Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Rasuteee @ 2015 02 20, 15:30)
Atvirai pasakius, tai nera lengva, na bet bandysiu..jei matysiu, kad per sunku, tai ieskosiesiu kazko lengviau smile.gif

kas sprotuojat Focus T25, kuo skiriasi Focus T25 ALPHA ir Focus T25 BETA? Ar pirmiau visa programa alpha atliekti, o poto beta? Penktadieniais nurodytos dvi programos, pvz lower focus ir cardio, tai jas abi reikia atlikti ar gali pasikrinkti kuria nori?

Pirma padarot visa Alpha,ji lengviausia, tada Beta, ir ant galo pati sunkiausia- Gamma
Penktadieniais dvi treniruotes, abi reikia atlikti, o ne pasirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 20 vasario 2015 - 16:53
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 20, 17:52)
Pirma padarot visa Alpha,ji lengviausia, tada Beta, ir ant galo pati sunkiausia- Gamma
Penktadieniais dvi treniruotes, abi reikia atlikti, o ne pasirinkti  rolleyes.gif

hm, keista bet gamma nera tarp parsisiustu failu. Reikes pasiziuret, gal atsikrai ja reikia parsisiust.
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2015 02 20, 18:29)
hm, keista bet gamma nera tarp parsisiustu failu. Reikes pasiziuret, gal atsikrai ja reikia parsisiust.
aciu smile.gif

Ja reikia atskirai siustis, dazniausiai galima rasti uzsienio torentuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ot prisidirbau.... Nusipirkau Polar RS200 laikrodi ir pasirodo jis kalorijas rodo tik naudojant dirza, kuris dedasi ant krutines. Ar tiesa??? Gal kas turite patirties su polar??
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 20, 14:50)
Pastaruoju metu ir mano svoris padidejes, klubai bei slaunys pasipute, nesuprantu kame esme, valgau mazai, sportuoju daug..  schmoll.gif

Bubbleghost, viena vertus, gali būti, kad raumenų masės priaugai. Kita vertus, sakai, kad "valgai mažai" - jei nuolatos suvartoji mažiau kalorijų nei organizmui būtinai reikia, lėtėja medžiagų apykaita ir svoris nekrinta. Pati pažinojau merginų, kurios ir su 1000 kcal/d priaugdavo kilogramų wink.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif po traumos porą dienų pasportavau ir 3 dienas negalėjau doh.gif doh.gif tai dabar mažesnėm apsukom, bet vistiek judu smile.gif Ar yra bėgiojančių merginų? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nusprendžiau, kad jau noriu pradėti sportuoti... ar verta eit į sporto klubą ar verčiau rinkis namuose sportą?
Striksėt su kokia Jillian? Ar namuose galima pasiekti tokių pat gerų rezultatų? Gal ką pradžiai patartumėte? Kokį body revoliution ar metamorphosis programą?
Man dėl svorio metimo pagrinde reikia.
Noriu ir sutvirtėti.
Atsakyti
QUOTE(snou @ 2015 02 22, 12:13)
Sveikos, nusprendžiau, kad jau noriu pradėti sportuoti... ar verta eit į sporto klubą ar verčiau rinkis namuose sportą?
Striksėt su kokia Jillian? Ar namuose galima pasiekti tokių pat gerų rezultatų? Gal ką pradžiai patartumėte? Kokį body revoliution ar metamorphosis programą?
Man dėl svorio metimo pagrinde reikia.
Noriu ir sutvirtėti.

Sveika prisijungusi. Na kas del namu ar sporto sales, tai cia labai individualus dalykas. Jeigu yra motyvacija sportuoti namie - tada geriau namie, nes ir pinigeliu sutaupysi, laiko ir nereikes prie nieko derintis. mirksiukas.gif , plius ateina pavasaris, vasara...tada labai smarkiai sumazeja motyvacija eiti i sporto kluba...

Daug zmoniu ir namie pasiekia neblogu rezultatu, bet reikia ziureti mityba, sportuoti, be abejo itakoja ir zmogaus sveikata/ jo bukle.

Kas del programos, svorio metimui tinkama yra kardio, bet dauguma merginu pradeda nuo JM programu, pagrinde nuo shred in 30, ripped ar body revolution....Manau jeigu jungtumei pusvalanduka cardio ( youtube ju pilna ) + JM = gautumei daug geresni ir greitesni rezultata, be abejo prisiziurint mityba smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 02 21, 21:08)
Bubbleghost, viena vertus, gali būti, kad raumenų masės priaugai. Kita vertus, sakai, kad "valgai mažai" - jei nuolatos suvartoji mažiau kalorijų nei organizmui būtinai reikia, lėtėja medžiagų apykaita ir svoris nekrinta. Pati pažinojau merginų, kurios ir su 1000 kcal/d priaugdavo kilogramų wink.gif

Nemanau, kad raumenu mases priaugau, nes sportuoju jau ilgai ir treniruociu pobudis pas mane ne raumenu masei auginti, kaip tik atvirksciai sakyciau..
Itariu, kad suletinau medziagu apykaita per mazai valgydama, labai jau norejau numesti ziemini riebaliuka blush2.gif valgau kazkur 1300-1400 kcal per diena, bet svoris nekrenta schmoll.gif tai ka geriausia daryti tokiu atveju, didinti kcal kieki iki normos kuriam laikui, tarkim iki 2000 kcal? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elsker @ 2015 02 22, 00:18)
Sveikutės smile.gif po traumos porą dienų pasportavau ir 3 dienas negalėjau  doh.gif  doh.gif  tai dabar mažesnėm apsukom, bet vistiek judu smile.gif Ar yra bėgiojančių merginų? 4u.gif

as planuoju pradeti begioti, bet man kolkas dar per salta, laukiu kol siek tiek atsils blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 22 vasario 2015 - 12:03
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 22, 13:03)
Nemanau, kad raumenu mases priaugau, nes sportuoju jau ilgai ir treniruociu pobudis pas mane ne raumenu masei auginti, kaip tik atvirksciai sakyciau..
Itariu, kad suletinau medziagu apykaita per mazai valgydama, labai jau norejau numesti ziemini riebaliuka  blush2.gif valgau kazkur 1300-1400 kcal per diena, bet svoris nekrenta schmoll.gif tai ka geriausia daryti tokiu atveju, didinti kcal kieki iki normos kuriam laikui, tarkim iki 2000 kcal? g.gif
Papildyta:

as planuoju pradeti begioti, bet man kolkas dar per salta, laukiu kol siek tiek atsils  blush2.gif

Aišku, viskas labai individualu (ūgis, svoris, aktyvumas, raumenų/riebalų kiekis, genetiniai polinkiai lemia daug), bet iš mano patirties 1300-1400 organizmui yra mažokokai. Prieš kelis mėnesius buvau viename seminare apie mitybą sportuojant (ne profesionaliai - "sau", "gražinant linijas"), ir buvo rekomenduojama suvalgyti net apie 3000. Na, bet čia jau ilgesnės teorijos (o jų, be abejo, yra daug ir nėra vienos "teisingos"), šioj temoj į tai gal nesileisiu.

Man asmeniškai gana aiškiai mintis sudėlioja Jauniškytės straipsniai (pvz., komentaras po šiuo ar kitur internete, ar jos pačios puslapy) - kažkaip pasitikiu šita dietologe. Be to, ir cituojamus tyrimus galima lengvai susirasti internete ir pasitikrinti, ar nėra išrinkti tik jai naudingi faktai, ar tiesa neiškreipiama wink.gif. Ir aplinkoj mačiau, kad intuityvus valgymas veikia (ir svorio mažėjimo prasme wink.gif), bet tikrai ne iki vasaros, kaip kad dietų [žadamu] atveju.

Kita mintis: o gal tiesiog tavo svoriui nebėra kur krist, ypač kad, kaip suprantu, jau gana ilgai sportuojii? Jei ne paslaptis - gal žinai, koks riebalų procentas?
Papildyta:
QUOTE(Elsker @ 2015 02 22, 00:18)
Sveikutės smile.gif po traumos porą dienų pasportavau ir 3 dienas negalėjau  doh.gif  doh.gif  tai dabar mažesnėm apsukom, bet vistiek judu smile.gif Ar yra bėgiojančių merginų? 4u.gif

Negalėjai - nes stipru? Ar vėl trauma? Tikiuosi, pirmas variantas! O kas buvo nutikę, ar darei kokius nors reabilitacinius pratimus?

O aš bėgioti norėčiau, tik dėl sąnarių nerimauju - ar nekenkia. Skaičiau, kad čia tik mitas, bet dar nesu tikra. Norėtųs ir iš gydytojų ką išgirst, gal net kokį kelių magnetą pasidaryt, kad pasakytų, ko čia tuos kelius paskauda prie šalčio ar po krūvio tokiam amžiuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 22, 12:03)
as planuoju pradeti begioti, bet man kolkas dar per salta, laukiu kol siek tiek atsils  blush2.gif

opa! aną žiemą žinok 5 ryto keldavaus ir bėgdavau - ir prasibudindavau ir nuotaika 100 užtikrina thumbup.gif tik aišku ryte lengvai bėgimas, budinti kūną, širdelės nenusprogdinant biggrin.gif jau visai "subėgiojau" savo kedukus, tai pradedu dairytis naujų, tik neeet neįsivaizduoju be jų svorio į ką dar atkreipti dėmesį. Šiuos subėgiotus rinkaus pagal lankstumą ir per lenkimo vietą man pradėjo siūlės irt doh.gif

QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 02 22, 15:32)
Negalėjai - nes stipru? Ar vėl trauma? Tikiuosi, pirmas variantas! O kas buvo nutikę, ar darei kokius nors reabilitacinius pratimus?

O aš bėgioti norėčiau, tik dėl sąnarių nerimauju - ar nekenkia. Skaičiau, kad čia tik mitas, bet dar nesu tikra. Norėtųs ir iš gydytojų ką išgirst, gal net kokį kelių magnetą pasidaryt, kad pasakytų, ko čia tuos kelius paskauda prie šalčio ar po krūvio tokiam amžiuj biggrin.gif

Per stipru kaip pirmam kartui buvo + šlaunies raumuo labai sunyko tai irgi per daug neina tos kojos apkraut. Pasitempiau vidinį kelio raištį, tai ilgai man jis čia gijo(prieš keletą metų dar to kelio meniskas buvo operuotas) tai jau 2 mėnesiai kaip vargstu doh.gif Lankau reabilitacinisu gydymus, mankštas, namuose taip pat darau pratimus, bet jau pradedu mąstyt apie sporto salę g.gif Dėl bėgiojimo tai su gera avalyne bėgiojimo "smūgiai" į asfaltą susigeria, nepereina į kelio sąnarius. Dėl saugumo galima rinktis alternatyvą - bėgioti žole, žvyrkeliu, mažesnė atatranka, bet šiaip su gera avalyne tikrai nekentės keliukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elsker: 22 vasario 2015 - 17:09
QUOTE(Elsker @ 2015 02 22, 18:08)
opa! aną žiemą žinok 5 ryto keldavaus ir bėgdavau - ir prasibudindavau ir nuotaika 100 užtikrina thumbup.gif  tik aišku ryte lengvai bėgimas, budinti kūną, širdelės nenusprogdinant biggrin.gif jau visai "subėgiojau" savo kedukus, tai pradedu dairytis naujų, tik neeet neįsivaizduoju be jų svorio į ką dar atkreipti dėmesį. Šiuos subėgiotus rinkaus pagal lankstumą ir per lenkimo vietą man pradėjo siūlės irt doh.gif
Per stipru kaip pirmam kartui buvo + šlaunies raumuo labai sunyko tai irgi per daug neina tos kojos apkraut. Pasitempiau vidinį kelio raištį, tai ilgai man jis čia gijo(prieš keletą metų dar to kelio meniskas buvo operuotas) tai jau 2 mėnesiai kaip vargstu doh.gif Lankau reabilitacinisu gydymus, mankštas,  namuose taip pat darau pratimus, bet jau pradedu mąstyt apie sporto salę g.gif  Dėl bėgiojimo tai su gera avalyne bėgiojimo "smūgiai" į asfaltą susigeria, nepereina į kelio sąnarius. Dėl saugumo galima rinktis alternatyvą - bėgioti žole, žvyrkeliu, mažesnė atatranka, bet šiaip su gera avalyne tikrai nekentės keliukai smile.gif

O! Ačiū už išsamų atsakymą. O gal žinai, kaip tinkamus batus išsirinkti? Matyt, ne pirmus pasitaikiusius sporto prekių parduotuvėj?
Atsakyti