Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(buzhiukas @ 2014 12 16, 10:13)
Toms, kurios labai laukia - vakar užmačiau rutrackeryje Insanity max 30 smile.gif

clap.gif rytoj pat bandysiu fitness3.gif
siandien padariau dvi T25 Beta treniruotes, kaip jau minejau, man T25 Gamma nelimpa pries sirdies ir viskas blush2.gif
Darosi vis sunkiau prisversti sportuoti namie g.gif matyt oras veikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 16 gruodžio 2014 - 18:50
QUOTE(Albe69 @ 2014 12 16, 17:12)
Siandien buvo preso dieno, bet labai sunkiai ejos. Nieko keisto, temperatura 37,2 doh.gif  Edu ir edu, istisai alkana doh.gif O svoris krenta blink.gif nebesuprantu visai kas daros  unsure.gif

O ką ėdi? smile.gif Man patarė valgyt paprastus sausainius "Gaidelis" ir manų košę jei nori svorio smile.gif kai pradėjau sportuot ir aš labai noriu valgyti, atrodo valgau ir jau noriu biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Seniai temoje besilankiau, bet jau laikas vasarai intensyviau ruoštis, tai pradėjau Insanity max 30 vakar smile.gif Po ilgo tinginiavimo laikotarpio gerai išspardė šita mankšta man šikną, nors esu pora kartų pabaigus ir Insanity, ir T25 programas biggrin.gif Šiaip patiko, įdomi sistema nauja, kiekvienoj mankštoj turi užsirašyti laiką, kada pirmą kartą pervargai ir sustojai, taip stebimas progresas. Pratimai įdomūs, apjungiantys keletą judesių thumbup.gif Tik trūko tempimo, ir, kiek žiūrėjau, nėra mankštos skirtos vien raumenų tempimui, tai teks improvizuoti ir imti iš kitos programos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 18, 09:23)
O ką ėdi? smile.gif Man patarė valgyt paprastus sausainius "Gaidelis" ir manų košę jei nori svorio smile.gif kai pradėjau sportuot ir aš labai noriu valgyti, atrodo valgau ir jau noriu biggrin.gif

Daugiausiai viskas kas papuola po ranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 12 18, 14:16)
Laba diena  4u.gif
Seniai temoje besilankiau, bet jau laikas vasarai intensyviau ruoštis, tai pradėjau Insanity max 30 vakar  smile.gif Po ilgo tinginiavimo laikotarpio gerai išspardė šita mankšta man šikną, nors esu pora kartų pabaigus ir Insanity, ir T25 programas biggrin.gif Šiaip patiko, įdomi sistema nauja, kiekvienoj mankštoj turi užsirašyti laiką, kada pirmą kartą pervargai ir sustojai, taip stebimas progresas. Pratimai įdomūs, apjungiantys keletą judesių  thumbup.gif Tik trūko tempimo, ir, kiek žiūrėjau, nėra mankštos skirtos vien raumenų tempimui, tai teks improvizuoti ir imti iš kitos programos  smile.gif

As vakar irgi Insanity 30 Max pabandziau bigsmile.gif kaip sekesi tau, kada istiko max out'as? unsure.gif mano laikas 22.20 min buvo , yra dar kur tobuleti g.gif tempimo pratimu ir man pritruko, tai as papildomai po treniruotes is Youtubo padariau juos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 18 gruodžio 2014 - 19:02
Oho! blink.gif 22 minutės, tai už kartu su juo sportuojančią komandą geriau pavarytum thumbup.gif Aš išsimaxinau 10.15 unsure.gif Smagi mankštelė, šiandien tabata power irgi nenuvylė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Na as irgi vakar " gavau" biggrin.gif Insanity MAX 30. Baisiai smalsu buvo, kas ten naujo....Na ziurint tai man ji pasirode lengvesne negu pirmine Insanity, nzn, gal tik taip atrodo .....
Ryt idomumo delei isbandysiu pirma treniruote, paziuresiu kaip cia seksis..... ax.gif
Atsakyti
Labas, o as kazkaip nebeturiu laiko sportui blush2.gif turbut cia tik save taip guodziu doh.gif nieko - kitais metais pradesiu insanity, jau siunciuosi thumbup.gif dabar pries sventes net neapsimoka pradet, vistiek iseis tik kelias dienas pasportuot, o daugiau gi apsiryjimas laukia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau vel issijudinau, tris dienas jau su PIYO thumbup.gif Pradejau pirmaja savaite, visai patinka, nors pirma karta kazkaip keistai atrode. Kaip gerai, kad penktadieni ten iseigine, tai man labai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 12 18, 23:40)
Oho!  blink.gif 22 minutės, tai už kartu su juo sportuojančią komandą geriau pavarytum  thumbup.gif Aš išsimaxinau 10.15 unsure.gif Smagi mankštelė, šiandien tabata power irgi nenuvylė  thumbup.gif

na as Insanity esu baigusi 2 kartus, tada iskart T25 dariau, beveiki iki galo ir baigiau, ir tada ta Insanity 30 max, tai faktiskai jau turejau gal net viska padaryt be sustojimo, bet vistiek vienas pratimas pakirto unsure.gif vakar uztingejau, tai siandien darysiu Tabata, ziuresiu kaip ten seksis unsure.gif
Atsakyti
Oho, kiek išbandžiusių Insanity MAX! Truputėlį pasiskaičiau APIE ją, kol kas nepanašu, kad mano stilius - ko jau ko, bet plyo man viiiiisai nesinori. Iš dalies dėl kaimynų, dėl sportavimo laiko, dėl sąnarių galų gale. Bet vis tiek siunčiuosi - išmėginsiu. Ir šiaip tas varyk kol negali principas namuose man nelabai veikia.

O aš jau trečia savaitė T25 gamma. Nedaug ir beliko. Kaip Bubbleghost minėjo, visai kitokia šita dalis - kardio beveik nėra, daugiau jėgos pratimų. Sako, kad čia ir yra ta T25 dalis, kurioj raumenys ryškėja. Na, aš prieš raumenis nieko neturiu, jėgos pratimai visai smagūs, tad programą tikrai baigsiu. Ankstesnių dalių treniruotės prabėgdavo greičiau, bet čia irgi neprailgsta wink.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
ar galėtumėt patarti.... nesportavau.....uch ilgokai ir noriu pradėt, kokią programą rinktis pradedančiajai?
Atsakyti