Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Albe69 @ 2014 11 23, 18:05)
Siandien grazus nubegtas atstumas 11,11 km, gryzus namo puse JM 6week 6 pack, 8 min abs, 8 min buns ir 8 min arms ax.gif

Šaunuolė tikrai thumbup.gif

Mane kankina aktyvios mm, tai apsistojau ties daug daug km vaikščiojimo blush2.gif Ryt turėtų būt lengviau
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 11 23, 20:12)
Oho, Albe69! Šaunuolė! Tiesa, o kiek dienų per savaitę sportuoji?

Manęs laukia paskutinė T25 savaitė. O savaitgalį paįvairinimui - vakar Zumba ir dvigubas 6 minute Abs (iš Hip-Hop Abs programos), šiandien PiYo - Sculpt ir 10 Minute Fix for Abs iš 21 Day Fix.

Ir... Jau žvalgausi, ar kokių naujų programų Beach Body nepaleido. Tiesa, gal žinote dar kokią panašią firmą, įvairias sporto programas leidžiančią?

Pati irgi sauniai varai. Taip ir toliau mirksiukas.gif

Ivairiai, nuo 3 iki 6 dienu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas cia esate parsisiuntusios INSANITY programa? Gal galetumet man imesti i skype: LinUte.Iv. Labai dekoju, nes nemoku parsisiusti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos panelės,

išsiviriau 5 grūdų košės ir užsukau pas jus mirksiukas.gif Prieš kelis metus, kai nedirbau buvau pradėjusi sportuoti, bet įsidarbinusi viską mečiau. Dabar atėjus šaltukui ir norėdama pakeist gyvenimo būdą, nes puola visokios durnos mintys, o sportas kaip žinia vaistas nuo daugelio ligų, nusprendžiau vėl grįžti prie aktyvesnio judėjimo. 4u.gif
Dirbu sėdimą darbą ir kaip daugelis į darbą ir iš jo važiuodavau automobiliu, prieš pora savaičių nusprendžiau, kad gana... iki darbo tik 10 min pėstute, o aš sėdžiu kamštyje biggrin.gif taigi nuo tos dienos pradėjau vaikščioti smile.gif Kartais pareinu papietauti į namus, tad jei gera diena, prajudu apie 40 min smile.gif Prie namų yra mini sporto klubas, bet pagalvojau, kad ten tas pats kaip namie, tai leisti pinigus gal būtų truputį nelogiška.
Antsvorio problemų neturiu: ūgis 1.78, sveriu 57. Bet kaip minėjau dėl nuotaikos, bendros savijautos ir kūno stangrumo manau reikia susiimti smile.gif

Noriu prisijungti prie jūsų, nes kaip daug kur rašo, kad viešas tikslo siekimas dar labiau motyvuoja bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos, na ka siandien iveikiau tinguli ir padariau T25 Beta Core Speed + JM 6 weeks 6 pack , bet pastebejau , kad pastaruoju metu darant T25 diegia sirdi. Anksciau niekada tokiu problemu neturejau, esu ir Insanity issportavusi pusmeti, nieko nebuvo, o dabar kazkas negero darosi, ar kam buvo panasiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 11 30, 18:16)
Sveikos, na ka siandien iveikiau tinguli ir padariau T25 Beta Core Speed + JM 6 weeks 6 pack , bet pastebejau , kad pastaruoju metu darant T25 diegia sirdi. Anksciau niekada tokiu problemu neturejau, esu ir Insanity issportavusi pusmeti, nieko nebuvo, o dabar kazkas negero darosi, ar kam buvo panasiai?  g.gif

Sveika, ar širdį diegia ar būtent tame plote? Aš vieną kartą taip susipainiojau, toks jaumas buvo kad įkvepiant ir iškvepiant diegdavo širdį, o iš tikrųjų tai buvo tarpšonkaulinių nervų šaknelių uždegimas doh.gif

Linnuse, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elsker: 30 lapkričio 2014 - 18:40
QUOTE(Linnuse @ 2014 11 30, 12:01)
Sveikos panelės,

išsiviriau 5 grūdų košės ir užsukau pas jus  mirksiukas.gif  Prieš kelis metus, kai nedirbau buvau pradėjusi sportuoti, bet įsidarbinusi viską mečiau. Dabar atėjus šaltukui ir norėdama pakeist gyvenimo būdą, nes puola visokios durnos mintys, o sportas kaip žinia vaistas nuo daugelio ligų, nusprendžiau vėl grįžti prie aktyvesnio judėjimo.  4u.gif
Dirbu sėdimą darbą ir kaip daugelis į darbą ir iš jo važiuodavau automobiliu, prieš pora savaičių nusprendžiau, kad gana... iki darbo tik 10 min pėstute, o aš sėdžiu kamštyje biggrin.gif taigi nuo tos dienos pradėjau vaikščioti smile.gif Kartais pareinu papietauti į namus,  tad jei gera diena, prajudu apie 40 min smile.gif Prie namų yra mini sporto klubas, bet pagalvojau, kad ten tas pats kaip namie, tai leisti pinigus gal būtų truputį nelogiška.
Antsvorio problemų neturiu: ūgis 1.78, sveriu 57. Bet kaip minėjau dėl nuotaikos, bendros savijautos ir kūno stangrumo manau reikia susiimti smile.gif

Noriu prisijungti prie jūsų, nes kaip daug kur rašo, kad viešas tikslo siekimas dar labiau motyvuoja  bigsmile.gif

Sveika prisijungusi! Taip - išties sportas magiškas nuotaikai ir savijautai. Sveikinu su pasiryžimu. wink.gif O ar ketini kažką papildomai namuose sportuoti, ar kol kas tik pėškojimas planuose?
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 11 30, 19:38)
Sveika, ar širdį diegia ar būtent tame plote? Aš vieną kartą taip susipainiojau, toks jaumas buvo kad įkvepiant ir iškvepiant diegdavo širdį, o iš tikrųjų tai buvo tarpšonkaulinių nervų šaknelių uždegimas doh.gif

diegia butent sirdi, ir butent sportuojant T25, baigus treniruote nebeskauda , itariu ir as tarpsonkauliniu nervu uzdegima, bet tokiu atveju matyt skaudetu ir ramybes busenoje g.gif reikes pasidaryti kardiograma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 11 30, 20:42)
diegia butent sirdi, ir butent sportuojant T25, baigus treniruote nebeskauda , itariu ir as tarpsonkauliniu nervu uzdegima, bet tokiu atveju matyt skaudetu ir ramybes busenoje  g.gif reikes pasidaryti kardiograma  unsure.gif

jei ramybės būsenoj neskauda tai sakys, kad nieko nepamatys. Jei taip "ūkiškai" tai siūlyčiau ten kabinete pastraksėt kažkiek iškart su prisegtais elektrodais ir kai pajusit vėl tą skausmą tegu prijungia prie jūsų laidukus, iškart pamatys kas negerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 11 30, 21:38)
Sveika prisijungusi! Taip - išties sportas magiškas nuotaikai ir savijautai. Sveikinu su pasiryžimu. wink.gif O ar ketini kažką papildomai namuose sportuoti, ar kol kas tik pėškojimas planuose?

Labas rytas smile.gif Kol kas bandau ugdytis vaikščiojimo pėstute įprotį smile.gif paskui imsiuos rimčiau. peržiūrėjau programas pagal kurias sportuojat, visai patiko Piyo. Gal turit kokių atsiliepimų apie ją. Noriu programos, kurioje viskas būtų nuo A iki Ž (apšilimas, pratimai ir relax), nesinori junginėt 10 programų, kad pamanktint visą kūną. Esu bandžius JM Shred - nebloga, bet mane labiau domina linijų palaikymas, o ne svorio metimas smile.gif Nes kol kas iš aplinkinių girdžiu pastabas - pradėk valgyt biggrin.gif

įmetu nuorodą, tiesiog bendram išprusimui mirksiukas.gif http://www.15min.lt/...cius-555-462664

Mano 21 dienos įprotis bus gerti vandenį, nes dabar išgeriu vos pusė litro sad.gif ir jaučiu kaip džiustu doh.gif

Lauksiu atsiliepimų apie Piyo smile.gif Visoms geros dienos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien turejau pradeti T25 betos III savaite, bet apsirgau, sloga, gerkle, visas kunas skauda, ner jegu. Teks poilsiaut. Taip gaila, nes jau ir praeita sav. is sesiu treniruociu tik tris padariau.. Na gruodis jauciu ir bus toks nenuoseklus. Vis tiek sventes, visokie reikalai... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siandien tik begimas -12 km ir pora pratimu presui ax.gif
Tuoj prasides ruosimasis kaledoms, tai idomu kiek cia to laiko sportui liks g.gif
Atsakyti