Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Labas visoms....Ko tai tema apmirusi g.gif

Ka merginos sportuoja ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 03 10, 10:24)
Labas visoms....Ko tai tema apmirusi  g.gif

Ka merginos sportuoja  ax.gif ?

Beveik savaite nesportavau jau... apsirgau. Vaikas visais virusais pasidalina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 03 10, 10:24)
Labas visoms....Ko tai tema apmirusi  g.gif

Ka merginos sportuoja  ax.gif ?

labutis 4u.gif aš tai pasinėriau į begiojimą rytais showoff.gif tik šis rytas rūke paskendęs, nelabai smagu buvo schmoll.gif o kaip pati? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2015 03 10, 20:32)
labutis 4u.gif  aš tai pasinėriau į begiojimą rytais  showoff.gif tik šis rytas rūke paskendęs, nelabai smagu buvo schmoll.gif o kaip pati? 4u.gif

Faina pabegioti....Noreciau ir as , bet ryte - misija neimanoma jauciu...

As tai 1,5 savaites esu ismetusi, biski kaip sirgti norejau, po to mazojo gimtaidienis, taip ir atejo 4dienis smile.gif ...

Gal bandysiu siandiena vel gryzti i doros kelia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 12 kovo 2015 - 08:37
Sveikos merginos,
gal galit pasiūlyti patikimų pratimų klubams ir užpakaliukui, kuriuos eitų padaryti pačiai namie.
labai tikėjausi mindama elispę, kad dirbs kojos ir šlaunys ir svoris kris nuo jų, deja krenta visur tik ne nuo jų... greit matytis šonkauliai ir klubų kaulai, o užpakalis ir šlaunys, kaip buvo taip ir bus storos ...
sporto klube turėjau labai nemalonios patirties, tad į jį kojos kelti nesiryžtu.
Atsakyti
QUOTE(aliele @ 2015 03 12, 10:22)
Sveikos merginos,
gal galit pasiūlyti patikimų pratimų klubams ir užpakaliukui, kuriuos eitų padaryti pačiai namie.
labai tikėjausi mindama elispę, kad dirbs kojos ir šlaunys ir svoris kris nuo jų, deja krenta visur tik ne nuo jų... greit matytis šonkauliai ir klubų kaulai, o užpakalis ir šlaunys, kaip buvo taip ir bus storos ...
sporto klube turėjau labai nemalonios patirties, tad į jį kojos kelti nesiryžtu.

Labas ...yra visagalis youtube smile.gif , ten tieeeeek visko.......palandziok, tikrai rasi ko sirdis geidzia 4u.gif

P.S. O kas per nemaloni patirtis klube?? Treneris prastas?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 03 12, 11:22)
Labas ...yra visagalis youtube smile.gif , ten tieeeeek visko.......palandziok, tikrai rasi ko sirdis geidzia  4u.gif

P.S.  O kas per nemaloni patirtis klube?? Treneris prastas?

Na youtube visko tikrai daug smile.gif bet ne viskas veikia, dėl to ir domiuosi kas verta dėmesio.

Sporto klube užsiroviau ant trenkto diedo... tiesa jau senokai, 7-8m atgal. Kadangi universitete nebuvo jokios fizinės veiklos, sumasčiau nueiti į vieną sporto klubą pajudėti. Nuėjus treneris mane nusivedė sudarinėti programą pasvėrė, pamatavo. Tuo metu svėriau 68kg, ūgis buvo 175cm, tad figūra man didelė nelaimė nebuvo (nešiojau s/m dydį), norėjosi pastangrinti kojas ir žiemą turėti fizinės veiklos. Jis pasakė kad aš sudribus ir raumenys sunyke ir kad be mitybos plano nebus jokių rezultatų iš sporto. Kol kita sporoto klubo darbuotoja man aprodinėjo treniruoklius, jis sudarė mitybos planą. Pažiurėjau tą planą, o ten vien virta paukštiena/žuvis/kalakutiena, daržovės, pasukos, ryžiai. Viskas be prieskonių tik garinta, beveik jokių vaisių, jokiu duonos gaminių. Pasakiau kad nenoriu tokiu radikalių dietų, juk nesiruošiu dalyvauti fitneso varžybose blush2.gif . Jis supyko trenkė lapus ant treniruoklio ir pasakė kad galiu toliau ėsti big mackus ir būti riebi kiaulė! Matyt pataikiau ant siaubingai blogos nuotaikos, bet tokia gėda patyriau matant daugybei kitų lankytojų, kad daugiau sporto salėje taip ir nepasirodžiau verysad.gif dabar labai kompleksuoju ir bijau eiti į sales kur daug žmonių, dėl to pasirinkau treniruotis namie, viena...

Atsakyti
OHO , riebiai cia treneris issireiske....O rimciau kalbant, tai parode jis savo zema kulturos lygi, tik blogai, kad tai pacia labai itakojo....

Kas del sporto, labai daug pratimu yra www.pinterest.com....
Atsakyti
Vajeej tiek rašiau ir dingo.. doh.gif

QUOTE(Mopsyte @ 2015 03 12, 08:37)
Faina pabegioti....Noreciau ir as , bet ryte - misija neimanoma jauciu...

As tai 1,5 savaites esu ismetusi, biski kaip sirgti  norejau, po to mazojo gimtaidienis, taip ir atejo 4dienis smile.gif ...

Gal bandysiu siandiena vel gryzti i doros kelia....

Bėgiojimui reikia arba labai geros motyvacijos arba tiesiog stiprios valios biggrin.gif o ta 1,5sav tai nėra labai daug, grįšit greit į sporto vėžes thumbup.gif

QUOTE(aliele @ 2015 03 12, 12:05)
Na youtube visko tikrai daug smile.gif bet ne viskas veikia, dėl to ir domiuosi kas verta dėmesio.

Sporto klube užsiroviau ant trenkto diedo... tiesa jau senokai, 7-8m atgal. Kadangi universitete nebuvo jokios fizinės veiklos, sumasčiau nueiti į vieną sporto klubą pajudėti. Nuėjus treneris mane nusivedė sudarinėti programą pasvėrė, pamatavo. Tuo metu svėriau 68kg, ūgis buvo 175cm, tad figūra man didelė nelaimė nebuvo (nešiojau s/m dydį), norėjosi pastangrinti kojas ir žiemą turėti fizinės veiklos. Jis pasakė kad aš sudribus ir raumenys sunyke ir kad be mitybos plano nebus jokių rezultatų iš sporto. Kol kita sporoto klubo darbuotoja man aprodinėjo treniruoklius, jis sudarė mitybos planą. Pažiurėjau tą planą, o ten vien virta paukštiena/žuvis/kalakutiena, daržovės, pasukos, ryžiai. Viskas be prieskonių tik garinta, beveik jokių vaisių, jokiu duonos gaminių. Pasakiau kad nenoriu tokiu radikalių dietų, juk nesiruošiu dalyvauti fitneso varžybose  blush2.gif . Jis supyko trenkė lapus ant treniruoklio ir pasakė kad galiu toliau ėsti big mackus ir būti riebi kiaulė! Matyt pataikiau ant siaubingai blogos nuotaikos, bet tokia gėda patyriau matant daugybei kitų lankytojų, kad daugiau sporto salėje taip ir nepasirodžiau verysad.gif dabar labai kompleksuoju ir bijau eiti į sales kur daug žmonių, dėl to pasirinkau treniruotis namie, viena...

Vajeeej koks krienas blink.gif doh.gif treneriai kaip tik turėtų motyvuoti o ne išsiliet ant klientų doh.gif nepasiduokit, namuose judėkit, kažkur neseniai dar šioj temutėj dalinaus keliais klipukais, tarp jų yra kojoms ir užpakaliukui
Papildyta:
QUOTE(Elsker @ 2015 02 24, 20:45)

Atsakyti
Šiti kažkada bandyti smile.gif kažkaip man sunkoka susikoncentruoti į tikslumo reikalaujančius pratimus, be to bijau nusikreivoti, ar neteisingai daryti. Dviračiai, elpisės, bėgimai patinka labiau gali atjungti smegenis ir svajoti, daug tikslumo nereik smile.gif labai saugau nugarą (turėjus traumą ir kartais susiduriu su nejuokingais skausmais), bet manau užpakaliukui ir kojoms reiks pratimukus bandyti, nes kol kas mažiausiai rezultato ten matau. Tiesa kasdien sportuoju VOS 4 savaites. Realiai nuo šventinio laikotarpio nutirpo apie 7kg (pamažinus porcijas), 4 iš jų ėmus sportuoti, per pastarasias savaites. Apimtys sumažėjo beveik dydžiu.
Dabar atsirado ir nauja motyvacija, o po 2 mėn noriu įsisprausti į dydžiu mažesnę fantastiško grožio suknelę, tad nuo klubų reiktų numesti~5-6cm(!!!!) ; nuo liemens apie 4cm smile.gif suknelės nepirkau, po 6 savaičių matysiu visgi kokia padėtis, pirktis tą ar ieškotis kitos, nes didesnio dydžio neatrodo taip efektingai.

Atsakyti
QUOTE(aliele @ 2015 03 13, 08:56)
Šiti kažkada bandyti smile.gif kažkaip man sunkoka susikoncentruoti į tikslumo reikalaujančius pratimus, be to bijau nusikreivoti, ar neteisingai daryti. Dviračiai, elpisės, bėgimai patinka labiau gali atjungti smegenis ir svajoti, daug tikslumo nereik smile.gif labai saugau nugarą (turėjus traumą ir kartais susiduriu su nejuokingais skausmais), bet manau užpakaliukui ir kojoms reiks pratimukus bandyti, nes kol kas mažiausiai rezultato ten matau. Tiesa kasdien sportuoju VOS 4 savaites.  Realiai nuo šventinio laikotarpio nutirpo apie 7kg (pamažinus porcijas), 4 iš jų ėmus sportuoti, per pastarasias savaites. Apimtys sumažėjo beveik dydžiu.
Dabar atsirado ir nauja motyvacija, o po 2 mėn noriu įsisprausti į dydžiu mažesnę fantastiško grožio suknelę, tad nuo klubų reiktų numesti~5-6cm(!!!!) ; nuo liemens apie 4cm smile.gif suknelės nepirkau, po 6 savaičių matysiu visgi kokia padėtis, pirktis tą ar ieškotis kitos,  nes didesnio dydžio neatrodo taip efektingai.

blink.gif na jau dabar gausit pasidalinti kas čia per grožis!! hihihi.gif nuo liemens padėtų apimtį sumažinti maisto reguliavimas, atsilenkimai stangrintų pilvuką, bet jei turit problemų su nugara tai geriau nepersistengti. Kojoms tikrai galiu rekomenduot bėgiot, geriausias kojų formavimas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
suknelė tokia smile.gif žinoma tai labai skonio reikalas smile.gif aš mėgstu neperkrautus rūbus, lengvus plazdančius audinius. Aišku ant kūdos manikenės dažniausiai viskas atrodo thumbup.gif wub.gif ji dėvi 36 dydi, man reiks 38/40. Nors visgi jai į 38 neisiprausiu dideli šansai, kad ieškosiu kito modeliuko.
Atsakyti