Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(aliele @ 2015 03 13, 10:27)
user posted image
suknelė tokia smile.gif žinoma tai labai skonio reikalas smile.gif aš mėgstu neperkrautus rūbus, lengvus plazdančius audinius. Aišku ant kūdos manikenės dažniausiai viskas atrodo  thumbup.gif  wub.gif ji dėvi 36 dydi, man reiks 38/40. Nors visgi jai į 38 neisiprausiu dideli šansai, kad ieškosiu kito modeliuko.

daili thumbup.gif siekit tikslo, kita nuotrauka turės būti jūsų hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elsker: 13 kovo 2015 - 15:59
Sveikos.

Na o aš vis dar sergu. Kažkaip labai jau sunkiai šis pavasaris prasideda... Tai jau virš trijų savaičių be sporto... norisi jau pradėt, bet galva plyšta, kosulys, prakaitu pyla, tai dar palauksiu.

Aliele, graži suknia, mano skonio smile.gif o dėl trenerio tai jo... chamas, ką čia daugiau ir pasakyt galima.
Atsakyti
Sveikos sportininkes...

Sergancioms - sveikatos 4u.gif Aliele - grazi suknyte, tik gaila, kad man tokio stiliaus nelabai tinka, nes peciai platoki, o ir sudejimas toks kitoks ax.gif

As sia savaite judu pagal Focus T25, siandiena bus penkta diena, kurioje numatytos dvi treniruotes...Viena tikrai atlaikysiu, bet kaip su kita bus - nznz biggrin.gif

Prie sportu prisijunge ir mano vyras biggrin.gif , nors jam svorio mesti nereikia, bet matyt nebeatlaike ziuredamas ....tik prasiau, kad pradetu daugiau valgyti lotuliukas.gif , nes vejas nupus .... O del treniruociu tai jam sunku, sunku....stebisi kaip man lengvai kai kurie pratimai darosi, kurios jis pats vos , vos padaro....

Maciau reklama, kad pasirode 21 day fix EXTREME....Gal kas jau bandete ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 20 kovo 2015 - 11:02
Sveikos, dėl pratimų ir man kai kurie lengvai, o kai kurie neįveikiami. Bandžiau elipsės mynimą papildyti pratimais šlaunims, bet vos pajudu! Šlaunų vidinė pusė primena drebučius ir raumenukai ten visiškai pajudėti nenori. Tai pat apatinė pilvo dalis (po bamba), tiesa pilvukas nors atsikišęs, bet kietas ir standus pasidarė. Girdėjau jį mažina kojų kėlimas gulint ant nugaros, bet pirma reiks pasitarti su gydytoja ar šitą galiu, nes turiu rimtų bėdų su stuburu ir pvz. atsilenkimai, svorių kėlimai man griežtai uždrausti. Gal aptinei pilvo daliai padėtu įprasto (be svarmenų) lanko sukimas?
Kažkaip naiviai tikėjausi, kad būtent mynimas padės kojomis ir šlaunims, bet panašu, kad dalis jų apkrovos negauna... arba progresas dar labai mažas. Tiesa celiulitas nuo šlaunų beveik išnyko, ant užpakaliuko irgi matosi tik įtempus raumenį... Galiu pasidžiaugti, kad atšilus galėsiu užsimesti trumpesnes sukneles ir nereikės storų koinių liepa...
Aišku sportuoju dar trumpai ir į podiumą ankstoka žengti, bet pastaruoju laiku negaliu pro veidrodį praiti nepasigrožėjus tais mažyčiais rezultatais. Jie mane stumia pirmyn...
Atsakyti
Sveikos.

Turiu tokį klausimą. Parsisiunčiau Jillian programą „30 Day Shred”, yra 3 lygiai, tai kaip man dabar sportuoti? 10 dienų pirmą lygį, 10 dienų antrą lygį? Esu pradedančioji, manau nebus ši programa per sunki. Svorio mesti nereikia, bet noriu nutirpdyti riebalinį sluoksnį ir sutvirtėti, todėl dar pridėsiu cardio. Mityba reguliuoju jau keletą mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2015 03 20, 13:56)
Sveikos.

Turiu tokį klausimą. Parsisiunčiau Jillian programą „30 Day Shred”, yra 3 lygiai, tai kaip man dabar sportuoti? 10 dienų pirmą lygį, 10 dienų antrą lygį? Esu pradedančioji, manau nebus ši programa per sunki. Svorio mesti nereikia, bet noriu nutirpdyti riebalinį sluoksnį ir sutvirtėti, todėl dar pridėsiu cardio. Mityba reguliuoju jau keletą mėnesių.

Taip, kiekvienas lygis daromas po 10 dienu. Programa nebus sunki, nes dauguma pradedanciu sportuoti butent pradeda nuo sios programos.
Atsakyti
užmečiau akį į ta programą ir ją bandžiusių merginų nuotraukas ir atrodo labai veiksminga smile.gif velnias mano kardiotreniruotės nė iš tolo neatrodo tokios efektyvios smile.gif Labai bus idomu pažiurėti kaip Daubare jums pavyks, manau puiki programa smile.gif gal ir aš susiviliosiu kai numesiu dar kelis gramus ir judeti bus lengviau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos....

Na pasigirkite kaip sekasi sportuoti ? ax.gif
Atsakyti
Aš neturiu kuo labai pasigirti, svoris buvo pora 2 kg šoktelėjas, dabar vėl pajudėjo pirmyn. Žadėjau kas mėnesį numesti po~4kg, bet praėjus šio mėnesio 2 savaitėms tenukrito 1kg (ir 2 priaugti) :/ ir sveriu 72kg.
Minu elipsę ir darau nesudėtingus pratimus rankoms su 500ml vandens buteliukais(vietoj svarmenėlių), bei dairausi gimnastikos lanko. Gal dar kokių rasiu įdomesnių pratimų šlaunims, nes jos mane jau erzina, nors tu ką negražėja.
Mopsyte kaip Jums?
Atsakyti
QUOTE(aliele @ 2015 03 26, 16:46)
Aš neturiu kuo labai pasigirti, svoris buvo pora 2 kg šoktelėjas, dabar vėl pajudėjo pirmyn. Žadėjau kas mėnesį numesti po~4kg, bet praėjus šio mėnesio 2 savaitėms tenukrito 1kg (ir 2 priaugti) :/ ir sveriu 72kg.
Minu elipsę ir darau nesudėtingus pratimus rankoms su 500ml vandens buteliukais(vietoj svarmenėlių), bei dairausi gimnastikos lanko. Gal dar kokių rasiu įdomesnių pratimų šlaunims, nes jos mane jau erzina, nors tu ką negražėja.
Mopsyte kaip Jums?

O ko dabar tas svoris soktelejo??? Gal ka sunkaus valgei? O del slaunu, tai jauciu cia sunkiausia numesti....del lanko, tai gali paziureti sm forume , skelbimu lentoje/kita/ sporto prekes. Siandiena maciau ten tu lanku sukimui. ..
As tai sia savaite judu pagal 21 day fix, ziuriu maista, tai idomu, kokie bus savaites rezultatai...noreciau, kad bent koks 1 kg nusiridentu, nes man irgi svoris pakilo iki 63,4. O taip noriu bent kokiu 58...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 03 26, 18:47)
O ko dabar tas svoris soktelejo??? Gal ka sunkaus valgei? O del slaunu, tai jauciu cia sunkiausia numesti....del lanko, tai gali paziureti sm forume , skelbimu lentoje/kita/ sporto prekes. Siandiena maciau ten tu lanku sukimui. ..
As tai sia savaite judu pagal 21 day fix, ziuriu maista, tai idomu, kokie bus savaites rezultatai...noreciau, kad bent koks 1 kg nusiridentu, nes man irgi svoris pakilo iki 63,4. O taip noriu bent kokiu 58...

Ir man įdomu ko kilo svoris, valgau tikrai saikingai, ryte kruopas (grikiai ar avižos), pietum virta paukštiena su daržovėmis ir kruopomis ar trupučiu virtų bulvių, sriuba, vakare įprastai salotos su tunu/varške/kiaušiniais... jokio majonezo, cukraus, baltų miltų.
Atsakyti
QUOTE(aliele @ 2015 03 26, 20:43)
Ir man įdomu ko kilo svoris, valgau tikrai saikingai, ryte kruopas (grikiai ar avižos), pietum virta paukštiena su daržovėmis ir kruopomis ar trupučiu virtų bulvių, sriuba, vakare įprastai salotos su tunu/varške/kiaušiniais... jokio majonezo, cukraus, baltų miltų.

Hm... Gal cia organizmo reakcija I subalansuota mityba?? Nu laikas parodys....
As tai va, ziuriu maista/kalorijas. Radau 5 metu senumo uzrasus: ka ta diena valgiau, kiek sporto per diena ir t.t....tai dabar su tokiu kiekiu vos istempiu, o tada dar po dvi trenkes atlaikydavau... Keiciasi organizmas....
Atsakyti