Man ta avalyne ir telefonai apversti tai tiek to. Bet kai " fliasiuko" vienos spalvos neatranda. Tai jau neatleistina. Ypac kai jis ikaltis. Pas viena juodas' kita raudonas, o pas trecia jau dvipusis
apskritai operatoriai tokiu klaidu neturetu daryti. Rezisierius man irgi jauciasi, kad su pirmu serialu dirba. Aisku yra ir graziu ir smagiu scenu. Ir nepatinka, kad kartais akivaizdziai matosi, kai persokineja scenos. O siaip Stambulu galima pasigrozeti, man ypac istriges toks augalotas medis parke, kur Elif su Omeru eina dusia islieti. Arba ju ta kavinuke jauki. Ir ta scena kai jie po issiskyrimo i ja nesusitare uzsuka. Tokia grazi daina groja, labai man patiko. Aisku muzika man patinka labai. Ypac visos tos paskutines dainos. Ir siaip as tokiu liudnu scenu megeja. Tai kai Elif buvo bogai ir komisras ten ja maitino, prause, nesiojo man atsigavimas.
ir pavydo scenas megstu, ir blogieciu scenos man patinka, ypac ju dialogai geri. Va dialogu tokiu su bairiu cia nemazai.
bet kai komisaras pradeda ten sparnuotom frazem kalbet arba zada Stambula sprogdint, tai zvengas ima, negaliu.
Apskritai man daugiau patinkanciu, nei nepatinkanciu dalyku
ir tikrai liudna bus kai baigsis. aisku iki sedevro toli. aktoriai faini, kiekvienas personazas turi savotiskumo. stilistai irgi retai juos baisiai rengia. Gerai kad orai atsilo, jau komisarui gal baltinukus kokius israsys
Na belieka sulaukt pabaigos
Papildyta:
QUOTE(vitalicka @ 2015 05 15, 10:58)
Nu taip is esmes as sutinku su Raimiux pastabom
Neliufer tai vistele ir man, bet Fatihui tai noriu kad gerai baigtus vis del to. Kad isdiotu jis ta savo teva svolociu ir karaliautu gerio imperijoj 😃. Siaip tai as juo ifgi pasibaisejus buvau del situ paskutiniu bairiu su Elif, bet paskui prasukau 45 serija iki galo tai tada biski atsileidau. As mat vis noriu tiket jo atsivertimu. Jau atrodo geras ir velblogis paima virsu pas ji 😈. Gerai kai zmogus gerietis is prigimties, bet kai blogietis virsta gerieciu-idomiau. Siaip tai as irgi noriu gerieciu laimingos pabaigos. O dede Tajaras kad ilgai ilgai kalejime sedetu 😲. Paziuresim
tai va as jau Fatihu irgi tikejau, buciau kaip ziurovas pamirsus jo ankstesnes pradielkas: zudymus, pasiseksinimus su Bahar, Niuliufer pastumdymus. Nu traumuotas vaikas visdeto
bet kazkaip jis nuvyle mane, su tuo savo valdzios troskimu ir kad Svetkai leido mirti... Na, bet cia jame ir idomumas, kad nezinai, ka jis galvoja. Nors gal kai suzinos, kad taps tevu, vel ji geroji puse uzvaldys
bet vistiek kaliuzej lai pasedi, nes visai be bausmes jam likt - nesamone
O del Taijaro as busiu ziauri, jokiu jam kalejmu nelinkiu, nes jis visa Stambula papirkes, greit is ten iseitu arba gyventu kaip ponas Sanatorijoj. Ji lai nugalabyja tas pats Chusikas, bet kaip nors ziauriai, kad slyksti jo mirtis butu. Ir jo organus lai pamesineja. Zodziu, ziauri as siuo klasimu
ir siap kiek jis gyvybiu turi? su vienu nesveiku inkstu sau gyvena atsiputes, viski laka, planus rezga. Vot gyvybingas diedas