Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 21, 20:42)
Buvai pas daktara? Ka sako, kaip gydyti?

Laba visoms smile.gif

Buvau siandien. Suleido vaistu i aki, israse kitu ir tiek. Lauksiu kol praeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 10 22, 14:07)
Buvau siandien. Suleido vaistu i aki, israse kitu ir tiek. Lauksiu kol praeis  ax.gif

Laikykis!

O aš jau persiritau į paaaaatį T25 ALPHA galą. Šiandien pagal pusiau improvizuotą kalendorių pasiėmiau Core Cardio iš BETA - o vaikyti, laikykis! Jei visos treniruotės taip, po BETOS būsiu žvėris!
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitau sia temuke, tai pasiryzau vel pradet sportuoti namuose. Darau T25 antra savaite. Siandien laukia dviguba treniruote doh.gif Tikiuos neprarasiu motyvacijos. Jau spejau parsisiusti ir 21 day fix, ir PIYO. O gal jos kaip tik lengvesnes, nuo ju reiketu pradet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2014 10 24, 12:46)
Sveikos, vis paskaitau sia temuke, tai pasiryzau vel pradet sportuoti namuose. Darau T25 antra savaite. Siandien laukia dviguba treniruote  doh.gif Tikiuos neprarasiu motyvacijos. Jau spejau parsisiusti ir 21 day fix, ir PIYO. O gal jos kaip tik lengvesnes, nuo ju reiketu pradet?  g.gif

PiYo gerokai mažesnio intensyvumo (nėra jokių šokinėjimų), todėl po pertraukos gali būti tinkamesnė. Tinkamai padaryti visas pozas lengva nebus, todėl tikrai reikės dirbti, tik treniruotės ne taip išvargins kaip T25. O rezultatai, kiek girdėjau, su abiem geri, kad ir kokios skirtingos jos būtų!
Atsakyti
Sveikos visos.

na ka, vakar gryzau i sportus su PiYO: upper body+lower body.....
Smarkiai pradejau ziureti maista, tai svoris pajudejo is mirties tasko, turiu 61,5 kg. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 28, 16:00)
Sveikos visos.

na ka, vakar gryzau i sportus su PiYO: upper body+lower body.....
Smarkiai pradejau ziureti maista, tai svoris pajudejo is mirties tasko, turiu 61,5 kg.  ax.gif

Aš ir grįžtu į sportus su blogilates... norėčiau ir aš tokio svorio rolleyes.gif tai galvoju dar reikia daugiau cardio pratimų... bėgiot ir šokinėt dėl sturburo negaliu, taigi mąstau apie elipsinį kokį geresnį ax.gif , gal tokį http://www.skelbiu.l...i-20189273.html
Atsakyti
Mankštelė Helouvyno proga biggrin.gif

O aš vakar T25 pradėjau ax.gif Vasarą neužteko valios, bandau dar kartą ax.gif

21 day fix rezultatas -2 kg.
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 10 28, 16:06)
Aš ir grįžtu į sportus su blogilates... norėčiau ir aš tokio svorio  rolleyes.gif  tai galvoju dar reikia daugiau cardio pratimų... bėgiot ir šokinėt dėl sturburo negaliu, taigi mąstau apie elipsinį kokį geresnį  ax.gif , gal tokį http://www.skelbiu.l...i-20189273.html

Kas del cardio, tai man patiko Leslie Sansone ejimas, youtube yra...Pabandyk, gal patiks.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 10 28, 15:06)
Aš ir grįžtu į sportus su blogilates... norėčiau ir aš tokio svorio  rolleyes.gif  tai galvoju dar reikia daugiau cardio pratimų... bėgiot ir šokinėt dėl sturburo negaliu, taigi mąstau apie elipsinį kokį geresnį  ax.gif , gal tokį http://www.skelbiu.l...i-20189273.html

Turiu toki, geras. Jei su juo viskas gerai, tai ir kaina labai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 28, 17:29)
Kas del cardio, tai man patiko Leslie Sansone ejimas, youtube yra...Pabandyk, gal patiks....  4u.gif

Ačiū, išbandysiu 4u.gif

QUOTE(gitulia @ 2014 10 28, 18:19)
Turiu toki, geras. Jei su juo viskas gerai, tai ir kaina labai nebloga.

Ir man taip pasirodė, kad geras už tokią kainą. Gal kalorijos greičiau degtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2014 10 28, 16:20)

O aš vakar T25 pradėjau  ax.gif  Vasarą neužteko valios, bandau dar kartą  ax.gif

Ir aš užvakar pradėjau, padariau užvakar ir vakar, o šiandien mokslai ir tiesiai į darbą iki 21 val doh.gif rytoj tas pats, poryt išeis pasportuoti, o savaitgalį ir vėl darbas.. doh.gif Išsitemps mano T25 ne į 5 savaites, o į 5 mėnesius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandienos mano treniruotė visas šitas blogilates grojaraštis https://www.youtube....4BkaryKLpEB7TRe
Laukiu, kada galėsiu jos treniruotes įveikti 100 proc. rolleyes.gif , nelengvos jos man. Ypač, kai visą vieną dainą kartoja tą patį pratimą. doh.gif Negaliu nesustojus padaryt fitness3.gif
Atsakyti