Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikutes mirksiukas.gif

Senbuves mane gal dar prisimins ax.gif Senai beskaiciau sita temute, tai nusprendziau uzsukt pasilabint. Siuo metu kaip ir nestumo atostogose, bet sportuot nenustojau. Pora men dar begiojau, bet nutraukiau. Siuo metu pajudu namuose pagal ivairias programeles is youtube. Nesinori visiskai suskystet po tiek laiko sportavimo ax.gif

Arteja vasara, tai noriu visoms palinketi ja pasitikti kuo dailesnems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 05 11, 14:46)
Sveikutes mirksiukas.gif

Senbuves mane gal dar prisimins ax.gif Senai beskaiciau sita temute, tai nusprendziau uzsukt pasilabint. Siuo metu kaip ir nestumo atostogose, bet sportuot nenustojau. Pora men dar begiojau, bet nutraukiau. Siuo metu pajudu namuose pagal ivairias programeles is youtube. Nesinori visiskai suskystet po tiek laiko sportavimo ax.gif

Arteja vasara, tai noriu visoms palinketi ja pasitikti kuo dailesnems 4u.gif

Sveika ax.gif sveikinu wub.gif nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif

as irgi retai beuzsuku, nebesportuoju taip intensyviai, kol nedirbau - tai galejau sau laika skirt, o dabar - darbai, namai, seima.... sau laiko randu tik pusvalandi is ryto - tai visokias trumputes programeles darau ir tiek, aisku galeciau gal ir daugiau rast laiko, bet is ryto miegas man pirmoj vietoj blush2.gif biggrin.gif o vakare apie save nebegalvoji, norisi su vaikais pabuti, o dar ta visa namu ruosa ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Merginos, kaip nepalūžti ir atrasti motyvacijos sportui? ax.gif Intensyviai sportuoju 4 mėn. Rezultatų - didelis apskritas O. Neturiu jokio noro toliau sportuoti. verysad.gif Aišku, mitybos aš nekeičiau - valgau,kaip ir valgiau.. Bet tai jei dar šalia reikalinga dieta, tai kam tada reikalingas sportas? Tada geriau jau vieną kankynę rinktis - dietą.. Nusivyliau sportu visiškai... Visada galvojau, kad jis labai geras dalykas, deja.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2015 05 19, 08:15)
Merginos, kaip nepalūžti ir atrasti motyvacijos sportui? ax.gif  Intensyviai sportuoju 4 mėn. Rezultatų - didelis apskritas O. Neturiu jokio noro toliau sportuoti.  verysad.gif  Aišku, mitybos aš nekeičiau - valgau,kaip ir valgiau.. Bet tai jei  dar šalia reikalinga dieta, tai kam tada reikalingas sportas? Tada geriau jau vieną kankynę rinktis - dietą.. Nusivyliau sportu visiškai... Visada galvojau, kad jis labai geras dalykas, deja.... verysad.gif

Reikalinga ne dieta, o sveika mityba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 05 19, 09:51)
Reikalinga ne dieta, o sveika mityba  mirksiukas.gif

Na,sveika mityba - tai ir kalorijų 1500 - 2000 per dieną, kaip suprantu.. Bet tokiu atveju mane nuolat kamuoja alkis, krenta cukraus kiekis kraujyje, purto drebulys., nuo tokio mažo maisto kiekio skauda skrandį.., žodžiu - apsergu... verysad.gif Nenormali kažkokia aš. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2015 05 19, 11:01)
Na,sveika mityba - tai ir kalorijų 1500 - 2000 per dieną, kaip suprantu.. Bet tokiu atveju mane nuolat kamuoja alkis, krenta cukraus kiekis kraujyje, purto drebulys., nuo tokio mažo maisto kiekio skauda skrandį.., žodžiu - apsergu...  verysad.gif  Nenormali kažkokia aš.  verysad.gif

žiūrint kokius produktus pasirenkat ax.gif

o iš tikro gi visi sako, kad sportas tik 20proc itakoja svorio kritimo, visa darba daro - mityba ax.gif pabandyk "dieta" 5:2 - dvi dienos pasniko iki 500kcal, o kitom valgai ka nori - man ji patinka thumbup.gif ji del sveikatos, o salutinis poveikis yra svorio kritimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matrisha: 19 gegužės 2015 - 11:48
QUOTE(pretale @ 2015 05 19, 10:01)
Na,sveika mityba - tai ir kalorijų 1500 - 2000 per dieną, kaip suprantu.. Bet tokiu atveju mane nuolat kamuoja alkis, krenta cukraus kiekis kraujyje, purto drebulys., nuo tokio mažo maisto kiekio skauda skrandį.., žodžiu - apsergu...  verysad.gif  Nenormali kažkokia aš.  verysad.gif

2000 kcal per diena yra labai normalu, o sveikai maitinantis dar ne visi sugeba tiek ir suvalgyt smile.gif Bet jei neziuresit maisto, nepasieksit jokiu rezultatu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

pasirodau ir aš. Pagaliau vėl pradėjau kažkiek namie sportuot. Patinka visai man pagal youtube rastus Fitness blender filmukus sportuot. Atrodo tik 25-30 minučių, bet visa suprakaituoju. Faina, kad turi ir visokių programų be šuoliukų - tas ypač patogu vakarais namie. Bet šiaip sunkoka man prisiverst. Visą dieną/vakarą reik save įkalbinėt biggrin.gif

Maistą irgi stengiuos žiūrėt. Bet šiaip pastebėjau, kad per kelis metus labai pasikeitė mūsų šaldytuvo turinys. Nebeliko visokių vaisinių jogurtų, tik naturalūs ir graikiški. Kartais nusiperkam visokių pieniškų desertų, bet čia grynai smaližiavimui. Daržovių žymiai daugiau atsirado. Baltų ryžių ir makaronų beveik nebūna, miltų irgi baltų mažiau perku. Dabar beliko ištremt dešras ir dešreles bei nenormalų saldumynų kiekį biggrin.gif Bet čia jau MB kaltė biggrin.gif O savaitgalų turėjom draugų, tai irgi pastebėjau, kad prie alaus/vyno buvo ne čipsai, o riešutų miksas, morka papjaustytą, rauginti agurkai ir keli gabaliukai sūrio. Na gal tobulėjam biggrin.gif

Dar šaldytuve radau du cocacolos buteliukus - jau apie metus ten guli, nieks negeria biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif tiek užsikasus darbais, kad nėr kada užšokti čia smile.gif tiesa jau mėnesį be sporto ir labai jo pasigendu, bet vis ne lietuvoj pastovios komandiruotės ir mokymai, tad nelabai išeina... bet prisižiūrint maistą svoris gražiai po kelis kg krenta į mėnesį. paniskai bijojau, kad nesportuodama vėl pastorėsiu, bet viskas kol kas ok..
apie svorį rašau lieknėjimo istorijose.
Pradėjus nuo 82kg sausį, elipsės ir mankštos pagalba sveriu 67. jokio badavimo ir jokių sporto salių, valandėlė paminti namie ir nepersivalgyti, nesvarbu salotų ar torto:) linkiu visoms nealinti savęs greitų rezultatų dietomis, ar perdėtais sportais, o svorį mesti pamažu, maloniai ir visam smile.gif atšilus orams sportą perkelių į lauką iš namų. dviratis, tenisas, pasivaikščiojimai
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2015 05 19, 12:48)
pabandyk "dieta" 5:2 - dvi dienos pasniko iki 500kcal, o kitom valgai ka nori - man ji patinka  thumbup.gif ji del sveikatos, o salutinis poveikis yra svorio kritimas  smile.gif

Oo, reikes pabandyti.. O tos 2 dienos turi būti iš eilės ar bet kada pasirinkti?

QUOTE(aliele @ 2015 05 19, 18:45)

Pradėjus nuo 82kg sausį, elipsės ir mankštos pagalba sveriu 67. jokio badavimo ir jokių sporto salių, valandėlė paminti namie ir nepersivalgyti, nesvarbu salotų ar torto:) linkiu visoms nealinti savęs greitų rezultatų dietomis, ar perdėtais sportais, o svorį mesti pamažu, maloniai ir visam smile.gif atšilus orams sportą perkelių į lauką iš namų. dviratis, tenisas, pasivaikščiojimai

Puikūs rezultatai thumbup.gif Kiek kartų per savaitę minate elipsę?
Atsakyti
kasdien...pradėjau nuo 15-20min, kai apsipratau prie krūvio,- po valandą smile.gifšeip elipsė man toks nenuobodus treniruoklis, primena bėgimą ir prabėga laikas greit... nuo 44-42 dydžio telpu į 38.
Atsakyti
Kokią programą rekomenduotumėt iki 25 min ir kuo mažiau šuoliukų? Nenoriu gąsdint kaimynų.
Atsakyti