Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikutės, prisiduodu su T25 ir 8min buns thumbup.gif jau spėjau ir varškytės suvalgyt, mėginu susiimt su tuo maistu :pioneer

Bubbleghost, sveikutė 4u.gif pagal ką sportuoji namie? smile.gif
Atsakyti
Visa vasara ir dali rudens prasportavau su Shaun T Insanity, bet jau atsibodo blush2.gif
Todel dabar darau T25 Beta po dvi treniruotes i diena, nes vienos man mazoka unsure.gif
Kartais prijungiu ir T25 Gamma kokia treniruote, bet ten jau sunkoka blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif

Jei priimsit, aš irgi norėčiau bendrauti su Jumis blush2.gif Sportuoju trečia savaitė Piyo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 11 13, 21:04)
Labas vakaras  ax.gif

Jei priimsit, aš irgi norėčiau bendrauti su Jumis  blush2.gif  Sportuoju trečia savaitė Piyo  smile.gif

Prasom i buri. 4u.gif Kaip patinka, kaip rezultatai? ax.gif

As sia savaite tai saziningai tingiu, net pikta ant saves.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 14, 08:53)
Prasom i buri.  4u.gif  Kaip patinka, kaip rezultatai?  ax.gif

As sia savaite tai saziningai tingiu, net pikta ant saves....  g.gif

Prieš tai buvau pradėjusi T25, bet man per daug šokinėjimo, norėjosi, kažko ramesnio, tai piyo - pats tas thumbup.gif Kai būna lengvesnės dienos, darau dar plius piyo hiit smile.gif Rezultatai kol kas tokie, kad tikrai jaučiasi, kad sustangrėjo kojos, užpakalis, liemuo pora cm susiaurėjo, bet dar tik, kaip ir minėjau, trečia savaitė, tai stebuklų tikėtis neverta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 11 14, 10:43)
Prieš tai buvau pradėjusi T25, bet man per daug šokinėjimo, norėjosi, kažko ramesnio, tai piyo - pats tas  thumbup.gif  Kai būna lengvesnės dienos, darau dar plius piyo hiit  smile.gif  Rezultatai kol kas tokie, kad tikrai jaučiasi, kad sustangrėjo kojos, užpakalis, liemuo pora cm susiaurėjo, bet dar tik, kaip ir minėjau, trečia savaitė, tai stebuklų tikėtis neverta  ax.gif

Sveikute smile.gif pastebrjau cia daug kas apir ta piyo kalba,cia programa parsisiust galima is kur nors? Man t25 neiseina pilnai dayt tu strikinejimu del kaimynu,visad reik varzytis sportuojant doh.gif galvoju gal ka kita isbandyt
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 11 14, 12:07)
Sveikute smile.gif pastebrjau cia daug kas apir ta piyo kalba,cia programa parsisiust galima is kur nors? Man t25 neiseina pilnai dayt tu strikinejimu del kaimynu,visad reik varzytis sportuojant doh.gif  galvoju gal ka kita isbandyt

Pirmame puslapyje yra nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 11 14, 12:21)
Pirmame puslapyje yra nuoroda  4u.gif

visai jau aš.. doh.gif ačiū smile.gif pamėginsiu, gal patiks
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif Šiandien dar su T25 ir 8min buns, 8min legs, bet jau parsisiunčiau Piyo, tai ryt žiūrėsiu kaip čia seksis. Kiek prasukau treniruočių tai tikrai lėtesnės, ramesnės bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien atradau koks geris yra amino rugstys bigsmile.gif
Sportavau 2 val ir dar pusvalandi namus poto tvarkiau lotuliukas.gif
Siandien: Tabata full body strenght (25 min), T25 dvi treniruotes, JM 6week 6 pack ir 2x8 min arms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 14, 22:27)
Siandien atradau koks geris yra amino rugstys bigsmile.gif
Sportavau 2 val ir dar pusvalandi namus poto tvarkiau lotuliukas.gif
Siandien: Tabata full body strenght (25 min), T25 dvi treniruotes, JM 6week 6 pack ir 2x8 min arms  thumbup.gif

Ohoho! Va cia tai sportas namuose! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2014 11 13, 14:28)
biggrin.gif  teks darytis pakoreguota plana..su naktnem jau susideliojau kaip sportuot ..na o denines... jauciu busw - poilso dienos..gausis 6 sportuoji-2 poilsio.. bisky daugokai to poilsio, bet gal kokius prasitampymus per jas daryt  g.gif
doh.gif  ryte niekaip, pasizadu paszadu -=o vistiek nepakylu is lovos.... as vakare galiu, kazkaip lengviau biggrin.gif

Tai kad normaliai - T25, pvz., "pagal planą" yra 5 "darbo" + 2 poilsio dienos (viena iš jų - su neprivalomu tempimu). Kūnui būtina pailsėt, kad rezultatų būtų. Iš patirties sakau ;}

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 11 13, 18:57)
Visa vasara ir dali rudens prasportavau su Shaun T Insanity, bet jau atsibodo  blush2.gif
Todel dabar darau T25 Beta po dvi treniruotes i diena, nes vienos man mazoka  unsure.gif
Kartais prijungiu ir T25 Gamma kokia treniruote, bet ten jau sunkoka  blush2.gif

ŽVĖRIS ._O Tiesa, pripažinsiu, kad iš Betos tikėjausi sunkesnių pratimų. O gal čia tiesiog Alfa taip gerai paruošė? Mat dabar, atrodo, be problemų viską padarau.

QUOTE(d'esprit @ 2014 11 14, 11:43)
Prieš tai buvau pradėjusi T25, bet man per daug šokinėjimo, norėjosi, kažko ramesnio, tai piyo - pats tas  thumbup.gif  Kai būna lengvesnės dienos, darau dar plius piyo hiit  smile.gif  Rezultatai kol kas tokie, kad tikrai jaučiasi, kad sustangrėjo kojos, užpakalis, liemuo pora cm susiaurėjo, bet dar tik, kaip ir minėjau, trečia savaitė, tai stebuklų tikėtis neverta  ax.gif

Visiškai atvirkščia man situacija biggrin.gif Pradėjau PIYO, nusprendžiau, kad dinamiškumo trūksta, kuris ryte mane iš lovos ir išverčia, tad peršokau ant T25. O PiYo žiemos vakarams palikau, bet irgi šauni programa. Ir ypač smagu girdėt, kad rezultatai džiugina!

O aš pati jau 3 savaitė T25 Beta - tai 8 iš viso su T25. Keista, bet nė velnio nenusibodo, ir labai smagus jausmas, kai jau žinau, kad programą ir pradėjau, ir baigsiu. Tiesa, sportuoju kasdien tik po vieną, o savaitgaliais pasizumbinu ar kokį PiYo įkalu, ar HIIT - pagal nuotaiką. Tinka man ta T25, jau liūdžiu, kad baigsis. Nors kaip tik tuo metu, kai ją baigsiu, turėtų naujoji Insanity Max 30 išeit. Užuojauta žemiau gyvenantiems kaimynams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavirstu_vovere: 15 lapkričio 2014 - 08:32