Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Albe69 @ 2014 10 15, 19:09)
Sveikos 4u.gif

O pas mane progresas su begimu - jau iveikiu ir po 10 km thumbup.gif po begimo dar kartais darau JM 6week 6 pack. Siandien nebegiojau, tai padariau JM 30 day shred 1 lygi ir puse 6 week 6 pack ax.gif nezinau kodel, bet as niekad jo negaliu viso padaryt blush2.gif ne todel, kad per sunku fiziskai butu, tiesiog kartojimai man ne prie sirdies doh.gif

Pasikeitimu kune kazkaip nepastebiu (nors begioju jau 1,2 men) ir svoris nepakito doh.gif Na gal siek tiek uzpakalis dailesnis g.gif

nera nauju foto albume musu?
10 km per kiek laiko nubegi?
o dirbi su sunkiais svoriais, hanteliais, stanga?
tai labai padeda puikiai padailinti kuna;)
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 15, 21:24)
nera nauju foto albume musu?
10 km per kiek laiko nubegi?
o dirbi su sunkiais svoriais, hanteliais, stanga?
tai labai padeda puikiai padailinti kuna;)

Nea, nauju foto nedejau, geda kaip apsileidau:geda2:
10 km kazkur per 1 val ir 5 min nubegu. Kadangi su svoriais senai bedirbau (gal jau kokie 2,5 men g.gif ) tai pasiemiau lengvesnius 2 kg pradziai. Stangos gaila neturiu. Turiu ir sunkesnius svorius, po 10 kg, reiks traukt juos jauciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 10 16, 09:50)
Nea, nauju foto nedejau, geda kaip apsileidau:geda2:
10 km kazkur per 1 val ir 5 min nubegu. Kadangi su svoriais senai bedirbau (gal jau kokie 2,5 men g.gif ) tai pasiemiau lengvesnius 2 kg pradziai. Stangos gaila neturiu. Turiu ir sunkesnius svorius, po 10 kg, reiks traukt juos jauciu bigsmile.gif

As tai foto nededu dabar, nes nera ka deti... Siandiena buvau pas pl,.chirurga del pilvo, tai turiu bambos isvarza ir issitampiusia pilvo pleve, vnz- reikes daryti pls.operacija, nes kitaip ir vaiksciosiu su issiputusiu pilvu...
Siandiena ryte dariau 21 day fix/pilates, vakare- Leslie S./ 2 miles ejimo . Jauciuosi pioniere smile.gif
Atsakyti
Laba visoms. Kur dingo visos sportininkes?
As jau trecia diena be sporto, penktadieni taip sueme bacila, kad likau be balso, o ir savijauta ne kokia..vakar dar kosulys islindo....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 19, 06:45)
As jau trecia diena be sporto, penktadieni taip sueme bacila, kad likau be balso, o ir savijauta ne kokia..vakar dar kosulys islindo....

Labas rytas smile.gif
Daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ruošiuosi yoga fix daryt, dukra irgi sakė prisijungs smile.gif Jau bus 2 savaitės 21 day fix baigtos. Dar pritūpimų iššūkį pradėjau.
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2014 10 19, 10:25)
Labas rytas  smile.gif
Daug  sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ruošiuosi yoga fix daryt, dukra irgi sakė prisijungs  smile.gif  Jau bus 2 savaitės 21 day fix baigtos. Dar pritūpimų iššūkį pradėjau.

Dekui 4u.gif .
As siandiena dar leisiu patingeli del ligos, o ryt vel is naujo kibsiu i sporta...PIYO + 21 day fix...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 19, 08:45)

Aš ir labai vangiai sportuoju, nes skauda čiurnos sąnarį... Nesuprantu, kas yra gal koks uždegimas, nes kai išeinu į lauką, vėsesnį orą, labiau skauda. Varysiu pas gydytoją... o kol kas sportai minimaliai...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man savaitgaliais sportuot nelabai iseina tik. Vakar JM 30 day shred, siandien 5 km begimo. Ir pas mane ligos, neuritas tai tik su veina akim matau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 10 20, 18:02)
Aš ir labai vangiai sportuoju, nes skauda čiurnos sąnarį... Nesuprantu, kas yra gal koks uždegimas, nes kai išeinu į lauką, vėsesnį orą, labiau skauda. Varysiu pas gydytoją... o kol kas sportai minimaliai...

Gali buti, kad ir uzdegimas jeigu taip reaguoja I ora.
Papildyta:
QUOTE(Albe69 @ 2014 10 20, 18:30)
Sveikos 4u.gif

Man savaitgaliais sportuot nelabai iseina tik. Vakar JM 30 day shred, siandien 5 km begimo. Ir pas mane ligos, neuritas tai tik su veina akim matau doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kaip ras neuritas pasireiskia?

As tai irgi be sportu. Vakar tempa sukilo iki 39, siandiena vaziavau pas daktare, galvojau, kad mirsiu, tai nieko, kazkoki virusa pasigavau... Tai guliu namie ant sofkutes...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 20, 18:55)
Gali buti, kad ir uzdegimas jeigu taip reaguoja I ora.
Papildyta:

O kaip ras neuritas pasireiskia?

As tai irgi be sportu. Vakar tempa sukilo iki 39, siandiena vaziavau pas daktare, galvojau, kad mirsiu, tai nieko, kazkoki virusa pasigavau... Tai guliu namie ant sofkutes...

Skauda aki ir toks kaip ir rukas uzsidejes, tai nelabai matau doh.gif

Sveikit merginos 4u.gif

Siandien 6,3 km nubegti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 10 21, 16:12)
Skauda aki ir toks kaip ir rukas uzsidejes, tai nelabai matau doh.gif

Sveikit merginos 4u.gif

Siandien 6,3 km nubegti  ax.gif

Buvai pas daktara? Ka sako, kaip gydyti?

Laba visoms smile.gif
Atsakyti
Labas aš vis su PIYO bandau susidraugaut, nu kažkaip nelabai limpa, bet dar vis bandau biggrin.gif šnd tą bonusinę treniruotę dariau, va čia tai cardio biggrin.gif patrypčiojau neblogai, tai ne tie tempimai - bet aš stipri, bandau dar porą sav, gal prisiaukinsiu biggrin.gif
Atsakyti