vienu dydziu. Dabar truputi apmazejus motyvacija, ieskau uzsidegimo testi.
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 07 29, 11:09)
Užsiregistravau, o tada jau viskas sklandžiai-iškart atsirado "skačiat" mygtukas smile.gif
Patarkite ar praleisti pirmadienio, antradienio užsiėmimus ir daryti iškart trečiadienį, ar pradėti nuo pirmadieninės treniruotės trečiadienį?  biggrin.gif Žinoma, galima laukti ateinančio pirmadienio ir sportuoti pagal tvarkaraštį smile.gif

Bėgioju kas antra diena ir bandysiu įkomponuoti T25 + dar kažką, kad truputį sutvirtint visus raumenukus.

P.S. Ar galėčiau gauti nuorodą į albumėlį (taip, jau perskaičiau, kad turit puikų rezultatų ten  smile.gif)  ? 4u.gif  Kitų žmonių nuotraukos visada motyvuoja smile.gif

Na del to treciadienio- pirmadienio, tai cia jau sazines reikalas smile.gif . Kadangi begioji, tai internete galima rasti T25+ begiojimas tvarkarasti. Manau butu ne nuobodu judeti smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2015 07 29, 17:04)
Per beveik du menesius numeciau 4 kg ir sumazejau vienu dydziu. Dabar truputi apmazejus motyvacija, ieskau uzsidegimo testi.

Mano motyvacija irgi tokia banguojanti smile.gif ...
Atsakyti