Aliele, as gyvenu UK, todel dideli kunai supa mane aplinkui
Bet tas tai taip... gera motivacija
QUOTE(sauleskaitra @ 2015 03 28, 21:03)
Beje, kokios jusu motivacijos?
Mano motyvacija - nebijoti savo atvaizdo veidrodyje. Per paskutinius metus priaugau virš 10 kg, drabužiai pasidarė per maži, jaučiuosi lyg nesava savam kūne Noriu vėl pamilti save
merginos jums nėra bėdos su nuospaudomis ant padų? as nuo mynimo prisitryniau pūsles ant padų minu su storomis koinėmis, arba šlepetėmis, nes su kedais labai nepatogu....
QUOTE(*Elli* @ 2015 04 02, 09:40)
Mano motyvacija - nebijoti savo atvaizdo veidrodyje. Per paskutinius metus priaugau virš 10 kg, drabužiai pasidarė per maži, jaučiuosi lyg nesava savam kūne Noriu vėl pamilti save
taip ,butent taip ,nes as ir buvau priaugus ir saves jau negalejau pakest ,rubai nebetiko jokie
QUOTE(aliele @ 2015 04 02, 11:57)
merginos jums nėra bėdos su nuospaudomis ant padų? as nuo mynimo prisitryniau pūsles ant padų minu su storomis koinėmis, arba šlepetėmis, nes su kedais labai nepatogu....
As nors ir namuose, bet visada sportuoju su kedais. Man ir paciai kazkaip patogiau. Niekada nebuvo jokiu nuospaudu
sveikos sportuojančios
iki vasaros liko tik 2 mėnesiai - kaip jums motyvacija?
šiandien išėjau pabėgiot, buvau pakankamai toli nuo namų ir kaip tyčia pradėjo lyt, o po to dar ir snigt
šiandien išėjau pabėgiot, buvau pakankamai toli nuo namų ir kaip tyčia pradėjo lyt, o po to dar ir snigt
sveikos, kaip Jums šventinis periodas prabėgo? aš šiemet sugebėjau išvengti persivalgymo už vaišių stalo. Vis lekiant iš vienų giminių pas kitas, pasivaišinti arbatos puodeliu, vaisiais ar kąsneliu sūrio, vengiant papildomo karšto patieko jau po pietų. Vakare lengvai apsvaigti nuo vyno taurės Šventės neapsunkino, nors ir rukytos mėsytės ir majonezo ir pyragų skanauta, bet su saiku. Tiesa nebuvau namie ir sportuoti dvi dienas nepavyko, o siaubingas oras labai apsunkino šansus pasivaikščioti. Daug valandų prasėdėjau už vairo. Bet vos gryžus namo, lengvai pamyniau elipsę.
Dėl vasaros, tai tikrai nebūsiu 0 dydžio manikenė, bet jau esu labai patenkinta savo figūra. Palyginus kas buvo gruodį , traukiu iš maišo senus rubus (sustorėjus nebetilpau, bet buvo gaila išmesti naujus ir/ar brangius) ir džiaugiuosi išryškėjusiu liemeniu, dingusiu pilvu.
Dėl vasaros, tai tikrai nebūsiu 0 dydžio manikenė, bet jau esu labai patenkinta savo figūra. Palyginus kas buvo gruodį , traukiu iš maišo senus rubus (sustorėjus nebetilpau, bet buvo gaila išmesti naujus ir/ar brangius) ir džiaugiuosi išryškėjusiu liemeniu, dingusiu pilvu.
QUOTE(aliele @ 2015 04 07, 08:15)
sveikos, kaip Jums šventinis periodas prabėgo? aš šiemet sugebėjau išvengti persivalgymo už vaišių stalo. Vis lekiant iš vienų giminių pas kitas, pasivaišinti arbatos puodeliu, vaisiais ar kąsneliu sūrio, vengiant papildomo karšto patieko jau po pietų. Vakare lengvai apsvaigti nuo vyno taurės Šventės neapsunkino, nors ir rukytos mėsytės ir majonezo ir pyragų skanauta, bet su saiku. Tiesa nebuvau namie ir sportuoti dvi dienas nepavyko, o siaubingas oras labai apsunkino šansus pasivaikščioti. Daug valandų prasėdėjau už vairo. Bet vos gryžus namo, lengvai pamyniau elipsę.
Saunu, kad matosi rezultatai .
Primink pagal ka tu sportuoji?
QUOTE(Mopsyte @ 2015 04 07, 13:04)
Pagrindinė mano treniruotė kario - elipsės mynimas. Prieš ir po - tempimo pratimai, jai laiko turiu dar truputi pakilnoju vandens buteliukus planavau daugiau pratimų, bet savarankiškai daryti nerekomenduoja gydytoja, nes operuotas stuburas, ir būtina eksperto priežiūra, kad atlikčiau teisingai. Su elipsės mynimu nėr kur suklysti, tai ties ja ir lieku.
Blogiausia kol kas šlaunys, bet kiek žinau nuo jų lašinukai pajuda paskutiniai, tai bandau sukandus dantis neprarasti vilties, nes dabar atrodau kaip holivudo sintetinės aktorės 99/71/103cm su riebiu pasitrugaliu.
Draugė medikė sako, kad sudegintos kalorijos krenta nuo viso kūno, greičiausiai ten, kur didžiausios sankaupos, ir kad nėra pernelyg didelės esmės kokius pratimus darai, svarbu sudegintos kalorijos. Kas kitka norint paryškinti ar auginti raumenis, tada treniruojamos konkrečios raumenų grupės, daroma skirtingi pratimai. Visgi įdomiau turėti įvairių pratimų kad nepabostų treniruotė, ir nepervargtų viena raumenų grupė.
Sveikos!
Aš kaip ir pasitraukiau iš aktyvių sportuotojų namuose gretų. Paprasta priežastis: pradėjau sportuoti nebe namuose, 3-4 k. sav. Tad namuose tik laisvomis dienomis ar pasitampau, ar kokį video padarau atskiroms raumenų grupėms. Dar sportuojant namuose man laaaaabai patiko Butt Bible - pirmąsyk po jos kitąryt užpakalis tikrai apie save priminė Video čia.
Gal kokių naujų programų horizonte matote? O gal tokiam orui atėjus, jau daugiau dviračiais, vaikščiojimais, o ne mankštom užsiimat?
Aš kaip ir pasitraukiau iš aktyvių sportuotojų namuose gretų. Paprasta priežastis: pradėjau sportuoti nebe namuose, 3-4 k. sav. Tad namuose tik laisvomis dienomis ar pasitampau, ar kokį video padarau atskiroms raumenų grupėms. Dar sportuojant namuose man laaaaabai patiko Butt Bible - pirmąsyk po jos kitąryt užpakalis tikrai apie save priminė Video čia.
Gal kokių naujų programų horizonte matote? O gal tokiam orui atėjus, jau daugiau dviračiais, vaikščiojimais, o ne mankštom užsiimat?
QUOTE(Elsker @ 2015 04 03, 22:22)
sveikos sportuojančios
kaip pažįstama..
pati geriausia motyvacija didinti tempą - lietus ) vakar išėjau greitajam ėjimui, nuėjau 2 km, tai kad dėjo lietus - mikliai motyvacija atsirado judintis namų link. Kaip ant sparnų parskridau šildytis
Sveikos,norėčiau jungtis į jūsų grupelę