Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(happy_30 @ 2015 04 15, 15:11)
Sveikos,norėčiau jungtis į jūsų grupelę smile.gif

Sveika drinks_cheers.gif
Pasidalink ką sportuoji? Kokiu tikslu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2015 04 15, 17:26)
Sveika drinks_cheers.gif
Pasidalink ką sportuoji? Kokiu tikslu? 4u.gif

sportuoju bodyflex'ą pagrinde,tempimo pratimus..tikslas?pirmiausia,toks,kad pamilčiau save iš naujo,kad nebijočiau atrodyti stora blush2.gif kad vyro draugai jam pavydėtų biggrin.gif tačiau pats pagrindinis motyvas-šeimos pagausėjimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 14, 08:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip pažįstama..
pati geriausia motyvacija didinti tempą - lietus smile.gif) vakar išėjau greitajam ėjimui, nuėjau 2 km, tai kad dėjo lietus - mikliai motyvacija atsirado judintis namų link. Kaip ant sparnų parskridau šildytis biggrin.gif

o man šiandien kaip tik atvirkščiai, norėjos išeit iš namų, pastovėt lietuje, pamiršt visu rūpesčius ir tiesiog, pabūt lietuje biggrin.gif tai kaip nekeista dar ir prabėgau daug daugiau nei įprastai lotuliukas.gif gal aš lietaus vaikas g.gif bigsmile.gif

happy_30, sveika prisijungusi 4u.gif sportuok, prisiduok ir nepasiduok drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elsker: 15 balandžio 2015 - 22:02
Sveikos .

Kazkas naujo Beachbody padangeje thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=wYC2JpMJJFY

Pasirodys 2015/JULY
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 04 18, 14:26)
Sveikos .

Kazkas naujo Beachbody padangeje  thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=wYC2JpMJJFY

Pasirodys  2015/JULY

Aaaaaa! Šauniausia šeštadienio naujiena. Dar naujiena iš Shaun T, ir, panašu, su puikia muzika wink.gif Ačiū už nudžiuginimą!
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 04 18, 15:07)
Aaaaaa! Šauniausia šeštadienio naujiena. Dar naujiena iš Shaun T, ir, panašu, su puikia muzika wink.gif Ačiū už nudžiuginimą!

Prasom smile.gif . Ir as laukiu, jauciu, kad turetu būti neblogos treniruotes sokio stiliumi...

Ech, lauksime.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 04 18, 12:26)
Kazkas naujo Beachbody padangeje 

Nooooooriu bigsmile.gif
Super, man labai patinka tokios treniruotės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2015 04 18, 19:33)
Nooooooriu bigsmile.gif
Super, man labai patinka tokios treniruotės thumbup.gif

Suprantu, kad laukianciu burys dideja smile.gif
Atsakyti
Gegužė, o kaip ramu čia bigsmile.gif
Aš tyliai sau sportuoju, dabar pagal p4p buttocks workout level3 (plank'us pakeičiu pritūpimais ant vienos kojos, manau, taip efektyviau) ir 6pack level3.
Dar prisiverčiau daryti atsispaudimus-čia buvo man baisiausias pratimas.Pradėjau 3x10 sulenktais keliais, dariau stenėdama, dabar jau 3x25, tikiuosi greit galėsiu pereiti prie tikrų atsispaudimų.
Šiandien buvau truputį apsišopinti tai persirenginėjimo kabinoje taip apsidžiaugiau rezultatais- kojų raumenys išryškėję, o gal veidrodžiai kažkokie gražinantys biggrin.gif
Jau laukiu šiltesnių orų, tinkamų šortams bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elsker @ 2015 04 03, 20:22)
sveikos sportuojančios  4u.gif 

iki vasaros liko tik 2 mėnesiai - kaip jums motyvacija? biggrin.gif

Jau tik vienas mėnuo!
Motyvacijos nemažai, kai atšyla orai man visada labiau norisi sportuoti, būtų gerai ir žiemą nesulėtinti tempų...
Atsakyti
Pas mane atsirado papildomos veiklos,darzai.Tai kai ilendi aplink namus,tai ziuriu,kad namo parejus tik apie lova svajoji. :-D .Atradau iseiti.Po darbo pasportuoju T25,o tik tada apie uki. :-D .Tas T25 siltajam sezonui ir laiko trukumui,kaip tik ;-) .
Atsakyti
Sveikos smile.gif

įlendu ir vėl. Senokai nebuvau, senokai ir nesportavau normaliai, nes sveikata buvo sustreikavus kažko. Net skydliaukės tyrimus pasidariau, nes keista. Bet kaip ir gerai viskas.

Bet dabar pamažu didinu apsukas. Noriu rytais pradėt bėgiot, bet pas mus kol kas tokie vėjai, kad baisu nosį į parką kišt. Tai vietoj to įjungiu visokias cardio po 25-30 minučių ir net suprakaituoju biggrin.gif

Birželio pabaigoje reiks maudymuką dėtis, tai vat turiu dabar motyvaciją g.gif
Atsakyti
Sveiki.

Norėčiau jungtis prie sportuojančių namuose 4u.gif

Auginu dukružę, neturiu galimybės į sporto klubą eiti, o savimi jau laaabai nepatenkinta. Nesinori net į kiemą eiti ir vasaros nelaukiu, nes viskas apdribę, antsvoris, apsirengti neturiu ką verysad.gif
Noriu susiimti ir būti gražia liekna moterimi ir mama blush2.gif

Nukratyti turiu/noriu labai daug, apie 20 kg, šiuo metu pasiekiau 83 kg, ūgis apie 170 cm.
Startuoju !

QUOTE(Dusetelle @ 2015 05 06, 12:43)
Pas mane atsirado papildomos veiklos,darzai.Tai kai ilendi aplink namus,tai ziuriu,kad namo parejus tik apie lova svajoji. :-D .Atradau iseiti.Po darbo pasportuoju T25,o tik tada apie uki. :-D .Tas T25 siltajam sezonui ir laiko trukumui,kaip tik ;-) .

Sakykit, o tą T25 galima online rast (man youtube nepavyko), ar tik siųstis?
Atsakyti