Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2015 01 04, 15:39)
Pazistami komentarai  drinks_cheers.gif
As 172/54  4u.gif
Siandien tvarkausi namie, uzskaitysiu kaip sporta  blush2.gif  biggrin.gif

Ech... Kad man toki svori prie 164 cm smile.gif smile.gif
Atsakyti
as siandiena pradedu 21days fix. bandziau kazkada T25, bet sunkokas buvo, prievarta darydavau ir stebedavau kada praeis ta 25min.
svareliais/ bonkutemis nepasirupinau, manau po ilgos pertraukos ir be ju bus gerai. Tik gaila kad jau koki 1m vis ruosiuosi kilimeli nusipirkti taip ir nenusiperku biggrin.gif
Atsakyti
Su naujais sportininkės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš šnd turėjau insanity max30 pradėt, bet kažkas nedasiųsta buvo - tai T25 alfos kažkurią dalį padariau, dabar insanity įsirašiau iš naujo - tai jaučiu eisiu dar šnd išbandyt biggrin.gif pažėjau biški video - tai kinkos drebėt pradėjo lotuliukas.gif
po mėnesio pertraukos - sunkoka grįšt, bet nieko - tuoj įsivažiuosiu ax.gif reikia man dar nors 3kg numest ir kažkaip šonus susitvarkyt, nes ta šoninė pykina blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2015 01 04, 16:39)
Pazistami komentarai  drinks_cheers.gif
As 172/54  4u.gif
Siandien tvarkausi namie, uzskaitysiu kaip sporta  blush2.gif  biggrin.gif

O dabar būsiu kūda ir pasportavus biggrin.gif anksčiau mano sportas buvo kilot TV pultelį ir nuo vieno šono apsiverst ant kito biggrin.gif smile.gif Pradėjus PiYo tikrai susimąsčiau, kad galiu sau per dieną skirt laiko atsipalaidavimui su sportu (juolab kai po darbo TV programas noris nežiūrėt, o išjungt), negalvojau kad ištempsiu tiek... (sako išugdyt įprotį užtenka 21 dienos) bet persilaužiau, šiandien pradėsiu 5 savaitę ir dabar nepasportavus jaučiuos negerai... Nes sportas gerina nuotaiką ir sveikatą smile.gif 4u.gif

Esat visos šaunuolės, kurios sportuojat smile.gif
Vien pradėt sportuot reikia valios, o žinant kaip kartais noris viską mest ir kad esi pats sau didžiausias varžovas atsilaikyt ir kovot toliau reikia dvigubai daugiau pastangų.

O pradedančiom patarimas iš patirties... jei viską mesiu, esu prisižadėjus (ne tik sau) vėl pradėt 8 savaites nuo pradžių... o jei "nesusimausiu" po 8 savaičių pasilepinsiu masažu smile.gif 4u.gif

Atsakyti
nu ką - max out 8,25 lotuliukas.gif po tokio sporto - nebevalgysiu nieko - nu ir načiort lotuliukas.gif bet man patiko - varysiu toliau thumbup.gif
Atsakyti
o žiūriu čia ne aš viena tokia, man irgi nusibodo klausyt aplinkinių komentarų, esu 175/56, tai sportuoju kad tvirtėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 01 05, 16:34)
as siandiena pradedu 21days fix. bandziau kazkada T25, bet sunkokas buvo, prievarta darydavau ir stebedavau kada praeis ta 25min.
svareliais/ bonkutemis nepasirupinau, manau po ilgos pertraukos ir be ju bus gerai. Tik gaila kad jau koki 1m vis ruosiuosi kilimeli nusipirkti taip ir nenusiperku biggrin.gif

Sveikos, kaip tik ir as sia programa pradedu siandien bigsmile.gif drinks_cheers.gif Einu daryt pirmos treniruotes smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien Turbo Fire pradėjau. Tokia silpna pasijaučiau, apsipyliau prakaitu kaip reikalas doh.gif Bet nepasiduodu, laukiu rytojaus treniruotės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

O as neradau kur atsisiust 21days fix. Rusiski netinka, nesuprantu, o piratebay irgi nebuvo doh.gif arba nemoku ieskot blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

aš atradau P90x man kol kas labai patiko treniruotės, kadangi aš bėgioju beveik kiekvieną dieną iš ryto, tai šias treniruotes darau tris kartus savaitėje vakare (įsivaizduoju, kad nueinu į grupines treniruotes sporto klube:)). Pagal programą kiekvieną dieną neišveščiau smile.gif Man svarbu tempimo pratimai, lankstumas, šiose treniruotėse taip pat atkreipiamas dėmesys ir pratimai įdomesni, nestandartiniai. Džiaugiuosi, kad turiu dabar ko laukti:)

Insanity, T25, nors ir deklaruojama, kad turėtų patikti mėgstantiems bėgioti, bet man per daug aktyvus vakare ir per mažai tempimo pratimų.

Man asmeniškai labai gražu kūdos (iki Jūsų kūdumo man reiktų numesti 12 kg:)), man kartais atrodo, kad žmonės šiek tiek pavydi ir nori visus prie standarto. Bet pats gražiausias dalykas pasportavusios moterys, ar stambesnės, ar kūdesnės, ypač vyresnės moterys.
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2015 01 05, 22:06)
Sveikos,

O as neradau kur atsisiust 21days fix. Rusiski netinka, nesuprantu, o piratebay irgi nebuvo doh.gif arba nemoku ieskot blush2.gif

Vakare pabandysiu nuoroda imesti, jeigu rasiu ...
Papildyta:
QUOTE(*Elli* @ 2015 01 05, 21:39)
O aš šiandien Turbo Fire pradėjau.  Tokia silpna pasijaučiau, apsipyliau prakaitu kaip reikalas doh.gif Bet nepasiduodu, laukiu rytojaus treniruotės thumbup.gif

Is esmes man patiko T. Fire, bet as jos negaliu daryti, nes man per sirdi duoda nuo to greito bokso...

As cia per iseigines pabandziau Insanity MAX 30, patiko, tikrai patiko, bet man per sunku, senatve matyt biggrin.gif

Vakar pradejau daryti PIYO + 21 DF hibrida.
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=Xg4aka-hwps

kazin kuom nustebins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 06 sausio 2015 - 08:59
Labas, aš jau po 2os dienos insanity max30 - tai oj kaip šonus skauda biggrin.gif bet kaip gera, ir užpakalis dega doh.gif tai sėdėt normaliai darbe negaliu biggrin.gif
Atsakyti