Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 02 22, 18:53)
O! Ačiū už išsamų atsakymą. O gal žinai, kaip tinkamus batus išsirinkti? Matyt, ne pirmus pasitaikiusius sporto prekių parduotuvėj?

na bent jau kaip aš renkuos tai atkreipiu dėmesį į svorį, bėgiojimui jie turi būt lengvučiai lengvučiai. dabar dar laaabai atkreipsiu dėmesį į tą batų vietą, per kurią lenkiasi batas, kad lengvai lankstytųsi ir nesideformuotų (nes senieji "išsivėpė" per siūlę doh.gif ). Dar galima atkreipt dėmesį į tai, ar pats batas ventiliuojas. "Naglesni" pralaidūs orui būna, tai pėda neprakaituoja, patogumas smile.gif o daugiau tai net nežinau....spalva,ženkliukai ir t t biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos noriu prisijungti į jūsų būrį. Manau būryje bus lengviau, nes vis pradedu ir pametu. Kažkaip pritrūksta spyrio į užkalapį ar palaikymo smile.gif
Prieš 7 metus sportavau namuose 3 kartus per savaitę, buvau parsisiuntus programą yourself fitnes, tai šiandien bandysiu susirasti ir sportuoti pagal ją. Bet po metų sporto namuose, mečiau palaipsniu, čia tas čia anas, paskui nėštumas vaikas... Bet nuo šiandien pradedu sportuoti, nes tiesiog neapsikenčiu jau savimi, noris stangresnio kūno o ne suglebusio lašinio. Darau vieną kartą į savaitę iškrova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MPK: 23 vasario 2015 - 16:09
QUOTE(MPK @ 2015 02 23, 16:08)
Sveikos noriu prisijungti į jūsų būrį. Manau būryje bus lengviau, nes vis pradedu ir pametu. Kažkaip pritrūksta spyrio į užkalapį  ar palaikymo  smile.gif
Prieš 7 metus sportavau namuose 3 kartus per savaitę, buvau parsisiuntus programą yourself fitnes, tai šiandien bandysiu susirasti ir sportuoti pagal ją. Bet po metų sporto namuose, mečiau palaipsniu, čia tas čia anas, paskui nėštumas vaikas... Bet nuo šiandien pradedu sportuoti, nes tiesiog neapsikenčiu jau savimi, noris stangresnio kūno o ne suglebusio lašinio. Darau vieną kartą į savaitę iškrova.

sveika prisijungusi friends.gif
Man šiandien irgi reikia iškrovos, jau taaaaip "kvailai" valgiau šiandien kad dabar negaliu atsikratyt to sunkumo jausmo doh.gif Visgi įsitikinau kad nauja mityba man labiau tinka, geriau po jos jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

jungiuosi ir aš prie sportuojančių namie. Dirbu, vaiką mažą turiu, tai kaip ir sporto salei nebelieka laiko... O namie vakare padarau visokius pratimus apie 40 minučių. O sporto salėje planuoju lankytis kartą į savaitę kokioj zumboj ar panašiai.
Norėčiau ir pabėgiot savaitgaliais, bet iš pradžių reiktų gerų batų, nes su kelius paskauda kartais...

Turiu klausimą - ar galima kaitalioti pratimus? Turiu nemažai pririnkus pratimų visoms kūno partijoms, bet kas dieną tą patį nuobodu daryt... tai pagalvojau, kad kaitaliosiu, dar nesikartotų kasdien tas pats...

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jauku @ 2015 02 24, 14:20)
Sveikos  smile.gif
Turiu klausimą - ar galima kaitalioti pratimus? Turiu nemažai pririnkus pratimų visoms kūno partijoms, bet kas dieną tą patį nuobodu daryt... tai pagalvojau, kad kaitaliosiu, dar nesikartotų kasdien tas pats...

Ačiū.

Sveika prisijungusi. Be abejo, kad galima kaitalioji.
Pagal kokias programas dirbi, ka turi? smile.gif Smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui.
O pratimai paprasčiausi - kojų kilnojimas į visas puses, rankos ir t.t. Žodžiu surankioti iš senesnių žurnalų. Kai atsibos, žiūrėsiuos ko nors kito.
Kol kas sportas toks jau savaitė ir pasigirsiu, kad jaučiuos žymiai geriau. Nors tiesą sakant sunkoka vakare prisiverst...
Atsakyti
QUOTE(jauku @ 2015 02 24, 13:43)
Dėkui.
O pratimai paprasčiausi - kojų kilnojimas į visas puses, rankos ir t.t. Žodžiu surankioti iš senesnių žurnalų. Kai atsibos, žiūrėsiuos ko nors kito.
Kol kas sportas toks jau savaitė ir pasigirsiu, kad jaučiuos žymiai geriau. Nors tiesą sakant sunkoka vakare prisiverst...

Sveika prisijungus:) jeigu norisi ivairumo-darykit pratimus skirtingoma kuno dalims, viena diena presas, kita diena-koju diena, dar kita-cardio pratimeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2015 02 24, 16:17)
Sveika prisijungus:) jeigu norisi ivairumo-darykit pratimus skirtingoma kuno dalims, viena diena presas, kita diena-koju diena, dar kita-cardio pratimeliai 4u.gif

As tai pasiulyciau youtube pasiziureti, ten kruuuuuuuva pratimu atskiroms dalims, total body...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 02 24, 18:47)
As tai pasiulyciau  youtube pasiziureti, ten kruuuuuuuva pratimu atskiroms dalims, total body...

čia irgi variantas biggrin.gif mano pati pradžia buvo su šiais:
8 min užpakaliukui

8 min kojoms

8 min presiukui

8 min rankoms

thumbup.gif dar ir padarau kai užplaukia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elsker: 24 vasario 2015 - 20:45
Ooo, kokie vyrukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2015 02 24, 21:45)
čia irgi variantas biggrin.gif mano pati pradžia buvo su šiais:
8 min užpakaliukui

8 min kojoms

8 min presiukui

8 min rankoms

thumbup.gif  dar ir padarau kai užplaukia bigsmile.gif

Oooo, kokia nostalgija,- mano pirmieji pasisportavimai irgi su šiaip žavuoliais buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauku @ 2015 02 25, 11:40)
Ooo, kokie vyrukai  biggrin.gif

QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 02 25, 19:31)
Oooo, kokia nostalgija,- mano pirmieji pasisportavimai irgi su šiaip žavuoliais buvo smile.gif

realiai tai labai geri praktimukai su gerais vyrukais biggrin.gif biggrin.gif bet norisi tuos pratimus ilgiau padaryt kad raumuo padirbėtų, čia labai lengvai, vos vos. Na ABS to netaikau, man ir nuo šitų kartais taip raumenukai įkaista kad ojojoj biggrin.gif
Atsakyti