Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(lavita77 @ 2015 05 07, 13:14)
Akims malonumas komisaras  wub.gif Zinokite vakar nepaziurejau,taip kad nieko dar nzn  unsure.gif

biggrin.gif ai tai nepasakosiu, bet nezinau ar apsimoka ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 07 gegužės 2015 - 13:24
Vakarykstes serijos neziurejau,taciau paziurejau anonsa,tikiuosi ten nenusove komisaro Fatihas verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 05 14, 10:36)
Vakarykstes serijos neziurejau,taciau paziurejau anonsa,tikiuosi ten nenusove komisaro Fatihas  verysad.gif  unsure.gif

Viskas bus gerai Su komisaru biggrin.gif speju bus ten jiedu susitare, kad dedule apmulkintu. Bus soves i peti.Komisaras labai jau ramiai ten klupejo pries suvi.Ir uzkadrinese foto Komisaras su apklijuotu peciu vaiksto biggrin.gif
Nors anonse ir baltas balandis jau skraido. Tik man idomu ar iskart bus aisku, kad komisaras gyvas, ar bandys ji " ale mirusiu" paskelbt? g.gif Tada mamele Elvan tikrai sirdies smugi gaus. Zodziu, scenaristes kraugeres, turbut nenusiramins kol iki galo visu personazu neisgalabys g.gif
Atsakyti
Na jau tikrai scenaristes zaidzia musu nervais lotuliukas.gif Matomai nebesugalvoja,kaip cia ta pabaiga susukti idomia ir intriguojancia. smile.gif Man svarbiausia,kad Elif likti su Omeru laimingi. wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Man irgi viskas dzin. Svarbu jiems gerai baigtusi. Zodziu lai buna banali, bet laiminga pabaiga wub.gif Nes i lavonus ir protingus, sekmingus ir nenugalimus blogiecius jau ir taip atsiziurejau biggrin.gif
Atsakyti
Oi nu ziuriu as irgi sita seriala. palieku ir vel gryztu. Kazkoks idomiai susuktas jis😀 tai idomu tai nelabai. Va dabar vel laukiu kiekvienos serijos. Bet man Fatihas tai geras personazas nu limpa jis man, ir meiles istorija jo su Nelufer mane labiausiai veza, net labiau nei komisaro su Elif. O beje Engino Akiurek komisaras tikrai itikinamas, nei kart nepagalvojau kad matau Kerima is Fatmagul. Puikus aktorius! Beje gal kas matet filma su juo angliskai butu " A smaĺl september affair" . Tikrai labai geras, verta pamatyt👍
Atsakyti
QUOTE(vitalicka @ 2015 05 14, 23:00)
Oi nu ziuriu as irgi sita seriala. palieku ir vel gryztu. Kazkoks idomiai susuktas jis😀 tai idomu tai nelabai. Va dabar vel laukiu kiekvienos serijos. Bet man Fatihas tai geras personazas nu limpa jis man, ir meiles istorija jo su Nelufer mane labiausiai veza, net labiau nei komisaro su Elif. O beje Engino Akiurek komisaras tikrai  itikinamas, nei kart nepagalvojau kad matau Kerima is Fatmagul. Puikus aktorius! Beje gal kas matet filma su juo angliskai butu " A smaĺl september affair" . Tikrai labai geras, verta pamatyt👍

Aš tai viska mačius su Enginu ax.gif
O Metino personažas man patinka. Įdomus labai. Bet jis vistiek man psychas. Todėl nenoriu, kad jam gerai baigtųsi. Su Niuliufer jie man tinka, bet aš nesuprantu tokiu " keistu" , krastutiniu meilių. Ir dar nesuprastų ar ten meile ar labiau kažkokia manija. Bet šiaip jų pora turi daug gerbėjų. Nors po paskutiniu serijų, kai Metinas kojas kapoti pradėjo ir Elif "pakišo" o paskui ramiai su zmonele "keksais" užsiiminėja, tai gerbėjų sumazejo lotuliukas.gif Žodžiu, personažas įdomus, aktorius labai tinka šiam vaidmeniui, bet kaip vyras iš tos serijos - bėk toliau kaip nuo Maro rolleyes.gif
Šiaip man dauguma personažų čia patinka. Kažkaip kituose serialuose nekenti tu blogiečių. O čia, suvoki, kad blogi, bet man patinka i juos ziureti blink.gif va Tetulė kokia grėsmingą. Kai su dedule susitinka, tai auksine porele mirksiukas.gif tik i pabaiga Pelin erzina. Va Arda man fainas vyrukas. Paprastas. Po komisaro imčiau ji mirksiukas.gif ir Pelin man jam per prasta. Ir Asli man personažas patinka. I pabaiga suprotingejo, tikra sese patapo - saunuole. Niuliufer tai man niekad smegenų neturėjo. Tai tokia ir liko cool.gif va Chuseinas irgi man įdomus personažas. Ir aktorių man labai labai patinka. Tiek nieksybiu pridares, o aš vos ne iki galo jo pagailedavau. Ir broliu bendras scenas aš labai mėgstu. Bet visad esu gerieciu pusėj. Tai lai laimi atsilikę gerieciai! biggrin.gif nes visa serialą jiems visai nesisekė....
O pats serialo siužetas tai net nežinau. Nū kartais įdomu labai, bet kartais tokia pieva doh.gif nors reikes, kai baigsis visas serijas paziureti, o ne po viena i savaite. Tada bus galima bendra vaizdą pamatyti. Bet kad scenaristės mėgėjos parukyti, tai matosi plika akim. Nes kartais nusiruko su savo fantazija juodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 05 15, 08:08)
Aš tai viska mačius su Enginu ax.gif
O Metino personažas man patinka. Įdomus labai. Bet jis vistiek man psychas. Todėl nenoriu, kad jam gerai baigtųsi. Su Niuliufer jie man tinka, bet aš nesuprantu tokiu " keistu" , krastutiniu meilių. Ir dar nesuprastų ar ten meile ar labiau kažkokia manija. Bet šiaip jų pora turi daug gerbėjų. Nors po paskutiniu serijų, kai Metinas kojas kapoti pradėjo ir Elif "pakišo" o paskui ramiai su zmonele "keksais" užsiiminėja, tai gerbėjų sumazejo lotuliukas.gif Žodžiu, personažas įdomus, aktorius labai tinka šiam vaidmeniui, bet kaip vyras iš tos serijos - bėk toliau kaip nuo Maro  rolleyes.gif
Šiaip man dauguma personažų čia patinka. Kažkaip kituose serialuose nekenti tu blogiečių. O čia, suvoki, kad blogi, bet man patinka i juos ziureti blink.gif va Tetulė kokia grėsmingą. Kai su dedule susitinka, tai auksine porele mirksiukas.gif tik i pabaiga Pelin erzina. Va Arda man fainas vyrukas. Paprastas. Po komisaro imčiau ji mirksiukas.gif ir Pelin man jam per prasta. Ir Asli man personažas patinka. I pabaiga suprotingejo, tikra sese patapo - saunuole. Niuliufer tai man niekad smegenų neturėjo. Tai tokia ir liko cool.gif va Chuseinas irgi man įdomus personažas. Ir aktorių man labai labai patinka. Tiek nieksybiu pridares, o aš vos ne iki galo jo pagailedavau. Ir broliu bendras scenas aš labai mėgstu. Bet visad esu gerieciu pusėj. Tai lai laimi atsilikę gerieciai!  biggrin.gif nes visa serialą jiems visai nesisekė....
O pats serialo siužetas tai net nežinau. Nū kartais įdomu labai, bet kartais tokia pieva doh.gif nors reikes, kai baigsis visas serijas paziureti, o ne po viena i savaite. Tada bus galima bendra vaizdą pamatyti. Bet kad scenaristės mėgėjos parukyti, tai matosi plika akim. Nes kartais nusiruko su savo fantazija juodai mirksiukas.gif

Geri pastebejimai jusu,as taip pat sakiau,kai baigsis reikes ramiai viska nuo pradziu paziureti.Man tai labai uzkliuna tokios klaidos,kaip tarkime rodo scena kurioje yra su aukstakuniais,paskui staigiai su vos ne sportine avalyne,vel su aukstakulniais (cia viskas vyksta vienoje scenoje),dazniausiai Elif pagaunu su skirtingomis avalynemis doh.gif Tai va,bet siaip reziume,tai man vistiek patinka sis serialas thumbup.gif smile.gif Ai tiesa,o del Pelin tai taip pat nesuprantu,ko ji cia taip pasikeite,susizadejo ir isnaglejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavita77: 15 gegužės 2015 - 09:55
Nu taip is esmes as sutinku su Raimiux pastabom
4u.gif Neliufer tai vistele ir man, bet Fatihui tai noriu kad gerai baigtus vis del to. Kad isdiotu jis ta savo teva svolociu ir karaliautu gerio imperijoj 😃. Siaip tai as juo ifgi pasibaisejus buvau del situ paskutiniu bairiu su Elif, bet paskui prasukau 45 serija iki galo tai tada biski atsileidau. As mat vis noriu tiket jo atsivertimu. Jau atrodo geras ir velblogis paima virsu pas ji 😈. Gerai kai zmogus gerietis is prigimties, bet kai blogietis virsta gerieciu-idomiau. Siaip tai as irgi noriu gerieciu laimingos pabaigos. O dede Tajaras kad ilgai ilgai kalejime sedetu 😲. Paziuresim rolleyes.gif

Atsakyti
Man ta avalyne ir telefonai apversti tai tiek to. Bet kai " fliasiuko" vienos spalvos neatranda. Tai jau neatleistina. Ypac kai jis ikaltis. Pas viena juodas' kita raudonas, o pas trecia jau dvipusis biggrin.gif apskritai operatoriai tokiu klaidu neturetu daryti. Rezisierius man irgi jauciasi, kad su pirmu serialu dirba. Aisku yra ir graziu ir smagiu scenu. Ir nepatinka, kad kartais akivaizdziai matosi, kai persokineja scenos. O siaip Stambulu galima pasigrozeti, man ypac istriges toks augalotas medis parke, kur Elif su Omeru eina dusia islieti. Arba ju ta kavinuke jauki. Ir ta scena kai jie po issiskyrimo i ja nesusitare uzsuka. Tokia grazi daina groja, labai man patiko. Aisku muzika man patinka labai. Ypac visos tos paskutines dainos. Ir siaip as tokiu liudnu scenu megeja. Tai kai Elif buvo bogai ir komisras ten ja maitino, prause, nesiojo man atsigavimas. biggrin.gif ir pavydo scenas megstu, ir blogieciu scenos man patinka, ypac ju dialogai geri. Va dialogu tokiu su bairiu cia nemazai. thumbup.gif bet kai komisaras pradeda ten sparnuotom frazem kalbet arba zada Stambula sprogdint, tai zvengas ima, negaliu. rolleyes.gif
Apskritai man daugiau patinkanciu, nei nepatinkanciu dalyku biggrin.gif ir tikrai liudna bus kai baigsis. aisku iki sedevro toli. aktoriai faini, kiekvienas personazas turi savotiskumo. stilistai irgi retai juos baisiai rengia. Gerai kad orai atsilo, jau komisarui gal baltinukus kokius israsys bigsmile.gif
Na belieka sulaukt pabaigos cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalicka @ 2015 05 15, 10:58)
Nu taip is esmes as sutinku su Raimiux pastabom
4u.gif  Neliufer tai vistele ir man, bet Fatihui tai noriu kad gerai baigtus vis del to. Kad isdiotu jis ta savo teva svolociu ir karaliautu gerio imperijoj 😃. Siaip tai as juo ifgi pasibaisejus buvau del situ paskutiniu bairiu su Elif, bet paskui prasukau 45 serija iki galo tai tada biski atsileidau. As mat vis noriu tiket jo atsivertimu. Jau atrodo geras ir velblogis paima virsu pas ji 😈. Gerai kai zmogus gerietis is prigimties, bet kai blogietis virsta gerieciu-idomiau. Siaip tai as irgi noriu gerieciu laimingos pabaigos. O dede Tajaras kad ilgai ilgai kalejime sedetu 😲. Paziuresim  rolleyes.gif

tai va as jau Fatihu irgi tikejau, buciau kaip ziurovas pamirsus jo ankstesnes pradielkas: zudymus, pasiseksinimus su Bahar, Niuliufer pastumdymus. Nu traumuotas vaikas visdeto ax.gif bet kazkaip jis nuvyle mane, su tuo savo valdzios troskimu ir kad Svetkai leido mirti... Na, bet cia jame ir idomumas, kad nezinai, ka jis galvoja. Nors gal kai suzinos, kad taps tevu, vel ji geroji puse uzvaldys lotuliukas.gif bet vistiek kaliuzej lai pasedi, nes visai be bausmes jam likt - nesamone biggrin.gif
O del Taijaro as busiu ziauri, jokiu jam kalejmu nelinkiu, nes jis visa Stambula papirkes, greit is ten iseitu arba gyventu kaip ponas Sanatorijoj. Ji lai nugalabyja tas pats Chusikas, bet kaip nors ziauriai, kad slyksti jo mirtis butu. Ir jo organus lai pamesineja. Zodziu, ziauri as siuo klasimu blush2.gif ir siap kiek jis gyvybiu turi? su vienu nesveiku inkstu sau gyvena atsiputes, viski laka, planus rezga. Vot gyvybingas diedas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 15 gegužės 2015 - 11:20
Taip,taip dedule Tajaras turi 9 gyvenimus,neuzmusamas jis pas ju lotuliukas.gif Tiek prisijuokiau is jusu linkejimo Tajarui (tik nesupykite,cia geruoju 4u.gif ),tiesiog matote kokias emocijas kelia sis serialas ir ju veikejai,kad pazadina mumyse tokius linkejimus,kaip bjauri mirtis,organu ispjaustymas ir t.t..Jo,as jam irgi to paties linkiu,grazios pabaigos jam nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 05 15, 12:15)
Taip,taip dedule Tajaras turi 9 gyvenimus,neuzmusamas jis pas ju lotuliukas.gif Tiek prisijuokiau is jusu linkejimo Tajarui (tik nesupykite,cia geruoju  4u.gif ),tiesiog matote kokias emocijas kelia sis serialas ir ju veikejai,kad pazadina mumyse tokius linkejimus,kaip bjauri mirtis,organu ispjaustymas ir t.t..Jo,as jam irgi to paties linkiu,grazios pabaigos jam nereikia  smile.gif

biggrin.gif ne ne, ko čia pykt. Aš pati rašydama zvengiau. Bet juk čia tik serialas. Galima ir žiaurių dalyku prilinket bigsmile.gif patikekit, jau aš tai nervu pasigadinau su tais online doh.gif jau irgi ne karta zadejau mesti serialą, ypač kartais kai anonsus taip susuka, kad atšoka fantazija man žiūrėti. lotuliukas.gif o pasirodo serijoje viskas kitaip ax.gif na, bet svarbiausia, kad sukelia emocijų.
Atsakyti