Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos,

Atrodo nepataikiau laiku į Jūsų temą biggrin.gif Dabar visos sportuojančios mamytės tikriausiai sėdi tokiose temose, kaip "Kalėdų dovanos", "Namų dekoravimas", "Karnavaliniai drabužiai" ir t.t. biggrin.gif bigsmile.gif Apsisprendžiau sportuoti pagal Piyo. Kiek peržiūrėjau ten daugiau fizinės formos palaikymui, o ne svorio metimui (kas man neaktualu), tik dar nesugalvojau kaip persidaryt jų siūlomą tvarkaraštį, nes 6 kartai per savaitę, bent pradžiai yra daug... kūnas atpratęs nuo fizinio krūviom tai paskui ir tušinuko nepakelsiu biggrin.gif

Jei dar apsireikš kokia sportuojanti būtybė, tai pasidalinkit patarimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 04, 11:08)
Sveikos,

Atrodo nepataikiau laiku į Jūsų temą biggrin.gif Dabar visos sportuojančios mamytės tikriausiai sėdi tokiose temose, kaip "Kalėdų dovanos", "Namų dekoravimas", "Karnavaliniai drabužiai" ir t.t. biggrin.gif bigsmile.gif Apsisprendžiau sportuoti pagal Piyo. Kiek peržiūrėjau ten daugiau fizinės formos palaikymui, o ne svorio metimui (kas man neaktualu), tik dar nesugalvojau kaip persidaryt jų siūlomą tvarkaraštį, nes 6 kartai per savaitę, bent pradžiai yra daug... kūnas atpratęs nuo fizinio krūviom tai paskui ir tušinuko nepakelsiu biggrin.gif

Jei dar apsireikš kokia sportuojanti būtybė, tai pasidalinkit patarimais biggrin.gif

Labas. Nera ta programa baisi, kad po to tusinuko nepakeltumei smile.gif . Realiai is 30 minuciu sporto yra 20 min., nes kita laika atima anonsai, intarpai ir t.t...
PiYO - pilatesas + joga.
Ir su sia programa galima numesti svorio, bet reikia mityba ziureti
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 12 04, 14:53)
Labas. Nera ta programa baisi, kad po to tusinuko nepakeltumei smile.gif . Realiai is 30 minuciu sporto yra 20 min., nes kita laika atima anonsai, intarpai ir t.t...
PiYO - pilatesas + joga.
Ir su sia programa galima numesti svorio, bet reikia mityba ziureti

Kaip sakiau anksčiau man svarbu palaikyt forma, kūno linijas smile.gif O jūs bandėt ją? Jei taip ar darėt 6 kartus ar koregavot pagal save?
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 04, 14:03)
Kaip sakiau anksčiau man svarbu palaikyt forma, kūno linijas smile.gif O jūs bandėt ją? Jei taip ar darėt 6 kartus ar koregavot pagal save?

Oi, ko as tik nesu bandziusi ax.gif . Kadangi man 35+ tai Piyo buvo viena is tinkamiausi, nes kasdiena strakalioti nebeturiu sveikatos....
Buvo dienu kai 5-6 kartus istisai sportavau pagal kitas programas, tai jautesi nuovargis.
Vakar gryzau su vaikiu is ligonines, tai VEL lotuliukas.gif bandysiu gryzti i doros kelia .... blush2.gif

Plius kaip buvau kazkada rasiusi Kalanetikos subforume, tai pries keleta metu gryzinejau i sporta su kalanetika ir dariau kas diena . Tai buvo antras darbas: po darbo eidavau i spo. kluba...Tai po keletos menesiu pasimate neblogi rezultatai ....ech.... wub.gif
Kalanetika, pilatesas, joga......ta pati " galera"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 04 gruodžio 2014 - 15:08
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 04, 14:03)

Ne manęs klausėt, bet atsakysiu - aš ją darau tik savaitgaliais. Bet treniruotės tikrai neprastos, jaučiasi, kad kūnas padirba!

O man T25 Gamma prasidėjo. O vaikyti! Geros treniruotės, geros - gerokai labiau koncentruojasi į jėgos pratimus, ir mažiau - į straksėjimus, kaip ankstesnėse dalyse. Tik, bent kol kas, man presui veiksmo šiek tiek trūksta - matyt, bandysiu atsiimt savaitgalį kokiom kitom treniruotėm. Užtat viršutinė kūno dalis turėtų sustiprėti kaip reikalas.

Beje, ar yra čia BAIGUSIŲ visą šitą programą?
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 12 04, 21:19)
Ne manęs klausėt, bet atsakysiu - aš ją darau tik savaitgaliais. Bet treniruotės tikrai neprastos, jaučiasi, kad kūnas padirba!

O man T25 Gamma prasidėjo. O vaikyti! Geros treniruotės, geros - gerokai labiau koncentruojasi į jėgos pratimus, ir mažiau - į straksėjimus, kaip ankstesnėse dalyse. Tik, bent kol kas, man presui veiksmo šiek tiek trūksta - matyt, bandysiu atsiimt savaitgalį kokiom kitom treniruotėm. Užtat viršutinė kūno dalis turėtų sustiprėti kaip reikalas.

Beje, ar yra čia BAIGUSIŲ visą šitą programą?

as kita savaite irgi pradedu gamma 4u.gif
kazkada del idomumo bandziau viena is gamma treniruociu ..Speed 3.0" tai ohoho treniruote biggrin.gif bet viska atlikau, nors buvo ir sunku.
As esu baigusi Shaun T Insanity, tad manau be problemu baigsiu ir T25..tik ka poto veikti nezinau, man labai patinka tokios treniruotes, kuriose issitaskau taip , kad prakaitas bega upeliais.
Atsakyti
Sveikutės! smile.gif

Vakar turėjau pirma Piyo pamoką. Suabejojau ar visus pratimus padarysiu taisyklingai..., bet bandysiu... mano tokia prasta fizinė forma, kad po vakar pasidandymų jau maudžia šonus biggrin.gif bandau įsivaizduot, kas bus po pirmo pilno workout'o biggrin.gif Šiandien pasimatuosiu, kokiomis apimtimis viską pradedu smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 09, 09:40)
Sveikutės! smile.gif

Vakar turėjau pirma Piyo pamoką. Suabejojau ar visus pratimus padarysiu taisyklingai..., bet bandysiu... mano tokia prasta fizinė forma, kad po vakar pasidandymų jau maudžia šonus biggrin.gif bandau įsivaizduot, kas bus po pirmo pilno workout'o biggrin.gif Šiandien pasimatuosiu, kokiomis apimtimis viską pradedu smile.gif  bigsmile.gif

Svarbu jau pradzia padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2014 12 09, 07:40)
Sveikutės!

Vakar turėjau pirma Piyo pamoką.
Sveika 4u.gif Nusprendziau ir as jungtis prie jusu, gal bus daugiau motyvacijos reikalo neuzmesti ir toliau judeti tikslo link. Mano fizine forma irgi nekokia, labai noriu ja pagerinti, kad pavasari galeciau pradeti begioti ir po keliu metru nereiktu sustoti atsikvepti. Taip pat noriu numesti apie 10 kg. Taip kad tikslai dideli, belieka tik veikti ax.gif Issirinkau Turbo Fire programa, esu pagal ja anksciau sportavusi ir labai patiko, nors su ja tikrai yra ka veikti.

Tikiuosi galim pasidalinti, kaip mums kasdien sekasi sportuoti, viena kita motyvuoti ir taip pasiekti savu tikslu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2014 12 09, 12:42)

Tikiuosi galim pasidalinti, kaip mums kasdien sekasi sportuoti, viena kita motyvuoti ir taip pasiekti savu tikslu  bigsmile.gif

kaip smagu, kad pradedu ne aš viena smile.gif Kaip žinia mes galim viską, tik kartais trūksta noro ax.gif Taip, kad prašom teikt ataskaitas apie pasiekimus smile.gif pažadu teikti ir aš smile.gif
Atsakyti
Ar jums irgi per šį kalėdų maratoną tenka dvigubai sportuot braunantis ir lakstant po parduotuves? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 12 09, 15:07)
Ar jums irgi per šį kalėdų maratoną tenka dvigubai sportuot braunantis ir lakstant po parduotuves? biggrin.gif

Buvau gudresne ir viska susipirkau dar lapkricio menesi tongue.gif

Siandien silpnai - 2x 100 squat challenge, 8 min buns ir 8 min arms ax.gif Tenka gerai galva pasukt, kur cia rast laiko sportui. Tiek darbu turiu, kad nespeju suktis doh.gif
Vakar buvo 6 km ir presas

Naujokems 4u.gif svarbu nepraraskit ryzto siekant savo tikslu 4u.gif
Atsakyti