Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

o kaip jūs sportuojat per mm? 4u.gif man tai visada išsiderina visos programos nes neįmanoma nieko daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 10 04, 16:13)
Oj,kaip seniai cia buvau bigsmile.gif
Uzsukau i albumeli pasizvalgyti, Laukine Prerija liuks thumbup.gif
Isties koks skirtumas matosi tarp pirmuju foto ir dabartiniu-super
As jau taip aktyviai nebesportuoju kaip vasara (Budavo kokie 5k.per savaite)
Dabar 3k. per savaite + 2k. vakuuminis masazas.
Reikes foto ideti kada.

oo, aciu uz pagyrima 4u.gif

QUOTE(Elsker @ 2014 10 05, 16:50)
o kaip jūs sportuojat per mm? 4u.gif  man tai visada išsiderina visos programos nes neįmanoma nieko daryt doh.gif

sportuoju, anksciau isidededavau tampona, dabar geriu Kt, tai isvis baveik nera mm rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi su kamstuku sportuoju biggrin.gif ir beje, visada sakydavau, kad jau per mm tai niekaip nieko nepadaryciau, o pasirodo dar ir spazmus labai gerai nuima. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Jungiuosi ir as i jusu buri. Daug metu sportavau sporto klubuose, dabar namuose turiu 2 kardio treniruoklius.Sportavau pagal insanity programa, po to uzmeciau smile.gif pradejau su kardio treniruokliais, ir uzmaciau jusu sia tema, perskaiciau ir nusprendziau nuo siandien pradeti T25 programa, kaip tik dabar siunciuosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, visos ant T25 pasinešėt g.gif biggrin.gif aš visą vasarą tą T25 dariau, dabar 21fix day pabaigiau - patiko thumbup.gif o va šnd bandžiau PIYO susižavėt, tai įvadinė treniruotė nepatiko..... žiūrėsiu, kaip bus rytoj ax.gif kažkaip noriu prasitampyt, gal jei nervuos pamaišysiu treniruotes su 21fix arba T25 biggrin.gif - juk svarbiausia sportuot biggrin.gif
niekaip nenukrenta mano tie 5kg doh.gif viskas - nuo šnd sakiau pradėsiu maistą labiau žiūrėtis, nes kažkaip nebepatinka man viskas biggrin.gif o ir oda pagalbos šaukiasi, kažko spuogais mėtyt pradėjo, kaip paauglystėj biggrin.gif nurašinėjau hormonams, bet jau senai turėjo po gimdymų jie atsistatyt ax.gif turbūt organizmas užsiteršęs - reikia imtis kažko...... - tik ko unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 10 07, 12:42)
Sveikos, visos ant T25 pasinešėt  g.gif  biggrin.gif aš visą vasarą tą T25 dariau, dabar 21fix day pabaigiau - patiko  thumbup.gif o va šnd bandžiau PIYO susižavėt, tai įvadinė treniruotė nepatiko..... žiūrėsiu, kaip bus rytoj  ax.gif kažkaip noriu prasitampyt, gal jei nervuos pamaišysiu treniruotes su 21fix arba T25 biggrin.gif - juk svarbiausia sportuot  biggrin.gif
niekaip nenukrenta mano tie 5kg  doh.gif viskas - nuo šnd sakiau pradėsiu maistą labiau žiūrėtis, nes kažkaip nebepatinka man viskas  biggrin.gif o ir oda pagalbos šaukiasi, kažko spuogais mėtyt pradėjo, kaip paauglystėj biggrin.gif nurašinėjau hormonams, bet jau senai turėjo po gimdymų jie atsistatyt  ax.gif turbūt organizmas užsiteršęs - reikia imtis kažko...... - tik ko  unsure.gif  rolleyes.gif

Laba....Nu jo - svarbiausia judeti. Kas del maisto, as siandiena puse dienos akis pakabinusi nete sedziu, o ne dirbu, studijuoju 21 day fix mitybos principus, indeliu dydzius, receptus, bandysiu kazka keisti, nes kitaip jau nieko nebus, galiu as cia sportuoti iki pykinimo....
Pasidariau sarasa maisto produktu, siandinea pildysiu saldytuva ir bandysiu rytojui ruosti....
P.S. Nors nera ta mano mityba labai bloga, tikrai nera, nevalgau " mesa, bulves ir darzoves, bet va......vistiek kazkas ne taip....
Siandiena vel bandysiu judeti pagal T25....
Matrisha, kas liecia organizmo valyma, visu pirma reikai issivalyti zarnyna, nes ten tieeeeek visko, kad doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas. smile.gif nu nu, kas cia per 21fix day? einu ieskot biggrin.gif kokie rezultatai?

as dabar body revolution darau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2014 10 07, 15:20)
Labas. smile.gif nu nu, kas cia per 21fix day? einu ieskot biggrin.gif kokie rezultatai?

Dar nezinai ??? biggrin.gif Na nieko - suzinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 07, 13:36)
Laba....Nu jo - svarbiausia judeti. Kas del maisto, as siandiena puse dienos akis pakabinusi nete sedziu, o ne dirbu, studijuoju 21 day fix mitybos principus, indeliu dydzius,  receptus, bandysiu kazka keisti, nes kitaip jau nieko nebus, galiu as cia sportuoti iki pykinimo....
Pasidariau sarasa maisto produktu, siandinea pildysiu saldytuva ir bandysiu rytojui ruosti....
P.S. Nors nera ta mano mityba labai bloga, tikrai nera, nevalgau " mesa, bulves ir darzoves, bet va......vistiek kazkas ne taip....
Siandiena vel bandysiu judeti pagal T25....
Matrisha, kas liecia organizmo valyma, visu pirma reikai issivalyti zarnyna, nes ten tieeeeek visko, kad  doh.gif  doh.gif

doh.gif pietums - žemaičių blynai blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kur mano sveika mityba g.gif blush2.gif doh.gif
pasakok, kaip ten tas meniu, nes aš kažkaip to plano net nestudijavau, net neturiu biggrin.gif
kuo toliau, tuo labiau nebežinau nuo ko pradėti ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Užsinorėjau ir aš namuose sportuoti, ypač kai tokių puikių sporto programų internete pilna. Dabar siunčiuosi T25 svorio metimui thumbup.gif

Dar senbuvių norėjau paklausti: kaip jums PiYO? Man paskutiniu metu kažkaip tempia nugaros apačioj nuo pastovaus sėdėjimo ir pati sustabarėjusi jaučiuosi. Kaip supratau, PiYo sudaro ramūs, labiau tempimo pratimai? Gal man irgi tiktų g.gif

QUOTE(`nata @ 2014 10 07, 08:42)
nusprendziau nuo siandien pradeti T25 programa, kaip tik dabar siunciuosi

Aš nuo ryt pradėsiu. Galėsim viena kitos užpakalius paspardyt, kai tinginys užeis biggrin.gif
Atsakyti
Mopsyte, uzmeciau biski aki, reiks labiau pastudijuoti. bigsmile.gif

Pasidalink savo izvalgom apsimoka ar ne toliau skaityt. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžtu ir aš į sportus biggrin.gif
Šiuo metu pasirinkau blogilates thumbup.gif Smagu, kad kasdiena vis nauja treniruotė, kiekvieną mėnesį naujas grafikas, visiškai nenuobodu. Atsikeliu iš ryto youtube susirandu jos kanalą, paspaudžiu grojaraščiai ir ten būna tos dienos treniruotė, kuri trunka apie 50 min.
https://www.youtube....lates/playlists
QUOTE(vesela @ 2014 10 01, 22:57)

kiek peržiūrėjus visus workout'us pagrinde reikia svarelių, bet kokio svorio juos pirkti jeigu kai sportavau darydavau su 5 kg, bet dabar tiek nepakelciau, bet pirkti per lengvus irgi neapsimoka, dar jie pakankamai brangūs, ką jūs darot? gal su buteliukais sportuojat?

va šitas blogilates video geras, net 1-2 kg svoriai gali atrodyti per sunkūs biggrin.gif
https://www.youtube....k...CZE&index=3
Atsakyti