Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 20, 21:54)
Kokią programą rekomenduotumėt iki 25 min ir kuo mažiau šuoliukų? Nenoriu gąsdint kaimynų.

Labai daug programu gali rasti Jillian Michaels lobyne. Jos treniruotes trunka po 30 minuciu.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 21, 21:37)
Labai daug programu gali rasti Jillian Michaels lobyne. Jos treniruotes trunka po 30 minuciu.

Esu darius kazkokia 30 dienu, kai gyvenau pas tevus pirmam aukste. Kiek pasiziuriu, daug pas ja suoliuku.

Beje, pati jau si ta radau youtubej yra GymRa kanalas, visai idomiu mankstu yra, ne vien cardio, tik ilgokos jos.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 20, 20:54)
Kokią programą rekomenduotumėt iki 25 min ir kuo mažiau šuoliukų? Nenoriu gąsdint kaimynų.

Labas smile.gif Dariau T25 palengvintą versiją, ten šuoliukų praktiškai nėra, šiuo metu darau Insanity max 30 (ten ne 25, o apie 33 trunka) tai irgi atlieku modifikuotus pratimus. Nors šios versijos labiau pritaikytos asmenims, negalintiems šokinėti dėl sveikatos problemų, aš jas prisitaikiau sau, nes irgi kaimynų gąsdinti nenoriu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2015 05 23, 16:28)
Labas smile.gif Dariau T25 palengvintą versiją, ten šuoliukų praktiškai nėra, šiuo metu darau Insanity max 30 (ten ne 25, o apie 33 trunka) tai irgi atlieku modifikuotus pratimus. Nors šios versijos labiau pritaikytos asmenims, negalintiems šokinėti dėl sveikatos problemų, aš jas prisitaikiau sau, nes irgi kaimynų gąsdinti nenoriu wink.gif

Tiesiog darot ta T25, tik nesokinejat? Rezultatai matyti?
Atsakyti
Sveikos merginos. ...

Vakar as mane buvo sporto diena, padariau 21DF - Cardio + 21DF - yoga... ir dar buvo noras kazka padaryti biggrin.gif
Pastaruoju laiku judu pagal nuotaika, kelias dienas darau 21DF, kartais paimu kokia 21DF Extreme treniruote, kai noriu pailseti - PIYO, va taip ir judu. ....
Atsakyti
sveikos, ką manote apie pasivaikčiojimo naudą? neskubant tiesiog valandą ar dvi pasivaikščioti vakare. nepakeliu karščio ir neįsvaizduoju kuo reiks užsiimti kai lauke tvyros kaitros... jogos nesiūlykite, nes man toks spotas per nuobodus...
Atsakyti
QUOTE(aliele @ 2015 05 25, 19:44)
sveikos, ką manote apie pasivaikčiojimo naudą? neskubant tiesiog valandą ar dvi pasivaikščioti vakare. nepakeliu karščio ir neįsvaizduoju kuo reiks užsiimti kai lauke tvyros kaitros... jogos nesiūlykite, nes man toks spotas per nuobodus...

Mano manymu toks sportas labiau itakotu gera miega, bet ne figura smile.gif . Bet jeigu prie to pridejus kelis atsispaudimus, pritupimus, tai gal visai ir nieko treniruote gautusi.
Per karscius judeti tikrai yra sunku. Siandiena sugalvojau padaryti Insanity "Pure cardio" , tai nu ir velnias...
Atsakyti
na del svorio aš galvos nebesuku, tiesiog neaptingti bandau per šiltąjį sezoną ir pajudėti... na dar kelis kg gal ir liko, bet jaučiuosi jau labai gerai ir tiek numetus:)
Atsakyti
Merginos, čia naujasis? bigsmile.gif

https://www.youtube....h?v=1af9vrBND5M
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2015 06 07, 20:38)

Sveika, čia sena Shaun T programa - HipHop Abs (parsisiuntimo nuoroda pirmam puslapy). Naujoji dar tik išeis ir vadinsis Cize. smile.gif
Atsakyti
Jetau, kaip užvedančiai pasirodė man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 06 07, 21:58)
Sveika, čia sena Shaun T programa - HipHop Abs (parsisiuntimo nuoroda pirmam puslapy). Naujoji dar tik išeis ir vadinsis Cize. smile.gif

Paskui ir man nušvitimas atėjo, kad čia sena. Labai jau jaunas Shaun'as... cool.gif

Lauksim naujos. cool.gif
Atsakyti