Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Albe69 @ 2014 11 08, 16:09)
Sveikos mirksiukas.gif

Senai cia besilankiau, bet priprendo reikalas rimtai save suimt i rankas  mad.gif 2 men begiojau, taciau rezultatai nera tokie dziuginantys. Svoris nei is vietos (na del to labai nepergyvenu), kojos pastorejo ir seip visa issipuciau doh.gif Vienintelis geras dalykas, kad uzpakalis padailejo thumbup.gif Kritinis momentas buvo vakar, pasimatuoju apimtis ir per visur padidejau po 2-4 cm swoon.gif

Taigi siandien nauja pradzia tiek su mityba, tiek su sportu smile.gif
Siandien T25 Alpha pirma treniruote, JM 6 weeks 6 pack ir 8 min legs ax.gif
Ai, veliau dar ikelsiu nauju foto i albuma, kad butu didesne motyvacija ir galetumet man isspardyti sikna biggrin.gif

Laba. Oho...net pliusiniu cm turi....idomiai, atrodo kusti turetumei.....
As tai sia savaite su Leslie S.daugavau+ pilatesas...
Atsakyti
Nu ir velnias tuos savaitgalius.... Tik valgai ir valgai. Vakar dar pajudejau su Leslie S., bet siandiena jau nepajegiau....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 09, 17:47)
Nu ir velnias tuos savaitgalius.... Tik valgai ir valgai. Vakar dar pajudejau su Leslie S., bet siandiena jau nepajegiau....

Man siandien irgi iseigine, nes pas tevus buvau visa diena. Bet bent jau nenusidejau labai thumbup.gif Jau pradedu jaust angliavandeniu trukuma, kad ir ka bevalgyciau vis ko nors noris dar. Ir aisku tas kas nors yra saldumynai arba bent miltinis koks gaminys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 09, 20:31)
Man siandien irgi iseigine, nes pas tevus buvau visa diena. Bet bent jau nenusidejau labai  thumbup.gif Jau pradedu jaust angliavandeniu trukuma, kad ir ka bevalgyciau vis ko nors noris dar. Ir aisku tas kas nors yra saldumynai arba bent miltinis koks gaminys doh.gif

Kitaip sakant prasidejo "lomkes"...
Pas mane tai buvo visko, ir plokstanio ir cirviniu blynu ir viska pasventinau balta misraine, vienu zodziu...
Atsakyti
Sveikos,
na va iveikiau 4 savaites T25. Siandien prasideda penktoji, bet jau kazin ar taip saziningai kasdien pavyks pasportuot, visokiu reikalu sioj savaitej nusimato. Na bet kiek galesiu tiek sportuosiu. O nuo kitos nekantrauju beta pradet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2014 11 10, 10:34)
Sveikos,
na va iveikiau 4 savaites T25. Siandien prasideda penktoji, bet jau kazin ar taip saziningai kasdien pavyks pasportuot, visokiu reikalu sioj savaitej nusimato. Na bet kiek galesiu tiek sportuosiu. O nuo kitos nekantrauju beta pradet  bigsmile.gif

Ot saunuole, pavydetina ax.gif

Kaip rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 10 lapkričio 2014 - 10:42
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 10, 11:40)
Ot saunuole, pavydetina  ax.gif

Kaip rezultatai?

Pirmoji savaite buvo sunkiausia. O dabar jau vis smagiau, nes jauciasi, kad tvirtesne darausi. Darbas sedimas, todel labai gerai pasportuoti vakarais, issijudinu nors ta pusvalandi biggrin.gif
.
Atsakyti
Na va, siandien atidirbta: 4,1 km, T25, JM 6week 6pack ir 8 min arms thumbup.gif

p.s. ikeliau nauju nuotrauku, labai nesmerkit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Albe69: 10 lapkričio 2014 - 15:14
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 10, 15:39)
Na va, siandien atidirbta: 4,1 km, T25, JM 6week 6pack ir 8 min arms thumbup.gif

p.s. ikeliau nauju nuotrauku, labai nesmerkit  blush2.gif

WoW thumbup.gif O kiek laiko uzeme visa treniruote?
As vakar taip ir likau be sporto.. Tai siandien gal dviguba daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2014 11 11, 09:45)
WoW  thumbup.gif O kiek laiko uzeme visa treniruote?
As vakar taip ir likau be sporto.. Tai siandien gal dviguba daryt?  g.gif

Netoli 1,5 val. ax.gif Bet sunku buvo po begimo dar ir T25 daryt, matyt per daug cardio vienai dienai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

su T25 ir 8 min buns ateinu prisiduot. Praeitą žiemą bėgiojau, dabar žiūriu orai šaltyn ir mane vėl traukia į lauką, mąstau pradėt rytinius bėgiojimus g.gif
Atsakyti
Ateinu prisiduoti, jau trecia diena kaip tinginiauju... blush2.gif
Atsakyti