Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 03, 09:46)
as savo visus sportus pradejau butent nuo JM shred 1 lygio, buvo sunku atsimenu, labai sunku 4u.gif dabar i ji su sypsena ziuriu smile.gif

Dabar T25 kankinu kai reikia stipriai pajudeti ir issijudinti biggrin.gif

vakar pabandziau, tai sakyciau visai nieko, nera labai sunku, manau jau po kokiu penkiu treniruociu varysiu lygiai kartu su jomis biggrin.gif tik man beda, kad daug pratimu yra su pritupimu, o nuo ju man labai kelius pradeda skaudeti g.gif ir plius operacija pries savaite turejau, tai labai intesyviai strakseti dar negaliu sad.gif
Atsakyti
Kaip merginos po penktadienio? kas užsipliusina? cool.gif Reik metro rytojaus matavimams ! blush2.gif

QUOTE(vesela @ 2014 10 03, 11:34)
vakar pabandziau, tai sakyciau visai nieko, nera labai sunku, manau jau po kokiu penkiu treniruociu varysiu lygiai kartu su jomis biggrin.gif tik man beda, kad daug pratimu yra su pritupimu, o nuo ju man labai kelius pradeda skaudeti  g.gif ir plius operacija pries savaite turejau, tai labai intesyviai strakseti dar negaliu sad.gif

Man panašiai su keliu, truputį prisisaugau, nes buvo operuotas, bet senokai. Persitempus jaučiu skausmą unsure.gif
Atsakyti
Oj,kaip seniai cia buvau bigsmile.gif
Uzsukau i albumeli pasizvalgyti, Laukine Prerija liuks thumbup.gif
Isties koks skirtumas matosi tarp pirmuju foto ir dabartiniu-super
As jau taip aktyviai nebesportuoju kaip vasara (Budavo kokie 5k.per savaite)
Dabar 3k. per savaite + 2k. vakuuminis masazas.
Reikes foto ideti kada.
Atsakyti
Na ka-dedu pliusa, nors ir neriebu. Vakar sporuoti nepavyko-vaikas apsirgo, tai sporta pernesiau I siandiena. Tik vietoje cardio dariau AB intervals. Taigi siandiena T25 AB intervals + lower focus. Ryt tempimas ir vel viskas is naujo smile.gif . Kita savaite bus dvi dienos su cardio smile.gif
Mitsouko- kaip tas vakuminis masazas, yra efektas?
Atsakyti
O as visai apsileidus doh.gif Begiojau menesi po 3-4 kartus i savaite, bet svoris nepakito, o apimtys dar net padidejo doh.gif nu negaliu pradet normaliai maitintis. Spirkit man kas nors normaliai i sikna bash.gif
Atsakyti
Labas. As siandien JM body revolution - cardio.

Mopsyte, maladec tu thumbup.gif

Albe, su mityba ir as kovoju. Taip megstu nesveika maista, bet po biski bandau persiauklet, ta proga sedau ant baltymu dietos. rolleyes.gif Varskes turbut ilgai nenoresiu. biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi su derinimu kažkaip nesigaunas taip, kaip norėčiau doh.gif nors ir nereikia labai griežtai žiūrėtis, kad dėl svorio būtent, tiesiog dėl savijautos norėtųsi, dėl sveikesnės gyvensenos, bet sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2014 10 04, 21:27)
Labas. As siandien JM body revolution - cardio.

Mopsyte, maladec tu thumbup.gif

Albe, su mityba ir as kovoju. Taip megstu nesveika maista, bet po biski bandau persiauklet, ta proga sedau ant baltymu dietos. rolleyes.gif Varskes turbut ilgai nenoresiu. biggrin.gif

Na ir kaip BR?
Man tai siandiena skauda sikna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 05, 08:08)
Na ir kaip BR?
Man tai siandiena skauda sikna smile.gif

Neblogas jis. smile.gif buvau vasara ji pradejus, bet mb grizo is uzsienio ir baigesi mano sportai iki kol vel neisvaziavo. biggrin.gif

Padirbus 3men manau neblogas rezultatas turetu buti. g.gif

Jautiesi kaip suspardytu uzpakaliu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2014 10 05, 09:47)
Neblogas jis. smile.gif buvau vasara ji pradejus, bet mb grizo is uzsienio ir baigesi mano sportai iki kol vel neisvaziavo. biggrin.gif

Padirbus 3men manau neblogas rezultatas turetu buti. g.gif

Jautiesi kaip suspardytu uzpakaliu? biggrin.gif

Rezultatai butu su bet kuria programa, tik kad mes, moterys, sunkiai su maistu susitvarkome biggrin.gif

Jauciuosi kaip suspardyta. lotuliukas.gif Siandiena dar laukia tempimas, bet jeigu bus noro ir sveikatos, galvoju is PIYO padaryti dar kazka.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 05, 10:02)
Rezultatai butu su bet kuria programa, tik kad mes, moterys, sunkiai su maistu susitvarkome  biggrin.gif

Jauciuosi kaip suspardyta.  lotuliukas.gif  Siandiena dar laukia tempimas, bet jeigu bus noro ir sveikatos, galvoju is PIYO padaryti dar kazka.

Nepersistenk. 4u.gif 4u.gif As siandien iseigine darau, sunkios dienos atejo...reikia nors viena diena per 2 savaites pailset. smile.gif

Jo, maistas kaip narkotikas. biggrin.gif Asmeniskai as geriau suvalgysiu mazesne porcija blogo maisto nei pilna lekste kazko sveikesnio. biggrin.gif Man lengviausia yra kalorijas skaiciuot, tada nepersivalgau, tik aisku jei dar valgyciau viska ka sveika, isvis butu pasaka. biggrin.gif Taip skaiciuojant po gimdymu numeciau 16 ir 18kg. Dabar svoris kaip ir tenkina jau mazdaug, tik formos nelabai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2014 10 05, 11:53)
Nepersistenk. 4u.gif  4u.gif As siandien iseigine darau, sunkios dienos atejo...reikia nors viena diena per 2 savaites pailset. smile.gif

Jo, maistas kaip narkotikas. biggrin.gif Asmeniskai as geriau suvalgysiu mazesne porcija blogo maisto nei pilna lekste kazko sveikesnio. biggrin.gif  Man lengviausia yra kalorijas skaiciuot, tada nepersivalgau, tik aisku jei dar valgyciau viska ka sveika, isvis butu pasaka. biggrin.gif Taip skaiciuojant po gimdymu numeciau 16 ir 18kg. Dabar svoris kaip ir tenkina jau mazdaug, tik formos nelabai. schmoll.gif

Anksciau pas mane kazkaip daugiau valios buvo, karta savaiteje darydavau iskrovos diena, maista labiau ziurejau. Nesakau, kad dabar kemsu, kemsu ir darba kemsu - taip nera, bet va - su ikrovos dienom jau sunkiai g.gif
As jau po tempimo. VISKAS - siandiena daugiau jokiu sportu schmoll.gif
Atsakyti