Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Macadamia @ 2014 12 31, 13:37)
Nugarai man patiko šita treniruotė
http://www.youtube.c...h?v=TmktEl7KZxQ

Žinoma, reikia stiprinti visą kūną, o ne atskiras dalis. Kaip ir daugelis čia jau minėjo, pradedančiajai gera programa 21 day fit. Ten jei per sunku daryti su trenere, viena moteris daro tikrai nesudetingus pratimus. Kai sustiprėsit šita programa atrodys labai lengva  thumbup.gif

nugaros raumenys kaip tik dirba ,nes tingi pilvas doh.gif taigi pilvas tragedija ,liepe maziau valgyt ir vaiksciot itraukus pilva lotuliukas.gif
einu i mankstas antras menuo taigi padarau ir sudetingesnus jau pratimus ,tik yra kuriu padarau mazokai dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 12 18, 15:16)
Laba diena  4u.gif
pradėjau Insanity max 30 vakar  smile.gif

Laba,as antra reisa varau Insanity 60d..Seile varvinu i Insanity max,bet cia nepasportuosi atsisiuntes nemokamai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2014 12 09, 23:49)
o kai bandžiau pvz. sportuot pagal Banish Fat Boost Metabolism, tai ojoj  karsta.gif

Paziurejau visai faina manksta. 4u.gif Po Insanity su ja kokia savaite pasiilsesiu smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2014 12 11, 11:36)

Dar vakar pabandžiau www.livestrong.com .

Sitas irgi patiko bigsmile.gif 4u.gif Radau cia https://www.youtube....h?v=Zt38koLzE4g .
Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2014 12 11, 16:36)
Gal turit nuorodą iš kur insanity 30 būtų galima parsisiųst?  bigsmile.gif

bigsmile.gif Labai noretume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 01 sausio 2015 - 21:46
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2014 12 15, 21:40)
O as neprisiverciu pajudet. Ech, geda man. Na prisipazinau, dabar reik pasizadet nuo rytojaus vel sportuot.  4u.gif

Niu kaip sekasi? Ar pajudejai is vietos?Gal pradziai pabandyk lengvesne manksta,nepulk prie kardio smile.gif Va cia kai ka radau https://www.youtube....h?v=MreWx8FhruI .Po biski ir as viska isbandysiu.Ale kur anksciau mano protas buvo isejes pasivaikscioti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2014 12 16, 14:07)
Sveikos merginos.

Svoris  nejuda, nejuda....  g.gif

Manksta svorio metimui padeda tik 30% ,o visa kita mityba,rezimas,poilsis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 18, 11:23)
kai pradėjau sportuot ir aš labai noriu valgyti, atrodo valgau ir jau noriu biggrin.gif

Man atvirksciai.Iki 18val.paskutini kart pavalgau.Paskui po valandos pradedu Insanity,tai paskui po mankstos as to maisto net nebesapnuoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2014 12 21, 17:12)
Na ka, pabandziau as ta Insanity max 30 ir po 4 minuciu uzdusau smile.gif , tai isijungiau Piyo smile.gif ...

Patikekit per pirma ir kitas treniruotes as irgi dusdavau ir visa kaip su savim pasitardavau garsiai laugh.gif Reik tik savo tempa pasirinkti ir siek tiek pasistengti,o po keliu savaiciu atsiras tas ju tempas smile.gif
Dabar juokas ima darant pirmo menesio apsilima smile.gif Aisku prakaitas greit pareina,bet fiziskai as jau viska padarau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 12 21, 19:47)

Na tikrai ne visiems ta Insanity tinka  4u.gif bet pati pradzia tai tikrai manau visiems vienoda buna, ir dusta, ir griuna, ko tik nebuna  biggrin.gif svarbiausia nemesti, pereiti luzio taska, ir tada jau rezultatai buna nerealus  mirksiukas.gif praktiskai viska ka darai po Insanity viskas lengva atrodo  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 01 sausio 2015 - 22:22
Su Naujais metais visas sportininkes 4u.gif Palinkesiu motyvacijos, tinkamos programos biggrin.gif ir geru rezultatu biggrin.gif .

Vakar antra karta pabandziau Insanity Max 30, tai totalus max out'as istiko po 20 minuciu lotuliukas.gif . Pora pratimu dariau lengvesne forma, bet pilnu pajegumu, kitus dariau +/- iprastai, tik savo tempu: jie padaro tris kartus, as - du...
Siandiena bandysiu Tabata...

Ziuresime kuom siais metais Beachbody mus nudziugins biggrin.gif.
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2015 01 01, 21:20)
Laba,as antra reisa varau Insanity 60d..Seile varvinu i Insanity max,bet cia nepasportuosi atsisiuntes nemokamai ? g.gif

Kodel nepasportuoti ? g.gif As is cia siunciausi....

http://rutracker.org...c.php?t=4892935
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2015 01 01, 23:24)
Niu kaip sekasi? Ar pajudejai is vietos?Gal pradziai pabandyk lengvesne manksta,nepulk prie kardio smile.gif Va cia kai ka radau https://www.youtube....h?v=MreWx8FhruI  .Po biski ir as viska isbandysiu.Ale kur anksciau mano protas buvo isejes pasivaikscioti  doh.gif
[

Sveikos, sportisku metu visoms smile.gif
As pries sventes siek tiek PIYO padariau. Bet dabar stop pas mane.. Na siom dienom planuoju vel prisiruost ir pradet sportuot. Teisingai sakai, reikia pradet nuo lengvesniu 4u.gif Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 01 02, 12:50)
Kodel nepasportuoti ?  g.gif  As is cia siunciausi....

http://rutracker.org...c.php?t=4892935

Aciu uz nuoroda,reiks uzsiregistruot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 02 sausio 2015 - 19:04
QUOTE(Dusetelle @ 2015 01 02, 00:24)

Man atvirksciai.Iki 18val.paskutini kart pavalgau.Paskui po valandos pradedu Insanity,tai paskui po mankstos as to maisto net nebesapnuoju  biggrin.gif

Aš esu per liesa, tai pagrindinis mano tikslas priaugti svorio, bet dailaus biggrin.gif tad džiaugiuos, kad norisi valgyt smile.gif truputį užstrigau su mityba, nes nebežinau ką valgyt, kad daugiau būtų svorio ir turėtų iš ko atsirast raumenukai smile.gif

Darau 4 PiYo savaitę smile.gif Matosi šiokie tokie rezultatai smile.gif Kojos tvietesnės ir ant rankų atsirado maži raumenukai smile.gif Užskaitau jų treniruotes, patinka, kad nereikia papildomo inventoriaus.

Gal kuri gali pasidalinti mitybos tvarkaraščiu, jei tokį turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2015 01 02, 23:48)
Aš esu per liesa, tai pagrindinis mano tikslas priaugti svorio, bet dailaus biggrin.gif tad džiaugiuos, kad norisi valgyt smile.gif truputį užstrigau su mityba, nes nebežinau ką valgyt, kad daugiau būtų svorio ir turėtų iš ko atsirast raumenukai  smile.gif

Darau 4 PiYo savaitę smile.gif Matosi šiokie tokie rezultatai smile.gif Kojos tvietesnės ir ant rankų atsirado maži raumenukai smile.gif Užskaitau jų treniruotes, patinka, kad nereikia papildomo inventoriaus.

Gal kuri gali pasidalinti mitybos tvarkaraščiu, jei tokį turit? smile.gif

Koks tavo ugis/svoris? 4u.gif Siaip idomu, nes as irgi is tu kuduju, bet svorio nenoriu, tik sutvirtet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2015 01 03, 23:08)
Koks tavo ugis/svoris? 4u.gif  Siaip idomu, nes as irgi is tu kuduju, bet svorio nenoriu, tik sutvirtet  smile.gif

178/57, bet manau kad sveriu truputį mažiau, nes sumažėjo apimtys ir drabužiai palaisvėjo doh.gif
aš nesijaučiu labai kūda, bet kai sulaukiu komentarų, kad man reikia pavalgyt arba kad sulūšiu, tai manau dar reiktų truputį svorio, kad nebegąsdinti aplinkinių smile.gif

o tavo ūgis/svoris? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2015 01 03, 23:47)
178/57, bet manau kad sveriu truputį mažiau, nes sumažėjo apimtys ir drabužiai palaisvėjo  doh.gif
aš nesijaučiu labai kūda, bet kai sulaukiu komentarų, kad man reikia pavalgyt arba kad sulūšiu, tai manau dar reiktų truputį svorio, kad nebegąsdinti aplinkinių smile.gif

o tavo ūgis/svoris?  smile.gif

Pazistami komentarai drinks_cheers.gif
As 172/54 4u.gif
Siandien tvarkausi namie, uzskaitysiu kaip sporta blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti