Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Macadamia @ 2014 10 30, 10:29)
Sveikos, šiandienos mano treniruotė visas šitas blogilates grojaraštis https://www.youtube....4BkaryKLpEB7TRe
Laukiu, kada galėsiu jos treniruotes įveikti 100 proc.  rolleyes.gif , nelengvos jos man. Ypač, kai visą vieną dainą kartoja tą patį pratimą.  doh.gif  Negaliu nesustojus padaryt  fitness3.gif

Man jos treniruotės irgi super thumbup.gif Ir pati labai patinka, ir su ja yra ką veikti. Kiek laiko jau su blogilates sportuoji? Darai mėnesinius tvarkaraščius? Kokie rezultatai?
Aš deja šiandien išvažiuoju ir namuose visą savaitgalį nebūsiu, bet nuo pirmadienio pradėsiu lapkričio kalendorių.
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2014 10 31, 15:16)
Man jos treniruotės irgi super thumbup.gif Ir pati labai patinka, ir su ja yra ką veikti. Kiek laiko jau su blogilates sportuoji? Darai mėnesinius tvarkaraščius? Kokie rezultatai?
Aš deja šiandien išvažiuoju ir namuose visą savaitgalį nebūsiu, bet nuo pirmadienio pradėsiu lapkričio kalendorių.

Dar nedaug as su ja sportuoju, tik pradedu savaite ar dvi ir priverstinę pertrauką gaunu. Vis taip pasitaikydavo doh.gif tai dar jokiais rezultatais negaliu pasigirt smile.gif o sportuoju pagal menesinius tvarkaraščius. anksciau pati susidarydavau youtubej grojarascius pagal tvarkarasti, o dabar labai patogu, kai ji pati tai dienai padaro visa grojarasti ir nereikia ieskot jos treniruociu po visa youtube. bigsmile.gif Smagu, kad yra tą pačią programą kartu sportuojančių. galima bus pasidalint rezultatais. biggrin.gif Tik savaitgalį man beveik niekada nesigauna pasportuot
Atsakyti
Na ka, neleidau sau per iseigines tingeti: 6dieni- leslie sansone 3 miles fast walk, 7dieni- 3 miles power walk.... Patiko smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien jau po blogilates. Jaučiu ryt neprisėsiu biggrin.gif

QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 02, 15:48)
Na ka, neleidau sau per iseigines tingeti: 6dieni- leslie sansone 3 miles fast walk, 7dieni- 3 miles power walk.... Patiko smile.gif

Ir kaip sekėsi? Ar užtenka krūvio?
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2014 11 03, 23:29)
Aš šiandien jau po blogilates. Jaučiu ryt neprisėsiu biggrin.gif
Ir kaip sekėsi? Ar užtenka krūvio?

Laba. Na zinok jauciausi kaip po aerobikos biggrin.gif . Ten ne vien tik paprastas pasivaiksciojimas, bet iraukti ir kiti pratimai : rankoms, kojoms, tai zinai , kaip man - pensininkei biggrin.gif , pats tas cardio smile.gif . Aisku, dar butu neblogai po tokios cardio padaryti PiYo....

Vakar ziurinejau kiek galima sudeginti kaloriju per viena ar kita PiYo trenke, tai radau, kad:
Lower body apie 140 Cal
Drench apie 500 Cal
Sweat apie 380 Cal....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 04, 10:28)
Vakar ziurinejau kiek galima sudeginti kaloriju per viena ar kita PiYo trenke, tai radau, kad:
Lower body  apie 140 Cal
Drench apie 500 Cal
Sweat apie 380 Cal....

mažai doh.gif
o kiek su kitom programom? g.gif biggrin.gif laukiu insanity sutrumpintos thumbup.gif tada varysiu biggrin.gif

Nors man jau pradeda patikt ta piyo biggrin.gif prasitampiau, nebe tokia sugriuvus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 11 04, 11:59)
mažai  doh.gif
o kiek su kitom programom?  g.gif biggrin.gif laukiu insanity sutrumpintos  thumbup.gif tada varysiu  biggrin.gif

Nors man jau pradeda patikt ta piyo biggrin.gif prasitampiau, nebe tokia sugriuvus  biggrin.gif

Sakai mazai........ Na 500 cal gal nera mazai .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 04, 12:12)
Sakai mazai........ Na 500 cal gal nera mazai ....  g.gif

bet aš tam drench laiko neturiu.... ilgiausia treniruote.... ax.gif nu savaitgaliais reiks jamt kažką stipriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 04, 09:28)
Laba. Na zinok jauciausi kaip po aerobikos  biggrin.gif . Ten ne vien tik paprastas pasivaiksciojimas, bet iraukti ir kiti pratimai : rankoms, kojoms, tai zinai , kaip man - pensininkei  biggrin.gif , pats tas cardio  smile.gif . Aisku, dar butu neblogai po tokios cardio padaryti  PiYo....

Lower body  apie 140 Cal
Drench apie 500 Cal
Sweat apie 380 Cal....

Vakar per Sweat išdeginau 271 kcal, nors viską sąžiningai dariau, po to dar steperį myniau 30min, kad padoresnis sudegintų kalorijų kiekis gautųsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 11 04, 16:09)
Vakar per Sweat išdeginau 271 kcal, nors viską sąžiningai dariau, po to dar steperį myniau 30min, kad padoresnis sudegintų kalorijų kiekis gautųsi  doh.gif

Tik tiek gavosi? Idomiai.....gal tada cia nuo medziagu apykaitos/amziaus priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 11 04, 15:52)
Tik tiek gavosi? Idomiai.....gal tada cia nuo medziagu apykaitos/amziaus  priklauso?

Na, pulsometras medžiagų apykaitos neįvertina. Atsižvelgia į svorį, amžių(?), ūgį(?) ir pulsą, mano vidutnis buvo 130. Kiek mačiau lentelių internete, tai sudeginamos kalorijos skaičiuojamos vienam kilogramui per valandą, tai kuo didesnis svoris, tuo daugiau kalorijų sudeginama ax.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Senai cia besilankiau, bet priprendo reikalas rimtai save suimt i rankas mad.gif 2 men begiojau, taciau rezultatai nera tokie dziuginantys. Svoris nei is vietos (na del to labai nepergyvenu), kojos pastorejo ir seip visa issipuciau doh.gif Vienintelis geras dalykas, kad uzpakalis padailejo thumbup.gif Kritinis momentas buvo vakar, pasimatuoju apimtis ir per visur padidejau po 2-4 cm swoon.gif

Taigi siandien nauja pradzia tiek su mityba, tiek su sportu smile.gif
Siandien T25 Alpha pirma treniruote, JM 6 weeks 6 pack ir 8 min legs ax.gif
Ai, veliau dar ikelsiu nauju foto i albuma, kad butu didesne motyvacija ir galetumet man isspardyti sikna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Albe69: 08 lapkričio 2014 - 15:10