Sveikos
Nusprendziau vel gryst prie insanity Atrodo ir begiioju, ir namie sportuoju, ir maista ziuriu,bet formos nekokios, tai nebezinau ko griebtis
Eh, o aš jau baiginėju ir paskutinį paskutinį ratą T25 - gamma strength hybrid. Jau beveik keturi mėnesiai su šita programa, ir, pripažinsiu, ėmė pabost.
Akys vis krypsta į sporto klubų pasiūlymus, bet pasiteisinimų daugiau nei reik Mąstau pabandyti Insanity:Max30, bet kažkaip širdelė ramybės pasiilgusi, tai gal ir PiYo pakaks. O gal kokių naujienų sporto programų fronte?..
Akys vis krypsta į sporto klubų pasiūlymus, bet pasiteisinimų daugiau nei reik Mąstau pabandyti Insanity:Max30, bet kažkaip širdelė ramybės pasiilgusi, tai gal ir PiYo pakaks. O gal kokių naujienų sporto programų fronte?..
Labas, aš 3dienį apsinuodijau - tai pusė sav. be sporto turiu gerą mėn., o reikia kaip nors nukratyt 4 kg, kurių per pusmetį neišėjo - tai naiviai tikiu, kad per mėn. išeis susigundžiau ta dieta 2/5, kur 2 dienas - iškrova, nu ką bandysiu - gal pajudės ledai, gal rimtai suaktyvės medžiagų apykaita, nes kažkaip jau užsisedėjau
QUOTE(Matrisha @ 2015 01 17, 11:20)
Labas, aš 3dienį apsinuodijau - tai pusė sav. be sporto turiu gerą mėn., o reikia kaip nors nukratyt 4 kg, kurių per pusmetį neišėjo - tai naiviai tikiu, kad per mėn. išeis susigundžiau ta dieta 2/5, kur 2 dienas - iškrova, nu ką bandysiu - gal pajudės ledai, gal rimtai suaktyvės medžiagų apykaita, nes kažkaip jau užsisedėjau
As irgi apie ja pradejau galvot. Nors esu pries dietas, bet labai jau nervina riebalai susikaupe ir jie niekaip nedingsta
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 01 16, 23:00)
Eh, o aš jau baiginėju ir paskutinį paskutinį ratą T25 - gamma strength hybrid. Jau beveik keturi mėnesiai su šita programa, ir, pripažinsiu, ėmė pabost.
Man irgi panasiai, nuo vasaros pradzios kaip pradejau su Shaun T tai iki siol taip su juo ir treniruojuosi, jau pabodo pirma buvo Insanity, tada maza pertraukia su JM, tada vel Shaun T ir T25, o dabar Insanity 30 Max, bet jau kazkaip atsibodo tie strakaliojimai namie, norisi i sporto kluba gryzti, jau dairausi labiausiai tinkancio
QUOTE(Matrisha @ 2015 01 17, 12:20)
Skaiciau as apie ja, Irgi sudomino, nors realiai man ir taip panasiai gaunasi....
Ziuriu merginos galvoja apie sporto klubus, gal ir faina butu paivairinimui, bet man kazkaip ir kainos nera labai tinkamos ir laikas. Vilioja cia vienas klubas mane, kuris yra salia mano darbo, bet jis man taaaaaaaaaaaaaaaaiiiiip nepatinka, kad net ir uz dyka neiciau.... Buvo kazkada salia geras klubas ir laikai geri ir treniruociu daug ir sales dvi turejo, bet....uzsidare jis.
Siandiena isbandziau https://www.youtube....h?v=kbxAYBH8ZTE . Tai po geru 10 minuciu jau nuraga buvo slapia. Paskutines 10 minuciu - jau skaiciavau . Reziume - maike ir kelnes buvo slapios, jausmas - geras .
Vakar sportavau pagal https://www.youtube....h?v=WhSHaJ6chJA . Tai cia grynai aerebine treniruote, kokios buna sporto klubuose....
Laba dienos visoms ir grazaus savaitgalio.
Laba visoms. Kur visos dingo ??
Na as po 7dienio Bob harperio treniruotes, vakar vaiksciojai kaip ........ . Kojas skaudejo, uzpakali skaudejo, nugara..... Pasidariau vakar iseigine, siandiena vel judesiu....
Na as po 7dienio Bob harperio treniruotes, vakar vaiksciojai kaip ........ . Kojas skaudejo, uzpakali skaudejo, nugara..... Pasidariau vakar iseigine, siandiena vel judesiu....
QUOTE(Mopsyte @ 2015 01 20, 11:42)
Laba visoms. Kur visos dingo ??
Sportuojam
Vakar buvo pirma insanity treniruote, tai siandien kaip sulauzyta. Bet vistiek dariau antra treniruote Kazkaip pasirode lengviau, nei ana syki kai dariau. Gal begiojimas istvermes daugiau pridejo man
Sveikos man liko 1,5 savaitės su PiYo visai patiko, tik dabar žiūrinėjuosi kitos.
Neapsisprendžiu tarp JM ripped ir 21 days fix. Abiejose reikia svarelių. Kokio svorio naudojat jūs? Kokie lengviausi ir sunkiausi?
Neapsisprendžiu tarp JM ripped ir 21 days fix. Abiejose reikia svarelių. Kokio svorio naudojat jūs? Kokie lengviausi ir sunkiausi?
QUOTE(Linnuse @ 2015 01 21, 11:04)
Sveikos man liko 1,5 savaitės su PiYo visai patiko, tik dabar žiūrinėjuosi kitos.
Laba. As turiu dvejus: vienus kilograminius, o kitus lygtais 1,5 kg..Dazniausiai naudoju kilograminius.
As vakar judejau pagal https://www.youtube....h?v=wtsBv6FKySQ . Na nzn,nzn.....Tik treniruotes pabaigoje jauciausi gerai susilusi, kai tuo tarpu su Bob Harperiu jau po 10 min nugara slapia buvo....
Prisiduodu, insanity treniruote, 8 min buns ir 8 min legs. Ziauriai kojas skauda
Sveikutes. Jungiuosi i jusu buri...Neviltis del svorio apemusi... Kazkaip nenoriu visu tu internetiniu pratimu.. Na, man sunku pagal juos daryti: pirma ziurek, ka ten daro, po to, kol pati susivokiu kas kaip, tai jau ziurek kita pratima daro..
As begu is pradziu (kambaryje) apie 20 min., tada sedu ant treniruoklio , ten rankas, kojas patampau.., tada dar 8 min abs pilvui, dar pritupimai, atsilenkimu keletas. Taip kokia valanda "surenku" Kadangi raumenims reikia 72 val. pailseti, tai darau 3 k per savaite.. Ar cia bent kiek naudinga man bus tokia mano programa? Ar veltui svaistau laika?
As begu is pradziu (kambaryje) apie 20 min., tada sedu ant treniruoklio , ten rankas, kojas patampau.., tada dar 8 min abs pilvui, dar pritupimai, atsilenkimu keletas. Taip kokia valanda "surenku" Kadangi raumenims reikia 72 val. pailseti, tai darau 3 k per savaite.. Ar cia bent kiek naudinga man bus tokia mano programa? Ar veltui svaistau laika?