Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(medinuke1 @ 2015 01 23, 23:31)
Kadangi raumenims reikia 72 val. pailseti, tai darau 3 k per savaite.. Ar cia bent kiek naudinga man bus tokia mano programa? Ar veltui svaistau laika? blush2.gif

o kas jums sake, kad butinai tu 72 val. reikia? jei treniruote lengva, ir raumenu neskauda, nereikia ju ilsinti 72 valandas biggrin.gif ypac jei nedirbama su svoriais o pratimu pagrindas kardio pratimai. apskritai tos 72 val poilsio reikalingos nebent po itin sunkios treniruotes, kai raumenys tikrai pavargsta ir net judeti sunku po sporto. praprastai uztenka max paros poilsio ir galima vel sportuoti.
jei saziningai pasakius, perskaicius jusu sporto programa, man susidare ispudis kad per daug save tausojate. sitokiu tempu galite mankstintis tikrai dazniau nei 3 kartus per savaite. jusu sporto pagrindas-kardio pratimai. su svoriais nedirbate kiek suprantu. jei norite numesti svorio sportuokite 4-5 kartus savaiteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 24 sausio 2015 - 14:46
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 01 24, 14:42)
o kas jums sake, kad butinai tu 72 val. reikia?  jusu sporto pagrindas-kardio pratimai. su svoriais nedirbate kiek suprantu. jei norite numesti svorio sportuokite 4-5 kartus savaiteje.

Na, kažkokiame internetiniame puslapyje pasiskaičiau, kad 72 val. reikia... ax.gif Tai po pirmo karto tokios savo treniruotės dėl raumenų skausmo negalėjau sportuoti 5 dienas. Dabar jau raumenukai šiek tiek apsipratę..Jau ir kasdien turbūt galėčiau daryti ax.gif Bet i ar bus gerai? Nesvarbu, kad raumenų mes nejaučiame, bet jiems ilsėtis vis tiek 72 val. reikia... Na, aš nelabai šiiuos dalykus suprantu. blush2.gif

Na, o svoriai tik kai sėdu ant treniruoklio.. Turiu štai tokį panašų.
Treniruoklis

bet prie jo gali atlikti tik 8 skirtingus pratimus.. Tai padarau po 10 k. kiekvieną.. Gal mažoka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(medinuke1 @ 2015 01 24, 22:25)
Nesvarbu, kad raumenų mes nejaučiame, bet jiems ilsėtis vis tiek 72 val. reikia... Na, aš nelabai šiiuos dalykus  suprantu. blush2.gif
au po 10 k. kiekvieną.. Gal mažoka.. g.gif

nereikia jokiu 72 val jiems ilsetis biggrin.gif zmogaus kunas sutvertas judeti, kas bus jei po kiekvienos lengvesnes manksteles 72 val nieko neveiksim? toks ilgas poilsis raumenims butinas tik po stipriu treniruociu, kuomet dirbama su sunkiais svoriais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 25 sausio 2015 - 12:20
Sveikos. na pasipasakojit kaip sekasi sportuoti su Insanity max30? Kokie pasikeitimai? Tobulejinai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2015 01 25, 23:19)
Sveikos. na pasipasakojit kaip sekasi sportuoti su Insanity max30? Kokie pasikeitimai? Tobulejinai?smile.gif

Kolkas jokiu ypatingu pasikeitimu 4u.gif kaip tik baigiau pirmaji menesi, pradesiu antraji. Pastebejau, kad mano atveju, netikslinga matuoti ,,max outa" ir zymetis laika, buna dienu, kai viska lengvai padarau be pertrauku, visas 30 min smile.gif ir gan lengvai smile.gif o buna kad nespeju stabdyt treniruotes , sirdis musa, bloga darosi. o dar kelias dienas pries tokia pacia treniruote padariau gan lengvai ir be sustojimo.
Todel max out'o nebeskaiciuoju, darau tiek kiek galiu, jei padarau viska be sustojimo-puiku, jei ne, irgi nieko tokio.
Man kazkaip nepatinka tas Shaun T metodas ziureti savo tobulejima pagal tai, kiek gali padaryti nesustojes. Juk tai, reikes pertraukos ar ne, ne visada priklauso tik nuo fizinio parengimo, man asmeniskai dar priklauso nuo paros laiko kada sportuoju(rytais visada sunkiau nei vakare man), nuo mitybos, galu gale nuo hormonu (pasireiskiant pms ir artejant MM beveik visada man sekasi daug sunkiau sportuoti)
tokie pirmieji ispudziai apie Insanity Max 30
Atsakyti
Sveikos smile.gif

vakar gimtadienio proga gavau knygą https://www.knygos.l...mas-jam-ir-jai/ truputėlį pasiskaičiau, gera knyga, lengvai skaitosi yra naudingų patarimų ir pratimų su nuotraukomis. thumbup.gif Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Turiu klausimą, kuri iš sporto programų (būtų geriau iš trumpesnių) labiau skirta raumenims? Cardio pakanka iš T25, bet norisi dar kažko, kur būtų darbas su svarmenimis, presui ir pan. Į galvą ateina tik JM 30 day shred. Gal rekomenduotumėt dar kažką? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, manau jau neužilgo grįšiu pas jus su sportu, apie mėnesį koja buvo gipse, po to įtvare. laukiu paskutinių rezultatų iki įtvaro nuėmimo, bet jau po truputį leidžia lankstyt koją ties keliu nes jis visiškai sustingęs. Galiu pamiršt T25 programą, mąstau grįžt prie visų 8mins, o ką dar patartumėt kojai? Neturėsiu kada važinėt į mankštas ir šildymus, kažkada jau teko su ta pačia koja, tai tie pratimukai labai elementarūs, namuose galima pasidaryt, bet galvoju gal dar ką patartumėt namų sąlygomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 01 28, 17:26)
Sveikos  smile.gif

Turiu klausimą, kuri iš sporto programų (būtų geriau iš trumpesnių) labiau skirta raumenims? Cardio pakanka iš T25, bet norisi dar kažko, kur būtų darbas su svarmenimis, presui ir pan. Į galvą ateina tik JM 30 day shred. Gal rekomenduotumėt dar kažką?  ax.gif

JM Ripped arba 21 days fix
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2015 01 28, 17:17)
JM Ripped arba 21 days fix

Ačiū 4u.gif Kokia jų trukmė?
Atsakyti
Na o as matyt nutraukiu Insanity 30 Max, pradejau antra menesi, ir pamaciau, kad jokio, absoliuciai jokio malonumo is to Insanity, vien tik saves kankinimas, sirdis lipa per visur, galva sukasi, darosi bloga, uzkniso jau tokia savijauta, o ir kazkokiu pokyciu ant saves neypatingai pamaciau po pirmo menesio g.gif
ieskosiu kazka ne tokio ekstremalaus sportuoti schmoll.gif

Atsakyti
Ar ne geriau būtų susidaryti programą pas trenerį namų sąlygomis ir sportuot g.gif
Atsakyti