QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 11 15, 09:31)
Tai kad normaliai - T25, pvz., "pagal planą" yra 5 "darbo" + 2 poilsio dienos (viena iš jų - su neprivalomu tempimu). Kūnui būtina pailsėt, kad rezultatų būtų. Iš patirties sakau ;}
O aš pati jau 3 savaitė T25 Beta - tai 8 iš viso su T25. Keista, bet nė velnio nenusibodo, ir labai smagus jausmas, kai jau žinau, kad programą ir pradėjau, ir baigsiu. Tiesa, sportuoju kasdien tik po vieną, o savaitgaliais
pasizumbinu ar kokį PiYo įkalu, ar HIIT - pagal nuotaiką. Tinka man ta T25, jau liūdžiu, kad baigsis. Nors kaip tik tuo metu, kai ją baigsiu, turėtų naujoji Insanity Max 30 išeit. Užuojauta žemiau gyvenantiems kaimynams.
mano kunas visas sako : AUC....
stai ka reiskia kai uzsisedejus..visus galus skauda...
nu bet kaip nors..
Dabar gavosi 2 dienas pagal JM.. o dvi -nesportavau, nes naktines dirbau..tj ten teko "pasportuot" intensyviai, tj diena is loveles jau nepakilau kap suplanavus buvau..ryt laukia JM
jau moraliskai ruosiuosi is vakaro
Del kaimynu, tj hmm... pas mane lb viskas zauriai girdisi..(virs manes gyvena pora su mazais vaikais, tj uhhh koki viesulai...) tj db isivaizduoju kai as strakalioju- kap po manim gyvenantiem smagu