Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(spinsa @ 2014 12 20, 11:16)
labas rytas  4u.gif
ar galėtumėt patarti.... nesportavau.....uch ilgokai ir noriu pradėt, kokią programą rinktis pradedančiajai?

Laba ryta.

Jeigu is Beachbody kolekcijos, tai siulyciau PiYo
Jeigu is JM kolekcijos, tai 30 shred, ripped. Pirmame puslapyje yra nuorodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 12 20, 14:26)
Laba ryta.

Jeigu is Beachbody kolekcijos, tai siulyciau PiYo
Jeigu is JM kolekcijos, tai 30 shred, ripped. Pirmame puslapyje yra nuorodos  4u.gif

Pritariu. Piyo pliusas kad nereikia pirktis jokių priemonių, o JM reiks svorių. Po JM shred labiau visur skauda :-D, bet manau PiYo įdomiau nes kas dieną kitaip. Šiandien sąžiningai padariay PiYo sweat tai tikiuos ryt kur nors jausis kad sportavau :-D
Atsakyti
Na ka, pabandziau as ta Insanity max 30 ir po 4 minuciu uzdusau smile.gif , tai isijungiau Piyo smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 12 21, 14:12)
Na ka, pabandziau as ta Insanity max 30 ir po 4 minuciu uzdusau smile.gif , tai isijungiau Piyo smile.gif ...

Man panašiai su normaliu Insanity taip buvo. Tik fit testą pusėtinau padariau, bet jau kitą dieną kaip sulaužyta vaikščiojau. Tuo viskas ir baigėsi... biggrin.gif
Atsakyti
Na siandien man buvo 4 diena, kai sportuoju su Insanity 30 Max. ir siandien padariau visas 30 min be jokio sustojimo. Net paciai keista, nes pora dienu atgal ta pacia treniruote dariau ir max out'as istiko 15 minute. O dabar lyg niekur nieko viska padariau. g.gif na ziuresim kaip toliau seksis. Viena diena geriau, kita sunkiau buna, bet is esmes , labai labai patinka.
Atsimenu, pries metus kai pirmakart dariau Insanity, galvojau mirsiu, stabdziau kas pora minuciu treniruote, nes nieko negalejau padaryti ka ten rode unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Elli* @ 2014 12 21, 17:36)
Man panašiai su normaliu Insanity taip buvo. Tik fit testą pusėtinau padariau, bet jau kitą dieną kaip sulaužyta vaikščiojau. Tuo viskas ir baigėsi... biggrin.gif

Na tikrai ne visiems ta Insanity tinka 4u.gif bet pati pradzia tai tikrai manau visiems vienoda buna, ir dusta, ir griuna, ko tik nebuna biggrin.gif svarbiausia nemesti, pereiti luzio taska, ir tada jau rezultatai buna nerealus mirksiukas.gif praktiskai viska ka darai po Insanity viskas lengva atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 21 gruodžio 2014 - 17:45
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 12 21, 18:47)

Atsimenu, pries metus kai pirmakart dariau Insanity, galvojau mirsiu, stabdziau kas pora
Na tikrai ne visiems ta Insanity tinka  4u.gif bet pati pradzia tai tikrai manau visiems vienoda buna, ir dusta, ir griuna, ko tik nebuna  biggrin.gif svarbiausia nemesti, pereiti luzio taska, ir tada jau rezultatai buna nerealus  mirksiukas.gif praktiskai viska ka darai po Insanity viskas lengva atrodo  blush2.gif

Kaip as kazkada rasiau- po Insanity I kariuomene priims be atrankos smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis ir ateinančiais Naujaisiais. Gero darbų užbaigimo ir dar geresnio naujo starto, tegu užsibrėžti tikslai būna didesni ir dar labiau pasiekiami smile.gif thumbup.gif

šiandien gana tinginiaut, eisiu atidirbt už praleistas dienas:)
Atsakyti
Na, ar pavyko jums per tokią krūvą laisvadienių rasti minutę kitą ir pajudėt?

Aš galiu pasidžiaugt, kad kasdien nors pusvalandį kaulus judinau - pagal Focus T25 Gamma 4 savaitę tvarkaraštį, ir dar šiek tiek papildomų pratimų presui. O savaitgalį belenkas: vakar - Turbo Fire Fire30 + Abs 10, šiandien - PiYo Sculpt ir Fitness Blender Upper/Lower Back. Uf :}

Kalendoriuje, kurį parsisiunčiau, Gamma turi dar vieną variaciją - Pure Strength Hybrid, tai, manau, dar ketvertą savaičių nepaleisiu Focus T25. Patiko, pripratau. O jei dar mitybą pagal jų rekomendacijas pasikoreguočiau..

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 12 21, 18:47)
Na siandien man buvo 4 diena, kai sportuoju su Insanity 30 Max. <...>

O gal gali pasakyti - ar daug ten šuoliukų, ypač aukštų? Čia pagrindinė priežastis, kodėl Insanity net nemėginau imtis - visokie Diamond Jumps ir Tuck Jumps gąsdintų tiek kaimynus, tiek mano kelius.
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 12 28, 12:32)
O gal gali pasakyti - ar daug ten šuoliukų, ypač aukštų? Čia pagrindinė priežastis, kodėl Insanity net nemėginau imtis - visokie Diamond Jumps ir Tuck Jumps gąsdintų tiek kaimynus, tiek mano kelius.

Suoliuku daug, panasiai kaip ir Insanity, jei si nepatiko, tada greiciausiai ir Insanity 30 Max nepatiks..
Atsakyti
Parsisiunciau 21 days, reiks po nauju pradet daryti.
reikes grazeti iki vasaros tongue.gif
Atsakyti
sveiki
as einu i mankstas ,kartais individualias smile.gif bet tai buna karta ,du per savaite po valanda unsure.gif reiketu namuose ,nes kaip sake preso neturiu ,dirba nugaros raumenys doh.gif
ka galeciau pabandyt namuose bent minimaliai padaryt unsure.gif nes turiu lasiniu tikrai nemazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 12 31, 13:53)
sveiki
as einu  i mankstas ,kartais  individualias  smile.gif  bet tai  buna  karta  ,du per savaite po valanda unsure.gif  reiketu  namuose ,nes kaip sake  preso  neturiu  ,dirba nugaros raumenys  doh.gif 
ka galeciau  pabandyt  namuose  bent minimaliai   padaryt  unsure.gif  nes turiu  lasiniu tikrai  nemazai   doh.gif

Nugarai man patiko šita treniruotė
http://www.youtube.c...h?v=TmktEl7KZxQ

Žinoma, reikia stiprinti visą kūną, o ne atskiras dalis. Kaip ir daugelis čia jau minėjo, pradedančiajai gera programa 21 day fit. Ten jei per sunku daryti su trenere, viena moteris daro tikrai nesudetingus pratimus. Kai sustiprėsit šita programa atrodys labai lengva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macadamia: 31 gruodžio 2014 - 13:38