Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Nors kaip tik tuo metu, kai ją baigsiu, turėtų naujoji Insanity Max 30 išeit. Užuojauta žemiau gyvenantiems kaimynams.

O kas cia per naujiena-insanity Max 30? ax.gif Idomu idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 11 15, 08:31)
Visiškai atvirkščia man situacija biggrin.gif Pradėjau PIYO, nusprendžiau, kad dinamiškumo trūksta, kuris ryte mane iš lovos ir išverčia, tad peršokau ant T25. O PiYo žiemos vakarams palikau, bet irgi šauni programa. Ir ypač smagu girdėt, kad rezultatai džiugina!

Aš vakarais sportuoju, tai man pats tas, juo labiau, kad iki tol praktiškai nesportavus ax.gif Iki švenčių baigsiu Piyo, po švenčių planuoju vėl bandyt T25, gal pavyks prisijaukint biggrin.gif Pažiūriu, kaip vyras rytas sportuoja, galvoju, kad ir aš galėsiu cool.gif

O gal yra čia baigusių Piyo? Įdomu, kaip rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 11 15, 12:53)
O kas cia per naujiena-insanity Max 30? ax.gif Idomu idomu  biggrin.gif

Gruodzio menesi Beachbody isleidzia nauja Insanity programa, tik jos treniruotes trunka po 30 min, ne taip kaip ankstesne Insanity versija....
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 11 15, 09:31)
Tai kad normaliai - T25, pvz., "pagal planą" yra 5 "darbo" + 2 poilsio dienos (viena iš jų - su neprivalomu tempimu). Kūnui būtina pailsėt, kad rezultatų būtų. Iš patirties sakau ;}

O aš pati jau 3 savaitė T25 Beta - tai 8 iš viso su T25. Keista, bet nė velnio nenusibodo, ir labai smagus jausmas, kai jau žinau, kad programą ir pradėjau, ir baigsiu. Tiesa, sportuoju kasdien tik po vieną, o savaitgaliais pasizumbinu ar kokį PiYo įkalu, ar HIIT - pagal nuotaiką. Tinka man ta T25, jau liūdžiu, kad baigsis. Nors kaip tik tuo metu, kai ją baigsiu, turėtų naujoji Insanity Max 30 išeit. Užuojauta žemiau gyvenantiems kaimynams.

biggrin.gif mano kunas visas sako : AUC.... doh.gif ax.gif stai ka reiskia kai uzsisedejus..visus galus skauda... doh.gif nu bet kaip nors..
Dabar gavosi 2 dienas pagal JM.. o dvi -nesportavau, nes naktines dirbau..tj ten teko "pasportuot" intensyviai, tj diena is loveles jau nepakilau kap suplanavus buvau..ryt laukia JM biggrin.gif jau moraliskai ruosiuosi is vakaro doh.gif ax.gif

Del kaimynu, tj hmm... pas mane lb viskas zauriai girdisi..(virs manes gyvena pora su mazais vaikais, tj uhhh koki viesulai...) tj db isivaizduoju kai as strakalioju- kap po manim gyvenantiem smagu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagutee: 15 lapkričio 2014 - 22:40
QUOTE(gagutee @ 2014 11 15, 22:38)

Del kaimynu, tj hmm... pas mane lb viskas zauriai girdisi..(virs manes gyvena pora su mazais vaikais, tj uhhh koki viesulai...) tj db isivaizduoju kai as strakalioju- kap po manim gyvenantiem smagu biggrin.gif

jooo, pas mane lygiai tas pats doh.gif tik plius pas mane dar ir mazas vaikas duodas biggrin.gif stengiuos dienos metu strakaliot, bet vistiek bunu suvarzyta, nesinori labai triuksmaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 16, 09:49)
jooo, pas mane lygiai tas pats doh.gif tik plius pas mane dar ir mazas vaikas duodas biggrin.gif stengiuos dienos metu strakaliot, bet vistiek bunu suvarzyta, nesinori labai triuksmaut ax.gif

100 proc drinks_cheers.gif norėtųs rast salę valandai, kur viena galėčiau išsiliet, išsisportuot, su daug erdvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 11 16, 15:52)
100 proc  drinks_cheers.gif  norėtųs rast salę valandai, kur viena galėčiau išsiliet, išsisportuot, su daug erdvės biggrin.gif

Oi kaip as jus suprantu, teko gyventi bute su prietrankom kaimynais.
Siandiena pajudejau is letargo miego: PIYO upper body+lower body. smile.gif
Papildyta:
21 day fix gerbejoms 000189.gif 000189.gif

ISEINA NAUJA PROGRAMA smile.gif

https://www.youtube....h?v=Xg4aka-hwps
Atsakyti
Nenorėjau šiandien nieko nedaryt, tai T25 Lower focus pasidariau ir 8min buns, 8min legs bigsmile.gif noriu rytais bėgiot, bet bijau ligų doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tam kartui sportas uzsibaige - sergu doh.gif
Atsakyti
Labas,
sveikatos albe69 4u.gif

O man siandien T25 beta pirmoji treniruote bigsmile.gif Laukiu vakaro biggrin.gif
Atsakyti
man kažkaip nepavyksta pasiekti tos pulso ribos, kai prasideda spartus riebalų deginimas.. myniau dviratį valandą, 20km per valandą greičiu, ant ketvirtos apkrovos..išspaudžiau lašą prakaito ir pulsas nelabai tekilo virš 110.. nusivylusi savimi, turbūt per mažai iš savęs reikalauju

o gal blogai skaičiuoju...bet džiugina tas kūno virpėjimas nusiridneus nuo dviračio
Atsakyti
Su kuo matuojat? Kazkaip sunkiai tiketina g.gif
Atsakyti