Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Macadamia @ 2014 10 10, 11:14)
kam patinka fitness dance, vienas mano megstamiausių youtube kanalų
refit https://www.youtube....h?v=uKwsQTAVs50
https://www.youtube....063DC7E84E9BFC5
ir malonus tempimo pratimu gabaliukai smile.gif https://www.youtube....h?v=JR-jEGJ6xWM https://www.youtube....h?v=0Zb5eX1A7EU

Ačiū, Macadamia! Aš strakalus makalus labai mėgstu, išbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 10 11, 07:41)
O aš vis dar su T25. Jau trečia savaitė į pabaigą. Tiesa, pakeičiu kai kurias treniruotes - pvz., tom dienom, kai lankau jogą, T25 nebedarau, užtat savaitgalį sportuoju. Kartais nesinori to paties cardio, tai kokią zumbą padarau. Ir Total Body nuolat savaitgaliui nukeliu, nes nei ryte, nei po darbo dienos nepavežčiau. Bet, kaip jūs ir sakot,- svarbu apskritai judėt.

Dėl rezultatų.. Eh, nežinau. Nelabai juos seku (tiksliau, neseku). Kadangi jau anksčiau buvau dariusi T25/sportavusi apskritai, tai tokio žymaus pagerėjimo kaip pirmąsyk nepastebėjau. Bet pačiupinėjus tai presas kaip lenta. Na, tik po šiltai minkštais patalais.

Tik va, vakar truputį partrenkė mane, nusiritau nuo dviračio, kelis sunkiai lankstosi, tai nežinau, kaip čia su high knee jog'ais visokiais bus keletą dienų.

ojetus, laikykitės console.gif tikrai nereikia dabar labai sportuot su keliais, man pačiai yra operavę kelį tai su visais lankstymais ir krūviais kiek vargo buvo doh.gif kaip tik duokit pailsėt kojoms ir žiūrėkit ar nėra jokių blogų pasėkmių, thu thu thu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas sportininkes. Ko tai tylu pastarasais dienas g.gif .

Na ka....Savaitgali tiek prisisportavau ( 21 d.fix/pilates, PIYO/buns....) kad pirmadieni skaudejo viska biggrin.gif . Siandiena ryte atsikeliau 5:40 ir padariau PIYO/ lower body+ 21 d.fix/ 10min ABS ....Jauciuosi tokia pioniere lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na pas mane sąžiningai kasdien 21 day fix, bent po valandą pasivaikščioti, ir dar šiandien pradėjau 30 day squat challenge ax.gif
Atsakyti
5.40 ... šaunuolė Mopsyte first.gif

Savaitgalis buvo be sporto. Vakar "nuėjau" dvi mylias su Leslie Sanson, šiandien vieną mylią + 30 min tempimo pratimų. Ryt greičiausiai vėl eisiu 2 mylias. Užsikabliavau su tuo vaikščiojimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2014 10 14, 11:29)
Labas rytas  4u.gif

Na pas mane sąžiningai kasdien 21 day fix, bent po valandą pasivaikščioti, ir dar šiandien pradėjau 30 day squat challenge  ax.gif

O tas vaiksciojimas tai koks - greitas?

Na mano vaiksciojimas butu nebent paskui vaika biggrin.gif , kitu variantu nebera....
Kuria jau savaite darai 21 d fix? Matosi jau rezultatai kokie?
Papildyta:
QUOTE(buzhiukas @ 2014 10 14, 11:40)
5.40 ... šaunuolė Mopsyte    first.gif 

Savaitgalis buvo be sporto. Vakar "nuėjau" dvi mylias su Leslie Sanson, šiandien vieną mylią + 30 min tempimo pratimų. Ryt greičiausiai vėl eisiu 2 mylias. Užsikabliavau su tuo vaikščiojimu  smile.gif

Tai ir jauciuosi kaip pioniere . Aisku keista buvo kelti taip anksti, bet atsikeliau.....
O kas cia toks per vaiksciojimas? Pasidomesiu visagaliame youtube lotuliukas.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=-rnB9rDRrCM

Cia jau visa aerobikos treniruote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 14, 11:59)
O tas vaiksciojimas tai koks - greitas?

Na mano vaiksciojimas butu nebent paskui vaika  biggrin.gif , kitu variantu nebera....
Kuria jau savaite darai 21 d fix? Matosi jau rezultatai kokie?
Papildyta:
Tai ir jauciuosi kaip pioniere . Aisku keista buvo kelti taip anksti, bet atsikeliau.....
O kas cia toks per vaiksciojimas?  Pasidomesiu visagaliame youtube  lotuliukas.gif

Vaikščiojimas ir mano paskui vaiką praktiškai biggrin.gif Kasdien greitu žingsniu su vežimu ratus aplink rajoną suku ax.gif
21 day fix pirmą savaitę baigiau. Rezultatas - jaučiuosi lengvesnė, energingesnė, pamečiau 1 kg. Aišku ir maistą griežtai prisižiūriu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2014 10 14, 14:06)
Vaikščiojimas ir mano paskui vaiką praktiškai  biggrin.gif Kasdien greitu žingsniu su vežimu ratus aplink rajoną suku  ax.gif
21 day fix pirmą savaitę baigiau. Rezultatas - jaučiuosi lengvesnė, energingesnė, pamečiau 1 kg. Aišku ir maistą griežtai prisižiūriu  rolleyes.gif

OHO, net - 1 kg per savaite.....jeigu man taaaippppp blush2.gif
Ziurejau as ta Leslie vaiksciojima, galiu pasakyti, kad patiko. Alternatyva tiems, kad nemegsta/negali smarkiai strakalioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 14 spalio 2014 - 13:25
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 14, 13:20)
OHO, net - 1 kg per savaite.....jeigu man taaaippppp  blush2.gif
Ziurejau as ta Leslie vaiksciojima, galiu pasakyti, kad patiko. Alternatyva tiems, kad nemegsta/negali smarkiai strakalioti.

Pas mane yra nuo ko krist cool.gif Leslie ir man visai patinka, bandžiau vasarą.
Atsakyti
Mopsyte, *MiAu*, buzhiukas - na šaunuolės merginos, taip smagu skaityt, kad sportuojat ir net darganoms užėjus keliatės, einat, mankštinatės smile.gif Vadinasi, visos galim, vadinasi, visoms valios[I] pakanka!

O man jau ketvirta savaitė su T25 kapsi. Ir ką - [I]nerealiai
patenkinta šitą programą pasirinkusi. Tik viens, du, ir praeina treniruotė. Ir, keisčiausia, vis dar smagi, nors iš esmės juk tos pačios penkios treniruotės rotuoja.
Pagaliau pastebėjau progresą! Pratimai (kalbu apie AB Intervals), kurie anksčiau atrodė "o gal su Tania daryt...", dabar jau daug lengviau einasi. Na, tik su paskutiniuoju, AB pyramid, vis dar kankinuos - neprišoka man tos kojos prie rankų, nors tu ką. O pirmadienį ir Total Body įveikiau labai normaliai, be burbsėjimų.
Tai išvada - net jei pradžioj sunku, pasilikus prie programos, progresas tikrai bus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O pas mane progresas su begimu - jau iveikiu ir po 10 km thumbup.gif po begimo dar kartais darau JM 6week 6 pack. Siandien nebegiojau, tai padariau JM 30 day shred 1 lygi ir puse 6 week 6 pack ax.gif nezinau kodel, bet as niekad jo negaliu viso padaryt blush2.gif ne todel, kad per sunku fiziskai butu, tiesiog kartojimai man ne prie sirdies doh.gif

Pasikeitimu kune kazkaip nepastebiu (nors begioju jau 1,2 men) ir svoris nepakito doh.gif Na gal siek tiek uzpakalis dailesnis g.gif
Atsakyti