Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Albe69 @ 2014 12 09, 15:41)
Buvau gudresne ir viska susipirkau dar lapkricio menesi  tongue.gif

Siandien silpnai - 2x 100 squat challenge, 8 min buns ir 8 min arms ax.gif Tenka gerai galva pasukt, kur cia rast laiko sportui. Tiek darbu turiu, kad nespeju suktis doh.gif
Vakar buvo 6 km ir presas

Naujokems 4u.gif svarbu nepraraskit ryzto siekant savo tikslu  4u.gif

drinks_cheers.gif aš tarp mokslų vis mėginu pertraukėlę pasidaryt prablaškyt smegenis, bet kai būna bemiegės naktys tai apsieinu tik su lakstymu po univera doh.gif p.s. šaunuolė dėl lapkričio mėnesio thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokia sporto programa galetumete rekomenduoti, kad butu lengvesne, nes T25 sunki man, ir nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 12 09, 16:54)
Kokia sporto programa galetumete rekomenduoti, kad butu lengvesne, nes T25 sunki man, ir nepatinka...

21 day fix bandei?
Atsakyti
ar galetumet kokia nors programą atsiųst su kuria sportuojat? as jau mėnuo siunčiuosi PiYO ir dar neatsisiunčiau doh.gif
pagelbėkit
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 12 09, 17:54)

As puse T25 padariau, bet irgi kaip pradedanciajai sunkoka. Praeita sav. apsirgau, nutraukiau sportus. Tai sugalvojau PIYO pamegint. Siandien dariau pirma treniruote Lower body ka tik biggrin.gif visai nesunku, prasitampiau siek tiek ir viskas. Dabar kol kas darysiu sita programa, o po nauju kibsiu rimciau, nes gruodi tikrai neiseis tiksliai grafiku laikytis ar daug pasiekt. Man sporto butinai reik, nes pajauciau per ta nesportavimo savaite iskart nugara..Tad sportuosiu kiek spesiu. Turiu ir 21 fix, bet cia po PIYO meginsiu biggrin.gif Smagu, kad burys vis gauseja naminiu sportininkiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2014 12 09, 17:29)
21 day fix bandei?

Pasiziurėsiu.

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2014 12 09, 20:43)

Pasixiurėdiu ir sia smile.gif

O JM sunkios treniruotės ? Hanteliu neturiu
Papildyta:
PIYO ta toks letas, kaip tempimo pratimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 12 09, 20:43)

Žiūrint kokios. 30 days shred labiau tinka pradedantiesiems, o kai bandžiau pvz. sportuot pagal Banish Fat Boost Metabolism, tai ojoj karsta.gif Ir beveik visoms JM treniruotėms reikia hantelių kiek pamenu, bet aišku galima naudoti buteliukus pripiltus vandenio/smėlio ar kažką pan.
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2014 12 09, 22:43)
Smagu, kad burys vis gauseja naminiu sportininkiu  thumbup.gif

Aš po dviejų Piyo treniruočių... Lower ir Upper body, kitą kart darysiu vieną po kitos, nes 20 min atrodė per mažai smile.gif kaip minėjo viena sportuolė tikrai nėra per sunku ir raumenų neskauda, tik jaučiasi, kad pajudėjau smile.gif Aišku, dar ne viską darau taisyklingai, bet įsivažiuosiu. Vakar kaip paskatinimą nusipirkau kilimėlį smile.gif Vis neprisiruošiu pasidaryt foto ir pasimatuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 12 09, 21:43)
Pasiziurėsiu.
Pasixiurėdiu ir sia smile.gif

Papildyta:
PIYO ta toks letas, kaip tempimo pratimai biggrin.gif

Hanteliai ne bėda, paauglystėj pastoviai vandens į buteliukus prisipilus sportuodavau ax.gif

Dar vakar pabandžiau www.livestrong.com . Po 35 min. mankštos buvau šlapia, bet už T25 lengviau pasirodė, gal, kad pertraukėlių vandeniui atsigerti yra biggrin.gif
Atsakyti
Labas, biski dingau is eterio biggrin.gif kaledos - niekur nespeju, net ir sportuot nebe kiekviena ryta iseina smile.gif as Piyo beveik baigiu, dar iki kitu metų su sita programa ir padraugausiu, o paskuj insanity 30 thumbup.gif tipo, jau pasirode - nugi ziuresim kas ten per zveris, per sventes prisivalgysiu, o paskuj pilva tvarkysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 12 11, 12:24)
as Piyo beveik baigiu, dar iki kitu metų su sita programa ir padraugausiu, o paskuj insanity 30

Rezultatai matosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 12 11, 10:24)
as Piyo beveik baigiu, dar iki kitu metų su sita programa ir padraugausiu, o paskuj insanity 30  thumbup.gif tipo, jau pasirode - nugi ziuresim kas ten per zveris, per sventes prisivalgysiu, o paskuj pilva tvarkysiu  lotuliukas.gif

Gal turit nuorodą iš kur insanity 30 būtų galima parsisiųst? bigsmile.gif
Atsakyti