Paskui parasykit savo nuomone, apie finala Jeigu siandien ziuresit, tai linkiu, jog jis butu banalus, bet laimingas. Visi gautu ko nusipelne O Elmerai pagaliau gyventu ramiai ir kuo toliau nuo visu
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 15, 13:21)
Paskui parasykit savo nuomone, apie finala Jeigu siandien ziuresit, tai linkiu, jog jis butu banalus, bet laimingas. Visi gautu ko nusipelne O Elmerai pagaliau gyventu ramiai ir kuo toliau nuo visu
Jetus tas vaikutis koks mielas,graudina Nepaziuresiu,nes neiseis Gero jums ziurejimo ir taipogi parasykite,ar nenusivylete paskutine serija
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 14, 17:02)
Labai patiko, klipas su istraukom is viso serialo labai muzika tinka
https://www.youtube....h?v=jgM1UkkIJjo
https://www.youtube....h?v=jgM1UkkIJjo
Labai fainas klipukas,jau tiek uzmirstu scenu,butinai perziuresiu progai pasitaikius,dar karteli.Visgi liudna,kad jau pabaiga Beje prisiminiau,o tai kaip su Tajaro zmona?Tipo taip jis jos ir nerado,juk jis toks visagalis,kaip cia taip....
QUOTE(lavita77 @ 2015 07 15, 19:08)
Labai fainas klipukas,jau tiek uzmirstu scenu,butinai perziuresiu progai pasitaikius,dar karteli.Visgi liudna,kad jau pabaiga Beje prisiminiau,o tai kaip su Tajaro zmona?Tipo taip jis jos ir nerado,juk jis toks visagalis,kaip cia taip....
Nu jo zmona isvaziavo ir viskas, bet cia daug neuzbaigtu siuzetiniu liniju
dziugi zinia, kad HE, bet prisipazinsiu keistesnio finalo nebuvau macius aisku, smagu, kad Elmerai susituoke, gerieciai laimingi. net Metinas su Niuliufer laimingi Vienintelio Chusiuko nepavydetinas likimas Bet taip viska sukiso i viena serija. vestuviu praktiskai net neparode, viska ant greicio sulipinta Taciau man smagiai susiziurejo, nes veiksmo daug Jeigu nebuciau taip mylejus viso aktoriu kolektyvo, visu personazu, sakyciau, kad nesamone tas finalas. Bet man tiko, nes visi laimingi o Sinjorinos ir komisaro nuotykiai tesiasi Toks KPA stiliaus finaliukas su komedijos elementais. Bet fainiausia man finalo dalis, kai jau pabaigoj pasirodo titrai, ir jau su ziurovu atsisveikina aktoriai, o ne personazai.
Vistik, kad ir kiek kritikos sulauke siuzetas ar operatoriu komanda, manau aktoriams labai patiko buti sio projekto dalimi. Visi jie susidraugavo, viens kitam geru zodziu negaili, zodziu nuostabi komanda. Daugumai tai atvere naujas duris. Pati dziauagiuosi, kad pamaciau daug nauju veidu, ir ikuriuos veliau su malonumu kitam seriale paziuresiu
Bet aisku, Elmerai, tai mano mylimiausi Aciu, jiems uz grazia ju istorija, uz ju pasaka Nebezinau kuri pora dabar pas turkus bus man mylimiausia Tiesiog patys aktoriai mano galva labai tiko viens kitam, man jie viskuom panasus, savo energetika, judesiais, balsais, svelnumu, ju net ranku pirstai praktiskai vienodi labai dziaugiuosi, kad jie susidraugavo ir tikiuosi, kad fanai iszys, jeigu dar neiszyze, dar vieno bendro ju projekto
Siaip dziuagiuosi, kad net Metinas su Niuliufer liko nenubausti, kazkaip pagailo man ju paskutinej serijoj. Zodziu, svarbiausia, lai visi buna LAIMINGI
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=ZcUR7_s9_Ok
vA FAINAIUSIA FINALO DALIS
Bet, kas per salo grozi, kuriame vyko paskutines serijos filmavimai, tai wau
Sveiki, tik dabar suradau laiko paziureti paskutines serijas,taip liudna buvo,kad jau pabaiga ;( Zinoma labai jautesi,kad viskas pagreitinta,kazkaip labiau norejosi,kad parodytu daugiau Elif ir Omero vestuves.Labai nepatiko Asli plauku spalva,nu nzn. netinka man ;)Zodiu labai grazi sala,labai noretusi aplankyti ir isviso,labai noreciau kazkokio serialo,kur elif su komisaru vel vaidintu kartu,geri mano norai ,bet kas zino,o gal.... Tiesiog jie man jau labai grazi pora
QUOTE(lavita77 @ 2015 09 19, 09:11)
Sveiki, tik dabar suradau laiko paziureti paskutines serijas,taip liudna buvo,kad jau pabaiga ;( Zinoma labai jautesi,kad viskas pagreitinta,kazkaip labiau norejosi,kad parodytu daugiau Elif ir Omero vestuves.Labai nepatiko Asli plauku spalva,nu nzn. netinka man ;)Zodiu labai grazi sala,labai noretusi aplankyti ir isviso,labai noreciau kazkokio serialo,kur elif su komisaru vel vaidintu kartu,geri mano norai ,bet kas zino,o gal.... Tiesiog jie man jau labai grazi pora
na as irgi LABAI noreciau ju bendro projekto, bet, o taciau, nelabai tuo tikiu O ir Tuba (Elif) pakeite labai stipriai sukuosena, tai turbut kazkokiam paprastam meiles seiles vaidmeniui ja nelabai, kas kvies Kas liecia vestuves, tai man ziauriai pikta, kad jas taip trumpai rode, ypac kai tokioj grazioj jos vietoj vyko O dar pikciau, kad scenaristai jiems "nepadovanojo"leliuko. Kokios butu buve grazios scenos Na, bet yra kaip yra, svarbu, kad viskas gerai baigesi. O as jau pradejau ziuret is naujo
Jus ziurit ka nors? Gal ka parekomenduotumet?
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 19, 10:22)
na as irgi LABAI noreciau ju bendro projekto, bet, o taciau, nelabai tuo tikiu O ir Tuba (Elif) pakeite labai stipriai sukuosena, tai turbut kazkokiam paprastam meiles seiles vaidmeniui ja nelabai, kas kvies Kas liecia vestuves, tai man ziauriai pikta, kad jas taip trumpai rode, ypac kai tokioj grazioj jos vietoj vyko O dar pikciau, kad scenaristai jiems "nepadovanojo"leliuko. Kokios butu buve grazios scenos Na, bet yra kaip yra, svarbu, kad viskas gerai baigesi. O as jau pradejau ziuret is naujo
Siuo metu ziuriu ponia Dila,uzkabino ir sis serialas mane.Beje gal galite imesti foto,kur Tuba su pasikeitusia sukuosena,nes kazkaip nerandu
QUOTE(lavita77 @ 2015 09 19, 12:37)
Siuo metu ziuriu ponia Dila,uzkabino ir sis serialas mane.Beje gal galite imesti foto,kur Tuba su pasikeitusia sukuosena,nes kazkaip nerandu
Tikiuosi labai Jusu neisgasdinsiu
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 19, 16:25)
As neisivaizduoju,kaip galima pasiryzti nusikirpti tokius nuostabius plaukus
Na aktoriai megsta eksperimentuoti ir aukoti isvaizda del gerovaidmens - svorio priaugti ar ziauriai sukusti, nusiskusti plikai arba apaugti gaurais ir pan. O cia ji del vaidmens taip pasikeite ar siaip sugalvojo?
QUOTE(Simbulis @ 2015 09 19, 17:20)
Na aktoriai megsta eksperimentuoti ir aukoti isvaizda del gerovaidmens - svorio priaugti ar ziauriai sukusti, nusiskusti plikai arba apaugti gaurais ir pan. O cia ji del vaidmens taip pasikeite ar siaip sugalvojo?
Na, kiek skaiciau, tai ji sake, kad norejo nusikirpti ir tiek Gal gyvenime permainu ivyko Bet savo plaukus atidave, kad is ju butu padaryti perukai vaikams, sergantiems veziu.....
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 19, 18:25)
Na, kiek skaiciau, tai ji sake, kad norejo nusikirpti ir tiek Gal gyvenime permainu ivyko Bet savo plaukus atidave, kad is ju butu padaryti perukai vaikams, sergantiems veziu.....
Aisku. Gal zinai kaip nuotrauka ikelt, kad ji nesimatytu tiesiogiai, bet butu su nuoroda ir tik nuoroda paspaudus ji atsidarytu? na gal suprasi ko noriu. Nes rada u viena nuotrauka ir labai noriu ikelti, tik ji is labai tolimu ivykiu, na zinai spoileris
iseina ir paprastai
[quote=Raimusiuxxx,2015 09 19, 18:25]
[/qu
Aiskutis, labai grazi ideja del vaikuciu .Bet manau,kad ji greitu laiku vel tures savo nuostabias kasas
[/qu
Aiskutis, labai grazi ideja del vaikuciu .Bet manau,kad ji greitu laiku vel tures savo nuostabias kasas