Sveiki,paziurejau anonsa,nors dar dvieju paskutiniu seriju neesu perziurejusi ,ten jauciu sakys,kad apgailestauja,kad nepavyko isgelbeti apie dedule Tajara,kazkaip nesitiki,kad Elif mirs?
QUOTE(lavita77 @ 2015 06 02, 11:26)
Sveiki,paziurejau anonsa,nors dar dvieju paskutiniu seriju neesu perziurejusi ,ten jauciu sakys,kad apgailestauja,kad nepavyko isgelbeti apie dedule Tajara,kazkaip nesitiki,kad Elif mirs?
laba,
Na ji nemirs. Serijos aprasyme parasyta, kad kazko neteksim, bet ne Elif ir Tayjaro. Kazko, kas bus labai skaudu Omerui ir jis nenores sakyti Elif, kad jai dar blogiau nebutu. Ir ziurovams irgi bus labai gaila. Tai pamastymai tokie, kad turbut Elif laukesi ir praras leliuka. Dar gali buti, kad jai bus pataike i koki organa ir ji suzaloje, kad ji nebegales tureti vaiku nes paskutinej serijoje komisaras ten daug apie tuos vaikus kalbejo ir sake, kad jeigu taip nutiks, jeigu nebus vaiku, jis visitek rupinsis Elif... Man tada jau geriau pirmas variantas, nes ji ir taip dabar narkotikais pompuojama buvo, tai jau geriau dabar vaiko netekti, nei isvis ju netureti
Dar gali buti, kad Niulufer neteks vaiko... Arba gal dar mirs kas is artimuju. Nu, bet *****, kiek galima mirti.
O serijos turbut nebus treciadieni. Ir kada serialas baigsis vis dar neaisku
pagaliau scenariste parase, kad serialas su ziurovais atsisveikina ties 54 serija
Protas suvokia, kad liuks, bet jetau jetau, kaip gaila man bus Visus pakilimus ir nuopolius su serialu isgyvenau 1,5 metu visus uz kadrus pamaciau, personazai visi iki vieno jau seima patapo Gaila, labai...
Protas suvokia, kad liuks, bet jetau jetau, kaip gaila man bus Visus pakilimus ir nuopolius su serialu isgyvenau 1,5 metu visus uz kadrus pamaciau, personazai visi iki vieno jau seima patapo Gaila, labai...
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 06 02, 15:11)
pagaliau scenariste parase, kad serialas su ziurovais atsisveikina ties 54 serija
Oi,kaip suprantu as jus,manau ne vien man ir jums gaila bus atsisveikinti su siuo serialu ,aplamai turku serialai sugeba juodai uzkabinti.Kartu su personazais gyveni ju gyvenimus.Kas liecia si seriala,tikiuosi bent pora seriju pabaigoje parodys tu meiles scenu tarp Elif su Omeru,na tos grazios,laimingos pabaigos taip norisi...
QUOTE(lavita77 @ 2015 06 02, 18:37)
Oi,kaip suprantu as jus,manau ne vien man ir jums gaila bus atsisveikinti su siuo serialu ,aplamai turku serialai sugeba juodai uzkabinti.Kartu su personazais gyveni ju gyvenimus.Kas liecia si seriala,tikiuosi bent pora seriju pabaigoje parodys tu meiles scenu tarp Elif su Omeru,na tos grazios,laimingos pabaigos taip norisi...
Nū tikiuosi. Jiems nesiseka labai, ypač Elif. Tai bent i pabaiga galėtų pasisekti jeigu bus bloga pabaiga, varysiu i Stambulą su scenaristem aiškintis
https://m.youtube.co...Nf4uzcQSsuzcQSs
Labai neblogas klipukas. Toks dinamiškas, nuo pirmos iki paskutines serijos kadrai sudeti
Labai neblogas klipukas. Toks dinamiškas, nuo pirmos iki paskutines serijos kadrai sudeti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 06 02, 21:44)
Nū tikiuosi. Jiems nesiseka labai, ypač Elif. Tai bent i pabaiga galėtų pasisekti jeigu bus bloga pabaiga, varysiu i Stambulą su scenaristem aiškintis
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=FfpvvYuY5kY
Mane dar sis klipukas ir daina begalo veza
QUOTE(lavita77 @ 2015 06 03, 11:47)
aha, man sita daina irgi labai patinka
Nepamenu, ar buvau ikelusi si klipuka. Man ir daina ir kadrai cia super
https://www.youtube....h?v=MmXwwhwTS9c
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 06 04, 09:20)
Nepamenu, ar buvau ikelusi si klipuka. Man ir daina ir kadrai cia super
Begalo grazu ir aplamai,lietuviai niekada dainomis neperteiks tokiu emociju,kaip tarkime turku dainos.
Papildyta:
***** ta Elif tatuiruote kokia grazi Ir isviso ji man begalo grazi moteris Graziai ziurisi,kaip pora ji man su komisaru.
QUOTE(lavita77 @ 2015 06 05, 13:01)
Begalo grazu ir aplamai,lietuviai niekada dainomis neperteiks tokiu emociju,kaip tarkime turku dainos.
Papildyta:
***** ta Elif tatuiruote kokia grazi Ir isviso ji man begalo grazi moteris Graziai ziurisi,kaip pora ji man su komisaru.
Papildyta:
Man turku dainos labai grazios ir ruses labai gerai dainas klipams parenka. Pas mane tu klipu turbut daugiau nei 100
Tatu tai man kolkas graziausia, ka teko matyti. Tik ji netikra pradzioj ja piesdavo, dabar jau, kaip supratau, klijuoja. Beja, internetu ja galima nusipirkti
Taip man Tuba irgi labai grazi Tik va, jeigu ji pastambeja, tada suprasteja. Bet siaip akys, lupos, sudejimas man labai grazus. O plaukai Tokia svelni labai atrodo. Na o ziurisi su komisaru tai man irgi labai graziai. Apskritai, kiek man apie juos teko skaityti, jie ir gyvenime labai panasus. Net pomegiai tie patys. Vat gaila, kad jie anksciau nesusitiko Bet nieko, pas Tuba ir taip grazi seimyna ir apie vyra ji visad graziai atsiliepia. Svarbiausia, kad laimingi butu
Na as ko gero atsilieku su ziurejimu. Jau nupusineja i gala vel scenaristai. O sitas Fatihas man nebepatinka jau. As kazkaip tikejausi, kad jis pades vis tik Omerui savo teva sutvarkyt, bet kad jis zada tevo imperija ir toliau valdyt tai suds, nebus jau zmogaus is jo. Gelbeja visus saudydamas o is tikro labiausiai pats save-viska del pinigu daro . O saket kad kazkas mirs, as pagalvojau, o gal Nelufer? Ji myli Fatiha, bet ju meile per silpna kad jis pasikeistu. Jam tai butu manau vienintelis sukretimas, kuris ji paveiktu, gal smegenis sukrestu biski.