Sveikos,
Atrodo nepataikiau laiku į Jūsų temą Dabar visos sportuojančios mamytės tikriausiai sėdi tokiose temose, kaip "Kalėdų dovanos", "Namų dekoravimas", "Karnavaliniai drabužiai" ir t.t. Apsisprendžiau sportuoti pagal Piyo. Kiek peržiūrėjau ten daugiau fizinės formos palaikymui, o ne svorio metimui (kas man neaktualu), tik dar nesugalvojau kaip persidaryt jų siūlomą tvarkaraštį, nes 6 kartai per savaitę, bent pradžiai yra daug... kūnas atpratęs nuo fizinio krūviom tai paskui ir tušinuko nepakelsiu
Jei dar apsireikš kokia sportuojanti būtybė, tai pasidalinkit patarimais
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 04, 11:08)
Sveikos,
Atrodo nepataikiau laiku į Jūsų temą Dabar visos sportuojančios mamytės tikriausiai sėdi tokiose temose, kaip "Kalėdų dovanos", "Namų dekoravimas", "Karnavaliniai drabužiai" ir t.t. Apsisprendžiau sportuoti pagal Piyo. Kiek peržiūrėjau ten daugiau fizinės formos palaikymui, o ne svorio metimui (kas man neaktualu), tik dar nesugalvojau kaip persidaryt jų siūlomą tvarkaraštį, nes 6 kartai per savaitę, bent pradžiai yra daug... kūnas atpratęs nuo fizinio krūviom tai paskui ir tušinuko nepakelsiu
Labas. Nera ta programa baisi, kad po to tusinuko nepakeltumei . Realiai is 30 minuciu sporto yra 20 min., nes kita laika atima anonsai, intarpai ir t.t...
PiYO - pilatesas + joga.
Ir su sia programa galima numesti svorio, bet reikia mityba ziureti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 12 04, 14:53)
Labas. Nera ta programa baisi, kad po to tusinuko nepakeltumei . Realiai is 30 minuciu sporto yra 20 min., nes kita laika atima anonsai, intarpai ir t.t...
PiYO - pilatesas + joga.
PiYO - pilatesas + joga.
Kaip sakiau anksčiau man svarbu palaikyt forma, kūno linijas O jūs bandėt ją? Jei taip ar darėt 6 kartus ar koregavot pagal save?
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 04, 14:03)
Kaip sakiau anksčiau man svarbu palaikyt forma, kūno linijas O jūs bandėt ją? Jei taip ar darėt 6 kartus ar koregavot pagal save?
Oi, ko as tik nesu bandziusi . Kadangi man 35+ tai Piyo buvo viena is tinkamiausi, nes kasdiena strakalioti nebeturiu sveikatos....
Buvo dienu kai 5-6 kartus istisai sportavau pagal kitas programas, tai jautesi nuovargis.
Vakar gryzau su vaikiu is ligonines, tai VEL bandysiu gryzti i doros kelia ....
Plius kaip buvau kazkada rasiusi Kalanetikos subforume, tai pries keleta metu gryzinejau i sporta su kalanetika ir dariau kas diena . Tai buvo antras darbas: po darbo eidavau i spo. kluba...Tai po keletos menesiu pasimate neblogi rezultatai ....ech....
Kalanetika, pilatesas, joga......ta pati " galera"....
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 04, 14:03)
Ne manęs klausėt, bet atsakysiu - aš ją darau tik savaitgaliais. Bet treniruotės tikrai neprastos, jaučiasi, kad kūnas padirba!
O man T25 Gamma prasidėjo. O vaikyti! Geros treniruotės, geros - gerokai labiau koncentruojasi į jėgos pratimus, ir mažiau - į straksėjimus, kaip ankstesnėse dalyse. Tik, bent kol kas, man presui veiksmo šiek tiek trūksta - matyt, bandysiu atsiimt savaitgalį kokiom kitom treniruotėm. Užtat viršutinė kūno dalis turėtų sustiprėti kaip reikalas.
Beje, ar yra čia BAIGUSIŲ visą šitą programą?
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 12 04, 21:19)
Ne manęs klausėt, bet atsakysiu - aš ją darau tik savaitgaliais. Bet treniruotės tikrai neprastos, jaučiasi, kad kūnas padirba!
O man T25 Gamma prasidėjo. O vaikyti! Geros treniruotės, geros - gerokai labiau koncentruojasi į jėgos pratimus, ir mažiau - į straksėjimus, kaip ankstesnėse dalyse. Tik, bent kol kas, man presui veiksmo šiek tiek trūksta - matyt, bandysiu atsiimt savaitgalį kokiom kitom treniruotėm. Užtat viršutinė kūno dalis turėtų sustiprėti kaip reikalas.
as kita savaite irgi pradedu gamma
kazkada del idomumo bandziau viena is gamma treniruociu ..Speed 3.0" tai ohoho treniruote bet viska atlikau, nors buvo ir sunku.
As esu baigusi Shaun T Insanity, tad manau be problemu baigsiu ir T25..tik ka poto veikti nezinau, man labai patinka tokios treniruotes, kuriose issitaskau taip , kad prakaitas bega upeliais.
Sveikutės!
Vakar turėjau pirma Piyo pamoką. Suabejojau ar visus pratimus padarysiu taisyklingai..., bet bandysiu... mano tokia prasta fizinė forma, kad po vakar pasidandymų jau maudžia šonus bandau įsivaizduot, kas bus po pirmo pilno workout'o Šiandien pasimatuosiu, kokiomis apimtimis viską pradedu
Vakar turėjau pirma Piyo pamoką. Suabejojau ar visus pratimus padarysiu taisyklingai..., bet bandysiu... mano tokia prasta fizinė forma, kad po vakar pasidandymų jau maudžia šonus bandau įsivaizduot, kas bus po pirmo pilno workout'o Šiandien pasimatuosiu, kokiomis apimtimis viską pradedu
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 09, 09:40)
Sveikutės!
Svarbu jau pradzia padaryta
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 09, 07:40)
Sveika Nusprendziau ir as jungtis prie jusu, gal bus daugiau motyvacijos reikalo neuzmesti ir toliau judeti tikslo link. Mano fizine forma irgi nekokia, labai noriu ja pagerinti, kad pavasari galeciau pradeti begioti ir po keliu metru nereiktu sustoti atsikvepti. Taip pat noriu numesti apie 10 kg. Taip kad tikslai dideli, belieka tik veikti Issirinkau Turbo Fire programa, esu pagal ja anksciau sportavusi ir labai patiko, nors su ja tikrai yra ka veikti.Tikiuosi galim pasidalinti, kaip mums kasdien sekasi sportuoti, viena kita motyvuoti ir taip pasiekti savu tikslu
QUOTE(*Elli* @ 2014 12 09, 12:42)
Tikiuosi galim pasidalinti, kaip mums kasdien sekasi sportuoti, viena kita motyvuoti ir taip pasiekti savu tikslu
kaip smagu, kad pradedu ne aš viena Kaip žinia mes galim viską, tik kartais trūksta noro Taip, kad prašom teikt ataskaitas apie pasiekimus pažadu teikti ir aš
Ar jums irgi per šį kalėdų maratoną tenka dvigubai sportuot braunantis ir lakstant po parduotuves?
QUOTE(Elsker @ 2014 12 09, 15:07)
Ar jums irgi per šį kalėdų maratoną tenka dvigubai sportuot braunantis ir lakstant po parduotuves?
Buvau gudresne ir viska susipirkau dar lapkricio menesi
Siandien silpnai - 2x 100 squat challenge, 8 min buns ir 8 min arms Tenka gerai galva pasukt, kur cia rast laiko sportui. Tiek darbu turiu, kad nespeju suktis
Vakar buvo 6 km ir presas
Naujokems svarbu nepraraskit ryzto siekant savo tikslu