Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Matrisha @ 2015 01 06, 10:41)
Labas, aš jau po 2os dienos insanity max30 - tai oj kaip šonus skauda  biggrin.gif bet kaip gera, ir užpakalis dega  doh.gif tai sėdėt normaliai darbe negaliu  biggrin.gif
Man po TF šiandien irgi viską skauda thumbup.gif Puikus jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2015 01 06, 12:41)
Labas, aš jau po 2os dienos insanity max30 - tai oj kaip šonus skauda  biggrin.gif bet kaip gera, ir užpakalis dega  doh.gif tai sėdėt normaliai darbe negaliu  biggrin.gif

Rimtai taip skauda??? biggrin.gif As dvi trenkes dariau , bet man tik trecia diena mentys pasijuto, nors dariau " nuo dusios".... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 01 06, 13:51)
Rimtai taip skauda???  biggrin.gif  As dvi trenkes dariau , bet man tik trecia diena mentys pasijuto, nors dariau " nuo dusios"....  g.gif

matai, pas mane beveik mėnesio pertrauka blush2.gif doh.gif jau nebeatsimenu kada sportavau - tai ir skauda viską biggrin.gif
Atsakyti
Nauji metai - puikus laikas grįžti atgal į sportus, šiandien p4p buttocks level 3, 8 min Abs, atsispaudimai ir nugara.
Tikiuosi raumenų labai neskaudės po tokios pertraukos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar 21 day fix upper fix, siandien skauda presa, rankas... blush2.gif Sportuot ir sportuot man biggrin.gif Siandien laukiu jau trecios treniruotes, patinka man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2015 01 06, 15:01)
matai, pas mane beveik mėnesio pertrauka  blush2.gif  doh.gif jau nebeatsimenu kada sportavau - tai ir skauda viską  biggrin.gif

Na as irgi ne pioniere su tais sportais biggrin.gif .
Vakar dariau 21 DF - Cardio, tai pasijuto, kad uzpakali turiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas, eina sau, kaip sunku doh.gif sulaužyta visa, bet patinka man tokia būsena lotuliukas.gif tik vyras iš ryto sakė, kad vaikštau kaip pensininkė doh.gif lotuliukas.gif bet nieko - prasivaikščiojau, paskuj dar pasportavau - atsigavau ax.gif
sunki ta insanity, bet po kol kas labai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi ir aš prie sportuojančių. Esu visiška, visiška pradedančioji. Tai pasirinkau 30 days shred, tada darau 30 days squats chalange.

Šiandien tik trečia diena buvo - bet užpakalis ir rankos, pečuų linija tai oi oi oi kaip dega lotuliukas.gif

Bet malonus jausmas smile.gif Bei didžiuojuosi, kad pagaliau susiėmiau ir pradėjau
Atsakyti
Norejau paklausti kas darot 21 fix day, toj programoje yra failiukas 08 PIyo fix, bet kalendoriuje jo nematau, tai kada ji daryt?
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2015 01 07, 18:07)
Norejau paklausti kas darot 21 fix day, toj programoje yra failiukas 08 PIyo fix, bet kalendoriuje jo nematau, tai kada ji daryt?

Nors 21 Fix Day nedarau, bet turiu atsisiuntus. Turbūt turi omeny 08 Plyo fix? Radau tokį papildomą failą su surašytom treniruotėm (Plyo atsiranda antroj savaitėj):

|-------- WEEK 1 --------|

| MONDAY: Total Body Fix
| TUESDAY: Upper Fix
| WEDNESDAY: Lower Fix
| THURSDAY: Pilates Fix
| FRIDAY: Cardio Fix
| SATURDAY: Dirty 30
| SUNDAY: Yoga Fix

|-------- WEEK 2 --------|

| MONDAY: Plyo Fix
| TUESDAY: Upper Fix
| WEDNESDAY: Lower Fix
| THURSDAY: Pilates Fix
| FRIDAY: Total Body Fix
| SATURDAY: Dirty 30
| SUNDAY: Yoga Fix

* Doubles Option: Perform two workouts on the 3rd week
at a different time of day.
|------------------- WEEK 3 -------------------|

| DAY 15: Total Body Fix & Pilates Fix
| DAY 16: Upper Fix & Cardio Fix
| DAY 17: Lower Fix & 10-Minute Fix for Abs
| DAY 18: Pilates Fix & Total Body Cardio Fix
| DAY 19: Cardio Fix & Upper Fix
| DAY 20: Dirty 30 & Pilates Fix
| DAY 21: Plyo Fix & Yoga Fix
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Elli*: 08 sausio 2015 - 14:05
Sveikos 4u.gif

Neradau 21 day fix, bet prisisiunciau visokiu kitokiu programu bigsmile.gif
Siandien isbandziau JM shred with weights level1. Visai patiko, suprakaitavau neblogai ir dirba visas kunas, ir nereikia skirt itin daug laiko bigsmile.gif
Ryt bandysiu daryt BeFit in 30 extreme, irgi sudomino smile.gif
Atsakyti
Siandien dariau 21 day fix penktaja diena, cardio fix, tai man pati sunkiausia treniruote. Nu nepernesu as kardio, nepatempiu, dariau viska su ta apkunesne mergina... blush2.gif
Aciu Elli 4u.gif
Atsakyti