Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Elsker @ 2014 11 11, 22:10)
Sveikos biggrin.gif

su T25 ir 8 min buns ateinu prisiduot. Praeitą žiemą bėgiojau, dabar žiūriu orai šaltyn ir mane vėl traukia į lauką, mąstau pradėt rytinius bėgiojimus g.gif

Kaip idomiai, dazniausiai zmones ziema nustoja begiot del salto oro g.gif biggrin.gif

Vakar T25, JM 6week 6pack, ir 16 min abs ax.gif

Siandien mastau, kad visai noreciau pabegiot g.gif Bet poto nebepatempiu T25. O jeigu kai darau viena, nedaryciau kito? g.gif
Atsakyti
Sveikos... smile.gif tempiau tempiau....ir datempiau... biggrin.gif tikiuosi istemsu... nuo snd pradejau JM Body Revolution... na jo kap jum cia pasportavusiom gal ir nieko basaus, bet kaip man uzsisedejusai begemotei doh.gif bigsmile.gif Isvados - esu kritines sportines parengties..nors darbas nesedmas, taciau..o taciau... susilau, suslapau...ir tk per 30 min,... doh.gif ax.gif o dar svarscau eit i sporto kluba..jauciu ji pasliksiu pavasariui...
tk db galvoju...kaip reiks sportuot darbo dienomis... g.gif doh.gif
Atsakyti
Siandien 8 km, T25, JM 6 week 6 pack ir 8 min legs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 12, 19:15)
Siandien 8 km, T25, JM 6 week 6 pack ir 8 min legs ax.gif

jeigu kojoms, tai 8 min buns irgi perrištas su kojų pratimais thumbup.gif man 8 min buns ir 8 min legs neatsiejami smile.gif

Aš prisistatau su T25 ir 4x8min buns, arms, legs, abs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 11 12, 19:56)
jeigu kojoms, tai 8 min buns irgi perrištas su kojų pratimais thumbup.gif  man 8 min buns ir 8 min legs neatsiejami smile.gif

Aš prisistatau su T25 ir 4x8min buns, arms, legs, abs 4u.gif

Jo, siandien buvo koju diena, bet daugiau nebeiveikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2014 11 12, 18:01)
tk db galvoju...kaip reiks sportuot darbo dienomis...  g.gif  doh.gif

Arba anksti ryte arba gryzus po darbo...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 12, 21:54)
Arba anksti ryte arba gryzus po darbo...

na anksti ryte... tj td reiktu keltis 5... biggrin.gif po darbo ... td 10 vakaro doh.gif biggrin.gif nu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2014 11 12, 23:31)
na anksti ryte... tj td reiktu keltis 5... biggrin.gif po darbo ... td 10 vakaro  doh.gif  biggrin.gif  nu kaip nors biggrin.gif

Na tada sunki situacija g.gif . Jeigu save pakeli is lovos 5 ryto - tada kelkis 5 ryto...

As tai sia savaites kakzokia aptingusi, nesportuoju ir ant saves pykstu.... ....nzn ko noriu doh.gif

laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2014 11 12, 22:31)
na anksti ryte... tj td reiktu keltis 5... biggrin.gif po darbo ... td 10 vakaro  doh.gif  biggrin.gif  nu kaip nors biggrin.gif

ryte daug geriau, jei be jokių cardio thumbup.gif tik va prisiverst reik doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi toliau su T25 judu i prieki, siandien bus reikalu, tai net gaila, kad teks praleist treniruote biggrin.gif Siandien lygiai menuo kaip pradejau sportuoti kas vakara wub.gif
Pavasari irgi noreciau i koki sporto kluba nueit aerobika, paziuret ar bus progresas po namu treniruociu smile.gif kokio pajegumo busiu ir siaip paivairinimui koki menesiuka.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 13, 09:52)
Na tada sunki situacija  g.gif . Jeigu save pakeli is lovos 5 ryto - tada kelkis 5 ryto...

As tai sia savaites kakzokia aptingusi, nesportuoju ir ant saves pykstu.... ....nzn ko noriu  doh.gif

laba ryta  4u.gif

biggrin.gif teks darytis pakoreguota plana..su naktnem jau susideliojau kaip sportuot ..na o denines... jauciu busw - poilso dienos..gausis 6 sportuoji-2 poilsio.. bisky daugokai to poilsio, bet gal kokius prasitampymus per jas daryt g.gif

QUOTE(Elsker @ 2014 11 13, 09:59)
ryte daug geriau, jei be jokių cardio thumbup.gif  tik va prisiverst reik doh.gif

doh.gif ryte niekaip, pasizadu paszadu -=o vistiek nepakylu is lovos.... as vakare galiu, kazkaip lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos cool.gif
ar priimsit bendrauti? ilga laika bendravau temoje ,,sportuojame sporto klube" bet kadangi, jau nemazai laiko sportuoju namuose, si tema man artimesne sirdziai rolleyes.gif
Atsakyti